- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Oy maşallah canm ne güzel. İlaçların faydası oluyor mu canm demir verdi mi. Hamileyken verdiğinde benim migdemi bozmuştu ablam da kabız olmuştu. Smdi kabız olursam ya diye korkuyorum. Olmamak gerekiyor dikişlerden dolayıKızlar bizde durumlar alışmaya başladık meme her 2 memeyi de tuttu şükür . Kendini ayarlamış gibi alarm çalmadan kalkıyor tabi bir cırlıyor Ama ben kendine gelsin diye ilk altını alıyorum sonra oyalanıyor biraz emziriyorum hemen verince uykulu olunca almıyor .Şuan uykuya daldı bende ona bakıyorum yanlız tek sorunum gaz acayip bir gaz sancısı geliyor bana midemi deliyorlar sanki birde ben çok gülerim unutup çok güldüğüm için dikiş yerlerim çok agrıyor nasıl yapıcam hiç bilmiyorum ☻
Merhaba,Merhabalar,
Bugun kontrolumuz vardi pek güzel geçmedi lohusa sendromu yükleniyor yani
10 gunde 420 gr alması gerekirken 240 gr almış yarısı yani sutun yetmiyor ya da besleyici değil dedi sürekli memede tutmak iyi değilmiş meme 2 saatte sut toplamış sürekli tutunca proteinli kisimi alamıyormus zaten sutum az biliyorum mama takviyesi veriyordum ama yetmemiş artik 4-6 defa 60 cc deniycem önce neme sonra mama 15 gün sonra tekrar kontrol 500 gr alması lazım dedi
Yapmam miCanım süt oluşumunu destekleyen bir şeyler yapıyor musun?
doktorum çogunlukla dogumda kapaniyor nadiren açik kalabiliyor dedi.ama zararı yok 1 veya 1.5 aya kapanir dert etme dedi.ama nette korkunç şeyler de yazıyor.aslında her bebekte minnak bi sekilde var da benim ki hissediliyor capi 1 cm falan.Canım benim bildiğim bıngıldak zamanla kapanır. Öyle çok kısa sürede kapanmıyor. Çok ender göründüğünü de zannetmiyorum. Gönlünü ferah tut sen
Yapmam mi
En az 3 litre su
Kuru dut üzüm incir erik hoşafi
Demet demet dereotu
Rezene cayi
Kimyon
Bulgur okudum burada 2 gündür o
Büyük oğlumda da yoktu ama şimdi ona göre daha iyi sayılır
O kimyasal şekerli caylardan kullanmak istemiyorum malt içeceğini içemedim
Bana geçen hafta yumuşama var demişti bakalım yarın tekrar gidicem keşke açılma olsa cok yoruldum son haftalar cok zormusEvet bana te ayın 30 unda demişti yumuşama var 1 cm de açıklığın var. Yani alt tarafımda hissediyorum ağırlık epey var kaşık ağrılarım arada bi gelip gidiyor. Akıntım da hiç bi değişiklik yok. Yarın için sezeryan olacaktım ama erteledindi pazara kadar bekleyeceğim olmazsa önümüzde ki hafta artıkdoğsa keşke bi an önce kucağıma alıp rahatlamak istiyorum
Bende hipple sma arasında kaldım ve sma aldım küçük boy ne olur ne olmaz dursun diyeAraştırdığımda Similac almaya karar vermiştim ama eczanede markette bulamadım. İkinci seçeneğim de Sma ydı. Onu aldım küçük olandan..
