2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oh ne güzel canm. Bebeğinin doyduğunu nasıl anlıyorsun bu arada ben bilemiyorum anlasam çok daha iyi olacak ne kadar içti yeter vs gbi. Ve de ne hoşafi iciyorsun canm vişne var o olmaz diyorlar

Bende sürekli sıcak su ile temizledim. Aslında eczaneden karışım alsydım hemen düzelirdim inşaallah sarkma fln değildir yaa korkuyorum vallahi sabahtan beri moralim sıfır..

Bende sürekli sıcak su ile temizledim. Aslında eczaneden karışım alsydım hemen düzelirdim inşaallah sarkma fln değildir yaa korkuyorum vallahi sabahtan beri moralim sıfır..
Kız üzülme bişey yoktur dinlenemediğin için bile olmus olabilir. Anam dertlenme ameliyatla sıfır ayarında yaptırırsın

Gulum peki sancı vermeden önce açılman var mıydı hiç

Biz çıktık☺ Henüz ayağa kalkmadım ama ağrılar var illa iyi geçer umarım devamı da

Oyy maşallah annesi nazar değmesin. Rabbim analı babalı büyütsün

Sezeryana Aliyolar giydirdiler 3 cü sıradaymışım dua edin nolur bebeğim yaşasın

Allah yardımcın olsun canım dua edeceğim inşallah çok iyi geçer içini ferah tut.

Ahh ağrıyor hem hem de sızlıyor yürüyemiyorum ameliyat mı Allah korusun yaa
Korkma kız şaka yapıyorum bişicik olmaz toparlar kendini daha çok erken
Biz çıktık☺ Henüz ayağa kalkmadım ama ağrılar var illa iyi geçer umarım devamı da
Ayy maşallah kuzuya gözünüz aydın
Korkma canım hiçbişey olmayacak iyi düşün strese sokma kendini 26 haftalık bebekler yaşıyor artık. Seninki de yaşayacak büyüyecek dualarımız seninle

değildir bence ya. senin mesajdan sonra baktım da bayağı değişik görünüyor sarkma.

sıkma canını, doğum sonrasi normal görüntüdur o insallah.

Biz çıktık Henüz ayağa kalkmadım ama ağrılar var illa iyi geçer umarım devamı da
Kızlar bende doğum yaptım ayın 3'ünde sezeryan ile :) çok şükür bebeğim de bende iyiyiz :)

gözünüz aydın arkadaşlar. sağlıkla büyüsün minikler.

sağlıkla gelsin hemen toparlasin inşallah kuzucugun. Allah yardımcın olsun

Ay maşallah diyelim sana o zaman Kırmızı et ve pekmezle aram yok, düşük olması normal demek ki

Kuzum geçmiş olsun tez Zamanda kavuşun inşallah. Benim oğlum doğalı bugün 9. Gün. Pazartesinden beri hastanede. Bizimki de solunum yolu ile yani tüple besleniyor ben dür sağıp eşimle gönderiyorum azıcık çıkıyor ama şifa olur kuzuma diye dualarla gönderiyorum. Eşim telefonunu vermiş videosunu çekip vermişler. Yarın ben gidip görmeyi deneyeceğim ama şu virüsten sonra daha da sıkı tutuyorlar. İyikeşsinler de sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım.

Allah ım kolay getirsin inşallah. Sağlıklı gelsin minik kelebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…