Bilmiyorum ki canım bende anlamadım ama doktorlarım falan normal gelir daha bi kaç güne dediAllah analı babalı büyütsün gözünüz aydın.
Normal doğumda hemen iner derler ama neden gelmedi acaba?
teşekkur ederim öncelikle..Allah yavrularinizi size bagislasin.saglik ocagi hafif dedi ama korku sardi beni.kv sarligi tehlikeli cocuk uyanmaz diyor.ilk 4 gun cok zor uyandirdik ama sonra kendi basladi cok sukur.nasil anlayacagim cok kotulestigini? ben de dizleri referans aldim hep ama azalmiyor daMerhaba ben mayıs annelerindenim, konunuza bakarken Mesajınızı görünce yazayım dedim. Şu an 3. gebeliğim. İlk bebeğim doğduğunda 40 gün boyunca sarılığı sürdü. Sağlık ocağına gittiğimde hemşireler kızardı bu çocuk sarılık hiç önlem almıyor musun diye, kaç kez doktora götürdüm doktor sıkıntı yok dizlerinden aşağı inerse problem olur deyip gönderiyordu. Oğlum şimdi 15 yaşında ve o sarılığın hiç bir şekilde sıkıntısı olmadı. Doktorunuza güvenin, inşallah en kısa sürede geçer bebeğinizin sarılığı.
yarın bir daha arayacagim bakalimDaha da iyi olursunuz inşallah. Bugünlerde böyle geçer yeterki sağlık olsun canım.Doktorun gelme dediyse gitme ama böyle de için içini yiyor bilemedim o yüzden
Her anı kıymetli bir süreç. Beklemesi ayrı, kucağına aldığın an ayrı. Yeterki sağlıkla gelsinler yanımızdaki yerlerini alsın minikler. İnşallah her şey güzel olacak haberlerini merakla beklicez.
Tamam gülüm çok sagol2 cm var dedi doktor
Geçmiş olsun canım inş biranönce evinize sağlıkla dönersiniz hepimiz aynı durumdayız bnde iyi bakamıyorum diye üzülüyorumBende hastahanede yatiyorum süt sağmak için birşey diyen yok şuanlik kaç gün yatacaksa artık. Kızlar dua edin nolur bi an önce çıkalım şu hastahaneden. Rabbim bütün evlatları korusun bi an önce iyileşsin çok zor kötü biseymis. Ben geri evimize gideriz sanarken kucağıma dahi alamayacagim
Maşallah gözün aydin:)Biz çıktıkHenüz ayağa kalkmadım ama ağrılar var illa iyi geçer umarım devamı da
Terlemissinsir cnm. Su olsa çamaşırda geçerdiKızlar ben akıntım oluyor diye çamaşıra tuvalet kağıdı katlayıp koyuyorum. Yarım saat kadar önce tuvalete gittim, kağıt tamamen ıslanmış hatta parçalanmış ortadan ama çamaşır kupkuruydu. Suyum gelmiş olsa ıslanırdı dimi?
Ayy canim cok geçmiş olsun..Kızlar benim kızçe sarılık oldu. Fototerapi için hastaneye yatması gerek dediler ama çoğu hastane bebeği yoğun bakımda takip ediyor. Resmen araya taraya bir tane hastane bulduk çok şükür şimdi yanımda fototerapi alıyor bebeğim. 1 gece bile ayrı kalmak düşüncesi bu kadar zorken Allah bebeği yoğun bakımda olan arkadaşlarımıza sabır versin, bebişlerine de şifa versin inşallah.
