Bizde yoktu ilkinde canim sorun olmadı dönem belli zaten sıkıntı olmazBebeği ilk doktor muayenesine götürmeden önce nüfus cüzdanını çıkartmış mıydınız? Yani gerekli mi acaba yarın kontrolümüz var nüfus cüzdanını da yarın çıkartacağız yalnız olduğumuz için eşim çıkamadı.
Ayy hadi bakalım sende öğren tarihini☺☺☺kizlarrr yarin 9 gibi doktora son kontrole gidicezzzdoğum için tarih verilecek bakalim ne zaman dicek doktor
Canim ilk bir ay mama takviyesi yapalim ki sarilikti kilo almadiydi korkularını yasamayalim bence sende üzülme emzir mama ver duzelir kuzunMerhabalar,
Bugun kontrolumuz vardi pek güzel geçmedi lohusa sendromu yükleniyor yani
10 gunde 420 gr alması gerekirken 240 gr almış yarısı yani sutun yetmiyor ya da besleyici değil dedi sürekli memede tutmak iyi değilmiş meme 2 saatte sut toplamış sürekli tutunca proteinli kisimi alamıyormus zaten sutum az biliyorum mama takviyesi veriyordum ama yetmemiş artik 4-6 defa 60 cc deniycem önce neme sonra mama 15 gün sonra tekrar kontrol 500 gr alması lazım dedi
Doğalı 10 gün mü oldu canım? Benim doktor 15.gün doğum kilosuna ulaşmasını bekleriz demişti sonra kilo almaya başlar dedi. İlk 15 gün kaybettiği şişlik kilosunu kazanırmış bebek.Merhabalar,
10 gunde 420 gr alması gerekirken 240 gr almış yarısı yani sutun yetmiyor ya da besleyici değil dedi sürekli memede tutmak iyi değilmiş meme 2 saatte sut toplamış sürekli tutunca proteinli kisimi alamıyormus zaten sutum az biliyorum mama takviyesi veriyordum ama yetmemiş artik 4-6 defa 60 cc deniycem önce neme sonra mama 15 gün sonra tekrar kontrol 500 gr alması lazım dedi
Cnm hamilelik zor olsada ozleniyorHamile arkadaşları okıyunca hamileliğimi özlüyorum sanki yıllar geçmiş gibi üzerinden, bugün tatlı yerken istemsizce karnıma baktım bebek hareket edecek gibi geldi birannormal zamanında olsa yarın alınacaktı benim bebek de 38.hafta doluyor yarın.Garip duygular içindeyim bir çok şey hayalimdeki gibi olmadı diyorum sonra ammaann sağlıklı minik oğlun yanında işte saçmalama diyorum o minik ellerini yediğim kuzum
İnşallah canımmm benim Allah razı olsunAllahım şifa versin bebeğine canım. İnşallah bir an önce toparlar
Evet insan acisiyla agrisiyla endisesiyle yasiyor hamileliği ama oda ayri bir tatli sonucta kac kez yasicaz dimiHamile arkadaşları okıyunca hamileliğimi özlüyorum sanki yıllar geçmiş gibi üzerinden, bugün tatlı yerken istemsizce karnıma baktım bebek hareket edecek gibi geldi birannormal zamanında olsa yarın alınacaktı benim bebek de 38.hafta doluyor yarın.Garip duygular içindeyim bir çok şey hayalimdeki gibi olmadı diyorum sonra ammaann sağlıklı minik oğlun yanında işte saçmalama diyorum o minik ellerini yediğim kuzum
İnsallah canım bembeyaz sarılık yok dedi bundan sonra da olmaz umarım ilk zamanlar çok önemli gerçektenCanim ilk bir ay mama takviyesi yapalim ki sarilikti kilo almadiydi korkularını yasamayalim bence sende üzülme emzir mama ver duzelir kuzun
14. Gün canım şükür doğduğu kiloya ulaşmış küçük doğdu zatenDoğalı 10 gün mü oldu canım? Benim doktor 15.gün doğum kilosuna ulaşmasını bekleriz demişti sonra kilo almaya başlar dedi. İlk 15 gün kaybettiği şişlik kilosunu kazanırmış bebek.
