- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ben bir ayı geçti bıraktım kabızlık nedeniyle ;doktorumda sıkıntı olmaz dedi ; değerlerimde normaldi ama doğum sonrası da kullanmalısın diyenler var ; doktoruma sorucam tekrar ama yeniden kabızlık da yaşamak istemiyorum
Ben gebelik sürecinde hiç ilaç kullanmadım kan vitamin demir hiç birini içmedim. Demiri de smdi yine verdi kabız da olmamam gerekiyormus dikişlerden yine içmiyorum dikiş atarsa diye korkumdam. Şükür hiç de ilaç icmedigimin zararını görmedim
Ya benim kan değerim 10du en son, günde 2 defa içmem gerekiyor aslında.. Ona rağmen bile yükselme olmamıştı. Şimdi 1 içiyorum ama doktor pek de bırakmam taraftarı değil.Bende bıraktım zaten kabızlıktan cok çektim artık doğum yakın iyice allak bullak oldu düzenim. Zaten değerlerim iyiydi 1 ay olcak kullanmıyorum valla yine de kabızlık çekiyorum
MerhabaMerhabalar hamiş anneler ve yeni doğum yapmış taze anneler.. Size sorum olucaktı inşallah cevaplarsınız.. 38+6 haftalık hamileyim bugün büyük umutlar ile kontrole gittiğim de iyice morelim bozuldu hastane kural koymuş yoğunluktan dolayı kanaması ve suyu sancısı olmayanı doğuma almıyorlarmış benim de sezeryan haftam diye güle oynaya gitmiştim oysa tüm olumsuzluklara rağmen 41 42 zorlayacağız doktor elimden birşey gelmiyor dedi 2 çocuk annesiyim 2 si de sezeryan ile dünyaya geldi şimdi 3 hamileyim zaten koronodan dolayı sıkıntılı bir süreç içindeyiz sürekli ağrılarım var ve nts ye girdiğim de kasılmalarım çıktı yat dinlen bol su iç dedi gebeliğin ortasında değiliz neyin yatıp dinlenmesi anlamadım sezeryanda bu kadar beklemek ne kadar doğru bilemedim çok morelim bozuk... sorum şu ki kasılmalarınızdan sonra doğum yapan oldu mu ben artık suyum yada kanamam gelsinde bebeğimi kucağıma alayım diye düşünüyorum
Benimde kan değerim düştüğü için 2 ye çıkarttı aç karnına içince kabız tok karnına içince ishal yaptıYa benim kan değerim 10du en son, günde 2 defa içmem gerekiyor aslında.. Ona rağmen bile yükselme olmamıştı. Şimdi 1 içiyorum ama doktor pek de bırakmam taraftarı değil.
Kızlar demiştim ya biara oğlumun tsh değerleri yüksekmş tekrar bakcklar diye. Bugün aradılar normal çıkmış çok şükür yaiki arkadaşla konuşmştuk onlarda da aynısı olmuştu beni rahatlatmşlardı. Şimdi kim olduklarını çıkaramadm ama dedikleri çıktı gerçekten
Kullandım yemeklerde ama etki etmedi sanırım rezene de içiyorum ama olacaksa oluyor demekkiKimyon kullaniyormusun cnm
Sen 1 2 gün normal besle bol bol hala gorursen git muhakkak bence2 3 gündür çok zor uyanıyordu ayaklarına vursak dahi pek kalkmıyordu dün akşam meme ucundan snra emdi iyice gece de öyle bugün uykusu hafif canm kendine geldi. Ya açlıktan halsizdi ya sarılık.
Ama gözlerinin kenarında da sarılık var gbi geliyor canm. Teni yüzü normal geliyor.
