- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Gerçekten öyle canım. Beklentin ne kadar çok olursa o kadar üzülüyorsun. Erkeklerin bizim gibi hassas düşünmesi çok zor. Onları da anlıyorum panik oluyorlar, onların da ister istemez hayatları değişecek. Biz daha yoğun yaşıyoruz belki daha çok anlayış ve ilgi istiyoruz ama bunu gören ve ona göre davranan erkek zor bulunuyor. Yapı meselesi. Ben istiyorum ki eşim benimle otursun vakit geçirsin, film izlesin, bebeğimizle ilgili konuşalım. O son günleri ne kadar dışarıda geçirirse kar olarak görüyor. Sanıyorlar ki bebek olunca hapis hayatı yaşayacaklar. Üzme canını boşver. Ben koyverdim gitti. Bebeğime odaklandım.
Canım korkma bi kolaylık olur ama suyuna baksınlar sürekli önemli çünkü
Gittim canım bebek iyiymiş kanala sokmuş kafayı iyice ama alttan bakmadı daha. Kaşıntı için olabilir akıntı fazla kaşıdıysan tahriş etmişsindir dedi ha bir de yıka kuru turnaya özen göster sık çamaşır değiştir ve pamuklu giyin dedi. Doğuma engel değilmiş mantar falan olsa bile zaten dünden beri azaldı sanki. Günlük ped falan kullanma sende aklında bulunsun ıslandıkça çamaşır değiştir
Allah Allah neden gitti ki keyfi için yazmışsın ne var gittiği yerde telefonda çekmiyormuş son zamanlarda gitmese daha iyi olur aslında. Bazen erkekleri anlamak zor hala olayın bilincinde değiller sıkma canını
Kızlar çıldırmak üzereyim cumaya ne kaldı şurada zaten stresliyim büyük kızım iyice çıldırdı çok huzursuz 5.5 yaşında anaokulundan öğretmeni hergün etkinlik yolluyor yapıp gönderiyoruz bugün kı etkinlik 23 nisan için verdiği şiiri kıyafetlerini giyip okuyup video çekip yollamanızı.şiirde sıkıntı yok ezberledi güzelce kıyafetlerimizler giydik sıra geldi saçlara.saçlarımız hep sorun zaten aslında çok güzel lüle lüle herkes bayılıyor ama küçük hanım kıvırcık diye istemiyor resmen kriz yarattı ağlamalar yerlere yarmalar saçlarını çekip tarakla kafasına vurmalar bağrış çağrış kıyamet koptu zor sakinlestirdim şimdide göğsümü severek uyuya kaldı kardeşi olmasını çok istedi tüp bebekle binbir zahmetle bu zamana geldik onu hep sürece dahil ettik heycanla bekliyor ama bilinç altında da kıskançlık mı var anlayamadım ne yapmalıyım elim ayağım boşaldı tansiyonum fırladı başım ağrıyor stresten.daha doğmadan böyleyse yandık biz
Yarın sezeryanım var Samsun medikal park. Bugün yine gittim devlette ki doktora. 3700 olmuş kafası da yine önde bir buçuk hafta. Zor doğum olur bende sezeryan öneriyorum ama günüm yok alamam dedi. Bizde özelde ki doktorum ile görüştük sağolsun ayarladı. Yarın kavuşacağım inşallah
İnşallah. Normal Doğumdan korktum zaten ölçülerden dolayıİnşallah canım. Gözün aydın olsuun şimdiden. Güzel kolay bir doğum olur inşallah
Hangi hastaneye gidiyorsun canım? Ben de anadolu yakasındayım, Ümraniye..Aynen canım. Benim niyetimi baştan beri biliyordu son dakika gelmezse sezaryen diyor. Hiç etik değil. Ben İstanbul Anadolu yakasındayım.
Canım geçen hafta bakmıştı çatı muayenesi oldum o yüzden tekrar bakmadı bu hafta ultrason muayenesi yaptıAlttan neden bakmadı ki? Senin haftan da müsaitmiş aslında.. Gerçi bazı doktorlar çatı muayenesine karşı, çünkü doğum anına kadar belli olmaz diyorlar.
Hadi gözün aydın alttan muayene olmadın daha dimiYarın sezeryanım var Samsun medikal park. Bugün yine gittim devlette ki doktora. 3700 olmuş kafası da yine önde bir buçuk hafta. Zor doğum olur bende sezeryan öneriyorum ama günüm yok alamam dedi. Bizde özelde ki doktorum ile görüştük sağolsun ayarladı. Yarın kavuşacağım inşallah
Bende peçete falan koyuyordum değiştiriyordum falan. Acaba jilet kullandım ondan mı oldu falan dedim kaşıntı yapıyormuş tüyler cıkarken önceden kullanmadığım için de olabilirSağ ol canım desteğin için.
Bugün dönüm noktası oldu benim içinde.
Artık hiçbir şekilde umursamam, sadece bebeğimle kendimi düşünürüm.
Oda fazla bekletmeden gelir inşallah.
Son zamanların stresi, korkusu, duygusallığı epey farklıymış.
Benimde bugün daha iyi gibi kaşıntı durumu.
Baş edemediğim için akıntılarla Uzun zamandır peçete koydum hep. Islandıkça değişerek. Engel olmamasına çok sevindim canım. Seninki her an gelebilir ya kanala da girmiş ne güzel.
Benim odun balık tutmaya gitti. İlk yazmayayım dedim ama..
