2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Son dönemde benimde şişti herkesin oluyor bence normal kuzum

Hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsün Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bebeklere sıkıntı yok canım.Göğsünden aşağı indiyse sarılık sıkıntı oluyor. Yoksa geçer zamanla.

Canm hayırlısı olsun bak aynı güne nasipmiş bende geldim hastanedeyim yatışım yapıliyor

Slm herkese bebeğin gazi için önerisi olan var mı ? Damla önerisi olan vs
Günaydın
Benim oglumda da başladı bi kac gündür bi arkadasim Sab simplex diye bir damla önerdi ama henüz ne aldim ne doktora danıştim geçer diye ümit ediyorum hemen ilaç yüklensin istemiyorum zaten burnu tikali serum fizyolojik sıkıyoruz

Gözün aydın canım. İnşallah darısı bize. Analı babalı büyütsün Allah

Ooo maşallah ya. Allah kolay doğumlar nasip etsin canım. Haberlerini bekleyeceğiz.

Slm herkese bebeğin gazi için önerisi olan var mı ? Damla önerisi olan vs
Bio gaiya ve sab simplex birlikte kullan canm
S Susam_tanesi hadi gözün aydin ne guzel benim dogumda rahat olur insallah
Zeyay1420 saglicakla al kucagina insallah
Tikkabilla sende doguruyosun demek ayin 27 sinde dogumu yaparak kapanisi ben yapacam desene hadi guzel haberlerle gel canim hersey guzel olsun

Canm hayırlısı olsun bak aynı güne nasipmiş bende geldim hastanedeyim yatışım yapıliyor
Ay yattım ben de bekliyorum, hayırlı doğumlarımız olsun inşallah
Gözün aydın canım. İnşallah darısı bize. Analı babalı büyütsün Allah

Ooo maşallah ya. Allah kolay doğumlar nasip etsin canım. Haberlerini bekleyeceğiz. ☺
Amin canım inşallah..

Gözün aydin hayırlı olsun bebegin nasildi ssvd surecin bizlere de anlat canm

Bebeklere sıkıntı yok canım.Göğsünden aşağı indiyse sarılık sıkıntı oluyor. Yoksa geçer zamanla.
indi popoda sarilik var.
doktorla gorustum simdi beslnmesinden bahsettim bez sayisi vs .anne sutunden de olabiliyor.biraz bekleyelim dedi. resim attim.camin onunde gunes isigina tut bebegini dedi.guneslensin dedi.

Canım benim hadi hayırlısıyla doğur gel inşallah her şey yolunda gitsin inşallah kavuşun bebişinle sağ salim
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt
Canım birçok arkadaş yaşadı bunu malesef. İnşallah hemen çıkarsınız
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla büyüt inşallah bol bol kokla bizim yerimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…