2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Ben devam ediyorum hala. Beni de ilk kullandığım kan ilacı kabız yapmıştı, doktor ilacı değiştirdi. Acaba ilacı mı değiştirse?

Allah yardımcın olsun. İnşşalh sağlıkla kucağına alırsın ama normal doğumla:)
Allah razı olsun canım,sen de su gibi bir doğum yaşarsın inşallah biz de dün gece 41+4 de 2 sezeryandan sonra normal doğumla 3.800 kg nazlı tosunu sonunda kucağımıza aldık. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun

Tuvalete çıkamama çok zor, Allah yardımcın olsun. Bol su içip beslenme alışkanlıklarını bir gözden geçir istersen, düzelir inşallah
Yok canım benim bebeklikten beri kabızlık var zaten.. Su bol içiyorum her gün, şişem her zaman yanımda.. Hemoroidim de var. Bari doğuma yakın bıraksaydım şu ilacı..

Genelde hafiften kundak yapmak iyi geliyor bebeklere reflekslerini kontrol edemiyorlar ondan mi acaba

Aa ne guzel 2 sezeryan sonrasi normal dogum hemde 41+4 maşallah canm gozun aydin

Yok canım benim bebeklikten beri kabızlık var zaten.. Su bol içiyorum her gün, şişem her zaman yanımda.. Hemoroidim de var. Bari doğuma yakın bıraksaydım şu ilacı..
Ben 2 günde bir içiyorum canım şu an. Benim de düzensiz barsaklarım. Bazen çok normal çıkıyorum tuvalete. Hatta günde 2 kere çıkıyorum. Bazen de birkaç gün çıkamıyorum. Şey yapıyorum. Her gün aynı saatte tuvalete gitmeye alıştırdım kendimi. Gelmese bile biraz oturuyorum tuvalette. Çoğu sefer geliyor. Hareketsizlik de yapıyor kabızlık bu arada. Amma dert var yahu ne zor işler. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Düşer canım sen mama da veriyorsun iyi besleniyordur.

Ben bıraktım uzun zamandır ama içmem lazım. Benim de bağırsakları çok bozuyor içerken maalesef.

gözün aydin canim sağlıkla büyüt inşallah kuzunu.

Hanımlar benim oğlanın gözünün beyazı çok değil se hafif sarı. Sizce sarılık midir kesin. Birde gece beyaz gecelambasi taktık kafasına. Galiba ya mavi ya da beyazmış beyaz buldum. Sarılık göstergesi başka nedir varsa egerki nasıl anlarım. Çok emziriyorum geçsin diye başka ne yapsam bilemedim

Krem mi canm dediğin. Ve emerken sürekli siliniyor mu nasıl kullanıyorsun. Şimdilik bephantol var olur mu korktum sürmedim de.?
Krem değil canm kalkan gümüşten
Bephantol işe yaramaz ki krem olarak lansinoh kullanabilirsin onu silmenede gerek yok
Bide madecasol var ama onu silmen lazm

Gümüş kapak kullanırsan kreme gerek yok mucize gibi iyileştriyo
İlk kızmda 1 aya yakın çektim yarayı
Bunda 1 hafta bile sürmedi 3 4 günde geçti
Fiyatı biraz pahalı ben arkadaşımdan aldm ama kesinlikle parasına değer

İnşallah canım , çok teşekkür ediyorum. Cuma yolculuk günü 40 günlük olacağız ama ben lohusa hissediyorum halen kendimi. Yani telkine ihtiyacım vardı. Sağol dilzarım

Diğer kaygılarını bilemem daha once başıma gelmedi ama uyuduğunda ben de zor uyandırıyorum 16 gunluguz biz de
kilo alimi güzel bence 14 günde 420 gr alması gerekiyormuş oğlumun alamamis 17 günde 500 gr iyi bence ben de mamayı cogalttim 60 cc den ne kadarını alıyor ve gunde kac kere veriyorsun

Canım kapakları devamlı kullandın mı emzirmediğin zamanlarda?

Kızlaaaaarr normal doğumdan sonra rahim sarkması yaşayan oldu mu ya. Biliyosunuz bu benim 4. Dogumumdu. İnşallah sonnnnn..
Ayyy benim alt fena ya kıpkırmızı ve şiş sanki rahim sarkması gibi olmuş. Ve akıntı çok kötü kokuyo.. Pazartesi randevu aldım şehir hastanesine.. Korkuyorum inşaallah toplanır daha

Masallah ne kadar beklemis kuzucukallah anali babalı buyutmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…