geçmiş olsun canim. inşallah hemen düşsün kuzunun sarılık degerleriKızlar benim kızçe sarılık oldu. Fototerapi için hastaneye yatması gerek dediler ama çoğu hastane bebeği yoğun bakımda takip ediyor. Resmen araya taraya bir tane hastane bulduk çok şükür şimdi yanımda fototerapi alıyor bebeğim. 1 gece bile ayrı kalmak düşüncesi bu kadar zorken Allah bebeği yoğun bakımda olan arkadaşlarımıza sabır versin, bebişlerine de şifa versin inşallah.
Çiş yapıyor aynen 3700 demişti sabah. Ama 3550 çıktıAllahımmmm maşallahkız kaç kilo doğdu maşallah. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin senin zıpır çiş mi yapıyor orada ben mi yanlış görüyorum
Ozaman laktoz intoleransın olabilir mi ki hiç baktırmışmıydın? Oda yapabilir kabız. Süt ürünleri yerine turşu tarzı şeyler tüketebilirsin günlük olarak onların içinde de yararlı probiyotikler var ama mümkünse en az tuzlu olanlardan hatta ev yapımı kendinde yapabilirsin.Bende çok heyecan vatvar , yarın kontrolde artık kesin tarihi öğreneceğiz. Bir sıkıntı yoksa haftaya bir gün alacak doktor
Ben bir sabah aç bir de yatmadan içiyordum 2 içerken.. Hiç ishal yapmadıKiviyi deneyeyim. Süt ürünleri beni daha da kabız yapıyor. Bu yüzden sevdiğim halde süt içemiyorum çocukluğumdan beri..
Haklısın insan korkuyor ama sen bilirsin doktor normal doğum mu deneyecek peki su sancı falan gelirse bilgi verdi mi?Virüsden dolayı insan başka hastaneye gitmeye çekiniyor diğer doğumla arasında 5.5 yıl var araları çok olduğu için belki de erteleyebiliyor. Hamileliğimin başından beri rahminde hiç eskime olmamış diyip duruyordu zaten yaşım 29 bu yaşlarda 2 tane çocuk doğurup rahimde yıpranma oluyormuş ama bende yokmuş rahmin sağlam olmasına mı güveniyor anlamadım ama ben çok ağrı çekiyorum artık suyum gelsin diye bekliyorum. İki doğumda da hiç Ağrım sızım olmamıştı ntslerde hiç kasılma bile çıkmamıştı ama bunda kasılmalarım bile çıktı bol su iç dinlen demesi ilginç geldi bana madem hastane kural koydu sen diyebilirsin kasılmaların var evde iyice hareket et doğum başlasın seni acil doğuma alalım diye yat yat nereye kadar
Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir bebeğine kavuşursun. Özelde mi devlet hastahanesinde mi bebeğiniz? Hasta hakları birimi var hastane içerisinde size gerekli bilgiyi vermiyorlarsa oradan şikayette bulunabilirsiniz. Siz bebeği görmek istiyorum diye talepte bulundunuz mu ne cevap verdiler?Sağol canm.
Bilmiyorm ama gerekirse başka hastaneye naklini isteyeceğim. Çocuğumu doğurdum 2 saat kucağıma verildi ondan sonra hiç dokunamadım bile. 3. Günden snra kokusunu almayı bırakın cam arkasından bile göremedim.
çocuğum değişti belkide tanıyamayacağm resmen.
MerhabaKizlar bir hafta once sezeryanla dogum yaptim. Sutum geldi ama gogus ucum yok oglum ememiyor. Silikon uc deniyorum bu seferde 10 dk emiyor yorulup birakiyor uyuyor. Mecbur biberon siringa ne olursa veriyorum sütümü sagip. Şimdilik sütüm var ama boyle nasil gidecek ne kadar yetecek bilmiyorum. Var mi onerisi olan. İnsan kendisini nasil yetersiz hissediyor ne zormus böyle olmasi hamileyken hic boyle olacagini dusunmemistim. Zorluyorum mememi vermeye 3 5 sn ye cekebiliyor agzindan kayiyor dusuyor bende o agladikca geriliyorum annemin kucagina birakip balkona kaciyorum. Allah kimseye yasatmasin
Olmaz mı hemde ne heyecan. Ne zaman gelecek, nasıl başlayacak süreç hep bunları düşünüyorum.
Canım bir bilgim yok ama bir an önce kavuşursunuz inşallah. Çok zordur tahmin bile edemem Allah yardımcınız olsun.
Ah ah bence bu heyecanlar biraz zor geçer. Tadını çıkarmaya çalış canım.
Tabii şimdi ben böyle söylüyorum ama günüm falan belli olsa yerimde duramadım hiç.
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım. Sağlıkla büyüt inşallah
Yok bilgi vermedi ama ben normal doğum istemiştim doğurabilir miyim diye sormuştum erken gebelik dönemim de doktorumda iki kere üstü bozdurmuşsun hiç altı bozdurma bence demişti şimdi su gelir açılma vs olur ise normal doğuma alır mı bilmiyorumHaklısın insan korkuyor ama sen bilirsin doktor normal doğum mu deneyecek peki su sancı falan gelirse bilgi verdi mi?
Canım Maşşallah makinadan da çıkmış yavrun gözün aydın en kısa zamanda kavuşursun inşallah. Şu hastalık yüzünden almıyorlar canım kimseyi yenidoğanların yanına. Çok kişiden duydum bunu. Benim oğlan yatarken özel hastanede alıyorlardı sadece anneyi. Ama benim içime hiç sinmiyordu beni alıyor diğer bebeğin annesi de giriyor ister istemez emzirirken hemşire gelip yardım ediyor falan yaklaşmak zorunda kalıyor. Annede hastalık olsa ordan hemşireye ordan tğm bebeklere yayılacak vs aklımda ne senaryolar yazdım o dönem.Kızlar çocuğum doğalı bugün 10. Gün ama ben 3.Günden sonra hiç göremedim.
