2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben akıntım oluyor diye çamaşıra tuvalet kağıdı katlayıp koyuyorum. Yarım saat kadar önce tuvalete gittim, kağıt tamamen ıslanmış hatta parçalanmış ortadan ama çamaşır kupkuruydu. Suyum gelmiş olsa ıslanırdı dimi?

Canım meme ucununalıuprsa kullan sende benim de tek göğsümün ucu içe batık benimki de onu alamıyor o memeyi silikon uçla veriyorum o zaman emiyor zaten 10 dk ancak emiyorlar uzun uzun emmedi daha hiç benim ki Maximus 15 dk diğer memeyi de hatta bazen silikon uçla istiyor bazen normal alıyor nasıl alıyorsa öyle ver sen

Selam hanımlar, bende dün hayırlısuyla bebeğimi kucagıma aldım. 17 saatlik bir sancı sürecinden sonra normal doğumla guzel bir doğum oldu. Kızım iyi şükür bugun eve geldik . Yalnız benm sütüm inmedi hiç yok ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olabilecek fikirleriniz var mı acaba?

Hayırlı olsun bebeğin cnm Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Sıcak duş al göğsünü ovalayarak masaj yap sıcak suyun altında. Tereyağını pekmezin içinde erit ye. hem dikişlerin iyileşmesini hızlandırıyor hem bol süt yapıyor tavsiyemdir hem kızımda hem oğlumda denendi onaylandı

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın.
Normal doğumda hemen iner derler ama neden gelmedi acaba?

Sakatat çok severim, ciğer de severim ama hamilelikte sakıncalı diye yiyemiyorum. Kuru üzüm de zorlamayla ancak.. Tatlı şeylerle aram yok pek.. Evet sebze daha çok seviyorum
Evet gebelikte yeme ciğer doğurunca yersin yeşil sebze ıspanak falan demir yönünden zengin. Ya bazen ne yesen de olmuyor illa takviye almak lazım 7-8 falan değilmiş yinede aşırı düşük denemez.
Öyle akıntı bende de oluyor ama su olsa baya gelir bacaklardan akarmış. Yani suyunuz gelse anlarsınız diyorlar
Gözün aydın canım. Sıcak duşta gögüslerine masaj yap internette var nasıl olacagı bol su iç ve dinlen stres yapma gelecektir. Bu arada bebegi aç bırakmayın mutlaka mama ver sarılık falan olmasın

duş aldınız mi? sıcak su altında memeye masaj yapmak iyi geliyor. bol bol koklayın bir de kuzunuzu.

onun dışında bol su, beslenmenize dikkat edin. yumurta et, kemik suyuna tavuk suyuna çorbalar iyi gelir. zaten sütü arttiran şeyler biraz kişisel galiba. birine iyi gelen diğerini farkettirmiyor. yerken mutlu olmak önemli herhalde. zamanla insan öğreniyor neyin iyi geldiğini u.

Biz çıktık☺ Henüz ayağa kalkmadım ama ağrılar var illa iyi geçer umarım devamı da
Allahımmmm maşallah kız kaç kilo doğdu maşallah. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin senin zıpır çiş mi yapıyor orada ben mi yanlış görüyorum

Tekrar merhaba kizlar. Buraya pazar günü nişanım geldi yazmıştım. Ben bugün doğum yaptım darısı tüm bekleyenlerin başına. Normal doğum oldu ikimiz de iyiyiz şükür
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım çok zordur eminim inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebeğin kucaklaşırsınız
Hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin minik kelebeğin sakin olmaya çalış zor biliyorum ben bile şimdiden heyecanlıyım 4 gün olmasına rağmen doğuma

Canım nereye başvurmak gerekiyor bilmiyorum ama Allah kavuştursun en kısa sürede insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…