2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Krem mi canm dediğin. Ve emerken sürekli siliniyor mu nasıl kullanıyorsun. Şimdilik bephantol var olur mu korktum sürmedim de.?

Canım lansinohun lanolin kremi var onu öneriyorlar. Her emzirme den sonra sürebilirsin yıkama gerektirmiyor.
Lol'un söylediği gümüş kapaklar. Gögüs ucuna takıyorsun. Kıyafetle başka bir yerle teması engelliyor. Ben gögüs kalkanı aldım bu temassızlığı sağlamak için tahriş olmasın diye. İkisinide bir araştır istersen ama kremi kesin al.

Krem mi canm dediğin. Ve emerken sürekli siliniyor mu nasıl kullanıyorsun. Şimdilik bephantol var olur mu korktum sürmedim de.?
Krem değil kapak göğüs uçlarına yerleştiriyorsun. Ben silikon koruyucu kapak kullandım. E vitamini kapsülü aldım. (Evicap) Eczanelerde satılıyor. İğneyle patlatıp sürüyorsun. Bebeğin emmesinde de sıkıntı olmuyor.

Sağ ol Koalam ya. Buraya yazınca rahatladım yine. Sen nasılsın alıştın mı iyice bebişe
Bebişe alıştım onda sıkıntı yok ama bugün sarılık değerimiz 15.4 çıktı. 17'den sonra yatış oluyormuş. Yarın bir daha kontrol edilecek. Bu gece nöbetteyim saat başı emziriyorum. Bakalım inşallah hastanede yatmaya gerek kalmaz, düşer.

Bende dogurunca içimden direk lohusa çıkıverdi hamileyken hiç olmadı duygusallık falan şimdi ohooo topuk kaninda bile agladim kız ağlayınca agliyorum falan☺ annelik bambaskaymis hamilelikten bunu anladım gülünce mesela kalbim hızlanıyor kut küt sarılığa hiç takılma memenden de hemen vazgeçme o kadar küçük değilse ucu eğer denemeye devam et benim sol mememi tutmadi önce benim kız zorladım baya şimdi emiyor

Canım ben hastaneye gittiğimde en büyük agriyi belden çektim aksama doğru kasiklarima vurdu biraz eğer geçmezse ciddiye al bence

Ben de gogus pedi almıştım sadece ise yaratacağını anmıyorum ama çok Sagol canm deneyeceğim kremi yarim topuk kanı için gideceğiz saglik ocağına yazdiriyim. Faydası olur insallahh

Ne kadar çok şey varmış aslında ben göğüs pedi hariç bilmiyordum yarn sağlık ocağına gidince soracağım hep.

Hic iyi hissetmiyorum kendimi meğerse benim oğlan emmediği için hep halsiz kalmış zor uyandırıyorduk. Meme ucundan beri 1 buçuk saate bi emdi gece doydu çok şükür. Hiç anlamamışım doymadığını emmedigini. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum 2 gün aç bıraktım resmen

Geçmiş olsun canım inşallah tez günde bebeğin de sen de sağlığınıza kavuşursunuz

Canım gecmiş olsun grupta satılık olmayan bebek yok neredeyse arada mama da ver sütün az gelirse bi an önce toparlasın minik kuş

Kuzum geçmiş olsun hiç üzme kendini güzelce besle bebeğini hemem geçiyor iyi beslenince

Günaydın güzel anneler biz 17 günlük olduk bazı kaygılarım var ACİLL!!
Bebeğim uyku sırasında el ve ayak titretiyor bazen de zor uyandırıyorum uykudan internette bazı şeyler yazıyor çok korktum sizde durumlar nedir sizinde oluyor mu uykuda ve ara ara zor uyanıyor mu ben hem emzirip hem sma mama veriyorum 500 gr almışız 17 günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…