Ah kalbim, neler olmuş böyle! Dualarım seninle, yavrucunlaSaol kuzum bugün emzirmeye gittik. Dün akşam beslerlerken morarmış kuzum, solunum desteğine geçmişler şimdi tüple besleniyor bana süt sağıp gönderin siz gelmeyin bağışıklığınız düşük hasta olma olasılığınız yüksek dedi. 1 hafta kalacak çocuk zayıf 2 kilo toparlanmadan size veremeyiz dedi. Onu öyle görünce nasıl olduğumu en iyi sizler bilirsiniz. Sütüm etkilenmesin iyi olacak diyorum. Bir bakıyorum gözlerimden akıyor. Ahhhh. Evlat ne başkaymış. Rabbim acılarını göstermesin. Süt sağmak da çok zor mochi ile biraz biraz çıkıyor, lansinoh çift elektrikli ile hiç çıkaramıyor oysa süt var beceremiyor muyum bilemiyorum . Rabbim yardımcımız olsun dualarınızda minik kuzumu da hatırlayın teyzeleri sağlıkla kalın.
Canım, hem Dr browns biberon hem de hipp combiotic mama konusunda seninle aynı fikirdeyizHamile arkadaşları okıyunca hamileliğimi özlüyorum sanki yıllar geçmiş gibi üzerinden, bugün tatlı yerken istemsizce karnıma baktım bebek hareket edecek gibi geldi birannormal zamanında olsa yarın alınacaktı benim bebek de 38.hafta doluyor yarın.Garip duygular içindeyim bir çok şey hayalimdeki gibi olmadı diyorum sonra ammaann sağlıklı minik oğlun yanında işte saçmalama diyorum o minik ellerini yediğim kuzum
Allah yardımcınız olsun..kazasız belasız gecsin yolculuğunuz insAllah canım❣Takip edip okuyamıyorum , doğum yapanlara yapacak olanlara kolaylıklar ve gani gani sağlık diliyorumCuma günü koronanın kalbi Fransa'ya evimize dönüyoruz dönmek zorundayız çünkü 89 yaşındaki dedemiz ortalık karışınca Paris'te yalnız kaldı Dileklerimden biri de iki bebeyle sağlıcakla eve varmak karantinaya alınmadan Stres ve hazırlık nedeniyle elime telefon alamıyorum. Tekrar herkese, hepimize sağlık , rahat doğumlar, bol sütler, emen beslenen bebekler, diliyorum
Sağol canım benimmAllah yardımcınız olsun..kazasız belasız gecsin yolculuğunuz insAllah canım❣
Bizede haftaya cuma kadar kendı sancım olmazsa suni sancı ile başaltırız dogumunu dedi doktorum. Sezeryan da olabılırsın dedi bana bıraktı tercihi. Ben normal doğumdan korkuyorum ama eşim normal olsun istiyo catın müsait dedi doktor suni sancı daha zor diyenler korkutuyo insanı. Nasıldı canım suni sancı ile sancilar aralıksız mı geliyor zor mu gerçekten
Canım benim doktorum hep normal yapabilirsin dedi hep benim 30lardaydı hiç yoktu sancı suni sancıyı serumla veriyorlar tabi ki kolay değil ama kesinlikle çekilebilir sancı geldikçe derin nefes alıyordum çok zamansızda değildi sancılar arasındaki süre kademeli azaldıBizede haftaya cuma kadar kendı sancım olmazsa suni sancı ile başaltırız dogumunu dedi doktorum. Sezeryan da olabılırsın dedi bana bıraktı tercihi. Ben normal doğumdan korkuyorum ama eşim normal olsun istiyo catın müsait dedi doktor suni sancı daha zor diyenler korkutuyo insanı. Nasıldı canım suni sancı ile sancilar aralıksız mı geliyor zor mu gerçekten
Sağol canım iyiyiz şükür toparlanıyor bebeğim deCanım, hem Dr browns biberon hem de hipp combiotic mama konusunda seninle aynı fikirdeyiz
Takip edemiyorum siz nasıl oldunuz? Bebeğin nasıl? Sağlıcakla büyüsün inşallah
Senin doktor covid den dolayı sezeryana almak istiyor belli ki canım. Sen normal doğumu destekleyen başka bir doktor bulsan iyi olur gibiKızlar bir şey danışmak istiyorum size. Şuanda 38+7 deyim. Dün doktor kontrolüm vardı. Her şey iyi çıktı. 