2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar sevgilimden ayrilmis red edilmis terk edilmis gibi hissediyorum kendimi şimdide bu duruma alışmak için günler gecsin istiyorum. Biberonu verirken gah agliyorum gah doyuyor diye seviniyorum benim cocuklar benim ayarlarımı bozuyor

Maşşallah canım sütün bol senin benim o kadar çıkmadı hiç.

Aynen valla ya bu virüs çok hayalimi öldürdü ben birde aile çekimi yapmayı düşünüyordum eşim ben oğlum ama virüs devam ederse o da yatacak gibi

Yok ya biraz zor bu vüris belası kolay kolay gidicek gibi değil Allahım nerden geldiyse başımıza hiç bilmiyorum .biz hastanede çekim yaptık ama çok agrım vardı sezeryan olmuştum çünkü o kadar sunum yapmıştım .ne biliyim en kötüsü doğum odasında tek başıma olmaktı ailem yoktu eşim ve ben . Hepimiz böleyiz tabi çok şükür bebeklerimiz yanımızda varsın olsun olmasın diyorum .

Canım maşallah senin bebiş tombul tombiş aynı zamanda sadece anne sütü mü alıyor kaç kilo aldı ilk ay? Bende böyle olsun istiyorum ama benim bebeler çırpı gibi.neyse sağlıklı olsunlar da

Canım maşallah senin bebiş tombul tombiş aynı zamanda sadece anne sütü mü alıyor kaç kilo aldı ilk ay? Bende böyle olsun istiyorum ama benim bebeler çırpı gibi.neyse sağlıklı olsunlar da
Benim bebeğim ilk 13 gün sadece 100 gram aldı uyandıramıylrdum meğer sarılıktanmış sonra 1,5 saatte bir sağdığım sütü ve günde iki kere mama verdim ondan beridir sadece anne sütü veriyorum daha doğrusu sadece akşamları bir kere ilk yatışında uyusun diye 10 gibi mama veriyorum.. bazen onu da vermiyorum.. anne sütü ile tombul oldu şimdi 35 günde 2300 gram aldı.. ama malt içeceği iki günde bir bulgur pilavı irmik helvası süt arttırıcı çay ısırgan otu çayı çok uğraşıyorum süt azaltmasın diye o sayede devam ediyoruz sağdığım için biliyorum ki tatlı yendiğim günler süt daha yağlı oluyor yağlı süt daha çok kilo aldırıyormuş.. tatlı kilo yapıyor zaten kiloluyum ama onu da 6. Aydan sonra düşünücem

Sağlıklı olsunlar zayıflık mesele değil.. boyu Kısa ondan tombuldur 51 doğdu su an 48 günlük 56 oldu boyu

Sanki memeyi hic almamis cocuk gibi ve bu ani beklemiş gibi artik agzina alip birakma olacak sekilde dahi memeye dokunmuyor .
Kuzum sen yine tokken ara ara teklif et ama kendini yıpratma artık.
Ne güzel kp mis o öyle hoş benimki bakayım dese de ben emanet edemem dikkatli değil. Biraz bende de gıcıklık var sanırım
Kızlar kızım 2 gündür her bezde kaka yapıyor neredeyse.. Leş gibi kokuyor valla.. Bu kadar sık normal mi? Son ikidir de uzayan bişiler var içinde ama rengi normal.
Canım kokmasi normal olmayabilir. Çok hafif bir koku oluyor normalde anne sütü aldığı için. Ek gıdaya geçince koku kotulesiyor diye biliyorum.
Ya canım bu mukuslu kakayi ben anlayamadım. Uzuyor bir seyler bezde. Bu mukus mu demek?
Sürekli çalıştığı için pilleri çabuk bitiyor onun ben de uygulama indirdim o çalışırken nette de gezinebilitorsun hem de sesi uyku arkadaşından fazla eşim boşa vermişiz o kadar para diyor
Uygulamanin adı ne canım?

Önceden kadınlar sıkıyorlarmış ama Allah korusun bebeğin mastit olmasına kadar gidiyormuş sonu. Doktorlar kesinlikle dokunmayın diyorlar canım. Kendiliğinden geçmesi gereken birşeymiş.

Babywhitenoise ve uykucu bebek uygulamaları

Reactions: Kuf
İlk zamanlar uyandığımda göğüslerim semsert olurdu. Şimdi öyle olmuyorlar. Ama büyüdüler sarktılar. Acaba diyorum iç Hacmi büyüdü o yüzden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…