- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Oh ne güzel canm. Bebeğinin doyduğunu nasıl anlıyorsun bu arada ben bilemiyorum anlasam çok daha iyi olacak ne kadar içti yeter vs gbi. Ve de ne hoşafi iciyorsun canm vişne var o olmaz diyorlarKızlar size bi tavsiyem var. Süt artırıcı olarak bulgur salatası yapıyorum sık sıkmuhhteşeem lezzetli ve çok güzel süt yapıyo. Bulguru haşlayıp içine her türlü yeşilliği koyuyrum. Akdenz yeşillikleri(ne bulursam) tere yeşil soğan boll boolll dere otu limon kornişon turşu pancar nar ekşisi zeytin yağı.. Çok etkisini görüyorm. Bi de tabi ki uyku uyku uyku... Uyandktan sonra göğüslerim dolu olyo buara oğlm geceleri huzursz uyuyamyrum o yüzden sütüm de eskiye nazaran daha az. O kadar etkisi var ki uykunun. Bi de litre litre su içiyorum ve de hoşaf
geçmiş olsun canim.
hafif şişlik ve nispeten kırmızılık var bende de
normal diye düşünüyorum. 25 gün oldu ancak. toparlar gittikce. ben doktor kontrolüne gitmiştim, kuzunun kontrollerinden birinde göründüm yani. geçen haftaydi hem alttan dikişlere bakti, hem ultrasonla rahime bakti. gayet güzel herşey demişti. gerçi ben bebek gibi baktım dikişlere
çok mu şiş senin. idrar kaçırma var mi? rahim sarkmasinda oluyormuş. ben de arada o da oluyordu ilk başlarda. doktora söyledim. iki ay sonra devam ederse gelirsin demisti.
inşallah bir sey yoktur.
çok erken daha zamanla toplayacak. 9 ayda ne hale geldi, biraz zaman sürüyor toparlamasi.
canim seni çok iyi anliyorum. insallah bir şekilde halledersiniz. anne temasi önemli diye herkes söylerken bazı hastane politikalari insani sinir ediyor.
kuzucuk çabucak toparlanir insallah da gelir evine bir daha ihtiyac hissetmezsiniz.
Kız üzülme bişey yoktur dinlenemediğin için bile olmus olabilir. Anam dertlenme ameliyatla sıfır ayarında yaptırırsınBende sürekli sıcak su ile temizledim. Aslında eczaneden karışım alsydım hemen düzelirdiminşaallah sarkma fln değildir yaa korkuyorum vallahi sabahtan beri moralim sıfır..
Gulum peki sancı vermeden önce açılman var mıydı hiçCanım benim doktorum hep normal yapabilirsin dedi hep benim 30lardaydı hiç yoktu sancı suni sancıyı serumla veriyorlar tabi ki kolay değil ama kesinlikle çekilebilir sancı geldikçe derin nefes alıyordum çok zamansızda değildi sancılar arasındaki süre kademeli azaldı
Kız üzülme bişey yoktur dinlenemediğin için bile olmus olabilir. Anam dertlenme ameliyatla sıfır ayarında yaptırırsın
Biz çıktık☺ Henüz ayağa kalkmadım ama ağrılar var illaiyi geçer umarım devamı da
Sezeryana Aliyolar giydirdiler 3 cü sıradaymışım dua edin nolurbebeğim yaşasın
Oyy bu neBiz çıktık☺ Henüz ayağa kalkmadım ama ağrılar var illaiyi geçer umarım devamı da
Biraz erken ama stres etme canım hersey yolunda gider insallah . Sebep neymis pekiSezeryana Aliyolar giydirdiler 3 cü sıradaymışım dua edin nolurbebeğim yaşasın
Korkma kız şaka yapıyorum bişicik olmaz toparlar kendini daha çok erkenAhh ağrıyor hem hem de sızlıyor yürüyemiyorumameliyat mı Allah korusun yaa
Ayy maşallah kuzuyaBiz çıktık☺ Henüz ayağa kalkmadım ama ağrılar var illaiyi geçer umarım devamı da
Korkma canım hiçbişey olmayacak iyi düşün strese sokma kendini 26 haftalık bebekler yaşıyor artık. Seninki de yaşayacak büyüyecek dualarımız seninleSezeryana Aliyolar giydirdiler 3 cü sıradaymışım dua edin nolurbebeğim yaşasın
Kızlar bende doğum yaptım ayın 3'ünde sezeryan ile :) çok şükür bebeğim de bende iyiyiz :)
değildir bence ya. senin mesajdan sonra baktım da bayağı değişik görünüyor sarkma.Bende sürekli sıcak su ile temizledim. Aslında eczaneden karışım alsydım hemen düzelirdiminşaallah sarkma fln değildir yaa korkuyorum vallahi sabahtan beri moralim sıfır..
Biz çıktıkHenüz ayağa kalkmadım ama ağrılar var illa iyi geçer umarım devamı da
Kızlar bende doğum yaptım ayın 3'ünde sezeryan ile :) çok şükür bebeğim de bende iyiyiz :)
Sezeryana Aliyolar giydirdiler 3 cü sıradaymışım dua edin nolurbebeğim yaşasın
Ya olmaz mı
Ay maşallah diyelim sana o zamanKız fışkırıyor mübarek 45 kilo kızın bu kadar kanlı canlı olmasına ne demelibol bol pekmez ye kırmızı et tüket benim oldum olası zayıf olmama ragmen değerlerim güzel doktorda şaşırıyor nasıl besleniyorsan bozma sakın diyo
Kuzum geçmiş olsun tez Zamanda kavuşun inşallah. Benim oğlum doğalı bugün 9. Gün. Pazartesinden beri hastanede. Bizimki de solunum yolu ile yani tüple besleniyor ben dür sağıp eşimle gönderiyorum azıcık çıkıyor ama şifa olur kuzuma diye dualarla gönderiyorum. Eşim telefonunu vermiş videosunu çekip vermişler. Yarın ben gidip görmeyi deneyeceğim ama şu virüsten sonra daha da sıkı tutuyorlar. İyikeşsinler de sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım.Kızlar çocuğum doğalı bugün 10. Gün ama ben 3.Günden sonra hiç göremedim.
3. Gün 3. Derece yoğun bakıma alınıp tüp takılmıştı . Tüp çıktı, makineden de çıktı ama hala bebeğimi göstermediler hiç.
Arayıp bilgi alıyoruz ve otomatik robot gibi sürekli aynı şeyleri duyuyoruz.
Anne sütüyle besliyoruz, antibiyotiğe devam ediyoruz. İstek olarak da bez, ıslak mendil ve alt bezi istiyorlar. Sonra kapatıyolar.
Ben çocuğumu göremiyorum nereye başvurmam lazm bunun için ?
Allah ım kolay getirsin inşallah. Sağlıklı gelsin minik kelebeğinKızlar içim içime sığmıyor çok ağlayasın var yarın doğum olacak nasipse gece hiç uyuyamadım başım sersem gibi sırılsıklam terliyorum.yarın inş.bu saatlerde kelebeğim sağlıkla kucağımda olur.butün duygular bir arada mutluluk heycan korku telaş stres...bu gece nasıl geçer
Sağol canımAy maşallah diyelim sana o zamanKırmızı et ve pekmezle aram yok, düşük olması normal demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?