3-4 hafta önce bize 40’ı bulmaz doğurursun, suyun azalmış dedi ama şimdi suyum iyi. 2 haftadan beri. Haftaya Perşembe 40.hafta olacak ve doktor doğum başlamazsa sezeryan ile alırız dedi. Ortam kritik, hastane olarak(özel hastane-covid vakası yok)40’ı geçirmiyoruz ve alıyoruz dedi. Suni sancı vermiyorlarmış. Süre uzuyormuş ve ebe sürekli senin açıklığını kontrol etmek için seninle temas halindeymiş ve bu durumda eğer onda virüs varsa sana yada bende virüs varsa ona geçermiş. Yani bana biraz saçma geldi. Başından beri benim normal doğum istediğimi biliyordu şimdi böyle bir yaklaşım sergiliyor kalmış şurda bir hafta. Bana dün şöyle dedi, siz hala ısrarcı mısınız normal doğum için. 37.haftada çatı muayenesini ben hatırlattım, yaptı ve biraz açılman var dendi ama sonrasında 2 kere daha kontrole gittik özellikle bu son gidişimizde yumşama var mı vs diye bakabilirdi diye düşünüyorum. 1 aydan beri geçmeyen boğaz enfeksiyonum var ve 4 kutu antibiyotik bitirdim sorun olmaz diyor ama benim internet araştırmalarım o yönde değil. Bu kadar antibiyotiğe probiyotik alayım mı dedim tamam alabilirsin dedi. Yurtdışında antibiyotik verince probiyotik ve c vitamini takviyesiyle destekliyorlar. Burda bu konuyu hiç umursamıyorlar. Dünkü muayene de bu şekilde sezeryan deyip, suni sancı veremiyoruz deyince o zaman bol bol merdiven çıkıp, yürüyeyim dedim. Tamam yürüyebilirsin dedi. Yani bunları benim değil onun bana belirtmesi gerekmez mi acaba. Kafam karıştı bu bir hafta içinde suni sancı gerektiren bir durum olsa dahi hemen sezeryana alacak anladığım. Yeri gelince suni sancının süreci daha bir kısalttığını duymuştum. Ve ayrıca ebe suni sancı olmasada sürekli gelip açıklığı kontrol etmeyecek mi? Kafam çok karıştı son dakika doktor bakıyorum.
Çok sevindim bu güzel haberlereSağol canım iyiyiz şükür toparlanıyor bebeğim de ☺ önce emzirip sonra biberonla sütümden destek yapıyorum yoksa kendini emerek doyuramıyor çenesi yoruluyor. Kilo aldı gibi doldu bacakları falan biraz
Sen nasılsın sağsağlim gidersiniz inşallah evinize ortalık çok karıştıbir de 37 haftadan önce doğn bebeklere rop muayenesi diye bir göz muayenesi yapılıyormuş nette okudum. Benim doktor hiç bahsetmedi. Siz yaptırdınız mı öyle bir muayene?
Canım doğumuna sahip çık doktor sebepsiz sana sezaryen yapmak istiyor.Kızlar bir şey danışmak istiyorum size. Şuanda 38+7 deyim. Dün doktor kontrolüm vardı. Her şey iyi çıktı. 3-4 hafta önce bize 40’ı bulmaz doğurursun, suyun azalmış dedi ama şimdi suyum iyi. 2 haftadan beri. Haftaya Perşembe 40.hafta olacak ve doktor doğum başlamazsa sezeryan ile alırız dedi. Ortam kritik, hastane olarak(özel hastane-covid vakası yok)40’ı geçirmiyoruz ve alıyoruz dedi. Suni sancı vermiyorlarmış. Süre uzuyormuş ve ebe sürekli senin açıklığını kontrol etmek için seninle temas halindeymiş ve bu durumda eğer onda virüs varsa sana yada bende virüs varsa ona geçermiş. Yani bana biraz saçma geldi. Başından beri benim normal doğum istediğimi biliyordu şimdi böyle bir yaklaşım sergiliyor kalmış şurda bir hafta. Bana dün şöyle dedi, siz hala ısrarcı mısınız normal doğum için. 37.haftada çatı muayenesini ben hatırlattım, yaptı ve biraz açılman var dendi ama sonrasında 2 kere daha kontrole gittik özellikle bu son gidişimizde yumşama var mı vs diye bakabilirdi diye düşünüyorum. 1 aydan beri geçmeyen boğaz enfeksiyonum var ve 4 kutu antibiyotik bitirdim sorun olmaz diyor ama benim internet araştırmalarım o yönde değil. Bu kadar antibiyotiğe probiyotik alayım mı dedim tamam alabilirsin dedi. Yurtdışında antibiyotik verince probiyotik ve c vitamini takviyesiyle destekliyorlar. Burda bu konuyu hiç umursamıyorlar. Dünkü muayene de bu şekilde sezeryan deyip, suni sancı veremiyoruz deyince o zaman bol bol merdiven çıkıp, yürüyeyim dedim. Tamam yürüyebilirsin dedi. Yani bunları benim değil onun bana belirtmesi gerekmez mi acaba. Kafam karıştı bu bir hafta içinde suni sancı gerektiren bir durum olsa dahi hemen sezeryana alacak anladığım. Yeri gelince suni sancının süreci daha bir kısalttığını duymuştum. Ve ayrıca ebe suni sancı olmasada sürekli gelip açıklığı kontrol etmeyecek mi? Kafam çok karıştı son dakika doktor bakıyorum.
