- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Hayırlı olsun canım, çok sevindim doğumunun güzel geçmesine.. Güle güle büyüt minnoşu..Merhaba kızlar dün doğum yaptım ben saat 4 e doğru suyum geldi hastaneye geldik 6 da suni sancı verdiler. Açılmalarım çok hızlı oldu akşam saat 9.30 da kızımızı kucağımıza verdiler. Çok şükür. Yalnız çok fazla kanamam oldu sızıntı vardı gece tekrar dikiş attılar anestezinin etkisiyle uyuyakalmışım. Çok kolay ve rahat bir doğum oldu kanama kısmı hariç. Doğum yapmayan arkadaşlara böyle güzel doğumlar dilerim.çok tatlı minnoş 2900 doğdu en son 3200 ölçmüşlerdi.
benim diz altı sararmıs gibi gelmistk ama çok kısa surdu simdi popodan itibaren sarı.ama sanki açıldı ama sonuçta sarı.bugun doktoru arayacagim bakalim.esim de virus var deyip duruyor..off offDiz altı çok hafifti canım ben yüzünden ve göğüs kısmından anladım en çok. Gözlerinin beyazıda baya sarıya dönmeye başlamıştı.
doğuma mi?Biz hastaneyeeeeeee.. Kızlar 12den sonra bir şey yeme demişti doktor ama su içebilirim dimiii?
İçme canım yasak.Biz hastaneyeeeeeee.. Kızlar 12den sonra bir şey yeme demişti doktor ama su içebilirim dimiii?
Canım bana da baktığımda yatacak kadar sarı gelmiyordu değerimiz ama öyleymiş.. İhmal etme götür bebeğini, tahmininden yüksekse allah korusun birşey falan olur. Korunarak gidin.benim diz altı sararmıs gibi gelmistk ama çok kısa surdu simdi popodan itibaren sarı.ama sanki açıldı ama sonuçta sarı.bugun doktoru arayacagim bakalim.esim de virus var deyip duruyor..off off
Su da içmeyeceksin diye biliyorum ama. Allah ım kolay getirsin inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Biz hastaneyeeeeeee.. Kızlar 12den sonra bir şey yeme demişti doktor ama su içebilirim dimiii?
değeriniz kacti canim?İçme canım yasak.
Canım bana da baktığımda yatacak kadar sarı gelmiyordu değerimiz ama öyleymiş.. İhmal etme götür bebeğini, tahmininden yüksekse allah korusun birşey falan olur. Korunarak gidin.
Belki canım, gidişata göre..doğuma mi?
içme su
İçme canım yasak.
Canım bana da baktığımda yatacak kadar sarı gelmiyordu değerimiz ama öyleymiş.. İhmal etme götür bebeğini, tahmininden yüksekse allah korusun birşey falan olur. Korunarak gidin.
Ay içtim ya çok az, boğazım çok kötü çünkü yutkunamıyorum.Su da içmeyeceksin diye biliyorum ama. Allah ım kolay getirsin inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Allah razi olsun canm. Birşey diyen yok yoğun bakımda serum verdiklerini biliyorum şuan sadece 10 gbi doktor gelecek o diyecekmiş. 1 buçuk saat ara en ideal olanmis. Benim oğlan 2 gün çok emmedi tutamadigindan mama almak lazımmış tabi onu da yapmazlardı desem bile.
Birde kanda bir değeri düşük dediler o da ateşini çıkarmış. Evde 37.4 tü zaman geçti hastahanedeyken 38 e cıktı geri düştü snra şekeri de az bisey düşük çıkmış emmediginden yeterince. O 2 gün oldu ne olduysa hep.
Ben su icmistim baya kızdılarBiz hastaneyeeeeeee.. Kızlar 12den sonra bir şey yeme demişti doktor ama su içebilirim dimiii?
hayirlisi olsun bakalimBelki canım, gidişata göre..
Ay içtim ya çok az, boğazım çok kötü çünkü yutkunamıyorum.
Canım neden bu kadar stres oldun sokağa çıkma yasağı sadece haftasonu var. Şuan yok. 2 dk bi yere ellemeden kimseye yaklaşmadan gidin gelin. Sarılık ilerlerse çok ciddi sorunlara sebep oluyor Allah korusun. Biz kaç kere götürdük getirdik maskemizi taktık elimizde peçeteyle açtık kapıları vs bebek mecbur çıkıyor kontoroldü aşıydı derkenkızlar ben bgun bebegi hastaneye goturursem eger şu sokaga cikma yasagi icin herhangi bir izin alcam mi? nerden alcam? onla nasil ugrascam? zaten stres oldum.
