Yaptığı çişten kakadan anlyrum canım. Bezini doldrmşsa doyuyodr diyorm bi de aktif olark emdiğinde anlyrum zaten. Sen de yutkunmasından anlayablrsin ve çekişinden. Ben hoşafı kyv min yazın kuruttuğu elma kırmızı erik ve şeftali üzüm kurusundan yapyrum.Oh ne güzel canm. Bebeğinin doyduğunu nasıl anlıyorsun bu arada ben bilemiyorum anlasam çok daha iyi olacak ne kadar içti yeter vs gbi. Ve de ne hoşafi iciyorsun canm vişne var o olmaz diyorlar
Çok heyecanlı yaAnnelik yarı delilik değil mi zaten bütün gün valiz aç kapa acaba bişey unuttum mu eksik bişey var mı diye dört dönüyorum evde.beşiğimizi kurmamıştık onu kurduk hazırladık şimdi bide duş alırsam belki uyuyabilirim geçe bıraktım ki yorgun düşüp uyuyup dinlenebileyim diye bakalım nolcak
Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatır kuzunHayır canım, anne sütünün içinde su var zaten. Gerek yok dedi doktor.
Tamam tamam demem.Malesef yükselmiş canım. Fototerapi alıyoruz şu an. İnşallah yarın istedikleri değere düşerse sabahtan taburcuyuz.
Ayy valla ben de çok heyecanlıyım sorma, yine hastane çantalarını karıştırıp duruyorum, ufak tefek değişiklikler yapıyorumKızzz yarın mııııHeyecanlandırma beni de zaten heyecanlıyım
Yazarım mutlakaAyy yarın belli mi olacak üff çok heyecanlı bize yaz cıkar çıkmaz
Baktırmadım ama öyle tahmin ediyorum ben de.. Hamileliğin başlarında kalsiyum tablet vermişti doktorum suda eriyenlerden.. Süt içince midem nasıl oluyorsa aynı öyle oldum. Birkaç gün denedim baktım o tabletten oluyor bıraktım. Bir intolerans var ama hayırlısıOzaman laktoz intoleransın olabilir mi ki hiç baktırmışmıydın? Oda yapabilir kabız. Süt ürünleri yerine turşu tarzı şeyler tüketebilirsin günlük olarak onların içinde de yararlı probiyotikler var ama mümkünse en az tuzlu olanlardan hatta ev yapımı kendinde yapabilirsin.
Benim doğumdan sonra şişti. Bol bol su iç inşallah Doğuma kadar iner. Sarkıtma uzun otur ayağının altına yastık koy inşallah hemencecik iner canım.Kızlar ayak bileği şişen var mı? Doktor ödemeler başlayabilir demişti son kontrolde ama benim sağ ayak bileğim daha çok şişmiş. Sağ kalçamda da devamlı ağrı var. Fıtığım var o tarafta aynı zamanda. Önemli birşey midir acaba ya? Pazartesi günkü sezaryeni etkiler mi
Oy canımmm benim. Çok saol Allah razı olsun. Doğumdan beri tam duygusala bağladım. Şükür kuzum orda kilo alıyor hızlı şekilde. Azıcık da olsa süt sağıp gönderiyorum. Burnundan hortum çıkmiş şükür ağzına vermişler. Yarın gideceğim gelme dediler ama bir göreyim. Nasıl özledim miniğimi. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var. İzin belgesi versinler ki çocuğumun sütünü göndereyim. Allah ım hepimizin yavrularını korusun. İnşallah bugünler de geçecek. Eşimle kendi kendimize bugüne geldik. Bebeğimiz gelince tamamlanacağız inşallah. Hepinizden Allah razı olsun.
