- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Bana da dediler mama niye vermedin diye geç kaldık işte. Ben burda sütümü sağıyorum makina ile. Doktor geldi 2 tane baktılar biri dedi ben seninkine bakmadım diğeri yok ben bakmadım karıştırmış dedi. Bi bakın dedim baktı kanda bisey cıktı demişlerdi buda bisey demedi geri de beslenememis yeni test yapılıyormuş sonuç bekliyorum bakalım. Bari yanıma verseler göremiyorum hiç 2 3 gbi sütünü sağ dediler yine belki bugün de yatabiliriz.@agacsizkoala.!.
Kızlar mama takviyesi mutlaka lazim süt var sanıyorsun ama olmayabiliyorda, doktorla hemşirelerde emzirmek için zorluyor bebek o süre ac kalıyor yavrucak zaten 15 gün sarilik riski var neden böyle yapiyorlar anlamıyorum. Benim bebek doğduğunda ememiyordu Allahtan mama vermisim. Şimdide dogru duzgun ememiyor gerci dün medelanin makinesini aldım gece yaptim 15cc flan çıktısabah göğüslerim dolmuştu şimdi yaptim 90 a yakın çıktı bende emzirmede problem yaşıyorum bir yandan emzirip bir yandan sagip vermeyi dusunuyorum. Medelanin makinesi biraz pahalı ama gerçekten iyiymiş, tavsiye ederim. Şimdiden geçmiş olsun..
Ben su icmistim baya kızdılar
Inşallah yeni tahlil almışlar sonuç bekliyorum bakalm ne diyeceklerCanım benim hadi hayırlısıyla doğur gel inşallahher şey yolunda gitsin inşallah kavuşun bebişinle sağ salim
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt
Canım birçok arkadaş yaşadı bunu malesef. İnşallah hemen çıkarsınız
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla büyüt inşallah bol bol kokla bizim yerimize de
Kuzum geçmiş olsun öncelikle geçer gider umarım kv lere bu güne kadar gosterdigin iltimasa bir şey diyemem ama evladın söz konusu olunca bence biraz çıkar disini bak cocuk rahatsızlanmış yaoma lutfen o senin bebegin istediğin gibi bak en iyisini annesi bilirBende hastahanede yatiyorum süt sağmak için birşey diyen yok şuanlik kaç gün yatacaksa artık. Kızlar dua edin nolur bi an önce çıkalım şu hastahaneden. Rabbim bütün evlatları korusun bi an önce iyileşsin çok zor kötü biseymis. Ben geri evimize gideriz sanarken kucağıma dahi alamayacagim
Ay sana hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel umarım geride kalan kızlarda böyle kolay dogururMerhaba kızlar dün doğum yaptım ben saat 4 e doğru suyum geldi hastaneye geldik 6 da suni sancı verdiler. Açılmalarım çok hızlı oldu akşam saat 9.30 da kızımızı kucağımıza verdiler. Çok şükür. Yalnız çok fazla kanamam oldu sızıntı vardı gece tekrar dikiş attılar anestezinin etkisiyle uyuyakalmışım. Çok kolay ve rahat bir doğum oldu kanama kısmı hariç. Doğum yapmayan arkadaşlara böyle güzel doğumlar dilerim.çok tatlı minnoş 2900 doğdu en son 3200 ölçmüşlerdi.
Niye kiziyorlarsa bende sabaha doğum yapacakken gece gitmistim haliyle benim yememe ve icmeme işi yalan oldu çünkü 12 olmamıştı ben gittiğimde bir şey olmadı yani
Allah anali babali buyutsun canim gozun aydin olsunMerhaba arkadaşlar. Ben de salı gecesi oğlumu kucağıma aldım. Çok şükür ssvd yapmayı bekliyordum gerçekleşti. Doğum yapmayan arkadaşlara sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. Allah sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin.
Gozun aydin olsun canim ne mutlu sana amin insallah canim zamanla kilo alir sen iyi ol bebisine her turlu bakarsin annesiMerhaba kızlar dün doğum yaptım ben saat 4 e doğru suyum geldi hastaneye geldik 6 da suni sancı verdiler. Açılmalarım çok hızlı oldu akşam saat 9.30 da kızımızı kucağımıza verdiler. Çok şükür. Yalnız çok fazla kanamam oldu sızıntı vardı gece tekrar dikiş attılar anestezinin etkisiyle uyuyakalmışım. Çok kolay ve rahat bir doğum oldu kanama kısmı hariç. Doğum yapmayan arkadaşlara böyle güzel doğumlar dilerim.çok tatlı minnoş 2900 doğdu en son 3200 ölçmüşlerdi.
