Ortalık çok kötüymüş hastane bu kuralı getirmiş sözde özel hastaneye gidelim herşey güzel olsun dedik devlet hastanesinden kötü bir durum ortaya çıktı resmen ben en iyisi uzanmak yerine sürekli haraket edip doğumu hızlandırayım yoksa bebek içinde benim içinde sorun olacak gibi içim sıkılıyor artık koronoyu umursamaz oldum ne zaman doğacak sorusu yüzündenSezeryanda o kadar beklemek hiç mantıklı değil bence de Allah korusun bebeğine bir şey olsa kim alacak vebaliniben 39 da aldirdim bebeği bizim hastanede öyle bir kural yoktu şimdi nasıldır bilemem ama saçma geldi bana
Evet nescafe canım, sıcak su illa ki bulunur sebilden vs.Kahve derken canım nescafe mi? Hastanede nasıl yapacaksınız ki
ama.bekletmesi sacma.Bende anlamadım acayip morelim bozuk aşırı ağırlarım var Bacak arama market poşetlerini bağlamışlar gibi bir ağrı yürümek çok zor iki sezeryan oldum ben hiç böyle Ağrı görmedim ilk çocuğumu 37+2 de ikinci çocuğumu 38+4 dünyaya getirdim bu benim için çok zorlu oldu nts de kasılmalarım çıkmasına rağmen yapabileceğim hiç birşey yok suyun kanaman gelir ise ameliyat hanede buluşacağız beni arayacaksın birlikte yola çıkacağız dedi ağrılarımı önemseyen zaten yok magnezyum iç diyip duruyor ilaç içmeyi oldum olası sevmem ben ağzıma ilaç sürmüş insan değilim ağrım var demiyorum artık ilaç kelimesinden midem bulandı en sonunda şınav mekik çekip evde kendim doğuracağım
Bende anlamadım acayip morelim bozuk aşırı ağırlarım var Bacak arama market poşetlerini bağlamışlar gibi bir ağrı yürümek çok zor iki sezeryan oldum ben hiç böyle Ağrı görmedim ilk çocuğumu 37+2 de ikinci çocuğumu 38+4 dünyaya getirdim bu benim için çok zorlu oldu nts de kasılmalarım çıkmasına rağmen yapabileceğim hiç birşey yok suyun kanaman gelir ise ameliyat hanede buluşacağız beni arayacaksın birlikte yola çıkacağız dedi ağrılarımı önemseyen zaten yok magnezyum iç diyip duruyor ilaç içmeyi oldum olası sevmem ben ağzıma ilaç sürmüş insan değilim ağrım var demiyorum artık ilaç kelimesinden midem bulandı en sonunda şınav mekik çekip evde kendim doğuracağım
Valla benim bildiğim epiduraldensonra kalıcı baş ağrısı falan olabiliyormus onu engellemek için günde 3 kere kahve oneriyo doktor ben bilmiyordum eşimi evden çıkardım hastaneye getirttim bunun icin
[/QUOTE
Nescafe mi Türk kahvesi mi acaba ona göre alayım
Süt için bi sıkıntı olmuyor değil mi emzirirkenEvet nescafe canım, sıcak su illa ki bulunur sebilden vs.
Şükür düştü teyzesi, doktor kan istemedi kontrolde, rengi güzel dedi. Ama gaz sancısı başladı
Bilmiyorum kuzum. Şimdi de gelip sariliyo falan. Ama kalbimi kırdıktan sonra ne anlamı kaldı ki? Sabrediyorum o da zor zaman geçiriyor diye ama dur bakalım nereye kadar.İnşallah gerek kalmaz öyle bir şeye de anlar canım ya. Neden böyle oluyor bazen çözemiyorum.
Bakayım konuya canım merak ettim.
Kiloyu unuttum sormaya hersey 40 haftayla uyumlu görünüyor.Genelde 39u bekliyor doktorlar canım. Kaç kilo senin bebiş?
Bilmiyorum ki, önerildiğine göre bir şey olmaz. Doktora sormak lazım yine de..Süt için bi sıkıntı olmuyor değil mi emzirirken
Kramp gibi mi? Geçen benim kalçama girdi öyle ayağa kalkarken.. Birden canım yanınca oturayım dedim, oturamadım daha kötü canım yandı, iki büklüm kaldım öyle.. Adım da atamadım. Epey sürdü. Çok kötüydü.Kiloyu unuttum sormaya hersey 40 haftayla uyumlu görünüyor.
Kizlar cok acilbenim belim asiri agriyor sinir sıkışması gibi agliyorum acısından boyle olur mu oldu mu napmaliyim ay acidan kivraniyorum sagli sollu kalcammin üstü kemikler aciyor sanki sinirler sıkışıyor
Canım ağrı kasigina yayiliyor mu? Doğum sancısı olmasın bu?Kiloyu unuttum sormaya hersey 40 haftayla uyumlu görünüyor.
