- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
O kim ki? Allah şifa versin inşallah..Kızlar Cinnet Nur'un kızı ameliyat olmuş duydunuz mu? Ben çok uzak kaldım buralardan. Fetih suresi okuyorlar konu açmışlar. Gören en azından Allah şifa versin diyebilir mi? Hamileyiz bazimiz, bazimiz lohusa. İnşallah kabul olur dualarimiz.
O kim canmKızlar Cinnet Nur'un kızı ameliyat olmuş duydunuz mu? Ben çok uzak kaldım buralardan. Fetih suresi okuyorlar konu açmışlar. Gören en azından Allah şifa versin diyebilir mi? Hamileyiz bazimiz, bazimiz lohusa. İnşallah kabul olur dualarimiz.
Her emzirme öncesi el yıkamak pek mümkün olmuyor cidden hele ki geceleri. Dışarı ile baglantin yoksa korkma canım bu yüzden. Yanında kolonya bulundur onu sür.kizlar 15 15 30 dak emzirin diyorlar ya
midesi de findik kadar diyorlar
iki vay kasigi yeter demisti doktor
o zaman aslinda 30 dakika hatta ben daha fazla ugrasiyorum fazla degil.mi emse zaten sut oldu mu gelmiyor mu o emince.
gunlerdir uyumadim diyebilirim
ayaklarim gobegim sanki dogurmamisim gibi sis odem..
esim de lactamil almis sut artsin diye.
ben humana biliyordum.siz kullandiniz mi
yarin topuk kani alinacak tek tek cagiriyorlarmis ortami steril yapip masallah..
kizlar her emzirme oncesi elleri yikayin diyorlar ya pratikte pek mumkun olmuyor dimi bir sey olmaz dimi Allahin izniyle. ALLAHA emanet olsun tum bebeklerimiz..
O kim ki? Allah şifa versin inşallah..
Kızlar forumda aktif bir arkadaşımızdı kendisi. Çocuk bir türlü gelmedi falan, suni sanciyla doğurdu bildiğim kadarıyla. Hep görüyordum en son doğurdu iyi demişlerdi şimdi bebeği rahatsizmis...O kim canm
Alıştım kuzum onunla sıkıntımız yok şükür de babası kafasını toplayamadi hala. Ben girmedim ama sanırım babası girdi lohusa depresyonuna. Bir gün cinnet geciricem o zaman anlayacak ya bakalım hayırlısı.Aynen canım yedi valla tribini bir daha kesinlikle olmayacak diyor şimdide.
Al birini vur ötekine ya sinir oldum şimdi, üzmesin taze anneyi de eşi.
Sen alıştın mı kuzum miniğine?
kizlar bu sanci olayini ben de hep yok yok diye konusuyordumBende 2 haftadan beri başladım her duşta kullanıyorum ne olur ne olmaz diye belki de o tahriş etti bizi yoksa daha önce hiç bişey yoktu. Bir de biz beraber de olmuyoruz ondan falan oldu desem dışarıda cıkamıyorum wcden kaptım falan herşeyi düşündüm bu olabilir sonuc olarak
Benim gecen hafta 70 cıktı bir kez ama düzensiz diye önemli değil dedi.
Geçen hafta benimde 70cıktı bi kez bu hafta iyiydi ama sabahları iyiyim aksam sancım oluyor o zaman gitsem kesin cıkardı. Düzenli Aralık olması lazımmış doğum için.
canım bu emme süresi ve miktar çelişkisi benim de kafama takılıyor ama her çekişte süt gelmiyor sanırım birde yavaş emiyorlar diye süresi uzun olması gerekiyor olabilir. Lactamil sütün miktarı değil de daha çok kalitesi için kullanılıyormuş bu arada. Topuk kanı için ben pazartesi gittim kimse yoktu sağlık ocağında, ben alt açma örtüsü götürdüm yatırdığım yerin altına serip orada çöpe attım. gelince hemen üstünü değiştirdim göbek bağı düşmediğinden banyo yaptırmadım elini yüzünü sildim. Ben mümkün olduğunca yıkamaya çalışıyorum ama dediğin gibi bazen yıkayamadığım da oluyor. Allah korusun yavrularımızı.kizlar 15 15 30 dak emzirin diyorlar ya
midesi de findik kadar diyorlar
iki vay kasigi yeter demisti doktor
o zaman aslinda 30 dakika hatta ben daha fazla ugrasiyorum fazla degil.mi emse zaten sut oldu mu gelmiyor mu o emince.