Sağol canım, Rabbim minnoşuna kavuştursun tez zamandaOy canımmm benim. Çok saol Allah razı olsun. Doğumdan beri tam duygusala bağladım. Şükür kuzum orda kilo alıyor hızlı şekilde. Azıcık da olsa süt sağıp gönderiyorum. Burnundan hortum çıkmiş şükür ağzına vermişler. Yarın gideceğim gelme dediler ama bir göreyim. Nasıl özledim miniğimi. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var. İzin belgesi versinler ki çocuğumun sütünü göndereyim. Allah ım hepimizin yavrularını korusun. İnşallah bugünler de geçecek. Eşimle kendi kendimize bugüne geldik. Bebeğimiz gelince tamamlanacağız inşallah. Hepinizden Allah razı olsun.Cherrygum C cecenn Tikkabilla eggplantlover Lepistesb sağlıklı kolay doğumlar dilerim.
Oy canımmm benim. Çok saol Allah razı olsun. Doğumdan beri tam duygusala bağladım. Şükür kuzum orda kilo alıyor hızlı şekilde. Azıcık da olsa süt sağıp gönderiyorum. Burnundan hortum çıkmiş şükür ağzına vermişler. Yarın gideceğim gelme dediler ama bir göreyim. Nasıl özledim miniğimi. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var. İzin belgesi versinler ki çocuğumun sütünü göndereyim. Allah ım hepimizin yavrularını korusun. İnşallah bugünler de geçecek. Eşimle kendi kendimize bugüne geldik. Bebeğimiz gelince tamamlanacağız inşallah. Hepinizden Allah razı olsun.Cherrygum C cecenn Tikkabilla eggplantlover Lepistesb sağlıklı kolay doğumlar dilerim.
Oy canımmm Allah ım şifalar versin tez zamanda hepimizin hastane süreçleri hayırlı şekilde bitsin inşallah.İyi akşamlar kızlar bugün hastane işleriyle uğraştık bakamadım pek doğum yapanların gözü aydın olsun yapmayanlar da sağsağlim doğursun artık
Benim oğlanın 1.ay hepatit aşısı vardı ona gittik sabah erken kşmse yokken gelin dedi benim hemşire tek tek alıyorlar zaten sağlık ocağından içeri de. Şükür hastaneden taburcu olduktan sonra yani 11 günde 550 gr almış benim minnoş 3100 gr olmuş şükür. Demek şimdi doğsa 3400 falan olurmuş şişlikleri vs inmeden☺ neyse ordan işitme testini geçememiştik doğumdan hemen sonra. Onu yaptırmaya gittik gitmişken muayene de olalım dedik üniversite hastanesinde. Yüzünü sarı buldu doktor yine bi kan testi isteyelim dedisarılık 12 çıktı uzamış sarılığı sonuna kadar yaşıyoruz bıktım gerçekten yıldım. Sonuç almaya gidince yşne yatırırlarsa diye hazırladık kuzumun eşyalarını falan çok şükür gerek görmedi doktor haftaya bir daha görelim dedi.
Arkadaşım aradı o sıra onun bebekte de olmuş uzayan sarılık bir hoca anne sütünü 2 gün hiç verme kendiliğinden geçecek bak dedi dedi. Anne sütü sarılığı da oluyor bebeklerde dene 2 gün mama ver bişey olmaz belki kurtulursun bı şekilde dedi. Bugün mama verdik sütümü sağıp dolaba atıyorum. Bebeğim aşıdan sanırım biraz huysuz emmeden uyumak istemedi yavrum sağıp aldım biraz emzik niyetine uyudu öyle
İşitme testini de bir kulaktan geçtik öbüründen kaldık. 3 ay içinde tekrar gidecez
Erken doğanlarda göz için rop muayenesi yapılıyormuş haftaya da onu yaptıracaz
Kalça ultrasonu için de randevu aldık normalde 2 aylıkken yapılıyor biz 3 aylıkken yaptıracakmışız.
