Insallah sarkmamıstır hemen kötü düsunme cnm enfeksiyonsa antibiyotik verir duzelirKızlaaaaarr normal doğumdan sonra rahim sarkması yaşayan oldu mu ya. Biliyosunuz bu benim 4. Dogumumdu. İnşallah sonnnnn..
Ayyy benim alt fena ya kıpkırmızı ve şiş sanki rahim sarkması gibi olmuş. Ve akıntı çok kötü kokuyo.. Pazartesi randevu aldım şehir hastanesine.. Korkuyorum inşaallah toplanır daha
Ben etmedim bi gun ceremesi daha ağır oldu ya gaz yapan her şeyi çıkarıyorum hayatımdanAy aynen öyle yediklerime de dikkat ediyorum sozde
Kimyon kullaniyormusun cnmBen etmedim bi gun ceremesi daha ağır oldu ya gaz yapan her şeyi çıkarıyorum hayatımdan
Mama verdigim dönem bende çok zor uyandiriodum bırakınca normale döndü alarm kurmuyorum kendi uyanıyor artık bence internette yazılanlara çok bakma millet felaket tellalı cunku☺Günaydın güzel anneler biz 17 günlük olduk bazı kaygılarım var ACİLL!!
Bebeğim uyku sırasında el ve ayak titretiyor bazen de zor uyandırıyorum uykudan internette bazı şeyler yazıyor çok korktum sizde durumlar nedir sizinde oluyor mu uykuda ve ara ara zor uyanıyor mu ben hem emzirip hem sma mama veriyorum 500 gr almışız 17 günde
Tamam canm sağol yarın gideceğim bakalım. Hangisi uygun gelirse deneyelim bakalmKrem değil canm kalkan gümüşten
Bephantol işe yaramaz ki krem olarak lansinoh kullanabilirsin onu silmenede gerek yok
Bide madecasol var ama onu silmen lazm
Gümüş kapak kullanırsan kreme gerek yok mucize gibi iyileştriyo
İlk kızmda 1 aya yakın çektim yarayı
Bunda 1 hafta bile sürmedi 3 4 günde geçti
Fiyatı biraz pahalı ben arkadaşımdan aldm ama kesinlikle parasına değer
Hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsün inşallahAllah razı olsun canım,sen de su gibi bir doğum yaşarsın inşallahbiz de dün gece 41+4 de 2 sezeryandan sonra normal doğumla 3.800 kg nazlı tosunu sonunda kucağımıza aldık. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Ben bir ayı geçti bıraktım kabızlık nedeniyle ;doktorumda sıkıntı olmaz dedi ; değerlerimde normaldi ama doğum sonrası da kullanmalısın diyenler var ; doktoruma sorucam tekrar ama yeniden kabızlık da yaşamak istemiyorumKızlar demir ilacınıza devam ediyor musunuz? Ben bir süre bırakmıştım kabızlık sebebiyle, her gün düzenli tuvalete çıkabiliyordum. Doktora dedim, tamamen bırakma dedi. Tekrar başladım salı günü.. Ve tuvalete çıkamıyorum yine
Bol merdiven in çık canm dönmesi için iyi diyorlar. Gerçi benimkisi erken döndü ise ne kadar yarar bilmiyorum ama bana hep öyle dediler. Dene sen canm firsatn varsaNormal dogum yapan anneler 36 dan sonra bebişi dönen varmibenimki.suan makat pozisyon iki normal dogum oldum donmezse sezeryan olacak 39.da su an 36+4
Vücudunda da var mı sarılık sence normal ten rengi mi bir de uykusu nasıl ağır ve zor mu uyanıyorHanımlar benim oğlanın gözünün beyazı çok değil se hafif sarı. Sizce sarılık midir kesin. Birde gece beyaz gecelambasi taktık kafasına. Galiba ya mavi ya da beyazmış beyaz buldum. Sarılık göstergesi başka nedir varsa egerki nasıl anlarım. Çok emziriyorum geçsin diye başka ne yapsam bilemedim
Var canim. Inip cikarimBol merdiven in çık canm dönmesi için iyi diyorlar. Gerçi benimkisi erken döndü ise ne kadar yarar bilmiyorum ama bana hep öyle dediler. Dene sen canm firsatn varsa
