2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oy maşallah canm ne güzel. İlaçların faydası oluyor mu canm demir verdi mi. Hamileyken verdiğinde benim migdemi bozmuştu ablam da kabız olmuştu. Smdi kabız olursam ya diye korkuyorum. Olmamak gerekiyor dikişlerden dolayı

Merhaba,
Bende sarılık sebebiyle beslenmesine çok dikkat ediyorum 19 a çöktü değeri. Bestlak damla anne sütünü çok arttırıyor. Ben çok yararını gördüm. Bir de mama vermem ben diyordum kesinlikle böyle düşünmemek lazımmış. En önemlisi bebeklerimizin sağlığı mama ya da meme doysunlar da sarılık gibi hastalıkları geçirmesinler ya da atlatsınlar. İnsan başına gelince anlıyor bir gece küvezde ayrı kalmak bile o kadar zor ki. Gerekirse hep mama içsin diyorsun.

Canım süt oluşumunu destekleyen bir şeyler yapıyor musun?
Yapmam mi
En az 3 litre su
Kuru dut üzüm incir erik hoşafi
Demet demet dereotu
Rezene cayi
Kimyon
Bulgur okudum burada 2 gündür o
Büyük oğlumda da yoktu ama şimdi ona göre daha iyi sayılır
O kimyasal şekerli caylardan kullanmak istemiyorum malt içeceğini içemedim

Canım sana çok üzüldüm. Ben de kayınvalidem doğumumda gelmedi diye eşime o kadar çok laf söylemiştim ki .Hani diyordum bir yemeğimi bile yapsaydı keşke olsaydı falan. Görüyorum ki olmaması daha iyiymiş. Sakin olmaya çalış sütün sinirden kesilir bilgin olsun. Benim sağ mememdeki süt 40 gün sonra gelmez oldu o yüzden mememin biri büyük biri küçük kaldı. Eşin annesini tutar erkek anlamazki annesi yardımcı oluyor sanar git de denmez.Ayrıca ben hiç kucağımdan indirmedim. Ten teması sevgi bağı için şart.

Canım benim bildiğim bıngıldak zamanla kapanır. Öyle çok kısa sürede kapanmıyor. Çok ender göründüğünü de zannetmiyorum. Gönlünü ferah tut sen
doktorum çogunlukla dogumda kapaniyor nadiren açik kalabiliyor dedi.ama zararı yok 1 veya 1.5 aya kapanir dert etme dedi.ama nette korkunç şeyler de yazıyor.aslında her bebekte minnak bi sekilde var da benim ki hissediliyor capi 1 cm falan.

Zaten birçok şeyi yapıyormuş sun niye olmasın ki üzüldüm ya.
İnşallah bebiş emdikçe çoğalır

Bana geçen hafta yumuşama var demişti bakalım yarın tekrar gidicem keşke açılma olsa cok yoruldum son haftalar cok zormus
Araştırdığımda Similac almaya karar vermiştim ama eczanede markette bulamadım. İkinci seçeneğim de Sma ydı. Onu aldım küçük olandan..
Bende hipple sma arasında kaldım ve sma aldım küçük boy ne olur ne olmaz dursun diye

Teşekkür ederim canım evet gyno ferro vermişti elevit le onlara devam edicem 2 ay daha benide bozuyordu ama mecbur içicem . Valla zaten her gittiğimde adet oluyormuş um gibi zaten hem o hem o baya zor oluyor şuan bnm için

Teşekkür ederim canım evet gyno ferro vermişti elevit le onlara devam edicem 2 ay daha benide bozuyordu ama mecbur içicem . Valla zaten her gittiğimde adet oluyormuş um gibi zaten hem o hem o baya zor oluyor şuan bnm için

Kızlar bir sorum olacak. Bebeğinize hangi mamayı kullandınız ve memnunsunuz? Hangi mamada memnun kalmadınız? İllaki mama ihtiyacımız olacaktır. Tecrübeli çiçeği burnunda annelerimizden faydalanalım

Canım biz hastanede ilk sütü verdikten sonra takviye olsun diye SMA vermişler . Bizede hastaneden çıkarken demişlerdi eğer süt yetmezse alırsınız demişlerdi sadece ilk gün verdik şuan memeyi tutunca bıraktık . Sma yenidoğan vermiştik

Bana geçen hafta yumuşama var demişti bakalım yarın tekrar gidicem keşke açılma olsa cok yoruldum son haftalar cok zormus

Bende hipple sma arasında kaldım ve sma aldım küçük boy ne olur ne olmaz dursun diye
Hastaneye götürecek misin peki canım? Ben orada verirler diye koymadım çantaya ama emin olamadım da..

Yoo mama almasın demedim zaten büyük oğlumda mama ile büyüdü ama bu sefer göğüslerim dolu dolu oldu birini emzirirken diğerinde sizinti oldu falan bu sefer geldi diye seviniyordum ama yetmiyormuş
Söylediğin damlayi da yarin sipariş edicem inşallah işe yarar

Parol fayda etmiyor 1 saat en fazla yaa snra ağrım baslio

41 e kadar bekleriz dedi doktor ama suni sancı olmasın istiyordum o kadar kötü anlattılar ki ve sonu genelde sezaryene dönüyor diye ; o yüzden biraz korkuyorum inşallah kendiliğinden gelir tek duam bu ❤
Canım 41 e bana da demişti zaten doktor bizde biraz istedik suni sancıyı çünkü bende hiç bir şey yoktu sancı namına . normal sancı nasıl bilmiyorum ama suni sancı daha zor diyorlar evet de dayanılmayacak bir şey değildi hiç korkutma kendini hayırlısı olsun sağlıkla gelsin yeter hepsine katlanıyor insan gönlünü ferah tut

Hastaneye götürecek misin peki canım? Ben orada verirler diye koymadım çantaya ama emin olamadım da..
Bende koymadım hastane çantama nasıl olsa veriyorlar diye. Eşimi gönderir aldırırım diye düşündüm olmazsa eğer ama her hastane veriyor genelde. Gerçi sen sezeryan olacaksın götürebilirsinde aynı mamaya başlamak daha sağlıklı değişmemiş olur.

Üzüntü etkilemez mi sütü en çok etkileyen şey
Benimki sarılıktan yattı önce 1 gece o zaman çok ağladım üzüldüm bakamadım çocuğa aç bıraktım nasıl anlamadım vs vs diye. O gece hiç sğtüm olmadı. Çıktı geldi 3 gün sonra idrar kültürü sonucu çıktı enfeksiyon görünce tekrar yattı 4 gece. O zaman daha sakindim düzelecek diye motive ettim kendimi. Benim oğlanın enfeksiyonu olduğundan sadece damardan ilaç tedavisi aldı canım beslenme sıkıntısı yoktu p yüzden hortum atmadılar. Biraz toparlansın hortumu çıkarırlar merak etme

Bizede haftaya cuma kadar kendı sancım olmazsa suni sancı ile başaltırız dogumunu dedi doktorum. Sezeryan da olabılırsın dedi bana bıraktı tercihi. Ben normal doğumdan korkuyorum ama eşim normal olsun istiyo catın müsait dedi doktor suni sancı daha zor diyenler korkutuyo insanı. Nasıldı canım suni sancı ile sancilar aralıksız mı geliyor zor mu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…