2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oh ne güzel canm. Bebeğinin doyduğunu nasıl anlıyorsun bu arada ben bilemiyorum anlasam çok daha iyi olacak ne kadar içti yeter vs gbi. Ve de ne hoşafi iciyorsun canm vişne var o olmaz diyorlar
Yaptığı çişten kakadan anlyrum canım. Bezini doldrmşsa doyuyodr diyorm bi de aktif olark emdiğinde anlyrum zaten. Sen de yutkunmasından anlayablrsin ve çekişinden. Ben hoşafı kyv min yazın kuruttuğu elma kırmızı erik ve şeftali üzüm kurusundan yapyrum.

Çok heyecanlı ya dinlenmeye çalış artık zor fırsat bulacağız

Kızzz yarın mıııı Heyecanlandırma beni de zaten heyecanlıyım
Ayy valla ben de çok heyecanlıyım sorma, yine hastane çantalarını karıştırıp duruyorum, ufak tefek değişiklikler yapıyorum Hani sınavda son dakika işaretlediğin şıkları değiştirirsin ya onun gibi
Ayy yarın belli mi olacak üff çok heyecanlı bize yaz cıkar çıkmaz
Yazarım mutlaka
Baktırmadım ama öyle tahmin ediyorum ben de.. Hamileliğin başlarında kalsiyum tablet vermişti doktorum suda eriyenlerden.. Süt içince midem nasıl oluyorsa aynı öyle oldum. Birkaç gün denedim baktım o tabletten oluyor bıraktım. Bir intolerans var ama hayırlısı

Benim doğumdan sonra şişti. Bol bol su iç inşallah Doğuma kadar iner. Sarkıtma uzun otur ayağının altına yastık koy inşallah hemencecik iner canım.

Oy canımmm benim. Çok saol Allah razı olsun. Doğumdan beri tam duygusala bağladım. Şükür kuzum orda kilo alıyor hızlı şekilde. Azıcık da olsa süt sağıp gönderiyorum. Burnundan hortum çıkmiş şükür ağzına vermişler. Yarın gideceğim gelme dediler ama bir göreyim. Nasıl özledim miniğimi. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var. İzin belgesi versinler ki çocuğumun sütünü göndereyim. Allah ım hepimizin yavrularını korusun. İnşallah bugünler de geçecek. Eşimle kendi kendimize bugüne geldik. Bebeğimiz gelince tamamlanacağız inşallah. Hepinizden Allah razı olsun. Cherrygum C cecenn Tikkabilla eggplantlover Lepistesb sağlıklı kolay doğumlar dilerim.

Sağol canım, Rabbim minnoşuna kavuştursun tez zamanda

Canım Allah razı olsun. Senide güzel mis kokulu bebeğine bir an önce kavuştursun inşallah Rabbim. İnşallah en kısa zamanda biter bu süreç.

Oy canımmm Allah ım şifalar versin tez zamanda hepimizin hastane süreçleri hayırlı şekilde bitsin inşallah.

ayy iyice sinirim bozuldu ya..şu sarılik meselesine..doktorum da gelmeyin gelmeyin deyip duruyor.hayir hastane pandemi hastanesi de değil.
bayaği açıldi ama popo sanki hala sarı.yuz de göz de.. açikcası kendi uyanmaya basladi diye önemsemedim ama simdi bir arkadasin paylastigi videoyu gorunce korktum.acaba hasar kalmiş midir diye kendi kendimi yiyorum.doktor gelme deyince gidesim de gelmedi korkum.simdi annem ve kv de gitme diyor.kafayi yicem .bi de su arka bingildak meselesi var..gitsem mi napsam?saglik ocaginda 5. gun hafif demislerdi.o gune gore daha da acildi ama gecmedi birturlu 10. gun.hala sariyiz.gitmeliyim? dojtor daha iyi anlar diyorum ama

Canım çok sağol amin inşallah tez zamanda bebişin kucağında sağlıklı olur

Duşumuda aldım miss ama uyku sıfır..duygular karmaşık 262 gün olmuş miniğimin benim bedenimde var oluşu bu gece son kez okşuyorum karnımı içim burkuldu ama yarın nasipse kucağımda olacağını bilmek heyecandan pıt pıt attırıyor kalbimi oda heycanlı sanki veda partisi var içerde gümbür gümbür bu kadar sıkıntılı bir süreç geçirmesem stres yerine mutluluk daha baskın olur muydu acaba..inş.baş ölçülerimizde ki gerilik dok.dediği gibi yapıdadır sadece ve sağlıkla gelir minik kelebeğim sizlerden de çok çok dua bekliyorum.bende dua ediyorum henüz doğum yapmamış arkadaşlara kolay doğumları olması ve taze annelerin de gazsız sarılıksız sağlıkla bebeklerini büyütebilmeleri için..umarım uyuyup dinlenebilirim biraz Allah a emanet olun

Daha da iyi olursunuz inşallah. Bugünlerde böyle geçer yeterki sağlık olsun canım. Doktorun gelme dediyse gitme ama böyle de için içini yiyor bilemedim o yüzden

Her anı kıymetli bir süreç. Beklemesi ayrı, kucağına aldığın an ayrı. Yeterki sağlıkla gelsinler yanımızdaki yerlerini alsın minikler. İnşallah her şey güzel olacak haberlerini merakla beklicez.

Amin canım.
Gözün aydın. Analı babalı büyütsün Allah

Arkadaşlar daha önce burada bir arkadaş normal doğumdaki dikişlerin bakımı için birşeyler önermişti. Ne ile temizlenip bakım yapılıyordu. Hastaneden verdikleri solüsyon daha eve gelmeden bitti. Eczane de batikon verdi suyla karıştır yıka dedi. Başka birşey öneren olmuştu. Hatırlayamadım ne olduğunu,

Merhaba ben mayıs annelerindenim, konunuza bakarken Mesajınızı görünce yazayım dedim. Şu an 3. gebeliğim. İlk bebeğim doğduğunda 40 gün boyunca sarılığı sürdü. Sağlık ocağına gittiğimde hemşireler kızardı bu çocuk sarılık hiç önlem almıyor musun diye, kaç kez doktora götürdüm doktor sıkıntı yok dizlerinden aşağı inerse problem olur deyip gönderiyordu. Oğlum şimdi 15 yaşında ve o sarılığın hiç bir şekilde sıkıntısı olmadı. Doktorunuza güvenin, inşallah en kısa sürede geçer bebeğinizin sarılığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…