2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bir sorum olacak. Bebeğinize hangi mamayı kullandınız ve memnunsunuz? Hangi mamada memnun kalmadınız? İllaki mama ihtiyacımız olacaktır. Tecrübeli çiçeği burnunda annelerimizden faydalanalım
Bi arkadaş evolvia önerdi burda. Araştırdım bende biraz ondan aldım. Umarım memnun kalırız

Cok geçmiş olsun canim Allah en kısa zamanda acil şifalar versin.Rabbim tez zamanda seni yavruna kavustursun, bu günleri unuttursun. İnan çok üzüldüm cok dua edeceğim sizlere.

Kızlar bir sorum olacak. Bebeğinize hangi mamayı kullandınız ve memnunsunuz? Hangi mamada memnun kalmadınız? İllaki mama ihtiyacımız olacaktır. Tecrübeli çiçeği burnunda annelerimizden faydalanalım
Araştırdığımda Similac almaya karar vermiştim ama eczanede markette bulamadım. İkinci seçeneğim de Sma ydı. Onu aldım küçük olandan..

41 e kadar bekleriz dedi doktor ama suni sancı olmasın istiyordum o kadar kötü anlattılar ki ve sonu genelde sezaryene dönüyor diye ; o yüzden biraz korkuyorum inşallah kendiliğinden gelir tek duam bu

Ay kızlar valla doğurmadan önce ayrı doğurdum bi ayrı sıkıntı yaşıyorum. Kaynanam tamam yardım ediyor ama sürekli aynı şeyler ve biliyorum dediğim halde aynısını deyip duruyor. Emzirirken konuşma yok bi o yani bi yanına yatır. Burnu aman kapanmasın. Emdi mi. Ilk başta zor duruyo ucunu eliyle bastiriyo hemen ben görmesini istemiyorum da pek orayı da geçtim de emzirdigim sekle karisiyo. Yok rahat oturamadın sen ondan emmiyo. Kafayı yedirecek bana ya. Zorla laf söyle diyor. Tutmuş kocamda daha yeni yatırdım çocuğu beşiğe mutfağa gittim eşimde yatmıştı anneee ee ne hıçkırdı bak. Bana dahi demiyo. Uyansın diye uğraşıyorum annem tecrübeli o yapsın. O da ayrı sınır etti bugün nide tutmuş gece beraber emzirin dio sanki yanimda olsa napacaksa. Ama beşiğine koydum altına baktım kundak yapiyodum dur öyle olmaz dedi iyi dedim ben yapmayip siz yapın snra da ben neye alışacaksam bi bırakın da ben uğraşıyım dedim bi iç çekti sustu.

E yollasana canım evine, tamam bu kadar yeter dr, kendim hallederim artık de.. Ben olsam çekemem öyle, kendi annem veya kayınvalidem fark etmez.

Bende 39+2 deyim. 4 5 gündür azaldı şahsen bizimse hareketlerimiz. Çok hareketli idi durmazdı ayakları hiç. Şimdi sırtından hissediyorum ayakları falan pek hareket etmiyor azaldı bariz bi şekilde

Ya evet işte genelde böyle oluyormuş ; benim ki biraz değişik galiba Umarım doğum belirtisidir artık gelsin istiyorum son günler çok yormaya başladı

Kızlar bizde durumlar alışmaya başladık meme her 2 memeyi de tuttu şükür . Kendini ayarlamış gibi alarm çalmadan kalkıyor tabi bir cırlıyor Ama ben kendine gelsin diye ilk altını alıyorum sonra oyalanıyor biraz emziriyorum hemen verince uykulu olunca almıyor . Şuan uykuya daldı bende ona bakıyorum yanlız tek sorunum gaz acayip bir gaz sancısı geliyor bana midemi deliyorlar sanki birde ben çok gülerim unutup çok güldüğüm için dikiş yerlerim çok agrıyor nasıl yapıcam hiç bilmiyorum ☻

Yaa işte bugün sabahtan beri aynen böyle bir sağ tarf bir sol taraf şekilden şekile giryor
Eşimde başından beri hep 15 nisan diye hissediyorsu doğumunu ; inşallah senin ki gibi olur ve gelir bizim kız bu gece

Allah yardimcin olsun canım.tez zamanda kavuşun inşAllah canım.❣ dua edecegim size

ya canım harikasin ya
sagol bi nebze rahatladim ama yine de ender gorulmesi canimi sıktı.doktor da kapanacaktir telaşlanma dedi.anneme kv sordum.kimse boyle birsey yasamamis.
Canım benim bildiğim bıngıldak zamanla kapanır. Öyle çok kısa sürede kapanmıyor. Çok ender göründüğünü de zannetmiyorum. Gönlünü ferah tut sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…