2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evine geldin ya el yikama muhabbetin biter şimdi ☺ evin temizligini falan düşünme boşver nolacak ağrın acın geçince yaparsın ufak ufak bebeğinin tadını çıkar

İnşallah gerek kalmaz öyle bir şeye de anlar canım ya. Neden böyle oluyor bazen çözemiyorum.

Bakayım konuya canım merak ettim.

Reactions: Kuf
Evine geldin ya el yikama muhabbetin biter şimdi ☺ evin temizligini falan düşünme boşver nolacak ağrın acın geçince yaparsın ufak ufak bebeğinin tadını çıkar
Valla zor bir dönem 10 gun oldu dogum yapali yerdemiyim gokdemiyim bilmiyorum agrilarim cok kayinvaldem ve annnem bende kaliyor, bebegim sut alerjisi cikti kac defa acillere gittik durmuyor geceleri krizlere giriyor beni doktor alerji yuzunden diyete soktu bagisikligim coktu bugun serum yedim zor bir donem evimde duzenim sasti hicbirsey yapamiyorum umarim bugunler gecer tez zamanda sende takilma temizlkk vs.. sen ve bebegin iyi ol yeter.

Allah yardımcısı olsun. Bebeği sağlığına kavuşsun inşallah

Merhabalar hamiş anneler ve yeni doğum yapmış taze anneler.. Size sorum olucaktı inşallah cevaplarsınız.. 38+6 haftalık hamileyim bugün büyük umutlar ile kontrole gittiğim de iyice morelim bozuldu hastane kural koymuş yoğunluktan dolayı kanaması ve suyu sancısı olmayanı doğuma almıyorlarmış benim de sezeryan haftam diye güle oynaya gitmiştim oysa tüm olumsuzluklara rağmen 41 42 zorlayacağız doktor elimden birşey gelmiyor dedi 2 çocuk annesiyim 2 si de sezeryan ile dünyaya geldi şimdi 3 hamileyim zaten koronodan dolayı sıkıntılı bir süreç içindeyiz sürekli ağrılarım var ve nts ye girdiğim de kasılmalarım çıktı yat dinlen bol su iç dedi gebeliğin ortasında değiliz neyin yatıp dinlenmesi anlamadım sezeryanda bu kadar beklemek ne kadar doğru bilemedim çok morelim bozuk... sorum şu ki kasılmalarınızdan sonra doğum yapan oldu mu ben artık suyum yada kanamam gelsinde bebeğimi kucağıma alayım diye düşünüyorum

Kizlar 37 haftadayiz ama bebek 40 haftada . Ona ragmen doktor 39 uncu haftasina gün verdi . Ayin 27 si dedi . Ben cok ağırlaştım belim sıkışıyor istiyorum ki bir an önce alsin artikkkk
Genelde 39u bekliyor doktorlar canım. Kaç kilo senin bebiş?

Allah yardımcısı olsun çok zor gerçekten..

Allah allah cnm ya bende bugun gittim.dr 3.dogumlarda dedi 39 da aliyoruz dedi benimki makat durus.ve 3.cocugum.olcak ikisi normaldi bu donmedi donmezse 39.da.gidince alacak.tabi bu arar agri sanci vs olursa hemen gel.dedi. sancin varsa neyi bekliyorki.

Sezeryanda o kadar beklemek hiç mantıklı değil bence de Allah korusun bebeğine bir şey olsa kim alacak vebalini ben 39 da aldirdim bebeği bizim hastanede öyle bir kural yoktu şimdi nasıldır bilemem ama saçma geldi bana

Bende anlamadım acayip morelim bozuk aşırı ağırlarım var Bacak arama market poşetlerini bağlamışlar gibi bir ağrı yürümek çok zor iki sezeryan oldum ben hiç böyle Ağrı görmedim ilk çocuğumu 37+2 de ikinci çocuğumu 38+4 dünyaya getirdim bu benim için çok zorlu oldu nts de kasılmalarım çıkmasına rağmen yapabileceğim hiç birşey yok suyun kanaman gelir ise ameliyat hanede buluşacağız beni arayacaksın birlikte yola çıkacağız dedi ağrılarımı önemseyen zaten yok magnezyum iç diyip duruyor ilaç içmeyi oldum olası sevmem ben ağzıma ilaç sürmüş insan değilim ağrım var demiyorum artık ilaç kelimesinden midem bulandı en sonunda şınav mekik çekip evde kendim doğuracağım

N NiTaLi 2. Sezaryenımı oldum 37.haftada aldılar okadar bekletmesi senin sağlığın açısındanda iyi değil
Bel fıtığı vs olacağım bu gidişle çok ağırlarım var zaten gece uykusu sıfır hadi gündüz idare ediyorum ama gece olunca yatak da değil betonda yatar gibiyim bütün kemiklerim ağrıyor

Merhaba kızlarrr , biz de dün ilk kontrolümüze gittik . Hastahaneye kimseyi almıyorlar , bebek kucağımda kalakaldım tek başıma . Kendi kontrolüm , iğnem , bebeğin kontrolü vardı . Elim ayağıma dolaştı çok acemiyim çok . Bir de bebeğim in sarılığı sınırda çıktı çok moralim bozuldu . Zaten emzirme de çok sıkıntı yaşadım . Son çare silikon göğüs kalkanı ile tuttu bebek öyle emiyor ama çok emdiği söylenemez . Mama takviyesi veriyorum mecburen . Hastahane sonrası da sağlık ocağında topuk kanı verdik . En son orda patladım hüngür hüngür ağladım . Hamile iken hormonal anlamda bu kadar etkilenmedim . Ne oluyor bana

Süt artırmak için yoğurdun içine kimyon koyup yiyin. Hem gazını alır bebeğin hem de süt artırır. İki çocuğum var. İkinci 7 aylık bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…