Evine geldin ya el yikama muhabbetin biter şimdi ☺ evin temizligini falan düşünme boşver nolacak ağrın acın geçince yaparsın ufak ufak bebeğinin tadını çıkarkizlar takip edemiyorum fazla nasilsiniz.
insallah bebekleriniz sagliklidir, her sey yolundadir..
benim ne odem bitti ne dikis agrisi karnimi sarmam lazim gec kaldim.
emzirme cok guzelmiss masallah
simdi de ellerim gogsume degecek ya orayi burayi elleyince sonra gogsu elleyince sut saginca kotu aksi bir sey olur mu diye takinti basladi kafamda,off bana akil vrrin..
col sukur evimize geldik ama daha tam.duzen kuramadim temizlik is de yapamiorum agilrilardan..
esimden Allah razi olsun..
icomi dokmeye geldim firsatt bulunca..
sizler nasilsiniz. ALLAH isteyen hrrkese nasipetsin saglikli dogumlar saglikli bebisler
Kızlar forumda aktif bir arkadaşımızdı kendisi. Çocuk bir türlü gelmedi falan, suni sanciyla doğurdu bildiğim kadarıyla. Hep görüyordum en son doğurdu iyi demişlerdi şimdi bebeği rahatsizmis...
Alıştım kuzum onunla sıkıntımız yok şükür de babası kafasını toplayamadi hala. Ben girmedim ama sanırım babası girdi lohusa depresyonuna. Bir gün cinnet geciricem o zaman anlayacak ya bakalım hayırlısı.
Kızlar konu bu. Bakabilen baksın ben çok üzüldüm. Çok neşeli bi kızdı meğer günlerdir neler çekiyormuş. Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Sağlıkla sinamasin. Amin.
Cinnet nur'un bebeği Eylül'un şifa bulması için cuma gününe kadar fetih suresi okuyoruz 🤲
Bildiğiniz üzere Eylül bebeğimiz ciğerinden ameliyat oldu ve dualar ederek gözlerini sağlıklı bir sekilde yeniden açmasını bekliyoruz. İlk 24 saatlik kritik zamanı geri de bıraktı. Şimdi önümüzde bir 24 saat daha var. Kritik olmasının bir sebebi de kalbinde ki deliğin şuanda müdahale...www.kadinlarkulubu.com
Sagol canimcanim seni çook iyi anlıyorum.basıma geldi ilk evladimda.şükurler olsun cabucak anlamissiniz.ne kadar çabuk tedbir alinirsa o kadar cabuk iyilesiyor geçmiş olsun.kendini yipratma
Valla zor bir dönem 10 gun oldu dogum yapali yerdemiyim gokdemiyim bilmiyorum agrilarim cok kayinvaldem ve annnem bende kaliyor, bebegim sut alerjisi cikti kac defa acillere gittik durmuyor geceleri krizlere giriyor beni doktor alerji yuzunden diyete soktu bagisikligim coktu bugun serum yedim zor bir donem evimde duzenim sasti hicbirsey yapamiyorum umarim bugunler gecer tez zamanda sende takilma temizlkk vs.. sen ve bebegin iyi ol yeter.Evine geldin ya el yikama muhabbetin biter şimdi ☺ evin temizligini falan düşünme boşver nolacak ağrın acın geçince yaparsın ufak ufak bebeğinin tadını çıkar
Kahve neden içmem gerekiyor?Kahve götür canim akla gelmiyor hastanelerde de pahalı yanına al bulunsun içmen gerekiyor cunku
Allah yardımcısı olsun. Bebeği sağlığına kavuşsun inşallahKızlar konu bu. Bakabilen baksın ben çok üzüldüm. Çok neşeli bi kızdı meğer günlerdir neler çekiyormuş. Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Sağlıkla sinamasin. Amin.
Cinnet nur'un bebeği Eylül'un şifa bulması için cuma gününe kadar fetih suresi okuyoruz 🤲
Bildiğiniz üzere Eylül bebeğimiz ciğerinden ameliyat oldu ve dualar ederek gözlerini sağlıklı bir sekilde yeniden açmasını bekliyoruz. İlk 24 saatlik kritik zamanı geri de bıraktı. Şimdi önümüzde bir 24 saat daha var. Kritik olmasının bir sebebi de kalbinde ki deliğin şuanda müdahale...www.kadinlarkulubu.com
Anestezinin etkisinden daha çabuk çıkıyormuşsun, baş ağrısı olmuyormuş. Ben de buradan görüp aldım çantaya attımKahve neden içmem gerekiyor?
Genelde 39u bekliyor doktorlar canım. Kaç kilo senin bebiş?Kizlar 37 haftadayiz ama bebek 40 haftada . Ona ragmen doktor 39 uncu haftasina gün verdi . Ayin 27 si dedi . Ben cok ağırlaştım belim sıkışıyor istiyorum ki bir an önce alsin artikkkk
Kahve derken canım nescafe mi? Hastanede nasıl yapacaksınız kiAnestezinin etkisinden daha çabuk çıkıyormuşsun, baş ağrısı olmuyormuş. Ben de buradan görüp aldım çantaya attım
Kızlar konu bu. Bakabilen baksın ben çok üzüldüm. Çok neşeli bi kızdı meğer günlerdir neler çekiyormuş. Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Sağlıkla sinamasin. Amin.