18le yatış yaptık canım. 10 saattir fototerapi alıyor 14.7 olmuş değer. Doktor biraz daha düşürelimki tekrar yükselmesin dedi. Öğlen 3te yine kan alınacak. İnşallah 1 gece daha kalmamıza gerek kalmaz.değeriniz kacti canim?
Canımcım benim sütüm baya iyi geliyor. Emziriyorum 2 saat sonra sağıyorum bir göğüsten 40-60 cc falan geliyor. Mama da verdim ama neden bu kadar uzadı anlamadım. Neyse hayırlısı olsun, iyileşsinde varsın 3 gün sonra çıkalım.A agacsizkoala .!.
Kızlar mama takviyesi mutlaka lazim süt var sanıyorsun ama olmayabiliyorda, doktorla hemşirelerde emzirmek için zorluyor bebek o süre ac kalıyor yavrucak zaten 15 gün sarilik riski var neden böyle yapiyorlar anlamıyorum. Benim bebek doğduğunda ememiyordu Allahtan mama vermisim. Şimdide dogru duzgun ememiyor gerci dün medelanin makinesini aldım gece yaptim 15cc flan çıktısabah göğüslerim dolmuştu şimdi yaptim 90 a yakın çıktı bende emzirmede problem yaşıyorum bir yandan emzirip bir yandan sagip vermeyi dusunuyorum. Medelanin makinesi biraz pahalı ama gerçekten iyiymiş, tavsiye ederim. Şimdiden geçmiş olsun..
Ben su icmistim baya kızdılar
canım çünku hem doktorlar hem hemsireler hem saglik ocagi cok ciddi bisey olmadikca gelmeyin dedi.bu da cok mu ciddi az mi bilemiyorum.bir yandan kv es ve kendi annem baskiliyor gitme diye.bunalttilar beniCanım neden bu kadar stres oldun sokağa çıkma yasağı sadece haftasonu var. Şuan yok. 2 dk bi yere ellemeden kimseye yaklaşmadan gidin gelin. Sarılık ilerlerse çok ciddi sorunlara sebep oluyor Allah korusun. Biz kaç kere götürdük getirdik maskemizi taktık elimizde peçeteyle açtık kapıları vs bebek mecbur çıkıyor kontoroldü aşıydı derken
masAllah bak ne guzel 14 e 10 saatte dusmus.geceye kalmazsiniz merak etme.tezde iyilessin insAllah yavrucak18le yatış yaptık canım. 10 saattir fototerapi alıyor 14.7 olmuş değer. Doktor biraz daha düşürelimki tekrar yükselmesin dedi. Öğlen 3te yine kan alınacak. İnşallah 1 gece daha kalmamıza gerek kalmaz.
Canımcım benim sütüm baya iyi geliyor. Emziriyorum 2 saat sonra sağıyorum bir göğüsten 40-60 cc falan geliyor. Mama da verdim ama neden bu kadar uzadı anlamadım. Neyse hayırlısı olsun, iyileşsinde varsın 3 gün sonra çıkalım.
İnşallah canımmasAllah bak ne guzel 14 e 10 saatte dusmus.geceye kalmazsiniz merak etme.tezde iyilessin insAllah yavrucak❣
hayirli olsun bakalımKızlar ben doğuruyommmNstde sancılar çok sık çıktı ben hissetmesem de.. Muayenede 3-4 cm açıklık vardı. Doktor göndersem de geri geleceksin dedi. Ay bir de çok kan aktı bacaklarımdan süzüldü niye ki anlamadım. Şimdi yatış açtıracağız, öğlen alacakmış doğuma.. Dua edin nolur. Korku değil ama heyecan var çok
Geçmiş olsun Kuzummm Allah beterinden saklasin yavrularimizi Rabbim diğer kuzularada şifalar versin insallahKızlar benim kızçe sarılık oldu. Fototerapi için hastaneye yatması gerek dediler ama çoğu hastane bebeği yoğun bakımda takip ediyor. Resmen araya taraya bir tane hastane bulduk çok şükür şimdi yanımda fototerapi alıyor bebeğim. 1 gece bile ayrı kalmak düşüncesi bu kadar zorken Allah bebeği yoğun bakımda olan arkadaşlarımıza sabır versin, bebişlerine de şifa versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?