2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Cherrygum
eggplantlover
Tikkabilla
@Lepistesb
@Zeyay1420

Bizden başka kaldı mı doğumu bekleyen.
Resmen bir elin parmaklarını geçmiyoruz.
Doğum sırası belli mi
Zeyay yarın doğuma gidiyor diğer kızlarında günü belli seninle ben tamamen süpriziz

Ay benim yarın belli olacak günüm çok heyecanlıyımmm Suyumda azalma vs varsa doğurabilirim ama yarın

Yaa bunu duyduğuma çok üzüldüm şu an (
Hiç ama hiç istemiyorum o hapı içmeyi o kadar zorlandım ki ve hemoroid de var ; günlerce ağladım oturamadım ilaçlar etki etmedi ; tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Virüsden dolayı insan başka hastaneye gitmeye çekiniyor diğer doğumla arasında 5.5 yıl var araları çok olduğu için belki de erteleyebiliyor. Hamileliğimin başından beri rahminde hiç eskime olmamış diyip duruyordu zaten yaşım 29 bu yaşlarda 2 tane çocuk doğurup rahimde yıpranma oluyormuş ama bende yokmuş rahmin sağlam olmasına mı güveniyor anlamadım ama ben çok ağrı çekiyorum artık suyum gelsin diye bekliyorum. İki doğumda da hiç Ağrım sızım olmamıştı ntslerde hiç kasılma bile çıkmamıştı ama bunda kasılmalarım bile çıktı bol su iç dinlen demesi ilginç geldi bana madem hastane kural koydu sen diyebilirsin kasılmaların var evde iyice hareket et doğum başlasın seni acil doğuma alalım diye yat yat nereye kadar

Canım mama verdiğin için su da veriyor musun?
Hayır canım, anne sütünün içinde su var zaten. Gerek yok dedi doktor.
Tamam tamam demem. Malesef yükselmiş canım. Fototerapi alıyoruz şu an. İnşallah yarın istedikleri değere düşerse sabahtan taburcuyuz.

Kızlar benim kızçe sarılık oldu. Fototerapi için hastaneye yatması gerek dediler ama çoğu hastane bebeği yoğun bakımda takip ediyor. Resmen araya taraya bir tane hastane bulduk çok şükür şimdi yanımda fototerapi alıyor bebeğim. 1 gece bile ayrı kalmak düşüncesi bu kadar zorken Allah bebeği yoğun bakımda olan arkadaşlarımıza sabır versin, bebişlerine de şifa versin inşallah.

Ay benim yarın belli olacak günüm çok heyecanlıyımmm Suyumda azalma vs varsa doğurabilirim ama yarın
Kızzz yarın mıııı Heyecanlandırma beni de zaten heyecanlıyım
Koalacım çok geçmiş olsun. İnşallah hemen çıkar yavru kualamız

Kızlar ayak bileği şişen var mı? Doktor ödemeler başlayabilir demişti son kontrolde ama benim sağ ayak bileğim daha çok şişmiş. Sağ kalçamda da devamlı ağrı var. Fıtığım var o tarafta aynı zamanda. Önemli birşey midir acaba ya? Pazartesi günkü sezaryeni etkiler mi

Kızzz yarın mıııı Heyecanlandırma beni de zaten heyecanlıyım

Koalacım çok geçmiş olsun. İnşallah hemen çıkar yavru kualamız
Sağol canım benim, inşallah bu arada şişlik önemli değil benim arkadaşımında oluyordu hiç sıkıntı olmadı.

Bu videoyu izlemeni tavsiye ederim. Eğer video açılmazsa Youtube den Osman Gönülal videoları aradından bebeklerde sarılık videosunu izleyebilirsin.

Canım valla aynı durum Hamilelikte o kadar ağladım ki 5 kez lavman yapıldı doktor müdahaleleri o kadar zor günlerdi ki o kadar ilaç denedim en iyisi magnezi calsine oldu ondan sonra düzeldim doğumdan sonra da kullandım bende onca ilaç içinde tek etki etti şeninde aklında bulunsun istersen

Ya bu sarılık neymiş sinirlerimi bozdu benimde. İnşallah yarına çıkar kuzu ya.

Ben de varııımmm

Heyecan var mı? Biraz saçma bir soru ama olmaması imkansız çünkü.

Ufff ya süpriz yumurta gibi kaldık ortada.
Daha bir belirti yok mu sende sancılar, nişanlar vs.
Ya benimki tamamen süpriz yumurta yüzünü de göremedik ki çatlicam ay ara ara gelip giden sancılarım var ama düzenli birşey yok sürekli tuvalette acaba nişanım gelmiş midir diye bakıyorum bi umut 25dkka yürüdüm bantta 5dkka step 10ddka açma germe hareketleri yaptım daha napim bilmiyorum gelmiyo küçük cadı
Ayy yarın belli mi olacak üff çok heyecanlı bize yaz cıkar çıkmaz
Geçmiş olsun canım herkesin bebeği oldu valla sıkma canını sabaha pambık gibi bembeyaz olur inşallah

Ya bu sarılık neymiş sinirlerimi bozdu benimde. İnşallah yarına çıkar kuzu ya.

Heyecan var mı? Biraz saçma bir soru ama olmaması imkansız çünkü.
Sormayın valla ya. Bana hastanede 3 saatte bir besle dediler,bende öyle yaptım. Meğersem 2 saati aşmamak gerekiyormuş ilk 1 hafta. Sakın atlamayın kızlar 2 saatte bir meme yoksa mama verin gitsin. Sonra benim gibi uğraşmayın.

Evet canım 2 saati aşmayacakmış yarına taburcu olursunuz inşallah çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…