- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Sancılarım da hep var aslında. Çok oluyor hissediyorum. 100 de epey bi rakam bence.devamı da hep bu şekilde geliyor ama açıklığım yok şükür.Sancıların hangi aralıkta çıkıyor canım. Benim ki kayda değer değil 20-30 arası çıktı1cm açılma önemli değil canım tetiklemez lekelenme de olabiliyor muayene sonrası korkma. Sen bu gece yat dinlen güzelce hiç birşey düşünme duşunu al dinlen
Bende 2 haftadan beri başladım her duşta kullanıyorum ne olur ne olmaz diye belki de o tahriş etti bizi yoksa daha önce hiç bişey yoktu. Bir de biz beraber de olmuyoruz ondan falan oldu desem dışarıda cıkamıyorum wcden kaptım falan herşeyi düşündüm bu olabilir sonuc olarakAaa evet oda olabilir bak hiç aklıma gelmedi. Bende iki haftadır düzenli kullanıyorum nolur nolmaz diye. İlk yapınca üst bölge yanıyor hatta belki de jilet sebep oldu canım.
Benim gecen hafta 70 cıktı bir kez ama düzensiz diye önemli değil dedi.Benim pazartesi günü 60 larda çıktı sancı 2 defa.. Ama önemli değil dedi ebe de doktor da..
Geçen hafta benimde 70cıktı bi kez bu hafta iyiydi ama sabahları iyiyim aksam sancım oluyor o zaman gitsem kesin cıkardı. Düzenli Aralık olması lazımmış doğum için.Bu cuma günkü nstm. Bugün ki 100 ü vurdu ilk olan diğeri 70 de idi yine 2 tane çıktı bu aralıklarda idi yine
Neyse şimdi uyandıysa sakinleşmiş biraz umarım en az hasarla atlatırızCanım oluyor öyle şeyler arada. Geçiş dönemi yaşları şimdi. Arada hırçınlaşır, arada mutlu olur. Benim yeğenim de öyleydi. Böyle zamanlarda çok üstüne gitmemek gerekiyor. İlgilendikçe daha çok deliriyorlar. Kıskançlık olayını bilmiyorum ama mutlaka olacaktır ister istemez.
Hadi hayırlısı bakalım bu gece geçmek bilmez artık benimde Cuma olucak nasipseYarın sezeryanım var Samsun medikal park. Bugün yine gittim devlette ki doktora. 3700 olmuş kafası da yine önde bir buçuk hafta. Zor doğum olur bende sezeryan öneriyorum ama günüm yok alamam dedi. Bizde özelde ki doktorum ile görüştük sağolsun ayarladı. Yarın kavuşacağım inşallah
Erkekler biz kadar ince fikirli olamıyorlar malasef biz olayın hem fizyoloji hem psikolojim hem duygusal yükünü taşıyoruz onlarda sadece sorumluluk duygusu var psikolojim olarak hislerimizi anlayamıyorlar sen strese sokma kendini.Sağ ol canım desteğin için.
Bugün dönüm noktası oldu benim içinde.
Artık hiçbir şekilde umursamam, sadece bebeğimle kendimi düşünürüm.
Oda fazla bekletmeden gelir inşallah.
Son zamanların stresi, korkusu, duygusallığı epey farklıymış.
Benimde bugün daha iyi gibi kaşıntı durumu.
Baş edemediğim için akıntılarla Uzun zamandır peçete koydum hep. Islandıkça değişerek. Engel olmamasına çok sevindim canım. Seninki her an gelebilir ya kanala da girmiş ne güzel.
Benim odun balık tutmaya gitti. İlk yazmayayım dedim ama..
Ah ah hiç dertleri bitmiyor bu bebişler in. Bazen çok hırçın oluyorlar sebeb siz yere ağlama krizleri oluyor. Ama kardeşini biraz kıskanacağı benziyor. Onun önüne geçmek imkansız gibi. Yine size iş düşüyor tabii. Bebeğe dokunmasına izin vererek, bazı şeyleri beraber yaparak. Mesela alt değişirken bezi ondan isteyerek. Birde yeni gelenin onun sevgisini asla azaltmayacağını falan anlatmak lazım. Bir müddet sonra alışıyorlar canım.
