- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Bi arkadaş evolvia önerdi burda. Araştırdım bende biraz ondan aldım. Umarım memnun kalırızKızlar bir sorum olacak. Bebeğinize hangi mamayı kullandınız ve memnunsunuz? Hangi mamada memnun kalmadınız? İllaki mama ihtiyacımız olacaktır. Tecrübeli çiçeği burnunda annelerimizden faydalanalım
Cok geçmiş olsun canim Allah en kısa zamanda acil şifalar versin.Rabbim tez zamanda seni yavruna kavustursun, bu günleri unuttursun. İnan çok üzüldüm cok dua edeceğim sizlere.Saol canım benim. Süt sağıyorum elektrikliye gram gelmiyor. Uyarıyor sanırım mochi ile gıdım gıdım sağıyorum. Üzüntü sütü etkiliyor Rabbime sığındım hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah. 1 hafta kalır dedi dr. Burnuna hortum koymuşlar öyle besleniyor. Senin oğluşa da böyle mi yapmışlardı. İyi olsun da tek kalsın orda korkuyorum tabi. Küçücük 2 kilo kalmış inşallah toparlar. Sevgilerimi gönderiyorum canımmm benim
Araştırdığımda Similac almaya karar vermiştim ama eczanede markette bulamadım. İkinci seçeneğim de Sma ydı. Onu aldım küçük olandan..Kızlar bir sorum olacak. Bebeğinize hangi mamayı kullandınız ve memnunsunuz? Hangi mamada memnun kalmadınız? İllaki mama ihtiyacımız olacaktır. Tecrübeli çiçeği burnunda annelerimizden faydalanalım
Gaz yapan mama hangisi acaba ya da bebekten bebeğe değişiyor mu bilmiyorumAraştırdığımda Similac almaya karar vermiştim ama eczanede markette bulamadım. İkinci seçeneğim de Sma ydı. Onu aldım küçük olandan..
Kaynanam duruyo mu çenesi de canm sana alıştı aha yanında yatmaya alıştı. Arayan herkese diyor bide sinir ediyoDaha çok minik annesi yoruluyodur hemen bi de daha kendisini senin karnında hissediyodur ondan ayrılmak istemiyodur ten tene temas iyidir
Bakma sen ona koynundan ayırma ilk 3 ay ten tene temas çok önemliymiş canım kulaklarını tıka ah bu eski kafalarKaynanam duruyo mu çenesi de canm sana alıştı aha yanında yatmaya alıştı. Arayan herkese diyor bide sinir ediyo
Canım beklemeni öneririm eğer bir problem yoksa bende baya bekledim yürüyüş merdiven vs hepsini denedim ama işe yaramadı sadece bebek aşağıdaydo ve son kontrolde kanalda dedi doktor o kadar nişanım suyum nts falan hiç bir belirti yoktu 40+3 de suni sancıyla doğum yaptım çok sabırsızlanıyor insan ama beklemekten başka çare yok
Okuduğum yorumlarda en çok gaz yapan mama aptamildi.Gaz yapan mama hangisi acaba ya da bebekten bebeğe değişiyor mu bilmiyorum
Ay tek bunla da kalmiyo dünden beri sinirlerim tavan yaptı resmen.Bakma sen ona koynundan ayırma ilk 3 ay ten tene temas çok önemliymiş canım kulaklarını tıka ah bu eski kafalar
E yollasana canım evine, tamam bu kadar yeter dr, kendim hallederim artık de.. Ben olsam çekemem öyle, kendi annem veya kayınvalidem fark etmez.Ay kızlar valla doğurmadan önce ayrı doğurdum bi ayrı sıkıntı yaşıyorum. Kaynanam tamam yardım ediyor ama sürekli aynı şeyler ve biliyorum dediğim halde aynısını deyip duruyor. Emzirirken konuşma yok bi o yani bi yanına yatır. Burnu aman kapanmasın. Emdi mi. Ilk başta zor duruyo ucunu eliyle bastiriyo hemen ben görmesini istemiyorum da pek orayı da geçtim de emzirdigim sekle karisiyo. Yok rahat oturamadın sen ondan emmiyo. Kafayı yedirecek bana ya. Zorla laf söyle diyor. Tutmuş kocamda daha yeni yatırdım çocuğu beşiğe mutfağa gittim eşimde yatmıştı anneee ee ne hıçkırdı bak. Bana dahi demiyo. Uyansın diye uğraşıyorum annem tecrübeli o yapsın. O da ayrı sınır etti bugün nide tutmuş gece beraber emzirin dio sanki yanimda olsa napacaksa. Ama beşiğine koydum altına baktım kundak yapiyodum dur öyle olmaz dedi iyi dedim ben yapmayip siz yapın snra da ben neye alışacaksam bi bırakın da ben uğraşıyım dedim bi iç çekti sustu.
Bende 39+2 deyim. 4 5 gündür azaldı şahsen bizimse hareketlerimiz. Çok hareketli idi durmazdı ayakları hiç. Şimdi sırtından hissediyorum ayakları falan pek hareket etmiyor azaldı bariz bi şekilde
ya canım harikasin yaCanım endişe etme. Geçen gün okuduğum kitapta vardı. Dr. Kağan Kocatepe'nin.
Eki Görüntüle 2619779
@yuksekokceler_2016 bence kişiden kişiye değişiyor canım. Suyumun geldiği gece 41.haftaydı ve o akşam o kadar hareketliydi ki karnım gözle görülür bir şekilde bir sağa bir sola yatıyordu eşim bile korkmuştu gecede suyum geldi zaten hiç hareketsizlik olmadı doğuma yakın.
Aynı evde yaşıyorum canm kendi evi öyle şansım yok malesefE yollasana canım evine, tamam bu kadar yeter dr, kendim hallederim artık de.. Ben olsam çekemem öyle, kendi annem veya kayınvalidem fark etmez.
Benimde eskiye nazaran azaldı yeri daraldığı için sanırım. Sende durumlar ne varmı sancı ağrı falan sanırım seninde yumuşama başlamıştı
Bebelac İn da gaz yaptığını okudum ama bilmiyorum tabi.Okuduğum yorumlarda en çok gaz yapan mama aptamildi.
Saol kuzum bugün emzirmeye gittik. Dün akşam beslerlerken morarmış kuzum, solunum desteğine geçmişler şimdi tüple besleniyor bana süt sağıp gönderin siz gelmeyin bağışıklığınız düşük hasta olma olasılığınız yüksek dedi. 1 hafta kalacak çocuk zayıf 2 kilo toparlanmadan size veremeyiz dedi. Onu öyle görünce nasıl olduğumu en iyi sizler bilirsiniz. Sütüm etkilenmesin iyi olacak diyorum. Bir bakıyorum gözlerimden akıyor. Ahhhh. Evlat ne başkaymış. Rabbim acılarını göstermesin. Süt sağmak da çok zor mochi ile biraz biraz çıkıyor, lansinoh çift elektrikli ile hiç çıkaramıyor oysa süt var beceremiyor muyum bilemiyorum . Rabbim yardımcımız olsun dualarınızda minik kuzumu da hatırlayın teyzeleri sağlıkla kalın.
Canım benim bildiğim bıngıldak zamanla kapanır. Öyle çok kısa sürede kapanmıyor. Çok ender göründüğünü de zannetmiyorum. Gönlünü ferah tut senya canım harikasin ya
sagol bi nebze rahatladim ama yine de ender gorulmesi canimi sıktı.doktor da kapanacaktir telaşlanma dedi.anneme kv sordum.kimse boyle birsey yasamamis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?