Canım doğumuna sahip çık doktor sebepsiz sana sezaryen yapmak istiyor.
Sezaryen olacaksa bile en azından bir nedeni olsun ki geriye dönüp baktığında içinde bi keşke kalmasın.
Benim ilk doğumum tıbbı sebeplerden dolayı sezaryen olduğu halde hala bi noktam aslında normal olabilirdi diyor ve bunun pişmanlığı var yani denememiş olmanın pişmanlığı. İnsan geriye dönüp baktığında en azından bebeğim kendi zamanını kendi seçseydi diyor.
Ne olursa olsun doğumun keşkesiz olsun
Canım zaten benim bildiğim doğum hane bölümü izole oluyor diğer bölümlerden. Oranın hemşireleri ebeler başka bölümlerle temas kurmuyor. Senin doktor belli ki işi yokuşa sürmüş kendi için kolayına kaçıyor bilemedim. Sen bilirsin.Kızlar bir şey danışmak istiyorum size. Şuanda 38+7 deyim. Dün doktor kontrolüm vardı. Her şey iyi çıktı. 3-4 hafta önce bize 40’ı bulmaz doğurursun, suyun azalmış dedi ama şimdi suyum iyi. 2 haftadan beri. Haftaya Perşembe 40.hafta olacak ve doktor doğum başlamazsa sezeryan ile alırız dedi. Ortam kritik, hastane olarak(özel hastane-covid vakası yok)40’ı geçirmiyoruz ve alıyoruz dedi. Suni sancı vermiyorlarmış. Süre uzuyormuş ve ebe sürekli senin açıklığını kontrol etmek için seninle temas halindeymiş ve bu durumda eğer onda virüs varsa sana yada bende virüs varsa ona geçermiş. Yani bana biraz saçma geldi. Başından beri benim normal doğum istediğimi biliyordu şimdi böyle bir yaklaşım sergiliyor kalmış şurda bir hafta. Bana dün şöyle dedi, siz hala ısrarcı mısınız normal doğum için. 37.haftada çatı muayenesini ben hatırlattım, yaptı ve biraz açılman var dendi ama sonrasında 2 kere daha kontrole gittik özellikle bu son gidişimizde yumşama var mı vs diye bakabilirdi diye düşünüyorum. 1 aydan beri geçmeyen boğaz enfeksiyonum var ve 4 kutu antibiyotik bitirdim sorun olmaz diyor ama benim internet araştırmalarım o yönde değil. Bu kadar antibiyotiğe probiyotik alayım mı dedim tamam alabilirsin dedi. Yurtdışında antibiyotik verince probiyotik ve c vitamini takviyesiyle destekliyorlar. Burda bu konuyu hiç umursamıyorlar. Dünkü muayene de bu şekilde sezeryan deyip, suni sancı veremiyoruz deyince o zaman bol bol merdiven çıkıp, yürüyeyim dedim. Tamam yürüyebilirsin dedi. Yani bunları benim değil onun bana belirtmesi gerekmez mi acaba. Kafam karıştı bu bir hafta içinde suni sancı gerektiren bir durum olsa dahi hemen sezeryana alacak anladığım. Yeri gelince suni sancının süreci daha bir kısalttığını duymuştum. Ve ayrıca ebe suni sancı olmasada sürekli gelip açıklığı kontrol etmeyecek mi? Kafam çok karıştı son dakika doktor bakıyorum.
Biz 37+1 de doğduk adi rop muayenesi mi bilmiyorum ama 1 aylik olunca göz kontrolü yatıralım dedi doktorumuzSağol canım iyiyiz şükür toparlanıyor bebeğim de ☺ önce emzirip sonra biberonla sütümden destek yapıyorum yoksa kendini emerek doyuramıyor çenesi yoruluyor. Kilo aldı gibi doldu bacakları falan biraz
Sen nasılsın sağsağlim gidersiniz inşallah evinize ortalık çok karıştıbir de 37 haftadan önce doğn bebeklere rop muayenesi diye bir göz muayenesi yapılıyormuş nette okudum. Benim doktor hiç bahsetmedi. Siz yaptırdınız mı öyle bir muayene?
Saol Baharım burda can olduk aylardır hepsi bizim çocuğumuz. Rabbim hepsini esirgesin korusun.Cok geçmiş olsun canim Allah en kısa zamanda acil şifalar versin.Rabbim tez zamanda seni yavruna kavustursun, bu günleri unuttursun. İnan çok üzüldüm cok dua edeceğim sizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?