2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yarın sezeryanım var Samsun medikal park. Bugün yine gittim devlette ki doktora. 3700 olmuş kafası da yine önde bir buçuk hafta. Zor doğum olur bende sezeryan öneriyorum ama günüm yok alamam dedi. Bizde özelde ki doktorum ile görüştük sağolsun ayarladı. Yarın kavuşacağım inşallah

Sağ ol canım desteğin için.
Bugün dönüm noktası oldu benim içinde.
Artık hiçbir şekilde umursamam, sadece bebeğimle kendimi düşünürüm.
Oda fazla bekletmeden gelir inşallah.
Son zamanların stresi, korkusu, duygusallığı epey farklıymış.

Benimde bugün daha iyi gibi kaşıntı durumu.
Baş edemediğim için akıntılarla Uzun zamandır peçete koydum hep. Islandıkça değişerek. Engel olmamasına çok sevindim canım. Seninki her an gelebilir ya kanala da girmiş ne güzel.

Benim odun balık tutmaya gitti. İlk yazmayayım dedim ama..

Ah ah hiç dertleri bitmiyor bu bebişler in. Bazen çok hırçın oluyorlar sebeb siz yere ağlama krizleri oluyor. Ama kardeşini biraz kıskanacağı benziyor. Onun önüne geçmek imkansız gibi. Yine size iş düşüyor tabii. Bebeğe dokunmasına izin vererek, bazı şeyleri beraber yaparak. Mesela alt değişirken bezi ondan isteyerek. Birde yeni gelenin onun sevgisini asla azaltmayacağını falan anlatmak lazım. Bir müddet sonra alışıyorlar canım.

İnşallah canım. Gözün aydın olsuun şimdiden. Güzel kolay bir doğum olur inşallah

Alttan neden bakmadı ki? Senin haftan da müsaitmiş aslında.. Gerçi bazı doktorlar çatı muayenesine karşı, çünkü doğum anına kadar belli olmaz diyorlar.
Canım geçen hafta bakmıştı çatı muayenesi oldum o yüzden tekrar bakmadı bu hafta ultrason muayenesi yaptı
Hadi gözün aydın alttan muayene olmadın daha dimi
Bende peçete falan koyuyordum değiştiriyordum falan. Acaba jilet kullandım ondan mı oldu falan dedim kaşıntı yapıyormuş tüyler cıkarken önceden kullanmadığım için de olabilir ya ama kaldı kanalda inmiyor doğsa da bende rahatlasam
Balık tutmaya mı gitti Allah yaa kafayı dağıtmak istemiş sanırım cok üstüne gitme

Cherrygum oldum valla bu 2.alttan muayenem oldu. Nst de sancılarım çıktı ama geçenki de böyle idi. istiyorsan bakalım bi alttan dedi.daha o zaman planlamamıştık sezeryanı. Açıklığın yok dedi sonra 1 cm kadar var gibi de dedi. Korkuyorum ki tetiklemese bu muayene doğumu yarına Kadar dursun rahat rahat of herşey bi stres.birazda lekelenmem olmuş ilk muayene olduğumda olmamıştı hiç

Sordum ama yokmuş burada malesef üstüne yazsalarmış ya

Kızlar bir sorum olacak. Bebeğinize hangi mamayı kullandınız ve memnunsunuz? Hangi mamada memnun kalmadınız? İllaki mama ihtiyacımız olacaktır. Tecrübeli çiçeği burnunda annelerimizden faydalanalım
Ben hipp combiotic aldım canım. Şu anlık memnunum hiç gaz vs yapmadı eksradan.
Canım düşüncesizlik etmiş evet. Sakinleşince konuştuğunda anlayacaktır bence. Sen canını sıkma.

Sezeryan olan arkadaşlar önereceğiniz birşey var mI acaba şöyle yap ekstradan bunu da götür diyebileceğiniz?

Kızlar evin ısısını nasıl ayarlıyosunuz ya bizim burda artık gündüz kalorifer yanmıyo. Tam mevsim geçişi hangi battaniyeyi örtsem bilemiyorum burnu tıkanmış hapşırıyor. Emerken ensesi terliyor. Benimde boğazlarım acımaya başladı. Nefesimi üflememeye çalışıyorum . Tam hastalık havası bi soğuk bi sıcak

Sancıların hangi aralıkta çıkıyor canım. Benim ki kayda değer değil 20-30 arası çıktı 1cm açılma önemli değil canım tetiklemez lekelenme de olabiliyor muayene sonrası korkma. Sen bu gece yat dinlen güzelce hiç birşey düşünme duşunu al dinlen

Aaa evet oda olabilir bak hiç aklıma gelmedi. Bende iki haftadır düzenli kullanıyorum nolur nolmaz diye. İlk yapınca üst bölge yanıyor hatta belki de jilet sebep oldu canım.

Benim pazartesi günü 60 larda çıktı sancı 2 defa.. Ama önemli değil dedi ebe de doktor da..

Bu cuma günkü nstm. Bugün ki 100 ü vurdu ilk olan diğeri 70 de idi yine 2 tane çıktı bu aralıklarda idi yine

Eklentiler

• FD16A937-7550-4F38-A7E8-2327A89E8839.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 41

Benim yaşadığım yer hep soğuk. O yüzden bende bir tane ısıtıcı almayı düşünüyorum. Her zaman yakmak içinde değilde en azından banyo öncesi falan düşündüm.
İnşallah hasta olmazsınız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…