- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
canım maşallah bu malt içeceklerini nereden temin ediyorsun e bebekten mi? Bende deneyeyim,tatlının sütü yağlandırdığını bilmiyordum kilo milo dinlemicem bol bol yicem bendeBenim bebeğim ilk 13 gün sadece 100 gram aldı uyandıramıylrdum meğer sarılıktanmış sonra 1,5 saatte bir sağdığım sütü ve günde iki kere mama verdim ondan beridir sadece anne sütü veriyorum daha doğrusu sadece akşamları bir kere ilk yatışında uyusun diye 10 gibi mama veriyorum.. bazen onu da vermiyorum.. anne sütü ile tombul oldu şimdi 35 günde 2300 gram aldı.. ama malt içeceği iki günde bir bulgur pilavı irmik helvası süt arttırıcı çay ısırgan otu çayı çok uğraşıyorum süt azaltmasın diye o sayede devam ediyoruz sağdığım için biliyorum ki tatlı yendiğim günler süt daha yağlı oluyor yağlı süt daha çok kilo aldırıyormuş.. tatlı kilo yapıyor zaten kiloluyum ama onu da 6. Aydan sonra düşünücem
bu baya çıkık duruyor ama sanki bizimkide o yolda ilerliyorböyle bizimki
Eki Görüntüle 2636308
Tek bununla alerji vardır denebilir mi ya
Canım yastık önermiyorlarEki Görüntüle 2636312
biz böyle kahvaltı ediyoruz
Denemez bence zaten sabah da paylaşmıştım anne sütü fazla geldiğinde de oluyormusTek bununla alerji vardır denebilir mi ya
O kadar ince bişi ki.. kızımda da kullandım ben zarar görmedim.. ama evet çoğu doktor önermiyor.. ama o doktorlar yürüyeni dokuzuncu aya kadar önermiyorlar ama çocuklar o aya kadar neredeyse yürüyor ben genelde annemi doktorlardan çok dinliyorumCanım yastık önermiyorlar
E bebekten aldım 24 al 12 öde vardı tanesi 3 liraya geldi her gün bir kutu zaten..canım maşallah bu malt içeceklerini nereden temin ediyorsun e bebekten mi? Bende deneyeyim,tatlının sütü yağlandırdığını bilmiyordum kilo milo dinlemicem bol bol yicem bende
bu baya çıkık duruyor ama sanki bizimkide o yolda ilerliyorbunun ameliyatı nasıl oluyormuş ağır bi ameliyat mı?
Daha ufak başladı giderek büyüdücanım maşallah bu malt içeceklerini nereden temin ediyorsun e bebekten mi? Bende deneyeyim,tatlının sütü yağlandırdığını bilmiyordum kilo milo dinlemicem bol bol yicem bende
bu baya çıkık duruyor ama sanki bizimkide o yolda ilerliyorbunun ameliyatı nasıl oluyormuş ağır bi ameliyat mı?
Neden geç anladınız kakasında bir terslik yokmuydu sinsi seyredebiliyor mu bu hastalıkoglumda alerji oldugunu cok gec anladim 5 aylikti.dr yonlendirmesi ile haata ettim.kolik diye agliyor sandik meger alerjiden sindirim sistemi mahfolmus yavrumun.ve tabi hasar fazla oldu.kizda hemen anladim.ee tecrube var..oglan o yüzden ek gidaya tam 8. ayda basladi.cok zordu..
Kızlar alından ateş ölçeri olanlar bebeklerinizin ateşi kaç çıkıyor?
Masallah kuzuya emzigi de almis agzinaEki Görüntüle 2636312
biz böyle kahvaltı ediyoruz
37 den aşağı düşmüyor genelde. O zaman normal dimi,37.1 canım
Benimkideler de öyle canım meme terbiye oluyormuş artık. İlk zamanlar kanallar dar olduğu için az sütle şişiyormuş sonra kanallar genişlediği için şişlik olmuyormuş. Benim de ilk zamanlar yatapı ıslatıyordu sütüm. Şimdi normal emince geliyor.İlk zamanlar uyandığımda göğüslerim semsert olurdu. Şimdi öyle olmuyorlar. Ama büyüdüler sarktılar. Acaba diyorum iç Hacmi büyüdü o yüzden mi?
37 den aşağı düşmüyor genelde. O zaman normal dimi,
36.5 ti aksam ölçtüm.Kızlar alından ateş ölçeri olanlar bebeklerinizin ateşi kaç çıkıyor?
Napim canm hayirlisi cocukta bende bunalmistik uyanmasin diye dua ediyordum uyaninca hayattan kopuyordum savas basliyor diye oglumu sevemiyordum cocukta huzursuz hale gelmisti . Istahim kapandi bu yuzden ayy biraz nefes alayim fena bunalmistimKuzum sen yine tokken ara ara teklif et ama kendini yıpratma artık.
Ben bazen 37.5 olcuyorum. Normalde sıkıntı 37.5 diye biliyorum ama ilerlemiyor. Ateş olsa artardi değil mi? Bir süre sonra yine 37 ye bazen 36 kusurlere düşüyor.36.5 ti aksam ölçtüm.
haklisin canim dokunmuyorum bende zaten.Önceden kadınlar sıkıyorlarmış ama Allah korusun bebeğin mastit olmasına kadar gidiyormuş sonu. Doktorlar kesinlikle dokunmayın diyorlar canım. Kendiliğinden geçmesi gereken birşeymiş.
nasıl giydiriyorsun blup. benim büyük kizimi ilk ay kontrolünde hastanede dışardaki kalınlıkta tutmuşuz. 15 dk falan beklemisizdir en fazla ateşi yüksek çıkmıştı. dr hemen tahlil isteyecekti. önce bir yarim saat normal kıyafetle bekletin dedi. bekledik tekrar ölçtü ki normal atesi. meğer bizden farkli olarak sıcaklayınca ateşi çıkarmış bebeklerin. biz terleyip atarmışız, onlarin ter bezleri tam çalışmadığı için yalanci ateş olurmuş.Ben bazen 37.5 olcuyorum. Normalde sıkıntı 37.5 diye biliyorum ama ilerlemiyor. Ateş olsa artardi değil mi? Bir süre sonra yine 37 ye bazen 36 kusurlere düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?