Canim üzülme duzelir, en kısa sürede çıkarsınız ins.Bende hastahanede yatiyorum süt sağmak için birşey diyen yok şuanlik kaç gün yatacaksa artık. Kızlar dua edin nolur bi an önce çıkalım şu hastahaneden. Rabbim bütün evlatları korusun bi an önce iyileşsin çok zor kötü biseymis. Ben geri evimize gideriz sanarken kucağıma dahi alamayacagim
Sağol sana da çok geçmiş olsun canm. Benimki başta kalın geldiginden tutamadı 2 gün snra da öyle kucağına alma diye duranlardan oldu. Aman dikkat et gözlerin beyazına flan. Benim de durum öyleydi uykudan kalkmıyordu ağlayinca da çok fazla ağlıyordu en son dayanamayıp getirdim korkup. Geç kaldım mi bilmiyorum. Emmiyorsa da illa göğsümden deme başka yol bul karnını doyur kesin kaşıkla ver mama al yeterki doysunGeçmiş olsun canım inş biranönce evinize sağlıkla dönersiniz hepimiz aynı durumdayız bnde iyi bakamıyorum diye üzülüyorum
Çok zor gerçekten benim annen yanımda yardım ediyor kadıncağız da pert bebiş gündüz uyuyo gece hep ağlamaklı 1 haftada feleğim şaştı şimdi de kucağımda ne emiyor ne duruyor
Inşallah hemen biter bu durumMaşallah gözün aydin:)
Terlemissinsir cnm. Su olsa çamaşırda geçerdi
Ayy canim cok geçmiş olsun..
Canim üzülme duzelir, en kısa sürede çıkarsınız ins.
Çok geçmiş olsun canm ya. Bende de durum az sarılık var beslenememek de var yoğun bakımda. Geçer inşallah bi an önce. Sarılık neden olmuş peki birşey dediler mi.?Kızlar benim kızçe sarılık oldu. Fototerapi için hastaneye yatması gerek dediler ama çoğu hastane bebeği yoğun bakımda takip ediyor. Resmen araya taraya bir tane hastane bulduk çok şükür şimdi yanımda fototerapi alıyor bebeğim. 1 gece bile ayrı kalmak düşüncesi bu kadar zorken Allah bebeği yoğun bakımda olan arkadaşlarımıza sabır versin, bebişlerine de şifa versin inşallah.
Canım üzme kendini her şeyden önce bence sakin olmaya sabırlı olmaya çalış biliyorum durum çok zor ama bi ebeden destek mi alsan acaba ne bileyimKizlar bir hafta once sezeryanla dogum yaptim. Sutum geldi ama gogus ucum yok oglum ememiyor. Silikon uc deniyorum bu seferde 10 dk emiyor yorulup birakiyor uyuyor. Mecbur biberon siringa ne olursa veriyorum sütümü sagip. Şimdilik sütüm var ama boyle nasil gidecek ne kadar yetecek bilmiyorum. Var mi onerisi olan. İnsan kendisini nasil yetersiz hissediyor ne zormus böyle olmasi hamileyken hic boyle olacagini dusunmemistim. Zorluyorum mememi vermeye 3 5 sn ye cekebiliyor agzindan kayiyor dusuyor bende o agladikca geriliyorum annemin kucagina birakip balkona kaciyorum. Allah kimseye yasatmasin
Gözün aydın canim Allah analı babalı büyütsün inşallahBiz çıktık☺ Henüz ayağa kalkmadım ama ağrılar var illaiyi geçer umarım devamı da
İnşallah canım, sağolasınGeçmiş olsun canım inşallah hemen atlatır kuzun
Sağol canım, birazdan gelip kan alacaklar değerimiz düşmüşse düzgün bir şekilde çıkacağız inşallahagacsizkoalaa Canım çok geçmiş olsun, yarına çıkarsınız inşallah..
Sağol canım benimMaşallah gözün aydin:)
Terlemissinsir cnm. Su olsa çamaşırda geçerdi
Ayy canim cok geçmiş olsun..
Canim üzülme duzelir, en kısa sürede çıkarsınız ins.
