2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok canm hamileyken takmadım
Bebek doğunca başladım
Yok canım onu demiyorum. Doğum sonrasından bahsediyorum. Emzirip direkt takıyor musun?
Kız 14-15 ne? Hayatımda en en fazla 13 oldu benim, o da hep ilaçlarla Gebelikten önce de zaten ben hep tedavi görüyordum sene birkaç defa..

İnşaAllah çabucak iyileşir bebeğin canm
Bi bilgim yok ama hastane de yetkili vardır mutlaka onlara sorsan yönlendirirler belki
Sağol canm.
Bilmiyorm ama gerekirse başka hastaneye naklini isteyeceğim. Çocuğumu doğurdum 2 saat kucağıma verildi ondan sonra hiç dokunamadım bile. 3. Günden snra kokusunu almayı bırakın cam arkasından bile göremedim.
çocuğum değişti belkide tanıyamayacağm resmen.

Ayin 27 sine kadar bu ağırlaşmış halle agriyan belle çatıyla ayy napacam ben kızlar hamielligin son donemlerini sevmiyorum cok zor yavrucagimda sevmedi hareket bile edemiyor dogru dürüst yer mi kaldi ki
Dayan azıcık daha, sayılı gün çabuk geçer. Ben senden önce doğuracağım sanırım

Kızlar içim içime sığmıyor çok ağlayasın var yarın doğum olacak nasipse gece hiç uyuyamadım başım sersem gibi sırılsıklam terliyorum.yarın inş.bu saatlerde kelebeğim sağlıkla kucağımda olur.butün duygular bir arada mutluluk heycan korku telaş stres...bu gece nasıl geçer

geçmiş olsun canim.
hafif şişlik ve nispeten kırmızılık var bende de

normal diye düşünüyorum. 25 gün oldu ancak. toparlar gittikce. ben doktor kontrolüne gitmiştim, kuzunun kontrollerinden birinde göründüm yani. geçen haftaydi hem alttan dikişlere bakti, hem ultrasonla rahime bakti. gayet güzel herşey demişti. gerçi ben bebek gibi baktım dikişlere

çok mu şiş senin. idrar kaçırma var mi? rahim sarkmasinda oluyormuş. ben de arada o da oluyordu ilk başlarda. doktora söyledim. iki ay sonra devam ederse gelirsin demisti.

inşallah bir sey yoktur.

çok erken daha zamanla toplayacak. 9 ayda ne hale geldi, biraz zaman sürüyor toparlamasi.

canim seni çok iyi anliyorum. insallah bir şekilde halledersiniz. anne temasi önemli diye herkes söylerken bazı hastane politikalari insani sinir ediyor.

kuzucuk çabucak toparlanir insallah da gelir evine bir daha ihtiyac hissetmezsiniz.

Ay kelin merhemi olsa.. Ben de kesin böyle olacağım. Çok stresli bir yapım var. Sakin ol, telaş yapma diyeceğim ama ben de aynıyım İnşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına
Benim doktor cigerleri gelissin diyip duruyor yavrum şimdiden olmus 40 daha ne gelisecek dogur canim valla ne kadar erken o kadar iyi kemiklerimiz mahvoldu
Aynen her gün ayrı bir yerim ağrıyor. Yarın kontrolde doktor hadi alalım dese doğururum galiba Ama haftaya olacak muhtemelen..

Canım gecmiş olsun grupta satılık olmayan bebek yok neredeyse arada mama da ver sütün az gelirse bi an önce toparlasın minik kuş
Kuzum sütümün maşallahı var ama ben yine mama da veriyorum belki daha çabuk toparlar diye. Bugün yine kan verdik şimdi sonucunu bekliyoruz bakalım.
Kuzum geçmiş olsun hiç üzme kendini güzelce besle bebeğini hemem geçiyor iyi beslenince
Sağol canım. Dün saat başı uyandırıp yedirmeye çalıştım. Bana hastanede 3 saatte bir besleyin dediler. Meğer 2 saat olmalıymış arası en fazla. Bilemediğim için onları dinledim bende.
Düşer canım sen mama da veriyorsun iyi besleniyordur.

Ben bıraktım uzun zamandır ama içmem lazım. Benim de bağırsakları çok bozuyor içerken maalesef.
İnşallah canım

Kizlar bir hafta once sezeryanla dogum yaptim. Sutum geldi ama gogus ucum yok oglum ememiyor. Silikon uc deniyorum bu seferde 10 dk emiyor yorulup birakiyor uyuyor. Mecbur biberon siringa ne olursa veriyorum sütümü sagip. Şimdilik sütüm var ama boyle nasil gidecek ne kadar yetecek bilmiyorum. Var mi onerisi olan. İnsan kendisini nasil yetersiz hissediyor ne zormus böyle olmasi hamileyken hic boyle olacagini dusunmemistim. Zorluyorum mememi vermeye 3 5 sn ye cekebiliyor agzindan kayiyor dusuyor bende o agladikca geriliyorum annemin kucagina birakip balkona kaciyorum. Allah kimseye yasatmasin

Canım mama verdiğin için su da veriyor musun?

Ben yazmıştım sana canm oğlumda da aynisi olmustu üzülmüştüm sonraki guzel cikmisti sevindim senin adina da dogduklarinda annenin kani hormonlari etkisinde oldugundan bebisler yüksek çıkıyor genelde .
Öyle oldu gerçekten de. Çok şükür canım teşekkür ederim nası rahatladık nası

Ayin 27 sine kadar bu ağırlaşmış halle agriyan belle çatıyla ayy napacam ben kızlar hamielligin son donemlerini sevmiyorum cok zor yavrucagimda sevmedi hareket bile edemiyor dogru dürüst yer mi kaldi ki
Son zamanlar çok zor gerçekten yaohh ben doğurdum rahatladımdarısı başınıza

Çok şükür canım yolunda Ay sen de doğurmdın dmi daha sen de varsın heyecan doruktadr şimdi

Olmaz mı hemde ne heyecan. Ne zaman gelecek, nasıl başlayacak süreç hep bunları düşünüyorum.

Canım bir bilgim yok ama bir an önce kavuşursunuz inşallah. Çok zordur tahmin bile edemem Allah yardımcınız olsun.

Ah ah bence bu heyecanlar biraz zor geçer. Tadını çıkarmaya çalış canım.
Tabii şimdi ben böyle söylüyorum ama günüm falan belli olsa yerimde duramadım hiç.

Kız fışkırıyor mübarek 45 kilo kızın bu kadar kanlı canlı olmasına ne demeli bol bol pekmez ye kırmızı et tüket benim oldum olası zayıf olmama ragmen değerlerim güzel doktorda şaşırıyor nasıl besleniyorsan bozma sakın diyo
Kız sakın soranlara cok deme nazar olursun mama meme veriyorum falan de takviyeyle düşer sonra daha vermezsin zaten Ay inşallah düşmüştür kuzucugun sarılığı pıtırcık burnunu öperim onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…