- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Oy maşallah kız kaç kilo doğdu, kilosu bayağı iyi gibi duruyor. Gözün aydınBiz çıktık☺ Henüz ayağa kalkmadım ama ağrılar var illaiyi geçer umarım devamı da
Sakatat çok severim, ciğer de severim ama hamilelikte sakıncalı diye yiyemiyorum. Kuru üzüm de zorlamayla ancak.. Tatlı şeylerle aram yok pek.. Evet sebze daha çok seviyorumSağol canımo zaman kuru üzüm ye ciğer dicem ama sanırım sebze daha cok seviyorsun dimi
Canım meme ucununalıuprsa kullan sende benim de tek göğsümün ucu içe batık benimki de onu alamıyor o memeyi silikon uçla veriyorum o zaman emiyor zaten 10 dk ancak emiyorlar uzun uzun emmedi daha hiç benim ki Maximus 15 dk diğer memeyi de hatta bazen silikon uçla istiyor bazen normal alıyor nasıl alıyorsa öyle ver senKizlar bir hafta once sezeryanla dogum yaptim. Sutum geldi ama gogus ucum yok oglum ememiyor. Silikon uc deniyorum bu seferde 10 dk emiyor yorulup birakiyor uyuyor. Mecbur biberon siringa ne olursa veriyorum sütümü sagip. Şimdilik sütüm var ama boyle nasil gidecek ne kadar yetecek bilmiyorum. Var mi onerisi olan. İnsan kendisini nasil yetersiz hissediyor ne zormus böyle olmasi hamileyken hic boyle olacagini dusunmemistim. Zorluyorum mememi vermeye 3 5 sn ye cekebiliyor agzindan kayiyor dusuyor bende o agladikca geriliyorum annemin kucagina birakip balkona kaciyorum. Allah kimseye yasatmasin
Evet canım toparladım çok şükür :) artık yavaş yavaş işlerimi yapıyorum bebeğime bakıyorum normal hayata döndüm sayılırCanım Allah analı babalı büyütsün. Gözün aydın. 2 hafta olmuş neredeyse toparlanmışsınızdır inşallah
Hayırlı olsun bebeğin cnm Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Sıcak duş al göğsünü ovalayarak masaj yap sıcak suyun altında. Tereyağını pekmezin içinde erit ye. hem dikişlerin iyileşmesini hızlandırıyor hem bol süt yapıyor tavsiyemdir hem kızımda hem oğlumda denendi onaylandıSelam hanımlar, bende dün hayırlısuyla bebeğimi kucagıma aldım. 17 saatlik bir sancı sürecinden sonra normal doğumla guzel bir doğum oldu. Kızım iyi şükür bugun eve geldik . Yalnız benm sütüm inmedi hiç yok ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olabilecek fikirleriniz var mı acaba?
Selam hanımlar, bende dün hayırlısuyla bebeğimi kucagıma aldım. 17 saatlik bir sancı sürecinden sonra normal doğumla guzel bir doğum oldu. Kızım iyi şükür bugun eve geldik . Yalnız benm sütüm inmedi hiç yok ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olabilecek fikirleriniz var mı acaba?
Evet gebelikte yeme ciğer doğurunca yersin yeşil sebze ıspanak falan demir yönünden zengin. Ya bazen ne yesen de olmuyor illa takviye almak lazım 7-8 falan değilmiş yinede aşırı düşük denemez.Sakatat çok severim, ciğer de severim ama hamilelikte sakıncalı diye yiyemiyorum. Kuru üzüm de zorlamayla ancak.. Tatlı şeylerle aram yok pek.. Evet sebze daha çok seviyorum
Öyle akıntı bende de oluyor ama su olsa baya gelir bacaklardan akarmış. Yani suyunuz gelse anlarsınız diyorlarKızlar ben akıntım oluyor diye çamaşıra tuvalet kağıdı katlayıp koyuyorum. Yarım saat kadar önce tuvalete gittim, kağıt tamamen ıslanmış hatta parçalanmış ortadan ama çamaşır kupkuruydu. Suyum gelmiş olsa ıslanırdı dimi?
