İnşallah kuzum mesajlarınızı okurken gözlerimden akıyor benim kızkardeşlerim oğlumun teyzeleri oldunuz. İnşallah bugünler de geçecek hepsi sağlıkla büyüsün inşallahAh kalbim, neler olmuş böyle! Dualarım seninle, yavrucunlaUmarım emin ellerle, ehil kişilerle atlatacak,hemen kavuşacaksınız, evinizde anne babasıyla büyüyecek
İnşallah canımmm benim Allah razı olsun oğluşun da benim oğluş da, cümle bebeklerimiz sağlıcakla büyüsünler inşallah.Üzüntü etkilemez mi sütü en çok etkileyen şey
Benimki sarılıktan yattı önce 1 gece o zaman çok ağladım üzüldüm bakamadım çocuğa aç bıraktım nasıl anlamadım vs vs diye. O gece hiç sğtüm olmadı. Çıktı geldi 3 gün sonra idrar kültürü sonucu çıktı enfeksiyon görünce tekrar yattı 4 gece. O zaman daha sakindim düzelecek diye motive ettim kendimi. Benim oğlanın enfeksiyonu olduğundan sadece damardan ilaç tedavisi aldı canım beslenme sıkıntısı yoktu p yüzden hortum atmadılar. Biraz toparlansın hortumu çıkarırlar merak etme
Saol canım benim Allah razı olsunAllah yardimcin olsun canım.tez zamanda kavuşun inşAllah canım.❣ dua edecegim size
Günaydınİnşallah kuzum mesajlarınızı okurken gözlerimden akıyor benim kızkardeşlerim oğlumun teyzeleri oldunuz. İnşallah bugünler de geçecek hepsi sağlıkla büyüsün inşallah
Canım panik yapma, korkulacak bir şey yok ki sezaryende.. Ben de hiç olmadım ama daha önceden ameliyat olduğum için inan hiç korkum yok. Bebişini hayırlısıyla kucağına alıp bize haber ver inşallahKızlar sezeryana alcaklarçok kötüyüm Dua edin nolur suyu bitmiş dediler çok korkuyorum ilk sezeryan olcak
Tam karışımı öğrenebilme ihtimaliniz varmı acaba ?Dün eşim bi arkadaşının tavsiyesiyle aktardan bebeklerin gazı için bi toz karışımı almış akide şekeri var içinde her aktarda varmış sanırım tam ismini bilmiyorum. Banada daha önce bi akrabamız tavsiye etmişti gazı olursa bunu kullan diye. 3 gündür uyanık olduğu her an ağlayan kızım karşımda gülücükler atıyor. Geceden beri iki kez kendi kendine zorlanmadan kakasını yaptı. Gazı varsa bebeklerinizin tavsiye ederim. Her bebek farklıdır hiçbi işe yaramıyor diyenlerde oldu ama denemekte fayda var
Kızlar sezeryana alcaklarçok kötüyüm Dua edin nolur suyu bitmiş dediler çok korkuyorum ilk sezeryan olcak
Sağolasın canım. Bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum. Bana çok saçma geldi yaklaşımı. Hepimiz virüsten korkuyoruz ama sen bir doktorsun. Siz hala ısrarcı mısınız demesi yada suni sancı verdiklerinde sürekli takip etmeleri gerekiyormuş ebenin. Ama kendi sancımda olsa zaten sürekli takip olmuyor mu. Anlamadım. Son dakika da olsa değiştireceğim doktor ve hastaneyi. Teşekküler canım yorumun için.