Sen mama desteğinden çekinme. Süt için de takviye al bira mayası tableti çok işe yarıyormuş. Sıkma canını girer yoluna herşey
20 sine al sen de aynı gün pırtlatalımAynen kuzum bide bizim olculer daha once gittigimde 3 hafta öndeydi. Bakarsin haftaya dogum der bekliyorum valla oyle birsey demesini de
Zaten de oyle tahmin ediyorum20 sine al sen de aynı gün pırtlatalımHem bak tarih de güzel 20.04.20
Saol canım benim. Süt sağıyorum elektrikliye gram gelmiyor. Uyarıyor sanırım mochi ile gıdım gıdım sağıyorum. Üzüntü sütü etkiliyor Rabbime sığındım hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah. 1 hafta kalır dedi dr. Burnuna hortum koymuşlar öyle besleniyor. Senin oğluşa da böyle mi yapmışlardı. İyi olsun da tek kalsın orda korkuyorum tabi. Küçücük 2 kilo kalmış inşallah toparlar. Sevgilerimi gönderiyorum canımmm benimnzh99 canım geçmiş olsun tekrar. Üzülme diyeceğim ama elinde değil biliyorum sütüne odaklan moralini yüksek tutmaya çalış. Orada bizden iyi bakıyorlar bebeklere. Benim oğlan da kaldı biliyorsun 5 günde 250 gr almıştı çıktığında. Hemşireye dedim benden güzel bakmışsınız diye. Güzel de bir düzen oturtmuşlar o düzenle dsvam ediyoruz. 3 saate bir beslenme düzeni. Sen de ordaki düzenle devam edersin güzelce büyütürsün oğluşunu. Son gün sor ama bir öğünde ne kadar süt yada mama alabildiğini ona göre sen de devam edersin beslemeye
Merhabalar,
Bende 39+2 deyim. 4 5 gündür azaldı şahsen bizimse hareketlerimiz. Çok hareketli idi durmazdı ayakları hiç. Şimdi sırtından hissediyorum ayakları falan pek hareket etmiyor azaldı bariz bi şekildeKızlar özellikle doğum yapan arkadaşlar; birşey sormak istiyorum size; ben şu an 39+3 deyim yani 40. Haftamda ilerliyorum. Normalde bu haftalarda bebeğin hareketleri azalır diyor bilirkişiler ama benim enteresan birşekilde artmaya hatta sert tekmeler olmaya başladı; bu doğumun yaklaştığı yönünde bir belirti olabilir mi; bir de çatı ağrısı dışında hiçbir belirtim de yokKarnım falan hala yukarıda gibi
Sizler de benzer durumlar yaşadınız mı ; ya da benim gibi son haftasında olan arkadaşlar sizler de oluyormu bu tip şeyler?
Benimde eskiye nazaran azaldı yeri daraldığı için sanırım. Sende durumlar ne varmı sancı ağrı falan sanırım seninde yumuşama başlamıştıBende 39+2 deyim. 4 5 gündür azaldı şahsen bizimse hareketlerimiz. Çok hareketli idi durmazdı ayakları hiç. Şimdi sırtından hissediyorum ayakları falan pek hareket etmiyor azaldı bariz bi şekilde
Aynen olsun 1 günle koç oluyorZaten de oyle tahmin ediyorumama burc konusunda tam bir sınır gün oluyor yahu
Evet bana te ayın 30 unda demişti yumuşama var 1 cm de açıklığın var. Yani alt tarafımda hissediyorum ağırlık epey var kaşık ağrılarım arada bi gelip gidiyor. Akıntım da hiç bi değişiklik yok. Yarın için sezeryan olacaktım ama erteledindi pazara kadar bekleyeceğim olmazsa önümüzde ki hafta artıkBenimde eskiye nazaran azaldı yeri daraldığı için sanırım. Sende durumlar ne varmı sancı ağrı falan sanırım seninde yumuşama başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?