Son dönemde benimde şişti herkesin oluyor bence normal kuzumKızlar ayak bileği şişen var mı? Doktor ödemeler başlayabilir demişti son kontrolde ama benim sağ ayak bileğim daha çok şişmiş. Sağ kalçamda da devamlı ağrı var. Fıtığım var o tarafta aynı zamanda. Önemli birşey midir acaba ya? Pazartesi günkü sezaryeni etkiler mi
Sorma, bugün geri gönderir diye düşünmüştüm, açılma artmış işte.. Aman doğsun da hayırlısıyla..hayirli olsun bakalım
en son ben alicam kucagima diyodun ama hizli ciktin
Hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsün Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhaba arkadaşlar. Ben de salı gecesi oğlumu kucağıma aldım. Çok şükür ssvd yapmayı bekliyordum gerçekleşti. Doğum yapmayan arkadaşlara sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. Allah sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin.
Bebeklere sıkıntı yok canım.Göğsünden aşağı indiyse sarılık sıkıntı oluyor. Yoksa geçer zamanla.canım çünku hem doktorlar hem hemsireler hem saglik ocagi cok ciddi bisey olmadikca gelmeyin dedi.bu da cok mu ciddi az mi bilemiyorum.bir yandan kv es ve kendi annem baskiliyor gitme diye.bunalttilar beniöte yandan çocuklara olan sokaga cikma yasagindan bahsetmistim ben.
Canm hayırlısı olsun bak aynı güne nasipmiş bende geldim hastanedeyim yatışım yapıliyorKızlar ben doğuruyommmNstde sancılar çok sık çıktı ben hissetmesem de.. Muayenede 3-4 cm açıklık vardı. Doktor göndersem de geri geleceksin dedi. Ay bir de çok kan aktı bacaklarımdan süzüldü niye ki anlamadım. Şimdi yatış açtıracağız, öğlen alacakmış doğuma.. Dua edin nolur. Korku değil ama heyecan var çok
GünaydınSlm herkese bebeğin gazi için önerisi olan var mı ? Damla önerisi olan vs
Merhaba kızlar dün doğum yaptım ben saat 4 e doğru suyum geldi hastaneye geldik 6 da suni sancı verdiler. Açılmalarım çok hızlı oldu akşam saat 9.30 da kızımızı kucağımıza verdiler. Çok şükür. Yalnız çok fazla kanamam oldu sızıntı vardı gece tekrar dikiş attılar anestezinin etkisiyle uyuyakalmışım. Çok kolay ve rahat bir doğum oldu kanama kısmı hariç. Doğum yapmayan arkadaşlara böyle güzel doğumlar dilerim.çok tatlı minnoş 2900 doğdu en son 3200 ölçmüşlerdi.
Kızlar ben doğuruyommmNstde sancılar çok sık çıktı ben hissetmesem de.. Muayenede 3-4 cm açıklık vardı. Doktor göndersem de geri geleceksin dedi. Ay bir de çok kan aktı bacaklarımdan süzüldü niye ki anlamadım. Şimdi yatış açtıracağız, öğlen alacakmış doğuma.. Dua edin nolur. Korku değil ama heyecan var çok
Bio gaiya ve sab simplex birlikte kullan canmSlm herkese bebeğin gazi için önerisi olan var mı ? Damla önerisi olan vs
Ay yattım ben de bekliyorum, hayırlı doğumlarımız olsun inşallahCanm hayırlısı olsun bak aynı güne nasipmiş bende geldim hastanedeyim yatışım yapıliyor
Amin canım inşallah..Gözün aydın canım. İnşallah darısı bize. Analı babalı büyütsün Allah
Ooo maşallah ya. Allah kolay doğumlar nasip etsin canım. Haberlerini bekleyeceğiz. ☺
Gözün aydin hayırlı olsun bebeginMerhaba arkadaşlar. Ben de salı gecesi oğlumu kucağıma aldım. Çok şükür ssvd yapmayı bekliyordum gerçekleşti. Doğum yapmayan arkadaşlara sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. Allah sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin.