Ayyy bir bebek daha geliyirKızlar ben doğuruyommmNstde sancılar çok sık çıktı ben hissetmesem de.. Muayenede 3-4 cm açıklık vardı. Doktor göndersem de geri geleceksin dedi. Ay bir de çok kan aktı bacaklarımdan süzüldü niye ki anlamadım. Şimdi yatış açtıracağız, öğlen alacakmış doğuma.. Dua edin nolur. Korku değil ama heyecan var çok
Ne sanslisin canim ben 40 haftalik olmama ragmen nts de sanci ciktigi halde hic aciklik cikmadi hayirlisi olsun rabbim bir avazda kurtarsin saglikli sihhatli olunKızlar ben doğuruyommmNstde sancılar çok sık çıktı ben hissetmesem de.. Muayenede 3-4 cm açıklık vardı. Doktor göndersem de geri geleceksin dedi. Ay bir de çok kan aktı bacaklarımdan süzüldü niye ki anlamadım. Şimdi yatış açtıracağız, öğlen alacakmış doğuma.. Dua edin nolur. Korku değil ama heyecan var çok
Hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah canımKızlar ben doğuruyommmNstde sancılar çok sık çıktı ben hissetmesem de.. Muayenede 3-4 cm açıklık vardı. Doktor göndersem de geri geleceksin dedi. Ay bir de çok kan aktı bacaklarımdan süzüldü niye ki anlamadım. Şimdi yatış açtıracağız, öğlen alacakmış doğuma.. Dua edin nolur. Korku değil ama heyecan var çok
Aynen canm mama da aldıracağım şu 15 20 günü geçirene kadar eve bi çıksaydık hayırlısı ile bi an önceKuzum geçmiş olsun öncelikle geçer gider umarım kv lere bu güne kadar gosterdigin iltimasa bir şey diyemem ama evladın söz konusu olunca bence biraz çıkar disini bak cocuk rahatsızlanmış yaoma lutfen o senin bebegin istediğin gibi bak en iyisini annesi bilir
Yap bakalım doktorun dediklerini canım bol besle sadece emziriyorsan arkasından kaşıkla, şırıngayla, yada biberonla sütünle yada mamayla destekle baktın içiyor biraz daha ver gazını çıkara çıkara.indi popoda sarilik var.
doktorla gorustum simdi beslnmesinden bahsettim bez sayisi vs .anne sutunden de olabiliyor.biraz bekleyelim dedi. resim attim.camin onunde gunes isigina tut bebegini dedi.guneslensin dedi.
Inşallah sağ sağlim kucağına alırsın canm. Hayirli haberler ile gelKızlar ben doğuruyommmNstde sancılar çok sık çıktı ben hissetmesem de.. Muayenede 3-4 cm açıklık vardı. Doktor göndersem de geri geleceksin dedi. Ay bir de çok kan aktı bacaklarımdan süzüldü niye ki anlamadım. Şimdi yatış açtıracağız, öğlen alacakmış doğuma.. Dua edin nolur. Korku değil ama heyecan var çok
Geçmiş olsun canım üzme kendini neyse ki zamanında götürmüşsünüz doktora. Bundan sonra düzene girer inşallah.Bana da dediler mama niye vermedin diye geç kaldık işte. Ben burda sütümü sağıyorum makina ile. Doktor geldi 2 tane baktılar biri dedi ben seninkine bakmadım diğeri yok ben bakmadım karıştırmış dedi. Bi bakın dedim baktı kanda bisey cıktı demişlerdi buda bisey demedi geri de beslenememis yeni test yapılıyormuş sonuç bekliyorum bakalım. Bari yanıma verseler göremiyorum hiç 2 3 gbi sütünü sağ dediler yine belki bugün de yatabiliriz.
Aman canm çok dikkat et. Mama ver bak ben geç kaldım 1 buçuk saate bi emzir gün de 3 4 defa da mama ver ekstra. Ben netten bakmıştım sarılık için mavi yada beyaz ışıkta yatırılıyor evde yap belki faydası olur. Bizde sarılık yok ama beslenememis yogunbakımda eğer daha da durdursaydım sarılığa cevirirdi belki de. Mama takviyesi önemliymişindi popoda sarilik var.
doktorla gorustum simdi beslnmesinden bahsettim bez sayisi vs .anne sutunden de olabiliyor.biraz bekleyelim dedi. resim attim.camin onunde gunes isigina tut bebegini dedi.guneslensin dedi.
Ayyy bir bebek daha geliyirhayırlı haberlerle gel kuzum
Ne sanslisin canim ben 40 haftalik olmama ragmen nts de sanci ciktigi halde hic aciklik cikmadi hayirlisi olsun rabbim bir avazda kurtarsin saglikli sihhatli olun
Hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah canım
Sağolun kızçeler, böyle beklemek de zormuş yaInşallah sağ sağlim kucağına alırsın canm. Hayirli haberler ile gel
Inşallah canm ne kadar yatacak kimse birşey demiyor daha. 2 3 gbi süt sahip vereceğim bakalm ne diyecekler test sonucunaGeçmiş olsun canım üzme kendini neyse ki zamanında götürmüşsünüz doktora. Bundan sonra düzene girer inşallah.
Olsun ne kadar yatacağına odaklanma canım yeter ki iyi olsun. Testlerin sonucu çıkınca bilgi verirler sabırlı ol, moralini bozma yeter ki iyi olsunlar miniklerInşallah canm ne kadar yatacak kimse birşey demiyor daha. 2 3 gbi süt sahip vereceğim bakalm ne diyecekler test sonucuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?