Masallah ya ne güzel inşallah benim de öyle olur hayırlısıyla. Korkuyo insan sunı olunca da illaki o sancı yasanacak kendı sancımız olsada bazıları hic dinlendırmıyo çok zor oluyo sunı falan deyince daha çok korkuyo insan şimdi rahatladımBenim kendi sancım açılma için yeterli gelmeyince suni sancı verdiler aralıksız değildi ama zaten kendi sancın geldiğinde de doğum yaklaştıkça sıklaşıp sertleşiyormuş bu da aynı başta daha yavaş geliyor sonra dozu arttırıyorlar benim biraz uzun sürdü sabah 8 de sancıyı verdiler 19.30 da doğum oldu ona rağmen dayanılırdı. 5 cm açılmadan sonra zaten epidural istedim ondan sonrası çok daha rahattı. Doğum anı ise 10 dk sürdü
Sagol Gulum bende kendı sancımı beklemek istiyordum aslında normal de ama şu virüsten dolayı sürekli hastaneye gidemeyeceksın doktor 41 beklemeyecek. O yüzden vaktı gecmeden bebegi de riske atmamak için suni sancıyla olması da mantıklı geliyo. Aslında doktorlara kalsa sezeryanla alıp gececekler. Normal dogum taraftarıyım diyen doktor sezeryanla da yapabılirız dogumu demeye başladı virus yüzünden. Suni sancıyla olsun dersen oule olur dedıCanım benim doktorum hep normal yapabilirsin dedi hep benim 30lardaydı hiç yoktu sancı suni sancıyı serumla veriyorlar tabi ki kolay değil ama kesinlikle çekilebilir sancı geldikçe derin nefes alıyordum çok zamansızda değildi sancılar arasındaki süre kademeli azaldı
Sapmadan sıcak havlu koy masaj yap kuzum öyle dene olur mu? Çok şükür güvenli ellerde demek toparlanır hemen gelir en Kisa zamanda yanına kuzum çok iyi anlıyorum aklım duam sizinle geçecek İnan kendini sıkma ağlamak istediğinde ağla geçecek ama bunu unutmaSaol kuzum bugün emzirmeye gittik. Dün akşam beslerlerken morarmış kuzum, solunum desteğine geçmişler şimdi tüple besleniyor bana süt sağıp gönderin siz gelmeyin bağışıklığınız düşük hasta olma olasılığınız yüksek dedi. 1 hafta kalacak çocuk zayıf 2 kilo toparlanmadan size veremeyiz dedi. Onu öyle görünce nasıl olduğumu en iyi sizler bilirsiniz. Sütüm etkilenmesin iyi olacak diyorum. Bir bakıyorum gözlerimden akıyor. Ahhhh. Evlat ne başkaymış. Rabbim acılarını göstermesin. Süt sağmak da çok zor mochi ile biraz biraz çıkıyor, lansinoh çift elektrikli ile hiç çıkaramıyor oysa süt var beceremiyor muyum bilemiyorum . Rabbim yardımcımız olsun dualarınızda minik kuzumu da hatırlayın teyzeleri sağlıkla kalın.
Canım korkma bebeğin için en doğrusu neyse o olacak geçmiş olsun şimdiden güzel haberlerini bekliyoruzKızlar sezeryana alcaklarçok kötüyüm Dua edin nolur suyu bitmiş dediler çok korkuyorum ilk sezeryan olcak
Aynn canım birde çekiliyor her türlü Allah yardım ediyor güven kendine ki ben yaptıysam bir çok insan da yaparSagol Gulum bende kendı sancımı beklemek istiyordum aslında normal de ama şu virüsten dolayı sürekli hastaneye gidemeyeceksın doktor 41 beklemeyecek. O yüzden vaktı gecmeden bebegi de riske atmamak için suni sancıyla olması da mantıklı geliyo. Aslında doktorlara kalsa sezeryanla alıp gececekler. Normal dogum taraftarıyım diyen doktor sezeryanla da yapabılirız dogumu demeye başladı virus yüzünden. Suni sancıyla olsun dersen oule olur dedı
