inşallah umduğundan çok daha rahat bir şekilde geçer yolculuğun canim... tüm korkularindan emin olarak varırsınız yuvanıza.Takip edip okuyamıyorum , doğum yapanlara yapacak olanlara kolaylıklar ve gani gani sağlık diliyorumCuma günü koronanın kalbi Fransa'ya evimize dönüyoruz dönmek zorundayız çünkü 89 yaşındaki dedemiz ortalık karışınca Paris'te yalnız kaldı Dileklerimden biri de iki bebeyle sağlıcakla eve varmak karantinaya alınmadan Stres ve hazırlık nedeniyle elime telefon alamıyorum. Tekrar herkese, hepimize sağlık , rahat doğumlar, bol sütler, emen beslenen bebekler, diliyorum
Önemli bir işi var da acaba sana başka bir sebep mi söyledi ki? Daha önce hiç yapmadı diyorsun.Sizi çok seven çok umursayan eşiniz(sözde), sırf keyfiyen 2 belki 3 saat ona ulaşamayacağınız bir yere gitse(telefon çekmeyen)
Bu süreçte sancım olursa ne yapacağım dediğiniz zaman da eltinizi söyleyip, ona haber verirsin taksiyle gidersiniz diye bir cevap alsanız tepkiniz ne olurdu.?
Şuan oturdum ağlıyorum hırsından bu ne şimdi.. Abartıyor muyum? Geldiğinde yüzünü bile görmek istemiyorum. Hiç böyle bir şey yapmadı şimdiye kadar çok zoruma gitti.
Canım Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın inşallahKızlar sezeryana alcaklarçok kötüyüm Dua edin nolur suyu bitmiş dediler çok korkuyorum ilk sezeryan olcak
Canım tabi insan sinir oluyor böyle şeylere haklısın ama bence bu kadar doldurma kendini üzmeSizi çok seven çok umursayan eşiniz(sözde), sırf keyfiyen 2 belki 3 saat ona ulaşamayacağınız bir yere gitse(telefon çekmeyen)
Bu süreçte sancım olursa ne yapacağım dediğiniz zaman da eltinizi söyleyip, ona haber verirsin taksiyle gidersiniz diye bir cevap alsanız tepkiniz ne olurdu.?
Şuan oturdum ağlıyorum hırsından bu ne şimdi.. Abartıyor muyum? Geldiğinde yüzünü bile görmek istemiyorum. Hiç böyle bir şey yapmadı şimdiye kadar çok zoruma gitti.
Canım sık sık baksınlar ama su olayı önemli çünkü. Gerekirse başka doktora da görün ihmal etme.Başka doktorla görüştüler ertelediler durduğu yere kadar dedi bebek iyi demişama karnım kalmadı suyu bitmez inşallah
Önemli bir işi var da acaba sana başka bir sebep mi söyledi ki? Daha önce hiç yapmadı diyorsun.
Canım Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın inşallahsenin için dua edeceğim. Sağ salim kavuştursun Allahım
Canım tabi insan sinir oluyor böyle şeylere haklısın ama bence bu kadar doldurma kendini üzmeBelki gitmesi lazımdır. Hepimizin zaman zaman çok yapmak istediğimiz şeyler oluyor. Aklına da öyle kötü şeyler getirme doğumla ilgili. Vallahi doğuracağın yoksa bile sıkıntıdan stresten doğurursun. Üzme tatlı canını ve bebeğini. Bırak gitsin gelsin. Benim eşim de dün bir iki arkadaşıyla gitti film izlemeye. Beni artık tek bırakmasan iyi olur dedim. Zaten haftaya artık hiç gidemeyeceğim bırak da son zamanlar gideyim diyor. 12 ye doğru geldi akşam eve. Son günler canımı sıkmak istemiyorum zaten ister istemez gergin oluyoruz. Sen de öyle yap canım bence
Aktarlarda bebekler için gaz giderici karışım derseniz veriyorlar tam içeriğini bilmiyorum ama akide şekeri ve birkaç baharat daha var içinde. Emzirdikten sonra yalancı memenin ucunu bandıtıp veriyosunuz bebeğe, bir çay kaşığıda kaynamış soğumuş su veriyosunuz. Günde 6 dan fazlası ishal yapıyormuş ben bi emzirdiğimde verip bi emzirdiğimde vermiyorum. 2 saatte bir emziriyorum. Faydasını görende var, hiç kar etmedi diyende inşallah şifa olur. Aşağı fotoyu ekledimTam karışımı öğrenebilme ihtimaliniz varmı acaba ?
Fotosunu ekledim inan tam adını bilmiyorum ama her aktarda aynısı var diye biliyorum. İçinde akide şekeri varmışaae supermis.tam adıni yazabilir misin canım.ya da paketin resmini atsan.aktarinizin kendi karisimiysa heryerde bulmak zor olur.baska birsey verirler anlamayiz.
Gerçekten öyle canım. Beklentin ne kadar çok olursa o kadar üzülüyorsun. Erkeklerin bizim gibi hassas düşünmesi çok zor. Onları da anlıyorum panik oluyorlar, onların da ister istemez hayatları değişecek. Biz daha yoğun yaşıyoruz belki daha çok anlayış ve ilgi istiyoruz ama bunu gören ve ona göre davranan erkek zor bulunuyor. Yapı meselesi. Ben istiyorum ki eşim benimle otursun vakit geçirsin, film izlesin, bebeğimizle ilgili konuşalım. O son günleri ne kadar dışarıda geçirirse kar olarak görüyor. Sanıyorlar ki bebek olunca hapis hayatı yaşayacaklar. Üzme canını boşver. Ben koyverdim gitti. Bebeğime odaklandım.Yok canım keşke öyle olsa, tamamen kendi keyfi için gittiğini biliyorum.
