- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Krem mi canm dediğin. Ve emerken sürekli siliniyor mu nasıl kullanıyorsun. Şimdilik bephantol var olur mu korktum sürmedim de.?Canm benimde çok acıyodu gümüş kapaklar kurtarıcım oldu şiddetle tavsiye ederim
Amin canm insallahhhGöğüs ucumu sıka sıka mahvettik resmen çok ağrıyor üstüm degdiginde dahi. Ne sürsem bilemedim emdiği için tavsiyesi olan var mı.? Yara yok görünürde kanamadı da ama çok acıyor
Krem mi canm dediğin. Ve emerken sürekli siliniyor mu nasıl kullanıyorsun. Şimdilik bephantol var olur mu korktum sürmedim de.?
Krem değil kapak göğüs uçlarına yerleştiriyorsun. Ben silikon koruyucu kapak kullandım. E vitamini kapsülü aldım. (Evicap) Eczanelerde satılıyor. İğneyle patlatıp sürüyorsun. Bebeğin emmesinde de sıkıntı olmuyor.Krem mi canm dediğin. Ve emerken sürekli siliniyor mu nasıl kullanıyorsun. Şimdilik bephantol var olur mu korktum sürmedim de.?
Bebişe alıştım onda sıkıntı yok ama bugün sarılık değerimiz 15.4 çıktı. 17'den sonra yatış oluyormuş. Yarın bir daha kontrol edilecek. Bu gece nöbetteyim saat başı emziriyorum. Bakalım inşallah hastanede yatmaya gerek kalmaz, düşer.Sağ ol Koalam ya. Buraya yazınca rahatladım yine. Sen nasılsın alıştın mı iyice bebişe
Bende dogurunca içimden direk lohusa çıkıverdi hamileyken hiç olmadı duygusallık falan şimdi ohooo topuk kaninda bile agladim kız ağlayınca agliyorum falan☺ annelik bambaskaymis hamilelikten bunu anladım gülünce mesela kalbim hızlanıyor kut kütMerhaba kızlarrr , biz de dün ilk kontrolümüze gittik . Hastahaneye kimseyi almıyorlar , bebek kucağımda kalakaldım tek başıma . Kendi kontrolüm , iğnem , bebeğin kontrolü vardı . Elim ayağıma dolaştıçok acemiyim çok . Bir de bebeğim in sarılığı sınırda çıktı çok moralim bozuldu . Zaten emzirme de çok sıkıntı yaşadım . Son çare silikon göğüs kalkanı ile tuttu bebek öyle emiyor ama çok emdiği söylenemez . Mama takviyesi veriyorum mecburen . Hastahane sonrası da sağlık ocağında topuk kanı verdik . En son orda patladım hüngür hüngür ağladım . Hamile iken hormonal anlamda bu kadar etkilenmedim . Ne oluyor bana
Nescafe canim türk kahvesini yapamazsın orda yoksa oda olur ☺ yok doktor öneriyor zaten 3 4 gün içer birakirsin içine sinmezseSüt için bi sıkıntı olmuyor değil mi emzirirken
Canım ben hastaneye gittiğimde en büyük agriyi belden çektim aksama doğru kasiklarima vurdu biraz eğer geçmezse ciddiye al benceGecmis olsun canm ama kramp degil belim sıkışıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum nette siyatik sinir cikiyor hep ama dogum sancısı ceken hamile gibi aci cektiriyor suan bana . Ama dogum sancisida degil bence çünkü baska etkisi yok
Ben de gogus pedi almıştım sadece ise yaratacağını anmıyorum amaCanım lansinohun lanolin kremi var onu öneriyorlar. Her emzirme den sonra sürebilirsin yıkama gerektirmiyor.
Lol'un söylediği gümüş kapaklar. Gögüs ucuna takıyorsun. Kıyafetle başka bir yerle teması engelliyor. Ben gögüs kalkanı aldım bu temassızlığı sağlamak için tahriş olmasın diye. İkisinide bir araştır istersen ama kremi kesin al.
Ne kadar çok şey varmış aslında ben göğüs pedi hariç bilmiyordum yarn sağlık ocağına gidince soracağım hep.Krem değil kapak göğüs uçlarına yerleştiriyorsun. Ben silikon koruyucu kapak kullandım. E vitamini kapsülü aldım. (Evicap) Eczanelerde satılıyor. İğneyle patlatıp sürüyorsun. Bebeğin emmesinde de sıkıntı olmuyor.
Geçmiş olsun canım inşallah tez günde bebeğin de sen de sağlığınıza kavuşursunuzValla zor bir dönem 10 gun oldu dogum yapali yerdemiyim gokdemiyim bilmiyorum agrilarim cok kayinvaldem ve annnem bende kaliyor, bebegim sut alerjisi cikti kac defa acillere gittik durmuyor geceleri krizlere giriyor beni doktor alerji yuzunden diyete soktu bagisikligim coktu bugun serum yedim zor bir donem evimde duzenim sasti hicbirsey yapamiyorum umarim bugunler gecer tez zamanda sende takilma temizlkk vs.. sen ve bebegin iyi ol yeter.
Yok canım henüz ishal olmadım ama bu doğuma hazırlıkmış bagırsaklar boşalıp bebege yer acıyormuş doğum içinBiraz utanarak sorucam ama ishal gibi bir şey yaşıyor musun? Oda belirtiymiş ya benim öyle bugün hep.
Ben kahve makinesini götürdüm hastaneye, onunla su ısıtıp, nescafe yaptık.Kahve derken canım nescafe mi? Hastanede nasıl yapacaksınız ki
Canım gecmiş olsun grupta satılık olmayan bebek yok neredeyseBebişe alıştım onda sıkıntı yok ama bugün sarılık değerimiz 15.4 çıktı. 17'den sonra yatış oluyormuş. Yarın bir daha kontrol edilecek. Bu gece nöbetteyim saat başı emziriyorum. Bakalım inşallah hastanede yatmaya gerek kalmaz, düşer.
Kuzum geçmiş olsun hiç üzme kendini güzelce besle bebeğini hemem geçiyor iyi besleninceBebişe alıştım onda sıkıntı yok ama bugün sarılık değerimiz 15.4 çıktı. 17'den sonra yatış oluyormuş. Yarın bir daha kontrol edilecek. Bu gece nöbetteyim saat başı emziriyorum. Bakalım inşallah hastanede yatmaya gerek kalmaz, düşer.
Ay aynen öyle yediklerime de dikkat ediyorum sozdeBu gaz sancısı ne menem seymis a dostlaroluyorum uykusuzluktan perişan olduk kiz da bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?