Gözün aydın canım. Sıcak duşta gögüslerine masaj yap internette var nasıl olacagı bol su iç ve dinlen stres yapma gelecektir. Bu arada bebegi aç bırakmayın mutlaka mama ver sarılık falan olmasınSelam hanımlar, bende dün hayırlısuyla bebeğimi kucagıma aldım. 17 saatlik bir sancı sürecinden sonra normal doğumla guzel bir doğum oldu. Kızım iyi şükür bugun eve geldik . Yalnız benm sütüm inmedi hiç yok ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olabilecek fikirleriniz var mı acaba?
duş aldınız mi? sıcak su altında memeye masaj yapmak iyi geliyor. bol bol koklayın bir de kuzunuzu.Selam hanımlar, bende dün hayırlısuyla bebeğimi kucagıma aldım. 17 saatlik bir sancı sürecinden sonra normal doğumla guzel bir doğum oldu. Kızım iyi şükür bugun eve geldik . Yalnız benm sütüm inmedi hiç yok ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olabilecek fikirleriniz var mı acaba?
Allahımmmm maşallahBiz çıktık☺ Henüz ayağa kalkmadım ama ağrılar var illaiyi geçer umarım devamı da
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt inşallahKızlar bende doğum yaptım ayın 3'ünde sezeryan ile :) çok şükür bebeğim de bende iyiyiz :)
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahTekrar merhaba kizlar. Buraya pazar günü nişanım geldi yazmıştım. Ben bugün doğum yaptım darısı tüm bekleyenlerin başına. Normal doğum oldu ikimiz de iyiyiz şükür
Canım çok zordur eminimSağol canm.
Bilmiyorm ama gerekirse başka hastaneye naklini isteyeceğim. Çocuğumu doğurdum 2 saat kucağıma verildi ondan sonra hiç dokunamadım bile. 3. Günden snra kokusunu almayı bırakın cam arkasından bile göremedim.
çocuğum değişti belkide tanıyamayacağm resmen.
Hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsin minik kelebeğinKızlar içim içime sığmıyor çok ağlayasın var yarın doğum olacak nasipse gece hiç uyuyamadım başım sersem gibi sırılsıklam terliyorum.yarın inş.bu saatlerde kelebeğim sağlıkla kucağımda olur.butün duygular bir arada mutluluk heycan korku telaş stres...bu gece nasıl geçer
Doğum sırası belli miCherrygum
eggplantlover
Tikkabilla
Lepistesb
Zeyay1420
Bizden başka kaldı mı doğumu bekleyen.
Resmen bir elin parmaklarını geçmiyoruz.
Kızlaar hastane çantamı boşaltıp boşaltıp kontrol ediyorum. Tekrar yerleştiriyorum. Delirdim mi acep
Doğum sırası belli mi
Canım nereye başvurmak gerekiyor bilmiyorum ama Allah kavuştursun en kısa sürede insallahKızlar çocuğum doğalı bugün 10. Gün ama ben 3.Günden sonra hiç göremedim.
3. Gün 3. Derece yoğun bakıma alınıp tüp takılmıştı . Tüp çıktı, makineden de çıktı ama hala bebeğimi göstermediler hiç.
Arayıp bilgi alıyoruz ve otomatik robot gibi sürekli aynı şeyleri duyuyoruz.
Anne sütüyle besliyoruz, antibiyotiğe devam ediyoruz. İstek olarak da bez, ıslak mendil ve alt bezi istiyorlar. Sonra kapatıyolar.
Ben çocuğumu göremiyorum nereye başvurmam lazm bunun için ?
Zeyay yarın doğuma gidiyor diğer kızlarında günü belliCherrygum
eggplantlover
Tikkabilla
Lepistesb
Zeyay1420
Bizden başka kaldı mı doğumu bekleyen.
Resmen bir elin parmaklarını geçmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?