Ben gebelik sürecinde hiç ilaç kullanmadım kan vitamin demir hiç birini içmedim. Demiri de smdi yine verdi kabız da olmamam gerekiyormus dikişlerden yine içmiyorum dikiş atarsa diye korkumdam. Şükür hiç de ilaç icmedigimin zararını görmedimKızlar demir ilacınıza devam ediyor musunuz? Ben bir süre bırakmıştım kabızlık sebebiyle, her gün düzenli tuvalete çıkabiliyordum. Doktora dedim, tamamen bırakma dedi. Tekrar başladım salı günü.. Ve tuvalete çıkamıyorum yine
Bende bıraktım zaten kabızlıktan cok çektim artık doğum yakın iyice allak bullak oldu düzenim. Zaten değerlerim iyiydi 1 ay olcak kullanmıyorum valla yine de kabızlık çekiyorumKızlar demir ilacınıza devam ediyor musunuz? Ben bir süre bırakmıştım kabızlık sebebiyle, her gün düzenli tuvalete çıkabiliyordum. Doktora dedim, tamamen bırakma dedi. Tekrar başladım salı günü.. Ve tuvalete çıkamıyorum yine
Ilk bir.hafta olabiliyor.canim o kilo alimi iyise gecer.kereviz ye sutle.bebege gecer cok etkili gene duzelme olmazsa dr danisirsinHanımlar benim oğlanın gözünün beyazı çok değil se hafif sarı. Sizce sarılık midir kesin. Birde gece beyaz gecelambasi taktık kafasına. Galiba ya mavi ya da beyazmış beyaz buldum. Sarılık göstergesi başka nedir varsa egerki nasıl anlarım. Çok emziriyorum geçsin diye başka ne yapsam bilemedim
2 3 gündür çok zor uyanıyordu ayaklarına vursak dahi pek kalkmıyordu dün akşam meme ucundan snra emdi iyice gece de öyle bugün uykusu hafif canm kendine geldi. Ya açlıktan halsizdi ya sarılık.Vücudunda da var mı sarılık sence normal ten rengi mi bir de uykusu nasıl ağır ve zor mu uyanıyor
Bol hurma ye canm bende işe yaradı. Hiç ummuyordum açıkçası ve bolca da su iç. Inşallah döner canmVar canim. Inip cikarim
Kimse Kabızlıkta beni geçemez sanırım hamilelikte doğumda ve sonrasında her türlü çektim bu illeti Demir ilacı kullanın kızlar ben son ay serum şeklinde aldım Demir’i ilaçlar kabızlık yaptığı için değerim 13 oldu doğumda ilk gün çok kanamam oldu 9 a kadar düşmüştü tekrar verdi ama ben kullanmaya korkuyorum onun yerine keçiboynuzu özü kullanıyorum yarın doktor randevum var bakalım ne diyecek eğer kabızlıklığı halledebiliyorsanız kesin kullanın çünkü kanamam çok olunca çok telaş oldu doktor ve hemşireler taburcu olana kadar 4 kere bakıldı kanımaBen bir ayı geçti bıraktım kabızlık nedeniyle ;doktorumda sıkıntı olmaz dedi ; değerlerimde normaldi ama doğum sonrası da kullanmalısın diyenler var ; doktoruma sorucam tekrar ama yeniden kabızlık da yaşamak istemiyorum
Canım senin muhtemelen dönecektir eğer kilosu çok değilse bİzim bir tanıdığında 3. Doğumu makat pozisyonuydu 39 da dönmüştü inş döner şenindeNormal dogum yapan anneler 36 dan sonra bebişi dönen varmibenimki.suan makat pozisyon iki normal dogum oldum donmezse sezeryan olacak 39.da su an 36+4
Yarın saglik ocağına topuk kanı için gideceğim inşallah yok der hastahane de yatırmazlar korkum o. Doğumdan snra bile yatırmadılar çok kotu hastahanenin durumu diyeIlk bir.hafta olabiliyor.canim o kilo alimi iyise gecer.kereviz ye sutle.bebege gecer cok etkili gene duzelme olmazsa dr danisirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?