Ah ah hiç dertleri bitmiyor bu bebişler in. Bazen çok hırçın oluyorlar sebeb siz yere ağlama krizleri oluyor. Ama kardeşini biraz kıskanacağı benziyor. Onun önüne geçmek imkansız gibi. Yine size iş düşüyor tabii. Bebeğe dokunmasına izin vererek, bazı şeyleri beraber yaparak. Mesela alt değişirken bezi ondan isteyerek. Birde yeni gelenin onun sevgisini asla azaltmayacağını falan anlatmak lazım. Bir müddet sonra alışıyorlar canım.
Önemli olan nasıl geldiği değil sağlıkla gelsin kuzumKızlar sezeryana alcaklarçok kötüyüm Dua edin nolur suyu bitmiş dediler çok korkuyorum ilk sezeryan olcak
Sordum ama yokmuş burada malesefAktarlarda bebekler için gaz giderici karışım derseniz veriyorlar tam içeriğini bilmiyorum ama akide şekeri ve birkaç baharat daha var içinde. Emzirdikten sonra yalancı memenin ucunu bandıtıp veriyosunuz bebeğe, bir çay kaşığıda kaynamış soğumuş su veriyosunuz. Günde 6 dan fazlası ishal yapıyormuş ben bi emzirdiğimde verip bi emzirdiğimde vermiyorum. 2 saatte bir emziriyorum. Faydasını görende var, hiç kar etmedi diyende inşallah şifa olur. Aşağı fotoyu ekledim
Ben hipp combiotic aldım canım. Şu anlık memnunum hiç gaz vs yapmadı eksradan.Kızlar bir sorum olacak. Bebeğinize hangi mamayı kullandınız ve memnunsunuz? Hangi mamada memnun kalmadınız? İllaki mama ihtiyacımız olacaktır. Tecrübeli çiçeği burnunda annelerimizden faydalanalım
Canım düşüncesizlik etmiş evet. Sakinleşince konuştuğunda anlayacaktır bence. Sen canını sıkma.Sizi çok seven çok umursayan eşiniz(sözde), sırf keyfiyen 2 belki 3 saat ona ulaşamayacağınız bir yere gitse(telefon çekmeyen)
Bu süreçte sancım olursa ne yapacağım dediğiniz zaman da eltinizi söyleyip, ona haber verirsin taksiyle gidersiniz diye bir cevap alsanız tepkiniz ne olurdu.?
Şuan oturdum ağlıyorum hırsından bu ne şimdi.. Abartıyor muyum? Geldiğinde yüzünü bile görmek istemiyorum. Hiç böyle bir şey yapmadı şimdiye kadar çok zoruma gitti.
İstanbulda çok rahat bulursun istediğin gibi bi doktorAynen canım. Benim niyetimi baştan beri biliyordu son dakika gelmezse sezaryen diyor. Hiç etik değil. Ben İstanbul Anadolu yakasındayım.
Sancıların hangi aralıkta çıkıyor canım. Benim ki kayda değer değil 20-30 arası çıktıCherrygum oldum valla bu 2.alttan muayenem oldu. Nst de sancılarım çıktı ama geçenki de böyle idi. istiyorsan bakalım bi alttan dedi.daha o zaman planlamamıştık sezeryanı. Açıklığın yok dedi sonra 1 cm kadar var gibi de dedi. Korkuyorum ki tetiklemese bu muayene doğumu yarına Kadar dursun rahat rahat of herşey bi stres.birazda lekelenmem olmuş ilk muayene olduğumda olmamıştı hiç
Canım geçen hafta bakmıştı çatı muayenesi oldum o yüzden tekrar bakmadı bu hafta ultrason muayenesi yaptı
Hadi gözün aydın alttan muayene olmadın daha dimi
Bende peçete falan koyuyordum değiştiriyordum falan. Acaba jilet kullandım ondan mı oldu falan dedim kaşıntı yapıyormuş tüyler cıkarken önceden kullanmadığım için de olabilirya ama kaldı kanalda inmiyor doğsa da bende rahatlasam
Balık tutmaya mı gitti Allah yaa kafayı dağıtmak istemiş sanırım cok üstüne gitme
Benim pazartesi günü 60 larda çıktı sancı 2 defa.. Ama önemli değil dedi ebe de doktor da..Sancılarım hangi aralıkta çıkıyor canım. Benim ki kayda değer değil 20-30 arası çıktı1cm açılma önemli değil canım tetiklemez lekelenme de olabiliyor muayene sonrası korkma. Sen bu gece yat dinlen güzelce hiç birşey düşünme duşunu al dinlen
Ben hipp combiotic aldım canım. Şu anlık memnunum hiç gaz vs yapmadı eksradan.
Canım düşüncesizlik etmiş evet. Sakinleşince konuştuğunda anlayacaktır bence. Sen canını sıkma.
Bu cuma günkü nstm. Bugün ki 100 ü vurdu ilk olan diğeri 70 de idi yine 2 tane çıktı bu aralıklarda idi yineSancılarım hangi aralıkta çıkıyor canım. Benim ki kayda değer değil 20-30 arası çıktı1cm açılma önemli değil canım tetiklemez lekelenme de olabiliyor muayene sonrası korkma. Sen bu gece yat dinlen güzelce hiç birşey düşünme duşunu al dinlen
Kızlar evin ısısını nasıl ayarlıyosunuz ya bizim burda artık gündüz kalorifer yanmıyo. Tam mevsim geçişi hangi battaniyeyi örtsem bilemiyorum burnu tıkanmış hapşırıyor. Emerken ensesi terliyor. Benimde boğazlarım acımaya başladı. Nefesimi üflememeye çalışıyorum . Tam hastalık havası bi soğuk bi sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?