2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah kalbim, neler olmuş böyle! Dualarım seninle, yavrucunla Umarım emin ellerle, ehil kişilerle atlatacak,hemen kavuşacaksınız, evinizde anne babasıyla büyüyecek
İnşallah kuzum mesajlarınızı okurken gözlerimden akıyor benim kızkardeşlerim oğlumun teyzeleri oldunuz. İnşallah bugünler de geçecek hepsi sağlıkla büyüsün inşallah

İnşallah canımmm benim Allah razı olsun oğluşun da benim oğluş da, cümle bebeklerimiz sağlıcakla büyüsünler inşallah.

İnşallah kuzum mesajlarınızı okurken gözlerimden akıyor benim kızkardeşlerim oğlumun teyzeleri oldunuz. İnşallah bugünler de geçecek hepsi sağlıkla büyüsün inşallah
Günaydın
Canım üzülme emin ellerde yavrun kaygılarını anlıyorum ama eminim ki çok iyi bakılıyordur tabi hepimiz yanımızda olsun öpüp koklayalım istiyoruz o günlerde gelecek sağlıkla kucağına alıp evinize döneceksin dualarımdasın

Kızlar sezeryana alcaklar çok kötüyüm Dua edin nolur suyu bitmiş dediler çok korkuyorum ilk sezeryan olcak
Canım panik yapma, korkulacak bir şey yok ki sezaryende.. Ben de hiç olmadım ama daha önceden ameliyat olduğum için inan hiç korkum yok. Bebişini hayırlısıyla kucağına alıp bize haber ver inşallah

Tam karışımı öğrenebilme ihtimaliniz varmı acaba ?

Açıkçası bana da doktorun sunduğu gerekçeler saçma geldi; süre uzuyor diyor ama sezaryende hastanede kalış süresi daha uzun; ebeler yakın temas kuruyor diyor ameliyathanede bir sürü kişi ile temas var anestezi vs. ; yani bunlar kılıf uydurmak gibi geldi bana; sezaryen max yarım saat bir süreç olduğundan muhtemel kendi konforu için bunu önerdi gibi geliyor; özele gidiyorsan eğer son anda da kabul edecek doktor hastane bulursun bence; inş gönlüne göre olur cnm

Masallah ya ne güzel inşallah benim de öyle olur hayırlısıyla. Korkuyo insan sunı olunca da illaki o sancı yasanacak kendı sancımız olsada bazıları hic dinlendırmıyo çok zor oluyo sunı falan deyince daha çok korkuyo insan şimdi rahatladım

Sagol Gulum bende kendı sancımı beklemek istiyordum aslında normal de ama şu virüsten dolayı sürekli hastaneye gidemeyeceksın doktor 41 beklemeyecek. O yüzden vaktı gecmeden bebegi de riske atmamak için suni sancıyla olması da mantıklı geliyo. Aslında doktorlara kalsa sezeryanla alıp gececekler. Normal dogum taraftarıyım diyen doktor sezeryanla da yapabılirız dogumu demeye başladı virus yüzünden. Suni sancıyla olsun dersen oule olur dedı

Sapmadan sıcak havlu koy masaj yap kuzum öyle dene olur mu? Çok şükür güvenli ellerde demek toparlanır hemen gelir en Kisa zamanda yanına kuzum çok iyi anlıyorum aklım duam sizinle geçecek İnan kendini sıkma ağlamak istediğinde ağla geçecek ama bunu unutma

Kızlar sezeryana alcaklar çok kötüyüm Dua edin nolur suyu bitmiş dediler çok korkuyorum ilk sezeryan olcak
Canım korkma bebeğin için en doğrusu neyse o olacak geçmiş olsun şimdiden güzel haberlerini bekliyoruz

Aynn canım birde çekiliyor her türlü Allah yardım ediyor güven kendine ki ben yaptıysam bir çok insan da yapar

Canım senin doktorun bariz şekilde belli ediyor sezaryen yanlısı olduğunu. Kendi rahatını düşünüyor çünkü normal doğumun zamanı belli değil gece de sancın gelebilir doktorun sıcak yatağından kalkıp gelmek zorunda kalacak rahatı bozulacak. Sen bi an önce normal doğum yanlısı doktor araştır.hangi şehirdesin?

Allah yardımcın olsun.sakın korkma.hersey cok guzel olacak insAllah.bebegin de tez zamanda kucağinda olacak insAllah.dualarimiz senle

Ya kızlar benim kız 4 te bi uyaniyor sonra uyutabilene aşk olsun 2 gündür bunu öğrendi
gaz mı acaba? eğer oyle ise 4 den once bi masaja başla hafifçe.4 de sancı geliyor demekki.geneldde saatli oluyor.daha rahat atar.sanci başladı mi bir kere masaj pek işe yaramiyor.o zaman sadece sirta pit pit olabiliyor.

aa e supermis.tam adıni yazabilir misin canım.ya da paketin resmini atsan.aktarinizin kendi karisimiysa heryerde bulmak zor olur.baska birsey verirler anlamayiz.

Aynn canım birde çekiliyor her türlü Allah yardım ediyor güven kendine ki ben yaptıysam bir çok insan da yapar
İnşallah bi atlatsak sag salim kucagımiza alsak. Sorun o zaten kendine guvenememesi ınsanın. Benim bi arkadas suni sancıyla dogum yapmıs. Bebegi 4 kiloymuş ama onun 20 tane dikişim vardı 3 ay yataktan kalkamadım falan diye beni korkuttu baya. Onun bebegi kilolu olduğu için zor olmuş biraz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…