- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Kızlar demir ilacınıza devam ediyor musunuz? Ben bir süre bırakmıştım kabızlık sebebiyle, her gün düzenli tuvalete çıkabiliyordum. Doktora dedim, tamamen bırakma dedi. Tekrar başladım salı günü.. Ve tuvalete çıkamıyorum yine
Bundan önce de başkaydı onda da yaşadım aynı durumu.. Bir de probiyotik de kullanıyorum, ona rağmen..Ben devam ediyorum hala. Beni de ilk kullandığım kan ilacı kabız yapmıştı, doktor ilacı değiştirdi. Acaba ilacı mı değiştirse?
Bundan önce de başkaydı onda da yaşadım aynı durumu.. Bir de probiyotik de kullanıyorum, ona rağmen..
Allah razı olsun canım,sen de su gibi bir doğum yaşarsın inşallahAllah yardımcın olsun. İnşşalh sağlıkla kucağına alırsın ama normal doğumla:)
Yok canım benim bebeklikten beri kabızlık var zaten.. Su bol içiyorum her gün, şişem her zaman yanımda.. Hemoroidim de var. Bari doğuma yakın bıraksaydım şu ilacı..Tuvalete çıkamama çok zor, Allah yardımcın olsun. Bol su içip beslenme alışkanlıklarını bir gözden geçir istersen, düzelir inşallah
Genelde hafiften kundak yapmak iyi geliyor bebeklere reflekslerini kontrol edemiyorlar ondan mi acabaGünaydın güzel anneler biz 17 günlük olduk bazı kaygılarım var ACİLL!!
Bebeğim uyku sırasında el ve ayak titretiyor bazen de zor uyandırıyorum uykudan internette bazı şeyler yazıyor çok korktum sizde durumlar nedir sizinde oluyor mu uykuda ve ara ara zor uyanıyor mu ben hem emzirip hem sma mama veriyorum 500 gr almışız 17 günde
Aa ne guzel 2 sezeryan sonrasi normal dogum hemde 41+4 maşallah canm gozun aydinAllah razı olsun canım,sen de su gibi bir doğum yaşarsın inşallahbiz de dün gece 41+4 de 2 sezeryandan sonra normal doğumla 3.800 kg nazlı tosunu sonunda kucağımıza aldık. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Ben 2 günde bir içiyorum canım şu an. Benim de düzensiz barsaklarım. Bazen çok normal çıkıyorum tuvalete. Hatta günde 2 kere çıkıyorum. Bazen de birkaç gün çıkamıyorum. Şey yapıyorum. Her gün aynı saatte tuvalete gitmeye alıştırdım kendimi. Gelmese bile biraz oturuyorum tuvalette. Çoğu sefer geliyor. Hareketsizlik de yapıyor kabızlık bu arada.Yok canım benim bebeklikten beri kabızlık var zaten.. Su bol içiyorum her gün, şişem her zaman yanımda.. Hemoroidim de var. Bari doğuma yakın bıraksaydım şu ilacı..
Hiç bilmiyorum ki baya tedirgin oldumGenelde hafiften kundak yapmak iyi geliyor bebeklere reflekslerini kontrol edemiyorlar ondan mi acaba
Bebişe alıştım onda sıkıntı yok ama bugün sarılık değerimiz 15.4 çıktı. 17'den sonra yatış oluyormuş. Yarın bir daha kontrol edilecek. Bu gece nöbetteyim saat başı emziriyorum. Bakalım inşallah hastanede yatmaya gerek kalmaz, düşer.
Kızlar demir ilacınıza devam ediyor musunuz? Ben bir süre bırakmıştım kabızlık sebebiyle, her gün düzenli tuvalete çıkabiliyordum. Doktora dedim, tamamen bırakma dedi. Tekrar başladım salı günü.. Ve tuvalete çıkamıyorum yine
Gözün aydın olsun. MaşallahAllah razı olsun canım,sen de su gibi bir doğum yaşarsın inşallahbiz de dün gece 41+4 de 2 sezeryandan sonra normal doğumla 3.800 kg nazlı tosunu sonunda kucağımıza aldık. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
gözün aydin canim sağlıkla büyüt inşallah kuzunu.Allah razı olsun canım,sen de su gibi bir doğum yaşarsın inşallahbiz de dün gece 41+4 de 2 sezeryandan sonra normal doğumla 3.800 kg nazlı tosunu sonunda kucağımıza aldık. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Krem değil canm kalkan gümüştenKrem mi canm dediğin. Ve emerken sürekli siliniyor mu nasıl kullanıyorsun. Şimdilik bephantol var olur mu korktum sürmedim de.?
İnşallah canım , çok teşekkür ediyorum. Cuma yolculuk günü 40 günlük olacağız ama ben lohusa hissediyorum halen kendimi. Yani telkine ihtiyacım vardı. Sağol dilzarıminşallah umduğundan çok daha rahat bir şekilde geçer yolculuğun canim... tüm korkularindan emin olarak varırsınız yuvanıza.
@nzh99 cancagizim inşallah kuzucugun iyice toparlanip güçlenmiş olarak gelecek. sen de elinden geldiğince moralini yüksek tut, dinlen. bol bol sütün olsun...
Diğer kaygılarını bilemem daha once başıma gelmedi ama uyuduğunda ben de zor uyandırıyorum 16 gunluguz biz deGünaydın güzel anneler biz 17 günlük olduk bazı kaygılarım var ACİLL!!
Bebeğim uyku sırasında el ve ayak titretiyor bazen de zor uyandırıyorum uykudan internette bazı şeyler yazıyor çok korktum sizde durumlar nedir sizinde oluyor mu uykuda ve ara ara zor uyanıyor mu ben hem emzirip hem sma mama veriyorum 500 gr almışız 17 günde
Canım kapakları devamlı kullandın mı emzirmediğin zamanlarda?Krem değil canm kalkan gümüşten
Bephantol işe yaramaz ki krem olarak lansinoh kullanabilirsin onu silmenede gerek yok
Bide madecasol var ama onu silmen lazm
Gümüş kapak kullanırsan kreme gerek yok mucize gibi iyileştriyo
İlk kızmda 1 aya yakın çektim yarayı
Bunda 1 hafta bile sürmedi 3 4 günde geçti
Fiyatı biraz pahalı ben arkadaşımdan aldm ama kesinlikle parasına değer
Masallah ne kadar beklemis kuzucukAllah razı olsun canım,sen de su gibi bir doğum yaşarsın inşallahbiz de dün gece 41+4 de 2 sezeryandan sonra normal doğumla 3.800 kg nazlı tosunu sonunda kucağımıza aldık. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?