Bende çok heyecan vatvar , yarın kontrolde artık kesin tarihi öğreneceğiz. Bir sıkıntı yoksa haftaya bir gün alacak doktor
Ben bir sabah aç bir de yatmadan içiyordum 2 içerken.. Hiç ishal yapmadıBenimde kan değerim düştüğü için 2 ye çıkarttı aç karnına içince kabız tok karnına içince ishal yaptıFERRUM benim ilacın adı canım birde ilaçtan sonra kivi yiyorum oda hem ilacın etkisini arttıyor hemde sanırım ishal yapıyor. Süregelen kabızlık için ise probiyotikli yoğurtlardan yiyebilirsin canım benim daha önceden gittiğin diyetisyen önermişti bol lifli gıda ve kesinlikle hergün bir kase yoğurt.
Çok şükür canım yolundaSevindim Vala gözün aydın canım.
İnşallah her şey yolundadır şuan.
Bulgur bana gaz yapıyor, sana yapmıyor mu? Bir de normal pilavlık bulgurdan mı yapıyorsun, yoksa kısır gibi mi?Kızlar size bi tavsiyem var. Süt artırıcı olarak bulgur salatası yapıyorum sık sıkmuhhteşeem lezzetli ve çok güzel süt yapıyo. Bulguru haşlayıp içine her türlü yeşilliği koyuyrum. Akdenz yeşillikleri(ne bulursam) tere yeşil soğan boll boolll dere otu limon kornişon turşu pancar nar ekşisi zeytin yağı.. Çok etkisini görüyorm. Bi de tabi ki uyku uyku uyku... Uyandktan sonra göğüslerim dolu olyo buara oğlm geceleri huzursz uyuyamyrum o yüzden sütüm de eskiye nazaran daha az. O kadar etkisi var ki uykunun. Bi de litre litre su içiyorum ve de hoşaf
Hadi bakalım çok az kalmşBende çok heyecan vatvar , yarın kontrolde artık kesin tarihi öğreneceğiz. Bir sıkıntı yoksa haftaya bir
Yapmıyo canım. Kızımda da bool booll yemştm. Kişiden kişye değşr brlki blmyorum. Büyük pilavlık olanıyla yapıyorm iri olanla.Bulgur bana gaz yapıyor, sana yapmıyor mu? Bir de normal pilavlık bulgurdan mı yapıyorsun, yoksa kısır gibi mi?
Ben öyle salataları çok severim, denerim mutlakaYapmıyo canım. Kızımda da bool booll yemştm. Kişiden kişye değşr brlki blmyorum. Büyük pilavlık olanıyla yapıyorm iri olanla.
Yok canm hamileyken takmadımCanım kapakları devamlı kullandın mı emzirmediğin zamanlarda?
İnşaAllah çabucak iyileşir bebeğin canmKızlar çocuğum doğalı bugün 10. Gün ama ben 3.Günden sonra hiç göremedim.
3. Gün 3. Derece yoğun bakıma alınıp tüp takılmıştı . Tüp çıktı, makineden de çıktı ama hala bebeğimi göstermediler hiç.
Arayıp bilgi alıyoruz ve otomatik robot gibi sürekli aynı şeyleri duyuyoruz.
Anne sütüyle besliyoruz, antibiyotiğe devam ediyoruz. İstek olarak da bez, ıslak mendil ve alt bezi istiyorlar. Sonra kapatıyolar.
Ben çocuğumu göremiyorum nereye başvurmam lazm bunun için ?
Ben yazmıştım sana canm oğlumda da aynisi olmustu üzülmüştüm sonraki guzel cikmisti sevindim senin adina daKızlar demiştim ya biara oğlumun tsh değerleri yüksekmş tekrar bakcklar diye. Bugün aradılar normal çıkmış çok şükür yaiki arkadaşla konuşmştuk onlarda da aynısı olmuştu beni rahatlatmşlardı. Şimdi kim olduklarını çıkaramadm ama dedikleri çıktı gerçekten
Biraz düşükmüş canın senin aslında kullansan daaha iyi olur aksamları iç hiç olmazsa. Ameliyat olacaksın kana ihtiyacın varYa benim kan değerim 10du en son, günde 2 defa içmem gerekiyor aslında.. Ona rağmen bile yükselme olmamıştı. Şimdi 1 içiyorum ama doktor pek de bırakmam taraftarı değil.
Hemde ne heyecan hatta biraz korku ve stres var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?