Assolistler en son çıkarmışBio gaiya ve sab simplex birlikte kullan canm
S Susam_tanesi hadi gözün aydin ne guzel benim dogumda rahat olur insallah
Zeyay1420 saglicakla al kucagina insallah
Tikkabilla sende doguruyosun demek ayin 27 sinde dogumu yaparak kapanisi ben yapacam desene hadi guzel haberlerle gel canim hersey guzel olsun
indi popoda sarilik var.Bebeklere sıkıntı yok canım.Göğsünden aşağı indiyse sarılık sıkıntı oluyor. Yoksa geçer zamanla.
Sağol canım brnim amin inşallahGeçmiş olsun Kuzummm Allah beterinden saklasin yavrularimizi Rabbim diğer kuzularada şifalar versin insallah
Amin canım sağol inşallah
Canım benim hadi hayırlısıyla doğur gel inşallahDuşumuda aldım miss ama uyku sıfır..duygular karmaşık 262 gün olmuş miniğimin benim bedenimde var oluşu bu gece son kez okşuyorum karnımı içim burkuldu ama yarın nasipse kucağımda olacağını bilmek heyecandan pıt pıt attırıyor kalbimi oda heycanlı sanki veda partisi var içerde gümbür gümbür bu kadar sıkıntılı bir süreç geçirmesem stres yerine mutluluk daha baskın olur muydu acaba..inş.baş ölçülerimizde ki gerilik dok.dediği gibi yapıdadır sadece ve sağlıkla gelir minik kelebeğim sizlerden de çok çok dua bekliyorum.bende dua ediyorum henüz doğum yapmamış arkadaşlara kolay doğumları olması ve taze annelerin de gazsız sarılıksız sağlıkla bebeklerini büyütebilmeleri için..umarım uyuyup dinlenebilirim biraz Allah a emanet olun
Canım gözün aydın sağlıkla büyütMerhaba arkadaşlar. Ben de salı gecesi oğlumu kucağıma aldım. Çok şükür ssvd yapmayı bekliyordum gerçekleşti. Doğum yapmayan arkadaşlara sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. Allah sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin.
Canım birçok arkadaş yaşadı bunu malesef. İnşallah hemen çıkarsınızKızlar bugün benim oğlan öğleden beri pek durmadı sürekli bi ağlaması vardı emmedi de yavrum artık hiç susmadi dayanamadım kayinbabamlarla acile getirdik. Sarılıkdan şüphe ettim ben. Pek beslenememis sagolsun kaynanam her ağladığında alma eline alışır kokuna dedi sürekli emziremedimsmdi yatış verdiler yogunbakima herşeyine bakacaklarmış iyice bekliyorum bilgi alacaklarmış benden. Aranızda böyle olup hemen çıkan oldu mu ya.
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla büyüt inşallah bol bol kokla bizim yerimize deMerhaba kızlar dün doğum yaptım ben saat 4 e doğru suyum geldi hastaneye geldik 6 da suni sancı verdiler. Açılmalarım çok hızlı oldu akşam saat 9.30 da kızımızı kucağımıza verdiler. Çok şükür. Yalnız çok fazla kanamam oldu sızıntı vardı gece tekrar dikiş attılar anestezinin etkisiyle uyuyakalmışım. Çok kolay ve rahat bir doğum oldu kanama kısmı hariç. Doğum yapmayan arkadaşlara böyle güzel doğumlar dilerim.çok tatlı minnoş 2900 doğdu en son 3200 ölçmüşlerdi.
Hay Allah canım kasma kendini geçecek inşallahNstdeyim şu an, demin ebe telefonla konuşurken duydum. "Muayene mi edeceksin? E nasıl edeceğiz?" dediKesin yine alttan bakacak doktor offf aşırı stres oldum şu an ben
Canım hayırlı haberlerle gel inşallahSorma, bugün geri gönderir diye düşünmüştüm, açılma artmış işte.. Aman doğsun da hayırlısıyla..
Ben bu damlayı duyuyorum sık sık. İyi diyorlar.Slm herkese bebeğin gazi için önerisi olan var mı ? Damla önerisi olan vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?