2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Insallah sarkmamıstır hemen kötü düsunme cnm enfeksiyonsa antibiyotik verir duzelir

Normal dogum yapan anneler 36 dan sonra bebişi dönen varmibenimki.suan makat pozisyon iki normal dogum oldum donmezse sezeryan olacak 39.da su an 36+4

Mama verdigim dönem bende çok zor uyandiriodum bırakınca normale döndü alarm kurmuyorum kendi uyanıyor artık bence internette yazılanlara çok bakma millet felaket tellalı cunku☺

Tamam canm sağol yarın gideceğim bakalım. Hangisi uygun gelirse deneyelim bakalm

7 Hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ben bir ayı geçti bıraktım kabızlık nedeniyle ;doktorumda sıkıntı olmaz dedi ; değerlerimde normaldi ama doğum sonrası da kullanmalısın diyenler var ; doktoruma sorucam tekrar ama yeniden kabızlık da yaşamak istemiyorum

Normal dogum yapan anneler 36 dan sonra bebişi dönen varmibenimki.suan makat pozisyon iki normal dogum oldum donmezse sezeryan olacak 39.da su an 36+4
Bol merdiven in çık canm dönmesi için iyi diyorlar. Gerçi benimkisi erken döndü ise ne kadar yarar bilmiyorum ama bana hep öyle dediler. Dene sen canm firsatn varsa

Vücudunda da var mı sarılık sence normal ten rengi mi bir de uykusu nasıl ağır ve zor mu uyanıyor

Ben gebelik sürecinde hiç ilaç kullanmadım kan vitamin demir hiç birini içmedim. Demiri de smdi yine verdi kabız da olmamam gerekiyormus dikişlerden yine içmiyorum dikiş atarsa diye korkumdam. Şükür hiç de ilaç icmedigimin zararını görmedim

Bende bıraktım zaten kabızlıktan cok çektim artık doğum yakın iyice allak bullak oldu düzenim. Zaten değerlerim iyiydi 1 ay olcak kullanmıyorum valla yine de kabızlık çekiyorum

Ilk bir.hafta olabiliyor.canim o kilo alimi iyise gecer.kereviz ye sutle.bebege gecer cok etkili gene duzelme olmazsa dr danisirsin

Vücudunda da var mı sarılık sence normal ten rengi mi bir de uykusu nasıl ağır ve zor mu uyanıyor
2 3 gündür çok zor uyanıyordu ayaklarına vursak dahi pek kalkmıyordu dün akşam meme ucundan snra emdi iyice gece de öyle bugün uykusu hafif canm kendine geldi. Ya açlıktan halsizdi ya sarılık.
Ama gözlerinin kenarında da sarılık var gbi geliyor canm. Teni yüzü normal geliyor.

Kimse Kabızlıkta beni geçemez sanırım hamilelikte doğumda ve sonrasında her türlü çektim bu illeti Demir ilacı kullanın kızlar ben son ay serum şeklinde aldım Demir’i ilaçlar kabızlık yaptığı için değerim 13 oldu doğumda ilk gün çok kanamam oldu 9 a kadar düşmüştü tekrar verdi ama ben kullanmaya korkuyorum onun yerine keçiboynuzu özü kullanıyorum yarın doktor randevum var bakalım ne diyecek eğer kabızlıklığı halledebiliyorsanız kesin kullanın çünkü kanamam çok olunca çok telaş oldu doktor ve hemşireler taburcu olana kadar 4 kere bakıldı kanıma

Canım senin muhtemelen dönecektir eğer kilosu çok değilse bİzim bir tanıdığında 3. Doğumu makat pozisyonuydu 39 da dönmüştü inş döner şeninde

Ilk bir.hafta olabiliyor.canim o kilo alimi iyise gecer.kereviz ye sutle.bebege gecer cok etkili gene duzelme olmazsa dr danisirsin
Yarın saglik ocağına topuk kanı için gideceğim inşallah yok der hastahane de yatırmazlar korkum o. Doğumdan snra bile yatırmadılar çok kotu hastahanenin durumu diye

Kızlar normal doğum yapanlar benim yarın 1 hafta olacak çok şükür dikişlerim biraz daha iyi ama benim karnım sarkık böyle çok Farklı oldu sizin de mi öyle TLC deki ağır yaşamlar programdaki gibi sarkık ve ben çok huylanıyorum heran bir şey olacak rahmin düşecekmiş gibi hissediyorum evet saçma ama böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…