2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizde yoktu ilkinde canim sorun olmadı dönem belli zaten sıkıntı olmaz

Hamile arkadaşları okıyunca hamileliğimi özlüyorum sanki yıllar geçmiş gibi üzerinden, bugün tatlı yerken istemsizce karnıma baktım bebek hareket edecek gibi geldi biran normal zamanında olsa yarın alınacaktı benim bebek de 38.hafta doluyor yarın.Garip duygular içindeyim bir çok şey hayalimdeki gibi olmadı diyorum sonra ammaann sağlıklı minik oğlun yanında işte saçmalama diyorum o minik ellerini yediğim kuzum

Canim ilk bir ay mama takviyesi yapalim ki sarilikti kilo almadiydi korkularını yasamayalim bence sende üzülme emzir mama ver duzelir kuzun

Doğalı 10 gün mü oldu canım? Benim doktor 15.gün doğum kilosuna ulaşmasını bekleriz demişti sonra kilo almaya başlar dedi. İlk 15 gün kaybettiği şişlik kilosunu kazanırmış bebek.
Sen mama desteğinden çekinme. Süt için de takviye al bira mayası tableti çok işe yarıyormuş. Sıkma canını girer yoluna herşey

Cnm hamilelik zor olsada ozleniyor

Evet insan acisiyla agrisiyla endisesiyle yasiyor hamileliği ama oda ayri bir tatli sonucta kac kez yasicaz dimi simdi mesela hıçkırıyor karnimda bu tatli anlar hep özlenecek doğunca da surec yine ayri tatli sancılı

14. Gün canım şükür doğduğu kiloya ulaşmış küçük doğdu zaten
Sütumun yettiğini dusunuyordum onun için üzüldüm en çok anlayamadım diye

Saol canım benim. Süt sağıyorum elektrikliye gram gelmiyor. Uyarıyor sanırım mochi ile gıdım gıdım sağıyorum. Üzüntü sütü etkiliyor Rabbime sığındım hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah. 1 hafta kalır dedi dr. Burnuna hortum koymuşlar öyle besleniyor. Senin oğluşa da böyle mi yapmışlardı. İyi olsun da tek kalsın orda korkuyorum tabi. Küçücük 2 kilo kalmış inşallah toparlar. Sevgilerimi gönderiyorum canımmm benim

Canım süt oluşumunu destekleyen bir şeyler yapıyor musun?

Bende 39+2 deyim. 4 5 gündür azaldı şahsen bizimse hareketlerimiz. Çok hareketli idi durmazdı ayakları hiç. Şimdi sırtından hissediyorum ayakları falan pek hareket etmiyor azaldı bariz bi şekilde

Bende 39+2 deyim. 4 5 gündür azaldı şahsen bizimse hareketlerimiz. Çok hareketli idi durmazdı ayakları hiç. Şimdi sırtından hissediyorum ayakları falan pek hareket etmiyor azaldı bariz bi şekilde
Benimde eskiye nazaran azaldı yeri daraldığı için sanırım. Sende durumlar ne varmı sancı ağrı falan sanırım seninde yumuşama başlamıştı

@yuksekokceler_2016 bence kişiden kişiye değişiyor canım. Suyumun geldiği gece 41.haftaydı ve o akşam o kadar hareketliydi ki karnım gözle görülür bir şekilde bir sağa bir sola yatıyordu eşim bile korkmuştu gecede suyum geldi zaten hiç hareketsizlik olmadı doğuma yakın.

Benimde eskiye nazaran azaldı yeri daraldığı için sanırım. Sende durumlar ne varmı sancı ağrı falan sanırım seninde yumuşama başlamıştı
Evet bana te ayın 30 unda demişti yumuşama var 1 cm de açıklığın var. Yani alt tarafımda hissediyorum ağırlık epey var kaşık ağrılarım arada bi gelip gidiyor. Akıntım da hiç bi değişiklik yok. Yarın için sezeryan olacaktım ama erteledindi pazara kadar bekleyeceğim olmazsa önümüzde ki hafta artık doğsa keşke bi an önce kucağıma alıp rahatlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…