2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
teşekkur ederim öncelikle..Allah yavrularinizi size bagislasin.saglik ocagi hafif dedi ama korku sardi beni.kv sarligi tehlikeli cocuk uyanmaz diyor.ilk 4 gun cok zor uyandirdik ama sonra kendi basladi cok sukur.nasil anlayacagim cok kotulestigini? ben de dizleri referans aldim hep ama azalmiyor da 11 gun olduk artik.

yarın bir daha arayacagim bakalim

Kızlar bugün benim oğlan öğleden beri pek durmadı sürekli bi ağlaması vardı emmedi de yavrum artık hiç susmadi dayanamadım kayinbabamlarla acile getirdik. Sarılıkdan şüphe ettim ben. Pek beslenememis sagolsun kaynanam her ağladığında alma eline alışır kokuna dedi sürekli emziremedim smdi yatış verdiler yogunbakima herşeyine bakacaklarmış iyice bekliyorum bilgi alacaklarmış benden. Aranızda böyle olup hemen çıkan oldu mu ya.

Bende hastahanede yatiyorum süt sağmak için birşey diyen yok şuanlik kaç gün yatacaksa artık. Kızlar dua edin nolur bi an önce çıkalım şu hastahaneden. Rabbim bütün evlatları korusun bi an önce iyileşsin çok zor kötü biseymis. Ben geri evimize gideriz sanarken kucağıma dahi alamayacagim

Geçmiş olsun canım inş biranönce evinize sağlıkla dönersiniz hepimiz aynı durumdayız bnde iyi bakamıyorum diye üzülüyorum
Çok zor gerçekten benim annen yanımda yardım ediyor kadıncağız da pert bebiş gündüz uyuyo gece hep ağlamaklı 1 haftada feleğim şaştı şimdi de kucağımda ne emiyor ne duruyor

Biz çıktık Henüz ayağa kalkmadım ama ağrılar var illa iyi geçer umarım devamı da
Maşallah gözün aydin:)
Terlemissinsir cnm. Su olsa çamaşırda geçerdi
Ayy canim cok geçmiş olsun..
Canim üzülme duzelir, en kısa sürede çıkarsınız ins.

Sağol sana da çok geçmiş olsun canm. Benimki başta kalın geldiginden tutamadı 2 gün snra da öyle kucağına alma diye duranlardan oldu. Aman dikkat et gözlerin beyazına flan. Benim de durum öyleydi uykudan kalkmıyordu ağlayinca da çok fazla ağlıyordu en son dayanamayıp getirdim korkup. Geç kaldım mi bilmiyorum. Emmiyorsa da illa göğsümden deme başka yol bul karnını doyur kesin kaşıkla ver mama al yeterki doysun

Çok geçmiş olsun canm ya. Bende de durum az sarılık var beslenememek de var yoğun bakımda. Geçer inşallah bi an önce. Sarılık neden olmuş peki birşey dediler mi.?

Canım üzme kendini her şeyden önce bence sakin olmaya sabırlı olmaya çalış biliyorum durum çok zor ama bi ebeden destek mi alsan acaba ne bileyim

Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatır kuzun
İnşallah canım, sağolasın
agacsizkoalaa Canım çok geçmiş olsun, yarına çıkarsınız inşallah..
Sağol canım, birazdan gelip kan alacaklar değerimiz düşmüşse düzgün bir şekilde çıkacağız inşallah rengi falan baya açıldı bebeğimin ama önemli olan değer tabi.
Maşallah gözün aydin:)

Terlemissinsir cnm. Su olsa çamaşırda geçerdi

Ayy canim cok geçmiş olsun..

Canim üzülme duzelir, en kısa sürede çıkarsınız ins.
Sağol canım benim
Çok geçmiş olsun canm ya. Bende de durum az sarılık var beslenememek de var yoğun bakımda. Geçer inşallah bi an önce. Sarılık neden olmuş peki birşey dediler mi.?
Canım sana da çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce atlatırlar. Sarılırık her bebekte olan birşeymiş aslında. En önemli şey beslenme burda. Sık sık beslemen gerekiyor. Bana ilk zamanlar 3 saatte bir dediler diye öyle yaptım salak gibi. Bebek iştahlı, sütüm güzel geliyor ama 3 saatte bir besledim. Yanlışmış 2 saat olması gerekiyormuş aranın maksimum. Sonra sararmaya başlayınca arttırdım beslemeyi hatta mama aldım ama geç kalmışım sanırım biraz. Şimdi fototerapi alıyor dünden bugüne açıldı rengi çok şükür. Kan alacaklar değerimiz düşmüşse çıkıcaz. Belki seninkine de fototerapi uygularlar o zaten çok uzun sürmüyor bak. Üzme kendini en azından hastanede kalmana izin vermişler.

Allah razi olsun canm. Birşey diyen yok yoğun bakımda serum verdiklerini biliyorum şuan sadece 10 gbi doktor gelecek o diyecekmiş. 1 buçuk saat ara en ideal olanmis. Benim oğlan 2 gün çok emmedi tutamadigindan mama almak lazımmış tabi onu da yapmazlardı desem bile.
Birde kanda bir değeri düşük dediler o da ateşini çıkarmış. Evde 37.4 tü zaman geçti hastahanedeyken 38 e cıktı geri düştü snra şekeri de az bisey düşük çıkmış emmediginden yeterince. O 2 gün oldu ne olduysa hep.

Merhaba kızlar dün doğum yaptım ben saat 4 e doğru suyum geldi hastaneye geldik 6 da suni sancı verdiler. Açılmalarım çok hızlı oldu akşam saat 9.30 da kızımızı kucağımıza verdiler. Çok şükür. Yalnız çok fazla kanamam oldu sızıntı vardı gece tekrar dikiş attılar anestezinin etkisiyle uyuyakalmışım. Çok kolay ve rahat bir doğum oldu kanama kısmı hariç. Doğum yapmayan arkadaşlara böyle güzel doğumlar dilerim. çok tatlı minnoş 2900 doğdu en son 3200 ölçmüşlerdi.

İşte beslenme eksikliği aslında temel sebep. Neyse inşallah sıkıntısız geçer gider bu süreçte.
agacsizkoalaa canım gecmis olsun.insAllah bugun cikarsiniz hastaneden.3 saat i aştigin oldu mu hic? uykuya dalıp vs.o da olumsuz etkiliyormus.bir de rutin kontrolde mi cikti yoksa sen mi fark edip goturdun?
Sağol canım. Hayır 3 saati geçtiğim olmadı hiç. Ben farkettim sararmaya başladığını beslenmeyi arttırdım ama baktım hala sararıyor kendim götürdüm canım.

peki diz altı da sararmıs miydı?yani govdede nereye kadar iniyordu sarılik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…