Allah allah cnm ya bende bugun gittim.dr 3.dogumlarda dedi 39 da aliyoruz dedi benimki makat durus.ve 3.cocugum.olcak ikisi normaldi bu donmedi donmezse 39.da.gidince alacak.tabi bu arar agri sanci vs olursa hemen gel.dedi. sancin varsa neyi bekliyorki.Merhabalar hamiş anneler ve yeni doğum yapmış taze anneler.. Size sorum olucaktı inşallah cevaplarsınız.. 38+6 haftalık hamileyim bugün büyük umutlar ile kontrole gittiğim de iyice morelim bozuldu hastane kural koymuş yoğunluktan dolayı kanaması ve suyu sancısı olmayanı doğuma almıyorlarmış benim de sezeryan haftam diye güle oynaya gitmiştim oysa tüm olumsuzluklara rağmen 41 42 zorlayacağız doktor elimden birşey gelmiyor dedi 2 çocuk annesiyim 2 si de sezeryan ile dünyaya geldi şimdi 3 hamileyim zaten koronodan dolayı sıkıntılı bir süreç içindeyiz sürekli ağrılarım var ve nts ye girdiğim de kasılmalarım çıktı yat dinlen bol su iç dedi gebeliğin ortasında değiliz neyin yatıp dinlenmesi anlamadım sezeryanda bu kadar beklemek ne kadar doğru bilemedim çok morelim bozuk... sorum şu ki kasılmalarınızdan sonra doğum yapan oldu mu ben artık suyum yada kanamam gelsinde bebeğimi kucağıma alayım diye düşünüyorum
Valla benim bildiğim epiduraldensonra kalıcı baş ağrısı falan olabiliyormus onu engellemek için günde 3 kere kahve oneriyo doktor ben bilmiyordum eşimi evden çıkardım hastaneye getirttim bunun icinKahve neden içmem gerekiyor?
Sezeryanda o kadar beklemek hiç mantıklı değil bence de Allah korusun bebeğine bir şey olsa kim alacak vebaliniMerhabalar hamiş anneler ve yeni doğum yapmış taze anneler.. Size sorum olucaktı inşallah cevaplarsınız.. 38+6 haftalık hamileyim bugün büyük umutlar ile kontrole gittiğim de iyice morelim bozuldu hastane kural koymuş yoğunluktan dolayı kanaması ve suyu sancısı olmayanı doğuma almıyorlarmış benim de sezeryan haftam diye güle oynaya gitmiştim oysa tüm olumsuzluklara rağmen 41 42 zorlayacağız doktor elimden birşey gelmiyor dedi 2 çocuk annesiyim 2 si de sezeryan ile dünyaya geldi şimdi 3 hamileyim zaten koronodan dolayı sıkıntılı bir süreç içindeyiz sürekli ağrılarım var ve nts ye girdiğim de kasılmalarım çıktı yat dinlen bol su iç dedi gebeliğin ortasında değiliz neyin yatıp dinlenmesi anlamadım sezeryanda bu kadar beklemek ne kadar doğru bilemedim çok morelim bozuk... sorum şu ki kasılmalarınızdan sonra doğum yapan oldu mu ben artık suyum yada kanamam gelsinde bebeğimi kucağıma alayım diye düşünüyorum
Bizde sebil vardı ordan aldık sıcak suyu nescafe aldım benKahve derken canım nescafe mi? Hastanede nasıl yapacaksınız ki
Bende anlamadım acayip morelim bozuk aşırı ağırlarım var Bacak arama market poşetlerini bağlamışlar gibi bir ağrı yürümek çok zor iki sezeryan oldum ben hiç böyle Ağrı görmedim ilk çocuğumu 37+2 de ikinci çocuğumu 38+4 dünyaya getirdim bu benim için çok zorlu oldu nts de kasılmalarım çıkmasına rağmen yapabileceğim hiç birşey yok suyun kanaman gelir ise ameliyat hanede buluşacağız beni arayacaksın birlikte yola çıkacağız dedi ağrılarımı önemseyen zaten yok magnezyum iç diyip duruyor ilaç içmeyi oldum olası sevmem ben ağzıma ilaç sürmüş insan değilim ağrım var demiyorum artık ilaç kelimesinden midem bulandı en sonunda şınav mekik çekip evde kendim doğuracağımAllah allah cnm ya bende bugun gittim.dr 3.dogumlarda dedi 39 da aliyoruz dedi benimki makat durus.ve 3.cocugum.olcak ikisi normaldi bu donmedi donmezse 39.da.gidince alacak.tabi bu arar agri sanci vs olursa hemen gel.dedi. sancin varsa neyi bekliyorki.
Süt artırmak için yoğurdun içine kimyon koyup yiyin. Hem gazını alır bebeğin hem de süt artırır. İki çocuğum var. İkinci 7 aylık bu aradakizlar 15 15 30 dak emzirin diyorlar ya
midesi de findik kadar diyorlar
iki vay kasigi yeter demisti doktor
o zaman aslinda 30 dakika hatta ben daha fazla ugrasiyorum fazla degil.mi emse zaten sut oldu mu gelmiyor mu o emince.
gunlerdir uyumadim diyebilirim
ayaklarim gobegim sanki dogurmamisim gibi sis odem..
esim de lactamil almis sut artsin diye.
ben humana biliyordum.siz kullandiniz mi
yarin topuk kani alinacak tek tek cagiriyorlarmis ortami steril yapip masallah..
kizlar her emzirme oncesi elleri yikayin diyorlar ya pratikte pek mumkun olmuyor dimi bir sey olmaz dimi Allahin izniyle. ALLAHA emanet olsun tum bebeklerimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?