3. Gün 3. Derece yoğun bakıma alınıp tüp takılmıştı . Tüp çıktı, makineden de çıktı ama hala bebeğimi göstermediler hiç.
Arayıp bilgi alıyoruz ve otomatik robot gibi sürekli aynı şeyleri duyuyoruz.
Anne sütüyle besliyoruz, antibiyotiğe devam ediyoruz. İstek olarak da bez, ıslak mendil ve alt bezi istiyorlar. Sonra kapatıyolar.
Ben çocuğumu göremiyorum nereye başvurmam lazm bunun için ?
İnşallah kuzumEvet canım 2 saati aşmayacakmışyarına taburcu olursunuz inşallah çok amin
Korkma canım benim arkadaşında sol taraf şişiyordu.İyi bari canımtek bileğin daha çok şişmesi korkuttu biraz. O taraftaki kalçam da ağrıyınca panik yaptım
İnşallah canımcımgeçmiş olsun canim. inşallah hemen düşsün kuzunun sarılık degerleri
Annelik yarı delilik değil mi zaten bütün gün valiz aç kapa acaba bişey unuttum mu eksik bişey var mı diye dört dönüyorum evde.beşiğimizi kurmamıştık onu kurduk hazırladık şimdi bide duş alırsam belki uyuyabilirim geçe bıraktım ki yorgun düşüp uyuyup dinlenebileyim diye bakalım nolcakKızlaar hastane çantamı boşaltıp boşaltıp kontrol ediyorum. Tekrar yerleştiriyorum. Delirdim mi acep
İyiyiz kuzum alisiyoruz birbirimizeSicak su tutuyorum bakalım rahatlarım insallah mahvetti beni ne ağrıymış doğum sancısı gibi kıvrandım
Bebisle sen nasilsin
Evet ya yeniden bu sohbet ortamına bu sefer bebek konularıyla dönmek istiyorumMaşallah bol sütlerin olsun diyorum ya uyumak ve su içmek hatta mutlu olmak süt için en işe yarar şeymişay bebeleri bi düzene soksak huyunu suyunu öğrensek azıcık büyütsek ne güzel olur rahatlarız
Canım tam olarak nasıl anladın? Ya benim de çömelip aynayla bakınca resmen açıklık var ve içi görünüyor normal mi sence? Seninki de mi öyle?Kızlaaaaarr normal doğumdan sonra rahim sarkması yaşayan oldu mu ya. Biliyosunuz bu benim 4. Dogumumdu. İnşallah sonnnnn..
Ayyy benim alt fena ya kıpkırmızı ve şiş sanki rahim sarkması gibi olmuş. Ve akıntı çok kötü kokuyo.. Pazartesi randevu aldım şehir hastanesine.. Korkuyorum inşaallah toplanır daha
İçini ferah tut Allah kolaylık verir inşallah. Doktoruna telefonda sor istersen normal doğum mu deneyeceğiz diye? Yinede başka doktora görünmekte fayda var diye düşünüyorum kaç haftalık oldu şuan?Yok bilgi vermedi ama ben normal doğum istemiştim doğurabilir miyim diye sormuştum erken gebelik dönemim de doktorumda iki kere üstü bozdurmuşsun hiç altı bozdurma bence demişti şimdi su gelir açılma vs olur ise normal doğuma alır mı bilmiyorumBir şey demedi suyun yada kanaman gelir ise ameliyat hanede buluşacağız dedi hakkımızda hayırlısı çok zorlu bir süreç oldu bu benim için korona çıktığında pek çok şeyi kafaya takmıştım şimdi hiç birşeyi takmıyorum yeter ki sağlıklı sıhhatli doğsun derdine düştüm... ailem şehir dışında seyahat yasağı gelemiyorlar kaynanamlar virüs korkusundan gelemeyecekler evde iki çocuk bırakacak kimse yok ne yapacağım onlara sokağa çıkma yasağı var derken şimdi doğum günümün sıkıntılı olması bütün düşüncelerimi bitirdi
Ya benimki tamamen süpriz yumurta yüzünü de göremedik ki çatlicamay ara ara gelip giden sancılarım var ama düzenli birşey yok sürekli tuvalette acaba nişanım gelmiş midir diye bakıyorum bi umut 25dkka yürüdüm bantta 5dkka step 10ddka açma germe hareketleri yaptım daha napim bilmiyorum gelmiyo küçük cadı
Ayy yarın belli mi olacak üff çok heyecanlı bize yaz cıkar çıkmaz
Geçmiş olsun canım herkesin bebeği oldu valla sıkma canını sabaha pambık gibi bembeyaz olur inşallah
39 olduk bugün hayırlısı bütün hamileler için bu kadar ay emek verip allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah nerde ne kadar hamile var ise sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah zor bir süreç herkes için kimisi erken mi diyor kimi geç mi herkes de hep endişe var bir an önce bütün hamileler için herşey yoluna girerİçini ferah tut Allah kolaylık verir inşallah. Doktoruna telefonda sor istersen normal doğum mu deneyeceğiz diye? Yinede başka doktora görünmekte fayda var diye düşünüyorum kaç haftalık oldu şuan?
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 40. Haftaya kadar beklersin bebeğin hareketlerini takip ederek sonra yine doktor aynı şeyi söylerse başkasına görünmekte fayda var39 olduk bugün hayırlısı bütün hamileler için bu kadar ay emek verip allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah nerde ne kadar hamile var ise sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah zor bir süreç herkes için kimisi erken mi diyor kimi geç mi herkes de hep endişe var bir an önce bütün hamileler için herşey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?