2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen benimde öyle suan esim masaj yaptı simdi sicak su koydum biraz hafiflese ayakta yapayim dediğini. Bugun beni epey bir sinir etti Üzdü. Ondan sonra basladi bu bel ağrısı
Evde çocukla oynuyorlar sonra anlaşamıyorlar oglum sıkıntıdan ona sariyor bazen oyuncak atiyor falan o fa bagiriyor ona . Sinirlendim annesi babası ne yapsa cok can sıkıcı sey yaparlar asla sinir olmaz sesini bile yukseltmez cocuga gelince birden yükseliyor. Bende sinirlendim onlara öyle cocuga niye boylesin dedim . Ee dinimizde anneye babaya öf bile denmez dedi . Bütün tepemin tasi atti bagirdim sinirlendim. Cocuga bagirmak kizmak dinde yaziyor mu da yapiyorsun dedim . Bogacaktim nerdeyse . Ondan sonra basladi belimde ağrı

Bugün herkes bir gerilmiş eşler yüzünden. Bence hepimiz bunaldık. Eşlerden tut, biz, çocuklar.. Daha anlayışlı olmak lazım tabii azarlayarakta olmaz çocukta kaç gündür içeride sıkılmıştır garibim.
Çok geçmiş olsun canım kendini üzüp strese sokma bak senden çıkmış acısı.

Hadi ya ben de alayım şimdiden diyordum rezeneyi.. Ne zararı varmış ki? Kimyonu da çok severim bu arada ama çayını denemedim.
Canım bir maddeden bahsediyorlardı ama unuttum adını. O pek iyi değilmiş bebek için. Ben de kimyona geçtim bakalım. Hem yemeklere de koyuyorum.
Yok gülüm ya sadece belimde sagli sollu mahvetti beni ikindiden beridir
Kıyamam ya. Sıcak uygulasan azar azar gevşetir belki.
Biz de seni özlüyoruz canım valla. Eskisi gibi muhabbetlerin döneceği günleri bekliyoruz. Benim şafak 4 artık. Az kaldı uykusuz günlere
Ayy çok az kalmış çok güzel bir şey kucağına almak inan. Sağlıkla hayırla gelsin miniğin uykusuz günler yanında promosyonu
Cidden bak bugün iki saat uyudum akşamüstü, uyandım dolmuştu memintolar inşallah bebisler biraz düzene girince yine toplasiriz

Ya cidden çok yıprandık. Ne zaman biteceği belli olmayan bir süreç. Allah sonumuzu hayır etsin.

Simdi okudum seninkide yapmis yapacagini . Dogru diyorsun herkes bir bunaldi hele biz en cokta ceremesi bizden çıkıyor.
Sağol kuzum bir rahatlasaydım

Sicak su tutuyorum bakalım rahatlarım insallah mahvetti beni ne ağrıymış doğum sancısı gibi kıvrandım
Bebisle sen nasilsin

Reactions: Kuf
Çok sağol canım heyecanla gün sayıyoruz artık

Reactions: Kuf
Anladım canım haklısın tabi sinirlenmekte..çok germe kendini boşver. Bebeğini düşün. Eşin de bir anlık sinirle yapıyordur

Maşallah bol sütlerin olsun diyorum ya uyumak ve su içmek hatta mutlu olmak süt için en işe yarar şeymiş ay bebeleri bi düzene soksak huyunu suyunu öğrensek azıcık büyütsek ne güzel olur rahatlarız

Biraz utanarak sorucam ama ishal gibi bir şey yaşıyor musun? Oda belirtiymiş ya benim öyle bugün hep.
Canm benim hiç birseyim yoktu doğumun başladığında suyum flan geldi sanki migdem bozulsun diye birşey içmiş gibiydim acayip bozuldu bi yandan da suyum geldi sürekli o gün doğurdum

Ay kızlar ya ben 13.de doğum yapmıştım meğerse emzirememisim pek kendim zorla sıkıyordum ağzına hep. Ac kalmıyordu ama emerken çok fazla zorluk yaşamıştım. Bugün kendi annemgil geldi göğsümü görmeyen de kalmadı bu arada çok zorladilar emsin yeterki diye çok sızlıyor şuan. Meme ucu aldık onunla emiyor. Işe de baya yaradı tavsiye ederim herkese göğüs ucu olmayanlara emmeyi de becerdi hem. Yavrum 2 gün resmen pek doymamis meme ucundan beri çok fazla emdi bugün ve çok da emdi.

Oy kıyamam ben ona ya. Bundan sonra güzel güzel emer inşallah.

Oy kıyamam ben ona ya. Bundan sonra güzel güzel emer inşallah.
Amin canm insallahhhGöğüs ucumu sıka sıka mahvettik resmen çok ağrıyor üstüm degdiginde dahi. Ne sürsem bilemedim emdiği için tavsiyesi olan var mı.? Yara yok görünürde kanamadı da ama çok acıyor

Canm benimde çok acıyodu gümüş kapaklar kurtarıcım oldu şiddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…