2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
canım maşallah bu malt içeceklerini nereden temin ediyorsun e bebekten mi? Bende deneyeyim,tatlının sütü yağlandırdığını bilmiyordum kilo milo dinlemicem bol bol yicem bende
bu baya çıkık duruyor ama sanki bizimkide o yolda ilerliyor bunun ameliyatı nasıl oluyormuş ağır bi ameliyat mı?

E bebekten aldım 24 al 12 öde vardı tanesi 3 liraya geldi her gün bir kutu zaten..

ameliyatı Kısa ve kolaymış anladığım kadarıyla

Daha ufak başladı giderek büyüdü

Kızlar alından ateş ölçeri olanlar bebeklerinizin ateşi kaç çıkıyor?

Neden geç anladınız kakasında bir terslik yokmuydu sinsi seyredebiliyor mu bu hastalık

İlk zamanlar uyandığımda göğüslerim semsert olurdu. Şimdi öyle olmuyorlar. Ama büyüdüler sarktılar. Acaba diyorum iç Hacmi büyüdü o yüzden mi?
Benimkideler de öyle canım meme terbiye oluyormuş artık. İlk zamanlar kanallar dar olduğu için az sütle şişiyormuş sonra kanallar genişlediği için şişlik olmuyormuş. Benim de ilk zamanlar yatapı ıslatıyordu sütüm. Şimdi normal emince geliyor.

Kuzum sen yine tokken ara ara teklif et ama kendini yıpratma artık.
Napim canm hayirlisi cocukta bende bunalmistik uyanmasin diye dua ediyordum uyaninca hayattan kopuyordum savas basliyor diye oglumu sevemiyordum cocukta huzursuz hale gelmisti . Istahim kapandi bu yuzden ayy biraz nefes alayim fena bunalmistim [/QUOTE]

Reactions: Kuf
36.5 ti aksam ölçtüm.
Ben bazen 37.5 olcuyorum. Normalde sıkıntı 37.5 diye biliyorum ama ilerlemiyor. Ateş olsa artardi değil mi? Bir süre sonra yine 37 ye bazen 36 kusurlere düşüyor.

herkese günaydın...

dün televizyon izlerken bugün bayram şarkısı çalmaya başladı. mutlu mutlu danseden küçük kizim ( 6 yaşında) bana döndü. anne o kadar mutluyum ki mutluluktan ağlayabilirim dedi ve birden sesli bir şekilde ağlamaya basladi. kucaklastik, beraber aglastik biraz. sonra ağlamanın gercek sebebini söyledi; kuzenlerini özlemiş. yavrum benim, içim cız etti. aklıma geldikçe ağlıyorum. herşey o kadar üst üste geldi ki yavrum için. sevdiği kreşinden, öğretmeninden ayrildi, 15 tatilde memlekete giderdik, riskli hamileliğim yüzünden gidemedik, bebek geldi ilgi ona kaydi, şimdi bayramda yine gidemeyecegiz. duygularini çok göstermez zaten, patladi yavrucuk. en çok da çok mutluyum deyip bastirmaya çalışmasına üzüldüm.

sonra şubattan beri yaşadıklarımızı düşündüm. iki cocugumu evde bırakıp doğuma gitmemi, sonra arkadaşlar aldi. doğumda içeceğim çorbayı hoşafı bile kendim yaptim gittim. sarılık tedavilerinde evde yalniz kalmalari, telefonla görüşmemiz, eşimin gel git yapması. eve geldik doğumdan sonra eşim dışında bir çorba yapanim, olmadi. hadi sana süt olsun diye bir tatli yapanım olmadi. çocukları oynatan, havalarini değiştiren olmadi.bgeçti mi geçti gitti şükür ama şimdi niyeyse içime oturdu hepsi. gerçi herkes az buçuk ayni. 12 senedir hep uzaktayiz ama aileden uzak olmanin zorluğunu iliklerime kadar hissettim bu süreçte. hep güçlü durmaya çalıştım hala da öyle olmak zorundayim çocuklar için ama dün geceden beri arada vuruyor aklima. tek dileğim çocuklarda bir travma olmadan geçsinr şu virüs süreci.

Ben bazen 37.5 olcuyorum. Normalde sıkıntı 37.5 diye biliyorum ama ilerlemiyor. Ateş olsa artardi değil mi? Bir süre sonra yine 37 ye bazen 36 kusurlere düşüyor.
nasıl giydiriyorsun blup. benim büyük kizimi ilk ay kontrolünde hastanede dışardaki kalınlıkta tutmuşuz. 15 dk falan beklemisizdir en fazla ateşi yüksek çıkmıştı. dr hemen tahlil isteyecekti. önce bir yarim saat normal kıyafetle bekletin dedi. bekledik tekrar ölçtü ki normal atesi. meğer bizden farkli olarak sıcaklayınca ateşi çıkarmış bebeklerin. biz terleyip atarmışız, onlarin ter bezleri tam çalışmadığı için yalanci ateş olurmuş.

Reactions: Kuf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…