Ben yarım kundak yapıyorum emzirirken üzerine hep ince battaniye örtüyorum bebekle oynarkended açınca da elektrikli sobayı yakıyorum hep doğalgaz da 45 derecE ama salon ve oturma odası tek açıkKızlar evin ısısını nasıl ayarlıyosunuz ya bizim burda artık gündüz kalorifer yanmıyo. Tam mevsim geçişi hangi battaniyeyi örtsem bilemiyorum burnu tıkanmış hapşırıyor. Emerken ensesi terliyor. Benimde boğazlarım acımaya başladı. Nefesimi üflememeye çalışıyorum . Tam hastalık havası bi soğuk bi sıcak
Ben depend kullandım. Dikişlerin üstüne geliyor ama bir sorun olmuyor. Çok rahat ettim. Doktorumda onu önermişti.Sezeryanda depend kullanılabiliyor mu. Alt için nasıl birşey almak gerek. Depend almıştım ama dikişlere falan denk geliyor mu?
Hangi hastaneye gidiyorsun canım? Ben de anadolu yakasındayım, Ümraniye..
Saol canım Allah razı olsun. Rabbim senin yavrunu da bağışlasın inşallah.Sapmadan sıcak havlu koy masaj yap kuzum öyle dene olur mu? Çok şükür güvenli ellerde demek toparlanır hemen gelir en Kisa zamanda yanına kuzum çok iyi anlıyorum aklım duam sizinle geçecek İnan kendini sıkma ağlamak istediğinde ağla geçecek ama bunu unutma
İnşallah kuzum inşallah
Saol Dilzarım bugün hiç çıkaramadım şimdi banyoya girip sıcak su tutacağım. Dereotu yeşil soğan yiyorum. Allah ım yardımcımız olsun.inşallah umduğundan çok daha rahat bir şekilde geçer yolculuğun canim... tüm korkularindan emin olarak varırsınız yuvanıza.
nzh99 cancagizim inşallah kuzucugun iyice toparlanip güçlenmiş olarak gelecek. sen de elinden geldiğince moralini yüksek tut, dinlen. bol bol sütün olsun...
Mucizevi birşey L beden alınmalı göbek deliğinin üzerine kadar geliyor ve çok rahat ediyorsun benim için vazgeçilmez birşeydi kesinlikle tavsiyemdir dikişlere teması hiç yokSezeryanda depend kullanılabiliyor mu. Alt için nasıl birşey almak gerek. Depend almıştım ama dikişlere falan denk geliyor mu?
Allah razı olsun canım çocuğum ne mücadelelerle oldu. Ama tutundu direndi inşallah bunu da stlacak Allah ın izniyleGünaydın
Canım üzülme emin ellerde yavrun kaygılarını anlıyorum ama eminim ki çok iyi bakılıyordur tabi hepimiz yanımızda olsun öpüp koklayalım istiyoruz o günlerde gelecek sağlıkla kucağına alıp evinize döneceksin dualarımdasın
Saol canım benim Allah razı olsun. Asya kuşumu öperimnzh99 kuzum inşaallah hemencecik toparlanır minnoşun.. Rabbim yardımcınız olsun..
Sezeryan olan arkadaşlar önereceğiniz birşey var mI acaba şöyle yap ekstradan bunu da götür diyebileceğiniz?
Canim depend kullandim evdede devam ettim çok rahat ettim. Mutlaka çantana koy. Bebeğe 3 çeşit kıyafet koymuştum yetmedi zıbınlari fazladan koyabilirsin. Rulo kağıt havlu al çok lazim oluyor. Bebek bezini ben 16 tane aldım 2 gün kaldım yetti.Sezeryanda depend kullanılabiliyor mu. Alt için nasıl birşey almak gerek. Depend almıştım ama dikişlere falan denk geliyor mu?