gunlerdir uyumadim diyebilirim
ayaklarim gobegim sanki dogurmamisim gibi sis odem..
esim de lactamil almis sut artsin diye.
ben humana biliyordum.siz kullandiniz mi
yarin topuk kani alinacak tek tek cagiriyorlarmis ortami steril yapip masallah..
kizlar her emzirme oncesi elleri yikayin diyorlar ya pratikte pek mumkun olmuyor dimi bir sey olmaz dimi Allahin izniyle. ALLAHA emanet olsun tum bebeklerimiz..
rabbim şifalar versin inşallahKızlar Cinnet Nur'un kızı ameliyat olmuş duydunuz mu? Ben çok uzak kaldım buralardan. Fetih suresi okuyorlar konu açmışlar. Gören en azından Allah şifa versin diyebilir mi? Hamileyiz bazimiz, bazimiz lohusa. İnşallah kabul olur dualarimiz.
Canım en azından hatasını anlamış bu da bişey üzerine git bir daha yapmasın ama sinirlerini de bozma artıkHiç sorma ya. Şimdi gelmiş haklıydın bir daha gitmem şöyle böyle peşimden ayrılmıyor.
Gerçekten bizim gibi bakamıyorlar ya..
Ahh sancı zor oluyor bugun nstdeyken biri vardı doğum hanede sesinden anladım zor bi süreç ama doğunca kul gibi hafifliyosun inşallah çok çekmeden alırız elimize bebeklerimizikizlar bu sanci olayini ben de hep yok yok diye konusuyordum
gecen cuma sabah 3 bucukta pat diye su geldi hastaneye gidince gordum sanciyi sanci neymis ay ay mafoldum. Adet sancisi gibi daha sert ve 3 4 dakikada bir geliyor. 100lerdeydi sanirim. Acikligim yoktu ama doktor hemen geldi sabah ezaninda 5 bucuktu sancim vardi iste 6 da indirdiler ameliyata..
yani bebek dogacaksa aninda olup bitiyormus zamani gelince bunu anladim..
hayirli dogumlariniz olsun insallah..
Kahve götür canim akla gelmiyor hastanelerde de pahalı yanına al bulunsun içmen gerekiyor cunkuSezeryan olan arkadaşlar önereceğiniz birşey var mI acaba şöyle yap ekstradan bunu da götür diyebileceğiniz?
Bende kapattım canim petekleri ☺ ya bilemiyorum küçük uflemeli var onu calistiriyorum altını değiştirirken falanKızlar evin ısısını nasıl ayarlıyosunuz ya bizim burda artık gündüz kalorifer yanmıyo. Tam mevsim geçişi hangi battaniyeyi örtsem bilemiyorum burnu tıkanmış hapşırıyor. Emerken ensesi terliyor. Benimde boğazlarım acımaya başladı. Nefesimi üflememeye çalışıyorum . Tam hastalık havası bi soğuk bi sıcak
Yok canim dikis aşağıda baya kasık ustunde oluyor repens göbeğe kadar çıkıyor kesinlikle al yanina baya kurtarıcıSezeryanda depend kullanılabiliyor mu. Alt için nasıl birşey almak gerek. Depend almıştım ama dikişlere falan denk geliyor mu?
Düşününce hatasını anlamış bak burnunu sürt biraz üstüne de gitme çok biz bunaldık onlarda çok bunaldılar ya biz kacamiyoruz bu durumdan ama onlarin kacisi var tabiHiç sorma ya. Şimdi gelmiş haklıydın bir daha gitmem şöyle böyle peşimden ayrılmıyor.
Gerçekten bizim gibi bakamıyorlar ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?