Canım sana da çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce atlatırlar. Sarılırık her bebekte olan birşeymiş aslında. En önemli şey beslenme burda. Sık sık beslemen gerekiyor. Bana ilk zamanlar 3 saatte bir dediler diye öyle yaptım salak gibi. Bebek iştahlı, sütüm güzel geliyor ama 3 saatte bir besledim. Yanlışmış 2 saat olması gerekiyormuş aranın maksimum. Sonra sararmaya başlayınca arttırdım beslemeyi hatta mama aldım ama geç kalmışım sanırım biraz. Şimdi fototerapi alıyor dünden bugüne açıldı rengi çok şükür. Kan alacaklar değerimiz düşmüşse çıkıcaz. Belki seninkine de fototerapi uygularlar o zaten çok uzun sürmüyor bak. Üzme kendini en azından hastanede kalmana izin vermişler.Çok geçmiş olsun canm ya. Bende de durum az sarılık var beslenememek de var yoğun bakımda. Geçer inşallah bi an önce. Sarılık neden olmuş peki birşey dediler mi.?
Allah razi olsun canm. Birşey diyen yok yoğun bakımda serum verdiklerini biliyorum şuan sadece 10 gbi doktor gelecek o diyecekmiş. 1 buçuk saat ara en ideal olanmis. Benim oğlan 2 gün çok emmedi tutamadigindan mama almak lazımmış tabi onu da yapmazlardı desem bile.İnşallah canım, sağolasın
Sağol canım, birazdan gelip kan alacaklar değerimiz düşmüşse düzgün bir şekilde çıkacağız inşallahrengi falan baya açıldı bebeğimin ama önemli olan değer tabi.
Sağol canım benim
Canım sana da çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce atlatırlar. Sarılırık her bebekte olan birşeymiş aslında. En önemli şey beslenme burda. Sık sık beslemen gerekiyor. Bana ilk zamanlar 3 saatte bir dediler diye öyle yaptım salak gibi. Bebek iştahlı, sütüm güzel geliyor ama 3 saatte bir besledim. Yanlışmış 2 saat olması gerekiyormuş aranın maksimum. Sonra sararmaya başlayınca arttırdım beslemeyi hatta mama aldım ama geç kalmışım sanırım biraz. Şimdi fototerapi alıyor dünden bugüne açıldı rengi çok şükür. Kan alacaklar değerimiz düşmüşse çıkıcaz. Belki seninkine de fototerapi uygularlar o zaten çok uzun sürmüyor bak. Üzme kendini en azından hastanede kalmana izin vermişler.
İşte beslenme eksikliği aslında temel sebep. Neyse inşallah sıkıntısız geçer gider bu süreçte.Allah razi olsun canm. Birşey diyen yok yoğun bakımda serum verdiklerini biliyorum şuan sadece 10 gbi doktor gelecek o diyecekmiş. 1 buçuk saat ara en ideal olanmis. Benim oğlan 2 gün çok emmedi tutamadigindan mama almak lazımmış tabi onu da yapmazlardı desem bile.
Birde kanda bir değeri düşük dediler o da ateşini çıkarmış. Evde 37.4 tü zaman geçti hastahanedeyken 38 e cıktı geri düştü snra şekeri de az bisey düşük çıkmış emmediginden yeterince. O 2 gün oldu ne olduysa hep.
Sağol canım. Hayır 3 saati geçtiğim olmadı hiç. Ben farkettim sararmaya başladığını beslenmeyi arttırdım ama baktım hala sararıyor kendim götürdüm canım.agacsizkoalaa canım gecmis olsun.insAllah bugun cikarsiniz hastaneden.3 saat i aştigin oldu mu hic? uykuya dalıp vs.o da olumsuz etkiliyormus.bir de rutin kontrolde mi cikti yoksa sen mi fark edip goturdun?
peki diz altı da sararmıs miydı?yani govdede nereye kadar iniyordu sarılik?İşte beslenme eksikliği aslında temel sebep. Neyse inşallah sıkıntısız geçer gider bu süreçte.
Sağol canım. Hayır 3 saati geçtiğim olmadı hiç. Ben farkettim sararmaya başladığını beslenmeyi arttırdım ama baktım hala sararıyor kendim götürdüm canım.
Diz altı çok hafifti canım ben yüzünden ve göğüs kısmından anladım en çok. Gözlerinin beyazıda baya sarıya dönmeye başlamıştı.peki diz altı da sararmıs miydı?yani govdede nereye kadar iniyordu sarılik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?