Avicenna da sibel hn var canim oda ıyi bir doktor. Çoğu tanıdığım onda sezeryan oldu. Ben gebzedeyim medar hastanesinde Ergün bilgiç e ameliyat oldum, cok iyi bir doktor öneririm.Central hospital. Başak hn’a gidiyorum. Aslında öncesinde Memorial Ataşehir ile başlamıştım oradaki doktorum değiştiği için bu hastane evime yürüme mesafesinde olduğundan buraya gelmeye karar verdim. Bugün Memorial için fiyat aldım resmen uçuk fiyatlar veriyorlar. Bana Eylül de verdikleri fiyattın iki katını veriyorlar. Daha önce Ataşehir Avicenna da Nuran hanım’a gitmiştim. onunla konuştum bugün. Sana yardımcı olurum dedi. Sen nereye gidiyorsun?
Neyse şimdi uyandıysa sakinleşmiş biraz umarım en az hasarla atlatırız
Hadi hayırlısı bakalım bu gece geçmek bilmez artık benimde Cuma olucak nasipse
Erkekler biz kadar ince fikirli olamıyorlar malasef biz olayın hem fizyoloji hem psikolojim hem duygusal yükünü taşıyoruz onlarda sadece sorumluluk duygusu var psikolojim olarak hislerimizi anlayamıyorlar sen strese sokma kendini.
Kızım zaten sürecin başından beri dahil oldu herşeye çok duygusal ve merhametli aslında hep destek oldu bana annecim sen yorulma üzülme falan diye ama sona yaklaşınca oda biraz stres oldu sanırım e bide eve kapandık oda çok etkiledi normalde doğası harika bir yerde yaşıyoruz ve baharın uyanışını hep doğada karşılardık şimdi balkon camlarını açıp biraz kuş sesi dinleyelim mi diyor oda bunalttı galiba biraz
Tekrar merhaba kizlar. Buraya pazar günü nişanım geldi yazmıştım. Ben bugün doğum yaptım darısı tüm bekleyenlerin başına. Normal doğum oldu ikimiz de iyiyiz şükür
Ben Medicana Çamlıcaya gidiyorum Hüseyin Arık'a..Central hospital. Başak hn’a gidiyorum. Aslında öncesinde Memorial Ataşehir ile başlamıştım oradaki doktorum değiştiği için bu hastane evime yürüme mesafesinde olduğundan buraya gelmeye karar verdim. Bugün Memorial için fiyat aldım resmen uçuk fiyatlar veriyorlar. Bana Eylül de verdikleri fiyattın iki katını veriyorlar. Daha önce Ataşehir Avicenna da Nuran hanım’a gitmiştim. onunla konuştum bugün. Sana yardımcı olurum dedi. Sen nereye gidiyorsun?
Ya erkek tayfa bizim givi bakmıyor malesef olaylara kuzum sen üzme kendini ahhh sopalik bunlar yaSizi çok seven çok umursayan eşiniz(sözde), sırf keyfiyen 2 belki 3 saat ona ulaşamayacağınız bir yere gitse(telefon çekmeyen)
Bu süreçte sancım olursa ne yapacağım dediğiniz zaman da eltinizi söyleyip, ona haber verirsin taksiyle gidersiniz diye bir cevap alsanız tepkiniz ne olurdu.?
Şuan oturdum ağlıyorum hırsından bu ne şimdi.. Abartıyor muyum? Geldiğinde yüzünü bile görmek istemiyorum. Hiç böyle bir şey yapmadı şimdiye kadar çok zoruma gitti.
Ya erkek tayfa bizim givi bakmıyor malesef olaylara kuzum sen üzme kendini ahhh sopalik bunlar ya
Yok canım sermiyorum. Delikleri var malum sersek anlamı kalmaz. Kılıfı çıkarılıp yıkanıyor Zaten.Ben aldım da şey soracağım, üzerine bir şey seriyor musun? Serilecek gibi de değil, malum cırt cırtlı yan yastıkları falan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?