2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ortalık çok kötüymüş hastane bu kuralı getirmiş sözde özel hastaneye gidelim herşey güzel olsun dedik devlet hastanesinden kötü bir durum ortaya çıktı resmen ben en iyisi uzanmak yerine sürekli haraket edip doğumu hızlandırayım yoksa bebek içinde benim içinde sorun olacak gibi içim sıkılıyor artık koronoyu umursamaz oldum ne zaman doğacak sorusu yüzünden

Kızlar ben cuma kontrole gideceğim 37+1 oluyor o zaman.. Doktor sezaryen günü verecek muhtemelen, haftaya pazartesi isteyeyim diyorum. 37+4 oluyor. Tabi bana bırakırsa.. Haftaya 23 nisan perşembe tatil, 24 ü de haftasonuyla birleştirip sokağa çıkma yasağı yapabilirlermiş 23ten 26ya kadar..

ama.bekletmesi sacma.
hakkinda hayirlisi olsun sag salim en rahat sekilde gelsin yavrun

K Kuf nasılsın canım bebiş nasıl oldu sarılığı düştümü? Özlendin
Şükür düştü teyzesi, doktor kan istemedi kontrolde, rengi güzel dedi. Ama gaz sancısı başladı biri bitiyor diğeri başlıyor anlayacağın ama tek derdimiz bu olsun be Allah hastalıktan huzursuzluktan korusun. Uykuya hasretim canım o yüzden gündüz vakit buldukça uyuyorum hiç bakamıyorum buraya. Şöyle biraz ele ayağa gelse bebisler hepimiz yeniden toplaşsak ben de sizleri çok özledim ya hamileligimi iyi ki sizlerle yaşadım cidden
İnşallah gerek kalmaz öyle bir şeye de anlar canım ya. Neden böyle oluyor bazen çözemiyorum.

Bakayım konuya canım merak ettim.
Bilmiyorum kuzum. Şimdi de gelip sariliyo falan. Ama kalbimi kırdıktan sonra ne anlamı kaldı ki? Sabrediyorum o da zor zaman geçiriyor diye ama dur bakalım nereye kadar.

Genelde 39u bekliyor doktorlar canım. Kaç kilo senin bebiş?
Kiloyu unuttum sormaya hersey 40 haftayla uyumlu görünüyor.
Kizlar cok acil benim belim asiri agriyor sinir sıkışması gibi agliyorum acısından boyle olur mu oldu mu napmaliyim ay acidan kivraniyorum sagli sollu kalcammin üstü kemikler aciyor sanki sinirler sıkışıyor

Kramp gibi mi? Geçen benim kalçama girdi öyle ayağa kalkarken.. Birden canım yanınca oturayım dedim, oturamadım daha kötü canım yandı, iki büklüm kaldım öyle.. Adım da atamadım. Epey sürdü. Çok kötüydü.

Kızlar rezene içiyordum bence süt de yapıyordu ama bebek için iyi değilmiş sanırım ya. Onermeyen doktorlar varmış. Kimyon çayı oneriyorlar. Tane kimyon aldım bugün içtim. Hem gaza hem süte iyi geliyormuş. Tadı da fena değildi.

Canım ağrı kasigina yayiliyor mu? Doğum sancısı olmasın bu?

Canım aynısı oldu geçen gün. Durduğum yerde duramadım inanılmaz ağrı girdi belime kalçama. Bacağıma da vurdu. Yürüdüm biraz. Dizlerimi yukarı çektim ayaktayken. Geçti ondan sonra. Oturunca kötü oldu benimki. Sıra sıra Dizlerimi karnıma doğru çektim ayakta spor yapar gibi.

Hadi ya ben de alayım şimdiden diyordum rezeneyi.. Ne zararı varmış ki? Kimyonu da çok severim bu arada ama çayını denemedim.

Biz de seni özlüyoruz canım valla. Eskisi gibi muhabbetlerin döneceği günleri bekliyoruz. Benim şafak 4 artık. Az kaldı uykusuz günlere

Gecmis olsun canm ama kramp degil belim sıkışıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum nette siyatik sinir cikiyor hep ama dogum sancısı ceken hamile gibi aci cektiriyor suan bana . Ama dogum sancisida degil bence çünkü baska etkisi yok

Çok şükür canım hastalık olmasında artık gazı sancısı hep bizimle olacak alışsak iyi olacak sanırım canım zaten sen fırsat buldukça yat uyu dinlen en cok süt yapan sey dinlenmekmiş biz buralardayız nasıl olsa doğunca da senin gibi olucaz. Ama bu grup dağılmasa keske devam etse banada çok iyi geliyor sohbetimiz bir sürü şey öğrendim burdaki herkes sayesinde
Biz de seni özlüyoruz canım valla. Eskisi gibi muhabbetlerin döneceği günleri bekliyoruz. Benim şafak 4 artık. Az kaldı uykusuz günlere
Kız beni geçiceksin sen

magnezyum alıyormusun canım ; o sanki rahatlatıyor bu tip ağrıları?

Yinede gönül almayı bilmeleri de güzel canım boşver hiç strese sokma kendini.
Her yönden zorlu süreçler yaşıyoruz ama geçecek Allah İn izniyle. Sonra yine burada güzel güzel muhabbetler edilecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…