Teşekkür ederim canım evet gyno ferro vermişti elevit le onlara devam edicem 2 ay daha benide bozuyordu ama mecbur içicem . Valla zaten her gittiğimde adet oluyormuş um gibi zaten hem o hem o baya zor oluyor şuan bnm içinOy maşallah canm ne güzel. İlaçların faydası oluyor mu canm demir verdi mi. Hamileyken verdiğinde benim migdemi bozmuştu ablam da kabız olmuştu. Smdi kabız olursam ya diye korkuyorum. Olmamak gerekiyor dikişlerden dolayı
Teşekkür ederim canım evet gyno ferro vermişti elevit le onlara devam edicem 2 ay daha benide bozuyordu ama mecbur içicem . Valla zaten her gittiğimde adet oluyormuş um gibi zaten hem o hem o baya zor oluyor şuan bnm içinOy maşallah canm ne güzel. İlaçların faydası oluyor mu canm demir verdi mi. Hamileyken verdiğinde benim migdemi bozmuştu ablam da kabız olmuştu. Smdi kabız olursam ya diye korkuyorum. Olmamak gerekiyor dikişlerden dolayı
Kızlar bir sorum olacak. Bebeğinize hangi mamayı kullandınız ve memnunsunuz? Hangi mamada memnun kalmadınız? İllaki mama ihtiyacımız olacaktır. Tecrübeli çiçeği burnunda annelerimizden faydalanalım
Hastaneye götürecek misin peki canım? Ben orada verirler diye koymadım çantaya ama emin olamadım da..Bana geçen hafta yumuşama var demişti bakalım yarın tekrar gidicem keşke açılma olsa cok yoruldum son haftalar cok zormus
Bende hipple sma arasında kaldım ve sma aldım küçük boy ne olur ne olmaz dursun diye
Yoo mama almasın demedim zaten büyük oğlumda mama ile büyüdü ama bu sefer göğüslerim dolu dolu oldu birini emzirirken diğerinde sizinti oldu falan bu sefer geldi diye seviniyordum ama yetmiyormuşMerhaba,
Bende sarılık sebebiyle beslenmesine çok dikkat ediyorum 19 a çöktü değeri. Bestlak damla anne sütünü çok arttırıyor. Ben çok yararını gördüm. Bir de mama vermem ben diyordum kesinlikle böyle düşünmemek lazımmış. En önemlisi bebeklerimizin sağlığı mama ya da meme doysunlar da sarılık gibi hastalıkları geçirmesinler ya da atlatsınlar. İnsan başına gelince anlıyor bir gece küvezde ayrı kalmak bile o kadar zor ki. Gerekirse hep mama içsin diyorsun.
Parol fayda etmiyor 1 saat en fazla yaa snra ağrım baslioTeşekkür ederim canım evet gyno ferro vermişti elevit le onlara devam edicem 2 ay daha benide bozuyordu ama mecbur içicem . Valla zaten her gittiğimde adet oluyormuş um gibi zaten hem o hem o baya zor oluyor şuan bnm için
Canım 41 e bana da demişti zaten doktor bizde biraz istedik suni sancıyı çünkü bende hiç bir şey yoktu sancı namına . normal sancı nasıl bilmiyorum ama suni sancı daha zor diyorlar evet de dayanılmayacak bir şey değildi hiç korkutma kendini hayırlısı olsun sağlıkla gelsin yeter hepsine katlanıyor insan gönlünü ferah tut41 e kadar bekleriz dedi doktor ama suni sancı olmasın istiyordum o kadar kötü anlattılar ki ve sonu genelde sezaryene dönüyor diye ; o yüzden biraz korkuyoruminşallah kendiliğinden gelir tek duam bu ❤
Bende koymadım hastane çantama nasıl olsa veriyorlar diye. Eşimi gönderir aldırırım diye düşündüm olmazsa eğer ama her hastane veriyor genelde. Gerçi sen sezeryan olacaksın götürebilirsinde aynı mamaya başlamak daha sağlıklı değişmemiş olur.Hastaneye götürecek misin peki canım? Ben orada verirler diye koymadım çantaya ama emin olamadım da..
Üzüntü etkilemez mi sütü en çok etkileyen şeySaol canım benim. Süt sağıyorum elektrikliye gram gelmiyor. Uyarıyor sanırım mochi ile gıdım gıdım sağıyorum. Üzüntü sütü etkiliyor Rabbime sığındım hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah. 1 hafta kalır dedi dr. Burnuna hortum koymuşlar öyle besleniyor. Senin oğluşa da böyle mi yapmışlardı. İyi olsun da tek kalsın orda korkuyorum tabi. Küçücük 2 kilo kalmış inşallah toparlar. Sevgilerimi gönderiyorum canımmm benim
Bizede haftaya cuma kadar kendı sancım olmazsa suni sancı ile başaltırız dogumunu dedi doktorum. Sezeryan da olabılırsın dedi bana bıraktı tercihi. Ben normal doğumdan korkuyorum ama eşim normal olsun istiyo catın müsait dedi doktor suni sancı daha zor diyenler korkutuyo insanı. Nasıldı canım suni sancı ile sancilar aralıksız mı geliyor zor mu gerçektenCanım beklemeni öneririm eğer bir problem yoksa bende baya bekledim yürüyüş merdiven vs hepsini denedim ama işe yaramadı sadece bebek aşağıdaydo ve son kontrolde kanalda dedi doktor o kadar nişanım suyum nts falan hiç bir belirti yoktu 40+3 de suni sancıyla doğum yaptım çok sabırsızlanıyor insan ama beklemekten başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?