2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende bıraktım zaten kabızlıktan cok çektim artık doğum yakın iyice allak bullak oldu düzenim. Zaten değerlerim iyiydi 1 ay olcak kullanmıyorum valla yine de kabızlık çekiyorum
Ya benim kan değerim 10du en son, günde 2 defa içmem gerekiyor aslında.. Ona rağmen bile yükselme olmamıştı. Şimdi 1 içiyorum ama doktor pek de bırakmam taraftarı değil.

Merhaba
Başka hastaneye gitme şansın yok mu o kadar beklemesi senin için tehlikeli olabilir Doğum sancım eğer başlarsa diğer sezeryanlarla aranda çok zaman geçmediyse dikişlerine zarar verebilir bunu tüm doktorlar söylüyor ve o yüzden 39 haftasına gelenleri alıyorlar eğer önceki haftalarda sancı varsa o durumda da önce alabiliyorlar. Bence kendi ve bebeğinin sağlığı için başka hastane ve doktora görünmelisin

Kızlar demiştim ya biara oğlumun tsh değerleri yüksekmş tekrar bakcklar diye. Bugün aradılar normal çıkmış çok şükür yaiki arkadaşla konuşmştuk onlarda da aynısı olmuştu beni rahatlatmşlardı. Şimdi kim olduklarını çıkaramadm ama dedikleri çıktı gerçekten

Ya benim kan değerim 10du en son, günde 2 defa içmem gerekiyor aslında.. Ona rağmen bile yükselme olmamıştı. Şimdi 1 içiyorum ama doktor pek de bırakmam taraftarı değil.
Benimde kan değerim düştüğü için 2 ye çıkarttı aç karnına içince kabız tok karnına içince ishal yaptı FERRUM benim ilacın adı canım birde ilaçtan sonra kivi yiyorum oda hem ilacın etkisini arttıyor hemde sanırım ishal yapıyor. Süregelen kabızlık için ise probiyotikli yoğurtlardan yiyebilirsin canım benim daha önceden gittiğin diyetisyen önermişti bol lifli gıda ve kesinlikle hergün bir kase yoğurt.

Sevindim Vala gözün aydın canım.
İnşallah her şey yolundadır şuan.

Sen 1 2 gün normal besle bol bol hala gorursen git muhakkak bence

Kızlar size bi tavsiyem var. Süt artırıcı olarak bulgur salatası yapıyorum sık sıkmuhhteşeem lezzetli ve çok güzel süt yapıyo. Bulguru haşlayıp içine her türlü yeşilliği koyuyrum. Akdenz yeşillikleri(ne bulursam) tere yeşil soğan boll boolll dere otu limon kornişon turşu pancar nar ekşisi zeytin yağı.. Çok etkisini görüyorm. Bi de tabi ki uyku uyku uyku... Uyandktan sonra göğüslerim dolu olyo buara oğlm geceleri huzursz uyuyamyrum o yüzden sütüm de eskiye nazaran daha az. O kadar etkisi var ki uykunun. Bi de litre litre su içiyorum ve de hoşaf

Doğumu bekleyen kızlar Cherrygum eggplantlover Tikkabilla nasıl durumlar heyecan var mı heyecan
Bende çok heyecan vatvar , yarın kontrolde artık kesin tarihi öğreneceğiz. Bir sıkıntı yoksa haftaya bir gün alacak doktor
Ben bir sabah aç bir de yatmadan içiyordum 2 içerken.. Hiç ishal yapmadı Kiviyi deneyeyim. Süt ürünleri beni daha da kabız yapıyor. Bu yüzden sevdiğim halde süt içemiyorum çocukluğumdan beri..

Bulgur bana gaz yapıyor, sana yapmıyor mu? Bir de normal pilavlık bulgurdan mı yapıyorsun, yoksa kısır gibi mi?

Bende çok heyecan vatvar , yarın kontrolde artık kesin tarihi öğreneceğiz. Bir sıkıntı yoksa haftaya bir
Hadi bakalım çok az kalmşmuhteşem bi duygu onu kucağına sağlıkla almakallah hepinize nasip etsinyaşadığınuz heyecan da o kadar güzel ki tadını çıkarın

Kızlar çocuğum doğalı bugün 10. Gün ama ben 3.Günden sonra hiç göremedim.
3. Gün 3. Derece yoğun bakıma alınıp tüp takılmıştı . Tüp çıktı, makineden de çıktı ama hala bebeğimi göstermediler hiç.
Arayıp bilgi alıyoruz ve otomatik robot gibi sürekli aynı şeyleri duyuyoruz.
Anne sütüyle besliyoruz, antibiyotiğe devam ediyoruz. İstek olarak da bez, ıslak mendil ve alt bezi istiyorlar. Sonra kapatıyolar.
Ben çocuğumu göremiyorum nereye başvurmam lazm bunun için ?

İnşaAllah çabucak iyileşir bebeğin canm
Bi bilgim yok ama hastane de yetkili vardır mutlaka onlara sorsan yönlendirirler belki

Ben yazmıştım sana canm oğlumda da aynisi olmustu üzülmüştüm sonraki guzel cikmisti sevindim senin adina da dogduklarinda annenin kani hormonlari etkisinde oldugundan bebisler yüksek çıkıyor genelde .

Biraz düşükmüş canın senin aslında kullansan daaha iyi olur aksamları iç hiç olmazsa. Ameliyat olacaksın kana ihtiyacın var benim normalde 14-15 arası gebelikte 12-13 olmustu ama bıraktım artık kullanamıyorum ne olur bilmem
Doğumu bekleyen kızlar Cherrygum eggplantlover Tikkabilla nasıl durumlar heyecan var mı heyecan
Hemde ne heyecan hatta biraz korku ve stres var bende ne zaman gelecek bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…