Şu hastane işlerimiz bir bitse de gitmesek artık hayırlısıyla
Canım çok sağol aminOy canımmm benim. Çok saol Allah razı olsun. Doğumdan beri tam duygusala bağladım. Şükür kuzum orda kilo alıyor hızlı şekilde. Azıcık da olsa süt sağıp gönderiyorum. Burnundan hortum çıkmiş şükür ağzına vermişler. Yarın gideceğim gelme dediler ama bir göreyim. Nasıl özledim miniğimi. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var. İzin belgesi versinler ki çocuğumun sütünü göndereyim. Allah ım hepimizin yavrularını korusun. İnşallah bugünler de geçecek. Eşimle kendi kendimize bugüne geldik. Bebeğimiz gelince tamamlanacağız inşallah. Hepinizden Allah razı olsun.Cherrygum C cecenn Tikkabilla eggplantlover Lepistesb sağlıklı kolay doğumlar dilerim.
merhabalar ben geldim
oyyy nenem oyyy...baş agrısı yapti bende iki çocuklu olmak...
bir yandan süper bir duygu..öte yandan gece oldu mu bir baş ağrısı aliyor ki tarifsiz..
gündüz de olsa anesteziden diycem ama sadece gece oldu mu artik gürultü kafamı yerinden oynatiyor
oğlum kızımi kiskandıgi belli olmasın diye sevmeye çalısiyor..tabi sürekli göz kulak olmam lazim severken saçinı çekip hırpalıyor
iyiyiz ya iyiyiz ya iyiyiz iyiyiz valla iyiyiz sorun yok diye diye geciriyorum butun gunusürekli denetleme halindeyim oğlani
bizden haberler böyle..inşaallah hepiniz iyisinizdir
Duşumuda aldım miss ama uyku sıfır..duygular karmaşık 262 gün olmuş miniğimin benim bedenimde var oluşu bu gece son kez okşuyorum karnımı içim burkuldu ama yarın nasipse kucağımda olacağını bilmek heyecandan pıt pıt attırıyor kalbimi oda heycanlı sanki veda partisi var içerde gümbür gümbür bu kadar sıkıntılı bir süreç geçirmesem stres yerine mutluluk daha baskın olur muydu acaba..inş.baş ölçülerimizde ki gerilik dok.dediği gibi yapıdadır sadece ve sağlıkla gelir minik kelebeğim sizlerden de çok çok dua bekliyorum.bende dua ediyorum henüz doğum yapmamış arkadaşlara kolay doğumları olması ve taze annelerin de gazsız sarılıksız sağlıkla bebeklerini büyütebilmeleri için..umarım uyuyup dinlenebilirim biraz Allah a emanet olun
Merhaba arkadaşlar. Ben de salı gecesi oğlumu kucağıma aldım. Çok şükür ssvd yapmayı bekliyordum gerçekleşti. Doğum yapmayan arkadaşlara sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. Allah sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin.
Merhaba ben mayıs annelerindenim, konunuza bakarken Mesajınızı görünce yazayım dedim. Şu an 3. gebeliğim. İlk bebeğim doğduğunda 40 gün boyunca sarılığı sürdü. Sağlık ocağına gittiğimde hemşireler kızardı bu çocuk sarılık hiç önlem almıyor musun diye, kaç kez doktora götürdüm doktor sıkıntı yok dizlerinden aşağı inerse problem olur deyip gönderiyordu. Oğlum şimdi 15 yaşında ve o sarılığın hiç bir şekilde sıkıntısı olmadı. Doktorunuza güvenin, inşallah en kısa sürede geçer bebeğinizin sarılığı.ayy iyice sinirim bozuldu ya..şu sarılik meselesine..doktorum da gelmeyin gelmeyin deyip duruyor.hayir hastane pandemi hastanesi de değil.
bayaği açıldi ama popo sanki hala sarı.yuz de göz de.. açikcası kendi uyanmaya basladi diye önemsemedim ama simdi bir arkadasin paylastigi videoyu gorunce korktum.acaba hasar kalmiş midir diye kendi kendimi yiyorum.doktor gelme deyince gidesim de gelmedi korkum.simdi annem ve kv de gitme diyor.kafayi yicem .bi de su arka bingildak meselesi var..gitsem mi napsam?saglik ocaginda 5. gun hafif demislerdi.o gune gore daha da acildi ama gecmedi birturlu 10. gun.hala sariyiz.gitmeliyim? dojtor daha iyi anlar diyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?