Canım senin doktorun bariz şekilde belli ediyor sezaryen yanlısı olduğunu. Kendi rahatını düşünüyor çünkü normal doğumun zamanı belli değil gece de sancın gelebilir doktorun sıcak yatağından kalkıp gelmek zorunda kalacak rahatı bozulacak. Sen bi an önce normal doğum yanlısı doktor araştır.hangi şehirdesin?Kızlar bir şey danışmak istiyorum size. Şuanda 38+7 deyim. Dün doktor kontrolüm vardı. Her şey iyi çıktı. 3-4 hafta önce bize 40’ı bulmaz doğurursun, suyun azalmış dedi ama şimdi suyum iyi. 2 haftadan beri. Haftaya Perşembe 40.hafta olacak ve doktor doğum başlamazsa sezeryan ile alırız dedi. Ortam kritik, hastane olarak(özel hastane-covid vakası yok)40’ı geçirmiyoruz ve alıyoruz dedi. Suni sancı vermiyorlarmış. Süre uzuyormuş ve ebe sürekli senin açıklığını kontrol etmek için seninle temas halindeymiş ve bu durumda eğer onda virüs varsa sana yada bende virüs varsa ona geçermiş. Yani bana biraz saçma geldi. Başından beri benim normal doğum istediğimi biliyordu şimdi böyle bir yaklaşım sergiliyor kalmış şurda bir hafta. Bana dün şöyle dedi, siz hala ısrarcı mısınız normal doğum için. 37.haftada çatı muayenesini ben hatırlattım, yaptı ve biraz açılman var dendi ama sonrasında 2 kere daha kontrole gittik özellikle bu son gidişimizde yumşama var mı vs diye bakabilirdi diye düşünüyorum. 1 aydan beri geçmeyen boğaz enfeksiyonum var ve 4 kutu antibiyotik bitirdim sorun olmaz diyor ama benim internet araştırmalarım o yönde değil. Bu kadar antibiyotiğe probiyotik alayım mı dedim tamam alabilirsin dedi. Yurtdışında antibiyotik verince probiyotik ve c vitamini takviyesiyle destekliyorlar. Burda bu konuyu hiç umursamıyorlar. Dünkü muayene de bu şekilde sezeryan deyip, suni sancı veremiyoruz deyince o zaman bol bol merdiven çıkıp, yürüyeyim dedim. Tamam yürüyebilirsin dedi. Yani bunları benim değil onun bana belirtmesi gerekmez mi acaba. Kafam karıştı bu bir hafta içinde suni sancı gerektiren bir durum olsa dahi hemen sezeryana alacak anladığım. Yeri gelince suni sancının süreci daha bir kısalttığını duymuştum. Ve ayrıca ebe suni sancı olmasada sürekli gelip açıklığı kontrol etmeyecek mi? Kafam çok karıştı son dakika doktor bakıyorum.
Allah yardımcın olsun.sakın korkma.hersey cok guzel olacak insAllah.bebegin de tez zamanda kucağinda olacak insAllah.dualarimiz senleKızlar sezeryana alcaklarçok kötüyüm Dua edin nolur suyu bitmiş dediler çok korkuyorum ilk sezeryan olcak
gaz mı acaba? eğer oyle ise 4 den once bi masaja başla hafifçe.4 de sancı geliyor demekki.geneldde saatli oluyor.daha rahat atar.sanci başladı mi bir kere masaj pek işe yaramiyor.o zaman sadece sirta pit pit olabiliyor.Ya kızlar benim kız 4 te bi uyaniyor sonra uyutabilene aşk olsun 2 gündür bunu öğrendi
aaDün eşim bi arkadaşının tavsiyesiyle aktardan bebeklerin gazı için bi toz karışımı almış akide şekeri var içinde her aktarda varmış sanırım tam ismini bilmiyorum. Banada daha önce bi akrabamız tavsiye etmişti gazı olursa bunu kullan diye. 3 gündür uyanık olduğu her an ağlayan kızım karşımda gülücükler atıyor. Geceden beri iki kez kendi kendine zorlanmadan kakasını yaptı. Gazı varsa bebeklerinizin tavsiye ederim. Her bebek farklıdır hiçbi işe yaramıyor diyenlerde oldu ama denemekte fayda var
İnşallah bi atlatsak sag salim kucagımiza alsak. Sorun o zaten kendine guvenememesi ınsanın. Benim bi arkadas suni sancıyla dogum yapmıs. Bebegi 4 kiloymuş ama onun 20 tane dikişim vardı 3 ay yataktan kalkamadım falan diye beni korkuttu baya. Onun bebegi kilolu olduğu için zor olmuş biraz sanırımAynn canım birde çekiliyor her türlü Allah yardım ediyor güven kendine ki ben yaptıysam bir çok insan da yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?