ona gore sut alerjili bebek parca parca kabarmasi lazimmis..cocugun heryeri benekliydi ama anlamadi iste..isilik dedi.Tecrübe işe yarıyor tabii ben de bunu anlamıyorum doktor nasıl tüm ihtimalleri değerlendirmez..
Oğlun kaç aylık canım? Sadece süt içince mi böyle oluyor peynir yumurta verebiliyon muoglan hala coook pismis sut tuketebiliyor.cok pisince alerjen ortadan kalkmiyor ama coook azaliyor..kazara hazir paket sut icerse mahvoluyoruz.atesi çıkıyor ishal oluyor.dr da alerji ates yapmaz diyor ama yapıyor iste..
3.ayda da yapılan var sanırım soracağız bakalımRotavirüs üçüncü ayda değil miydi ?
peynir hayatta yemiyo.yumurta yiyor.3 yas oglum.yogurduda kendim sutu 1 saat kaynatip mayaliyorum oyle yiyor.ama kasar da yiyor sorun olmuyor.Oğlun kaç aylık canım? Sadece süt içince mi böyle oluyor peynir yumurta verebiliyon mu
Benim oğlanın 24 saati uyumakla geçiyor canım emzirmeye çok zor uyandırıyorum 1ayı geçti niye böyle anlamdımBenim gibi sürekli saç kurutma makinesi ile uyutan yok muuyanmıyor öyle olunca mukırdanıyor ama tekrar uyuyor gözünü tam acamadan
Ya çok sıkıntılı işler ya herşeye sil baştan tekrar başlamak çok zorpeynir hayatta yemiyo.yumurta yiyor.3 yas oglum.yogurduda kendim sutu 1 saat kaynatip mayaliyorum oyle yiyor.ama kasar da yiyor sorun olmuyor.
Ben uyku arkadaşı aldım içinde fön sesi de var ama benimki sesten anlamıyor pek. Uyanacacağı varsa hiçbişey engel olamıyoBenim gibi sürekli saç kurutma makinesi ile uyutan yok muuyanmıyor öyle olunca mukırdanıyor ama tekrar uyuyor gözünü tam acamadan
Bizde de ilk başlarda geceki ilk beslenmesini biberonla eşim yapıyordu beni uyandırmıyordu. 10 da yattıysam 1 de eşim besliyordu sonra 4 de ben kalkıyordum. Sonra gece sütüm azalmaya başladıçay iyi ki yardımcılar yoksa çok zor ben de 10 buçukta sağıpyattım eşim 5 de uyandırdı..1,5 da vermiş süt 5 de de emzirdim..o bir kere beslemiş oluyor besleyip yatıyorum 3-3 yaklaşık 6 saat uyuyorum bazen 6 buçuk oluyor..
insAllah olmayacak canim..dua et bol bolYa çok sıkıntılı işler ya herşeye sil baştan tekrar başlamak çok zorbende oğlumda alerjiden şüpheleniyorum.kızımda 2 buçuk aylıkken çıkmıştı belirtiler bakalım bunda ne zaman çıkacak.belki bi umut diye teselli ediyorum kendimi,belki yanılıyorumdur.sadece patatesli günlerime geri dönmek istemiyorum
Bizde 20 li gunlerdeyz . Zaten savasiyordu simdi ac diye biberon bir kac verince hic memeyle tanismamis gibi yaptı.Benimki de önce meme tutmadı 20 Li günlerden sonra barıştı şimdi hem biberon hem emiyor bence sonradan da alışabilir koz kardeşimde de öyle oldu bir ay sağarak verdi sonra deneyerek memeyi tutturdu canını sıkma
Valla sen bilirsin doktor yada dediğim gbi saglik ocağını arama şansın varsa yap barinette de dokunmayin yaziyor karar veremedim sindi
Herkes yaptırmak zorunda mi peki canm bilgi veren de olmadı o konudaVerem aşısı değil canım rota virüs aşısından bahsettim. Devlet karşılamıyor eczaneden kendin alıp yaptırıyorsun fiyatı 300 civarıymış.
Saglikli mutlu olmasini istiyorum artik sadece . Mamayi almamasini yine de dert etme sen bol bol sağ emzir artar inşallah mamanin bizim yedigimiz gidalardan farki yok ne kadar saglikli bilinmez .güzel anne kendini daha hirpalama..önemli olan bebisin doymus olmasi.kendini yeyip bitirne.sukredelim en azindan biberon tutabiliyor.canim inan cesit cesit saglik problemi yasayan minicik canlar var.Allah korusun solunum destegi alanlar var
o yuzden ya nasip deyip onumuze bakalim.sen yine denemekten vazgecme ama bebegi de ac birakmamaya calis canim.doysunda guclensin.benim bebek mama icemiyor.burda bazen arkadaslarin dertlenmlerini okuyorum.mama vermek istemiyorlar.ama mama da bir nimet.ben mama veremiyorum.dokunuyor.ama bak haftada sadece 100 gr almisarada sirada mama verebilsem gurbuz olurdu o zaman.alerjikk mama demesin kimse.tadi berbat bebekler almiyor onu..herkesi derdi baska.neyse insAllah sutum artar da yeter yavruma...gerci uzuldukce nasil artacaksa..uzmeyelim kendimizi
Hadi ya valla bana herkes bak sertlesirse ufala deyip duruyolar daha öyle bisey başıma gelmedi de bak kafamı karıştırdın sendeBebek memesindeki sertliğe hiç dokunulmaz canım dokunursan şişer enfeksiyona kadar gider Allah korusun. Annenin hormonlarının bebeğe geçmesiyle olur o sertlik zamanla kendiliğinden geçer.
Bir jkaç güne açılır onun gözleri ilk ay öyle oluyorlarBenim oğlanın 24 saati uyumakla geçiyor canım emzirmeye çok zor uyandırıyorum 1ayı geçti niye böyle anlamdım
Sürekli çalıştığı için pilleri çabuk bitiyor onunBen uyku arkadaşı aldım içinde fön sesi de var ama benimki sesten anlamıyor pek. Uyanacacağı varsa hiçbişey engel olamıyo
Bilmem aksine ben uyuyunca doluyor uyumadan hemen önce sağıyorum uyanında sağıyorum 300 ml ye yakın süt çıkıyor ya da emziriyprum o zaman da 220 falan çıkıyor ondan kalan ve diğer göğüsten azalmasının onla alakası olmayabilir uyku sütü her türlü arttırır çünküBizde de ilk başlarda geceki ilk beslenmesini biberonla eşim yapıyordu beni uyandırmıyordu. 10 da yattıysam 1 de eşim besliyordu sonra 4 de ben kalkıyordum. Sonra gece sütüm azalmaya başladısık emmeyince süt üretimi azaldı bende. Şimdi kalkıyorum artık her beslenmesinde emziriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?