Yok canım onu demiyorum. Doğum sonrasından bahsediyorum. Emzirip direkt takıyor musun?Yok canm hamileyken takmadım
Bebek doğunca başladım
Kız 14-15 ne? Hayatımda en en fazla 13 oldu benim, o da hep ilaçlarlaBiraz düşükmüş canın senin aslında kullansan daaha iyi olur aksamları iç hiç olmazsa. Ameliyat olacaksın kana ihtiyacın varbenim normalde 14-15 arası gebelikte 12-13 olmustu ama bıraktım artık kullanamıyorum ne olur bilmem
Hemde ne heyecan hatta biraz korku ve stres var bendene zaman gelecek bekliyorum
Sağol canm.İnşaAllah çabucak iyileşir bebeğin canm
Bi bilgim yok ama hastane de yetkili vardır mutlaka onlara sorsan yönlendirirler belki
Dayan azıcık daha, sayılı gün çabuk geçer. Ben senden önce doğuracağım sanırımAyin 27 sine kadar bu ağırlaşmış halle agriyan belle çatıyla ayy napacam ben kızlar hamielligin son donemlerini sevmiyorum cok zoryavrucagimda sevmedi hareket bile edemiyor dogru dürüst yer mi kaldi ki
Benim doktor cigerleri gelissin diyip duruyor yavrum şimdiden olmus 40 daha ne gelisecekDayan azıcık daha, sayılı gün çabuk geçer. Ben senden önce doğuracağım sanırım
geçmiş olsun canim.Kızlaaaaarr normal doğumdan sonra rahim sarkması yaşayan oldu mu ya. Biliyosunuz bu benim 4. Dogumumdu. İnşallah sonnnnn..
Ayyy benim alt fena ya kıpkırmızı ve şiş sanki rahim sarkması gibi olmuş. Ve akıntı çok kötü kokuyo.. Pazartesi randevu aldım şehir hastanesine.. Korkuyorum inşaallah toplanır daha
Kızlar normal doğum yapanlar benim yarın 1 hafta olacak çok şükür dikişlerim biraz daha iyi ama benim karnım sarkık böyle çok Farklı oldu sizin de mi öyle TLC deki ağır yaşamlar programdaki gibi sarkık ve ben çok huylanıyorum heran bir şey olacak rahmin düşecekmiş gibi hissediyorum evet saçma ama böyle
Sağol canm.
Bilmiyorm ama gerekirse başka hastaneye naklini isteyeceğim. Çocuğumu doğurdum 2 saat kucağıma verildi ondan sonra hiç dokunamadım bile. 3. Günden snra kokusunu almayı bırakın cam arkasından bile göremedim.
çocuğum değişti belkide tanıyamayacağm resmen.
Ay kelin merhemi olsa.. Ben de kesin böyle olacağım. Çok stresli bir yapım var. Sakin ol, telaş yapma diyeceğim ama ben de aynıyımKızlar içim içime sığmıyor çok ağlayasın var yarın doğum olacak nasipse gece hiç uyuyamadım başım sersem gibi sırılsıklam terliyorum.yarın inş.bu saatlerde kelebeğim sağlıkla kucağımda olur.butün duygular bir arada mutluluk heycan korku telaş stres...bu gece nasıl geçer
Aynen her gün ayrı bir yerim ağrıyor. Yarın kontrolde doktor hadi alalım dese doğururum galibaBenim doktor cigerleri gelissin diyip duruyor yavrum şimdiden olmus 40 daha ne gelisecekdogur canim valla ne kadar erken o kadar iyi kemiklerimiz mahvoldu
Kuzum sütümün maşallahı var ama ben yine mama da veriyorum belki daha çabuk toparlar diye. Bugün yine kan verdik şimdi sonucunu bekliyoruz bakalım.Canım gecmiş olsun grupta satılık olmayan bebek yok neredeysearada mama da ver sütün az gelirse bi an önce toparlasın minik kuş
Sağol canım. Dün saat başı uyandırıp yedirmeye çalıştım. Bana hastanede 3 saatte bir besleyin dediler. Meğer 2 saat olmalıymış arası en fazla. Bilemediğim için onları dinledim bende.Kuzum geçmiş olsun hiç üzme kendini güzelce besle bebeğini hemem geçiyor iyi beslenince
İnşallah canımDüşer canım sen mama da veriyorsun iyi besleniyordur.