Gerçekten son günlerim hep üzüntü ve stresle geçiyor. Bizim yaşadığımız yer küçük ve ıssız diye her gün bir bahane ile dışarıda. Ama bugün özellikle istesem de ulaşamam ve o düşüncesiz mesajı beni benden aldı. En iyisi senin dediğini yapmak hiç umursamamak, eşin bile olsa kimseden bir şey beklememek sanırım.
Canım korkma bi kolaylık olur ama suyuna baksınlar sürekli önemli çünküKızlar sezeryana alcaklarçok kötüyüm Dua edin nolur suyu bitmiş dediler çok korkuyorum ilk sezeryan olcak
Gittim canım bebek iyiymiş kanala sokmuş kafayı iyice ama alttan bakmadı daha. Kaşıntı için olabilir akıntı fazla kaşıdıysan tahriş etmişsindir dedi ha bir de yıka kuru turnaya özen göster sık çamaşır değiştir ve pamuklu giyin dedi. Doğuma engel değilmiş mantar falan olsa bile zaten dünden beri azaldı sanki. Günlük ped falan kullanma sende aklında bulunsun ıslandıkça çamaşır değiştirCherrygum naptın canım gittin mi doktora?
Allah Allah neden gitti ki keyfi için yazmışsın ne var gittiği yerde telefonda çekmiyormuş son zamanlarda gitmese daha iyi olur aslında. Bazen erkekleri anlamak zor hala olayın bilincinde değiller sıkma canınıSizi çok seven çok umursayan eşiniz(sözde), sırf keyfiyen 2 belki 3 saat ona ulaşamayacağınız bir yere gitse(telefon çekmeyen)
Alttan neden bakmadı ki? Senin haftan da müsaitmiş aslında.. Gerçi bazı doktorlar çatı muayenesine karşı, çünkü doğum anına kadar belli olmaz diyorlar.Canım korkma bi kolaylık olur ama suyuna baksınlar sürekli önemli çünkü
Gittim canım bebek iyiymiş kanala sokmuş kafayı iyice ama alttan bakmadı daha. Kaşıntı için olabilir akıntı fazla kaşıdıysan tahriş etmişsindir dedi ha bir de yıka kuru turnaya özen göster sık çamaşır değiştir ve pamuklu giyin dedi. Doğuma engel değilmiş mantar falan olsa bile zaten dünden beri azaldı sanki. Günlük ped falan kullanma sende aklında bulunsun ıslandıkça çamaşır değiştir
Allah Allah neden gitti ki keyfi için yazmışsın ne var gittiği yerde telefonda çekmiyormuş son zamanlarda gitmese daha iyi olur aslında. Bazen erkekleri anlamak zor hala olayın bilincinde değiller sıkma canını
Tamda bu soruyu soracaktım. Benimki mama içiyor su vermedik hiç vermek gerekir mi ?Kızlar anne sütü içen bebeğe su verilmiyor ama peki mama veriyorsak su takviyesi yapmak gerekir mi?
Canım oluyor öyle şeyler arada. Geçiş dönemi yaşları şimdi. Arada hırçınlaşır, arada mutlu olur. Benim yeğenim de öyleydi. Böyle zamanlarda çok üstüne gitmemek gerekiyor. İlgilendikçe daha çok deliriyorlar. Kıskançlık olayını bilmiyorum ama mutlaka olacaktır ister istemez.Kızlar çıldırmak üzereyim cumaya ne kaldı şurada zaten stresliyim büyük kızım iyice çıldırdı çok huzursuz 5.5 yaşında anaokulundan öğretmeni hergün etkinlik yolluyor yapıp gönderiyoruz bugün kı etkinlik 23 nisan için verdiği şiiri kıyafetlerini giyip okuyup video çekip yollamanızı.şiirde sıkıntı yok ezberledi güzelce kıyafetlerimizler giydik sıra geldi saçlara.saçlarımız hep sorun zaten aslında çok güzel lüle lüle herkes bayılıyor ama küçük hanım kıvırcık diye istemiyor resmen kriz yarattı ağlamalar yerlere yarmalar saçlarını çekip tarakla kafasına vurmalar bağrış çağrış kıyamet koptu zor sakinlestirdim şimdide göğsümü severek uyuya kaldı kardeşi olmasını çok istedi tüp bebekle binbir zahmetle bu zamana geldik onu hep sürece dahil ettik heycanla bekliyor ama bilinç altında da kıskançlık mı var anlayamadım ne yapmalıyım elim ayağım boşaldı tansiyonum fırladı başım ağrıyor stresten.daha doğmadan böyleyse yandık biz
Canım senin doktorun bariz şekilde belli ediyor sezaryen yanlısı olduğunu. Kendi rahatını düşünüyor çünkü normal doğumun zamanı belli değil gece de sancın gelebilir doktorun sıcak yatağından kalkıp gelmek zorunda kalacak rahatı bozulacak. Sen bi an önce normal doğum yanlısı doktor araştır.hangi şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?