2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
oglan hala coook pismis sut tuketebiliyor.cok pisince alerjen ortadan kalkmiyor ama coook azaliyor..kazara hazir paket sut icerse mahvoluyoruz.atesi çıkıyor ishal oluyor.dr da alerji ates yapmaz diyor ama yapıyor iste..
Oğlun kaç aylık canım? Sadece süt içince mi böyle oluyor peynir yumurta verebiliyon mu

peynir hayatta yemiyo.yumurta yiyor.3 yas oglum.yogurduda kendim sutu 1 saat kaynatip mayaliyorum oyle yiyor.ama kasar da yiyor sorun olmuyor.
Ya çok sıkıntılı işler ya herşeye sil baştan tekrar başlamak çok zor bende oğlumda alerjiden şüpheleniyorum.kızımda 2 buçuk aylıkken çıkmıştı belirtiler bakalım bunda ne zaman çıkacak.belki bi umut diye teselli ediyorum kendimi,belki yanılıyorumdur.sadece patatesli günlerime geri dönmek istemiyorum

Benim gibi sürekli saç kurutma makinesi ile uyutan yok mu uyanmıyor öyle olunca mukırdanıyor ama tekrar uyuyor gözünü tam acamadan
Ben uyku arkadaşı aldım içinde fön sesi de var ama benimki sesten anlamıyor pek. Uyanacacağı varsa hiçbişey engel olamıyo

Emerek uyumuyor bu oğlan ya kızlarım emerek uyurdu koyardım yatağa. Bunu emzirmeye çalışırsam uykusu varken sinirleniyor memeyi tutup tutup bırakıyor ağlıyor. Az önce de yanımda yatarak emzireyim bi yandan da uyusun yavaştan dedim yok çekiştirmeye başladı. Aldım ayağıma sallıyorum şimdi uyudu sıpa. Değişik değişik huylar hepsinde

Bizde de ilk başlarda geceki ilk beslenmesini biberonla eşim yapıyordu beni uyandırmıyordu. 10 da yattıysam 1 de eşim besliyordu sonra 4 de ben kalkıyordum. Sonra gece sütüm azalmaya başladı sık emmeyince süt üretimi azaldı bende. Şimdi kalkıyorum artık her beslenmesinde emziriyorum.

insAllah olmayacak canim..dua et bol bol dusuk ihtimal.sartlama kendini..olsa cikardi emin ol.

Bizde 20 li gunlerdeyz . Zaten savasiyordu simdi ac diye biberon bir kac verince hic memeyle tanismamis gibi yaptı.

Saglikli mutlu olmasini istiyorum artik sadece . Mamayi almamasini yine de dert etme sen bol bol sağ emzir artar inşallah mamanin bizim yedigimiz gidalardan farki yok ne kadar saglikli bilinmez .

Bebek memesindeki sertliğe hiç dokunulmaz canım dokunursan şişer enfeksiyona kadar gider Allah korusun. Annenin hormonlarının bebeğe geçmesiyle olur o sertlik zamanla kendiliğinden geçer.
Hadi ya valla bana herkes bak sertlesirse ufala deyip duruyolar daha öyle bisey başıma gelmedi de bak kafamı karıştırdın sende

Ben uyku arkadaşı aldım içinde fön sesi de var ama benimki sesten anlamıyor pek. Uyanacacağı varsa hiçbişey engel olamıyo
Sürekli çalıştığı için pilleri çabuk bitiyor onun ben de uygulama indirdim o çalışırken nette de gezinebilitorsun hem de sesi uyku arkadaşından fazla eşim boşa vermişiz o kadar para diyor

Bilmem aksine ben uyuyunca doluyor uyumadan hemen önce sağıyorum uyanında sağıyorum 300 ml ye yakın süt çıkıyor ya da emziriyprum o zaman da 220 falan çıkıyor ondan kalan ve diğer göğüsten azalmasının onla alakası olmayabilir uyku sütü her türlü arttırır çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…