Ben bıraktım uzun zamandır ama içmem lazım. Benim de bağırsakları çok bozuyor içerken maalesef.
Canım mama verdiğin için su da veriyor musun?Kuzum sütümün maşallahı var ama ben yine mama da veriyorum belki daha çabuk toparlar diye. Bugün yine kan verdik şimdi sonucunu bekliyoruz bakalım.
Sağol canım. Dün saat başı uyandırıp yedirmeye çalıştım. Bana hastanede 3 saatte bir besleyin dediler. Meğer 2 saat olmalıymış arası en fazla. Bilemediğim için onları dinledim bende.
İnşallah canım
Öyle oldu gerçekten de. Çok şükür canım teşekkür ederim nası rahatladık nasıBen yazmıştım sana canm oğlumda da aynisi olmustu üzülmüştüm sonraki guzel cikmisti sevindim senin adina dadogduklarinda annenin kani hormonlari etkisinde oldugundan bebisler yüksek çıkıyor genelde .
Son zamanlar çok zor gerçekten yaAyin 27 sine kadar bu ağırlaşmış halle agriyan belle çatıyla ayy napacam ben kızlar hamielligin son donemlerini sevmiyorum cok zoryavrucagimda sevmedi hareket bile edemiyor dogru dürüst yer mi kaldi ki
Çok şükür canım yolundaAy sen de doğurmdın dmi daha sen de varsın heyecan doruktadr şimdi
Kızlar çocuğum doğalı bugün 10. Gün ama ben 3.Günden sonra hiç göremedim.
3. Gün 3. Derece yoğun bakıma alınıp tüp takılmıştı . Tüp çıktı, makineden de çıktı ama hala bebeğimi göstermediler hiç.
Arayıp bilgi alıyoruz ve otomatik robot gibi sürekli aynı şeyleri duyuyoruz.
Anne sütüyle besliyoruz, antibiyotiğe devam ediyoruz. İstek olarak da bez, ıslak mendil ve alt bezi istiyorlar. Sonra kapatıyolar.
Ben çocuğumu göremiyorum nereye başvurmam lazm bunun için ?
Kızlar içim içime sığmıyor çok ağlayasın var yarın doğum olacak nasipse gece hiç uyuyamadım başım sersem gibi sırılsıklam terliyorum.yarın inş.bu saatlerde kelebeğim sağlıkla kucağımda olur.butün duygular bir arada mutluluk heycan korku telaş stres...bu gece nasıl geçer
Evet sürekli takıyorum canm bi emzirirken çıkarıyorumYok canım onu demiyorum. Doğum sonrasından bahsediyorum. Emzirip direkt takıyor musun?
Kız fışkırıyor mübarek 45 kilo kızın bu kadar kanlı canlı olmasına ne demeliYok canım onu demiyorum. Doğum sonrasından bahsediyorum. Emzirip direkt takıyor musun?
Kız 14-15 ne? Hayatımda en en fazla 13 oldu benim, o da hep ilaçlarlaGebelikten önce de zaten ben hep tedavi görüyordum sene birkaç defa..
Kız sakın soranlara cok deme nazar olursun mama meme veriyorum falan deKuzum sütümün maşallahı var ama ben yine mama da veriyorum belki daha çabuk toparlar diye. Bugün yine kan verdik şimdi sonucunu bekliyoruz bakalım.
Sağol canım. Dün saat başı uyandırıp yedirmeye çalıştım. Bana hastanede 3 saatte bir besleyin dediler. Meğer 2 saat olmalıymış arası en fazla. Bilemediğim için onları dinledim bende.
İnşallah canım
Doktorun daha iyisini bilir tabi canm da kabızlık da iyi değil bilemedimYa benim kan değerim 10du en son, günde 2 defa içmem gerekiyor aslında.. Ona rağmen bile yükselme olmamıştı. Şimdi 1 içiyorum ama doktor pek de bırakmam taraftarı değil.
Çok naz etti tam sezeryan günü alınca gelmeye karar verdi :)Masallah ne kadar beklemis kuzucukallah anali babalı buyutmeyi nasip etsin
Yarın gideceğim ya bakalım canm. Yine azıcık emmeye başladı hayırlısı diyorum artık gece gayet iyi sabah da öyleydi smdi yine başa sardıkSen 1 2 gün normal besle bol bol hala gorursen git muhakkak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?