2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sancılarım da hep var aslında. Çok oluyor hissediyorum. 100 de epey bi rakam bence.devamı da hep bu şekilde geliyor ama açıklığım yok şükür.

Aaa evet oda olabilir bak hiç aklıma gelmedi. Bende iki haftadır düzenli kullanıyorum nolur nolmaz diye. İlk yapınca üst bölge yanıyor hatta belki de jilet sebep oldu canım.
Bende 2 haftadan beri başladım her duşta kullanıyorum ne olur ne olmaz diye belki de o tahriş etti bizi yoksa daha önce hiç bişey yoktu. Bir de biz beraber de olmuyoruz ondan falan oldu desem dışarıda cıkamıyorum wcden kaptım falan herşeyi düşündüm bu olabilir sonuc olarak
Benim pazartesi günü 60 larda çıktı sancı 2 defa.. Ama önemli değil dedi ebe de doktor da..
Benim gecen hafta 70 cıktı bir kez ama düzensiz diye önemli değil dedi.
Bu cuma günkü nstm. Bugün ki 100 ü vurdu ilk olan diğeri 70 de idi yine 2 tane çıktı bu aralıklarda idi yine
Geçen hafta benimde 70cıktı bi kez bu hafta iyiydi ama sabahları iyiyim aksam sancım oluyor o zaman gitsem kesin cıkardı. Düzenli Aralık olması lazımmış doğum için.

Neyse şimdi uyandıysa sakinleşmiş biraz umarım en az hasarla atlatırız
Hadi hayırlısı bakalım bu gece geçmek bilmez artık benimde Cuma olucak nasipse
Erkekler biz kadar ince fikirli olamıyorlar malasef biz olayın hem fizyoloji hem psikolojim hem duygusal yükünü taşıyoruz onlarda sadece sorumluluk duygusu var psikolojim olarak hislerimizi anlayamıyorlar sen strese sokma kendini.
Kızım zaten sürecin başından beri dahil oldu herşeye çok duygusal ve merhametli aslında hep destek oldu bana annecim sen yorulma üzülme falan diye ama sona yaklaşınca oda biraz stres oldu sanırım e bide eve kapandık oda çok etkiledi normalde doğası harika bir yerde yaşıyoruz ve baharın uyanışını hep doğada karşılardık şimdi balkon camlarını açıp biraz kuş sesi dinleyelim mi diyor oda bunalttı galiba biraz

Ben yarım kundak yapıyorum emzirirken üzerine hep ince battaniye örtüyorum bebekle oynarkended açınca da elektrikli sobayı yakıyorum hep doğalgaz da 45 derecE ama salon ve oturma odası tek açık

Central hospital. Başak hn’a gidiyorum. Aslında öncesinde Memorial Ataşehir ile başlamıştım oradaki doktorum değiştiği için bu hastane evime yürüme mesafesinde olduğundan buraya gelmeye karar verdim. Bugün Memorial için fiyat aldım resmen uçuk fiyatlar veriyorlar. Bana Eylül de verdikleri fiyattın iki katını veriyorlar. Daha önce Ataşehir Avicenna da Nuran hanım’a gitmiştim. onunla konuştum bugün. Sana yardımcı olurum dedi. Sen nereye gidiyorsun?

Hangi hastaneye gidiyorsun canım? Ben de anadolu yakasındayım, Ümraniye..

Saol canım Allah razı olsun. Rabbim senin yavrunu da bağışlasın inşallah.

Saol Dilzarım bugün hiç çıkaramadım şimdi banyoya girip sıcak su tutacağım. Dereotu yeşil soğan yiyorum. Allah ım yardımcımız olsun.

Sezeryanda depend kullanılabiliyor mu. Alt için nasıl birşey almak gerek. Depend almıştım ama dikişlere falan denk geliyor mu?
Mucizevi birşey L beden alınmalı göbek deliğinin üzerine kadar geliyor ve çok rahat ediyorsun benim için vazgeçilmez birşeydi kesinlikle tavsiyemdir dikişlere teması hiç yok

Allah razı olsun canım çocuğum ne mücadelelerle oldu. Ama tutundu direndi inşallah bunu da stlacak Allah ın izniyle

Sezeryan olan arkadaşlar önereceğiniz birşey var mI acaba şöyle yap ekstradan bunu da götür diyebileceğiniz?
Sezeryanda depend kullanılabiliyor mu. Alt için nasıl birşey almak gerek. Depend almıştım ama dikişlere falan denk geliyor mu?
Canim depend kullandim evdede devam ettim çok rahat ettim. Mutlaka çantana koy. Bebeğe 3 çeşit kıyafet koymuştum yetmedi zıbınlari fazladan koyabilirsin. Rulo kağıt havlu al çok lazim oluyor. Bebek bezini ben 16 tane aldım 2 gün kaldım yetti.
Avicenna da sibel hn var canim oda ıyi bir doktor. Çoğu tanıdığım onda sezeryan oldu. Ben gebzedeyim medar hastanesinde Ergün bilgiç e ameliyat oldum, cok iyi bir doktor öneririm.

Kesinlikle bizler bile daraldık bunaldık çocuklar napsın. Etkilemiştir illaki, inşallah bir an önce düzelir ortalık.

Tekrar merhaba kizlar. Buraya pazar günü nişanım geldi yazmıştım. Ben bugün doğum yaptım darısı tüm bekleyenlerin başına. Normal doğum oldu ikimiz de iyiyiz şükür

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Ben Medicana Çamlıcaya gidiyorum Hüseyin Arık'a..

Ya erkek tayfa bizim givi bakmıyor malesef olaylara kuzum sen üzme kendini ahhh sopalik bunlar ya

Ben aldım da şey soracağım, üzerine bir şey seriyor musun? Serilecek gibi de değil, malum cırt cırtlı yan yastıkları falan var.
Yok canım sermiyorum. Delikleri var malum sersek anlamı kalmaz. Kılıfı çıkarılıp yıkanıyor Zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…