Kizlar cok acilbenim belim asiri agriyor sinir sıkışması gibi agliyorum acısından boyle olur mu oldu mu napmaliyim ay acidan kivraniyorum sagli sollu kalcammin üstü kemikler aciyor sanki sinirler sıkışıyor
Canım aynısı oldu geçen gün. Durduğum yerde duramadım inanılmaz ağrı girdi belime kalçama. Bacağıma da vurdu. Yürüdüm biraz. Dizlerimi yukarı çektim ayaktayken. Geçti ondan sonra. Oturunca kötü oldu benimki. Sıra sıra Dizlerimi karnıma doğru çektim ayakta spor yapar gibi.Kiloyu unuttum sormaya hersey 40 haftayla uyumlu görünüyor.
Hadi ya ben de alayım şimdiden diyordum rezeneyi.. Ne zararı varmış ki? Kimyonu da çok severim bu arada ama çayını denemedim.Kızlar rezene içiyordum bence süt de yapıyordu ama bebek için iyi değilmiş sanırım ya. Onermeyen doktorlar varmış. Kimyon çayı oneriyorlar. Tane kimyon aldım bugün içtim. Hem gaza hem süte iyi geliyormuş. Tadı da fena değildi.
Yok gülüm ya sadece belimde sagli sollu mahvetti beni ikindiden beridirCanım ağrı kasigina yayiliyor mu? Doğum sancısı olmasın bu?
Biz de seni özlüyoruz canım valla. Eskisi gibi muhabbetlerin döneceği günleri bekliyoruz.Şükür düştü teyzesi, doktor kan istemedi kontrolde, rengi güzel dedi. Ama gaz sancısı başladıbiri bitiyor diğeri başlıyor anlayacağın ama tek derdimiz bu olsun be Allah hastalıktan huzursuzluktan korusun. Uykuya hasretim canım o yüzden gündüz vakit buldukça uyuyorum hiç bakamıyorum buraya. Şöyle biraz ele ayağa gelse bebisler hepimiz yeniden toplaşsak ben de sizleri çok özledim ya hamileligimi iyi ki sizlerle yaşadım cidden
Bilmiyorum kuzum. Şimdi de gelip sariliyo falan. Ama kalbimi kırdıktan sonra ne anlamı kaldı ki? Sabrediyorum o da zor zaman geçiriyor diye ama dur bakalım nereye kadar.
Gecmis olsun canm ama kramp degil belim sıkışıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum nette siyatik sinir cikiyor hep ama dogum sancısı ceken hamile gibi aci cektiriyor suan bana . Ama dogum sancisida degil bence çünkü baska etkisi yokKramp gibi mi? Geçen benim kalçama girdi öyle ayağa kalkarken.. Birden canım yanınca oturayım dedim, oturamadım daha kötü canım yandı, iki büklüm kaldım öyle.. Adım da atamadım. Epey sürdü. Çok kötüydü.
Çok şükür canım hastalık olmasında artık gazı sancısı hep bizimle olacak alışsak iyi olacak sanırımŞükür düştü teyzesi, doktor kan istemedi kontrolde, rengi güzel dedi. Ama gaz sancısı başladıbiri bitiyor diğeri başlıyor anlayacağın ama tek derdimiz bu olsun be Allah hastalıktan huzursuzluktan korusun. Uykuya hasretim canım o yüzden gündüz vakit buldukça uyuyorum hiç bakamıyorum buraya. Şöyle biraz ele ayağa gelse bebisler hepimiz yeniden toplaşsak ben de sizleri çok özledim ya hamileligimi iyi ki sizlerle yaşadım cidden
Bilmiyorum kuzum. Şimdi de gelip sariliyo falan. Ama kalbimi kırdıktan sonra ne anlamı kaldı ki? Sabrediyorum o da zor zaman geçiriyor diye ama dur bakalım nereye kadar.
Kız beni geçiceksin senBiz de seni özlüyoruz canım valla. Eskisi gibi muhabbetlerin döneceği günleri bekliyoruz.Benim şafak 4 artık. Az kaldı uykusuz günlere
Kiloyu unuttum sormaya hersey 40 haftayla uyumlu görünüyor.
Şükür düştü teyzesi, doktor kan istemedi kontrolde, rengi güzel dedi. Ama gaz sancısı başladıbiri bitiyor diğeri başlıyor anlayacağın ama tek derdimiz bu olsun be Allah hastalıktan huzursuzluktan korusun. Uykuya hasretim canım o yüzden gündüz vakit buldukça uyuyorum hiç bakamıyorum buraya. Şöyle biraz ele ayağa gelse bebisler hepimiz yeniden toplaşsak ben de sizleri çok özledim ya hamileligimi iyi ki sizlerle yaşadım cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?