- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
Bugün 48 bitti 49 dayızMasallah kuzuya emzigi de almis agzinane kadarlik oldunuz siz canm
38 sen sonra ateş yüksek diyor bizim doktorumuzBen bazen 37.5 olcuyorum. Normalde sıkıntı 37.5 diye biliyorum ama ilerlemiyor. Ateş olsa artardi değil mi? Bir süre sonra yine 37 ye bazen 36 kusurlere düşüyor.
Emzik de Philips ultra air bunu da her bebek tutuyormuş..Masallah kuzuya emzigi de almis agzinane kadarlik oldunuz siz canm
Ağlamak, gülmek en iyi terapi, tedavi yöntemlerindendir. Gözyaşının içinde bir miktar hormon vardir ve bunları aglayarak atmak vücudu rahatlatır. Çocuğunuz kendini ne güzel tedavi etmiş aslında, siz de ağlama demeden ne güzel eşlik etmişsinizherkese günaydın...
dün televizyon izlerken bugün bayram şarkısı çalmaya başladı. mutlu mutlu danseden küçük kizim ( 6 yaşında) bana döndü. anne o kadar mutluyum ki mutluluktan ağlayabilirim dedi ve birden sesli bir şekilde ağlamaya basladi. kucaklastik, beraber aglastik biraz. sonra ağlamanın gercek sebebini söyledi; kuzenlerini özlemiş. yavrum benim, içim cız etti. aklıma geldikçe ağlıyorum. herşey o kadar üst üste geldi ki yavrum için. sevdiği kreşinden, öğretmeninden ayrildi, 15 tatilde memlekete giderdik, riskli hamileliğim yüzünden gidemedik, bebek geldi ilgi ona kaydi, şimdi bayramda yine gidemeyecegiz. duygularini çok göstermez zaten, patladi yavrucuk. en çok da çok mutluyum deyip bastirmaya çalışmasına üzüldüm.
sonra şubattan beri yaşadıklarımızı düşündüm. iki cocugumu evde bırakıp doğuma gitmemi, sonra arkadaşlar aldi. doğumda içeceğim çorbayı hoşafı bile kendim yaptim gittim. sarılık tedavilerinde evde yalniz kalmalari, telefonla görüşmemiz, eşimin gel git yapması. eve geldik doğumdan sonra eşim dışında bir çorba yapanim, olmadi. hadi sana süt olsun diye bir tatli yapanım olmadi. çocukları oynatan, havalarini değiştiren olmadi.bgeçti mi geçti gitti şükür ama şimdi niyeyse içime oturdu hepsi. gerçi herkes az buçuk ayni. 12 senedir hep uzaktayiz ama aileden uzak olmanin zorluğunu iliklerime kadar hissettim bu süreçte. hep güçlü durmaya çalıştım hala da öyle olmak zorundayim çocuklar için ama dün geceden beri arada vuruyor aklima. tek dileğim çocuklarda bir travma olmadan geçsinr şu virüs süreci.
Ne güzel ko masallah benimkine çocuğu versem saksı tutar givi tutar heraldeKizlaaar napiyosunuz
Biz emiştik gaz çıkardık uyumak üzere dedemize sevk edildik
Allahtan kp var da nobetlesiyoruz. Eşimden cok o bakıyor çocuğa. Eşimin hakkını yemeyim o da ev ve kızlar konusunda yardım ediyor.
Üzme kendini her bebek farkli ablam 6 ay çekiciyle zorla emmiş ben meme hastasiymisim mesela zorla biraktirmislar her kardeşler bile bir değil bunu yaşayan tek anne değilsin üzülmeYok kuzum istemiyor benimkisi kabul ettim ac huysuz aglak bir küçücük bebekle mucadele edemezdim . Bugun bir kac biberonla mama verdik . Memeyle hic tanismamis gibi agzina sürmüyor. Ne cok sevmiyormuş mememi. Saglikli olsun yeter ki diyorum artik .
Benim gorumcemin eşi çocuk hastanesinde hemsir dün benimkinde de vardı uzayan şeyler kokuyor mu kakası dedi yok dedim kokuyorsa sorun olabilirmis bir doktoruna danış istersenKızlar kızım 2 gündür her bezde kaka yapıyor neredeyse.. Leş gibi kokuyor valla.. Bu kadar sık normal mi? Son ikidir de uzayan bişiler var içinde ama rengi normal.
sesime ses verdiğiniz için çok teşekkür ederim, sağolun.Ağlamak, gülmek en iyi terapi, tedavi yöntemlerindendir. Gözyaşının içinde bir miktar hormon vardir ve bunları aglayarak atmak vücudu rahatlatır. Çocuğunuz kendini ne güzel tedavi etmiş aslında, siz de ağlama demeden ne güzel eşlik etmişsinizhiçbir şey için geç değil, bu yüzden kendinizi suçlamayın çocuğunuza karşı, her zaman dürüst ve samimi olun, gecmiste bize yazdığınız cocugunuza dair olan uzuntulerinizden de bahsedin ara ara ona. Konuşun, gülün, ağlayın, bir de yastık savaşı gibi gücün cocukta olduğu oyunlari oynayın (bu da tedavi yontemlerindendir). Mutlaka yazın, buraya olmasa bile bir kagida, deftere yazın, gerekirse yazmaniz bitince yirtin atın. Rahatlayacaksiniz
Dönme değilde kayma var benimkinde incecik bi yastığı var gece kayiyo ondan aşağıyaBu bebekler daha dönmeye başlamadı dimi?
bi de sizinkiler de beline kadar çıkıyor mu kaka yapınca? Bez markası ile alakası var mı bunun?
Yok uyuyunca cıkaramıyorum canım bende o zaman bazen cok azıcık kusarak kendi cıkarıyor bazende uyanıyor o zaman kaldırdıgımda direk gazı cıkıyo.Cherrygum Benimkide hiç ağızdan çıkarmıyor gaz. Uykuya dalınca çok uğraşamıyorum uyanır diye. Uyuyunca da çıkarabiliyor musun canım?
Aynen o kuş gibi ağzını açıp bakmasına bitiyorumAy evet ilk anne deyisi kahkaha atması (şimdi sadece ağzını aciyor safım öyle tatlı oluyor ki) ilk adımı ahhh ahh bakalım nasıl olacak
Sözelcilerin gözü yaşlı hesap yapamaya çalışıyorBence normal değil mi yav saatlik bir göğüste 20-25 arası oluyor benim denedim.. ilk başta hiç etmediği için hep sağdım oradan biliyorum bir tam günde 900-1200 arası sağdım.. 900/24 desem iki göğüs yaklaşık 38 falan ediyor saatlik, 1200 sağlığımda iki göğüs toplan saatlik 50 ediyor.. tek göğüs 20-25.. ki benim sütüm bebeğe yetiyor.. dolaba sa koyuyorum arada..
Sen tam olarak buna göre bir bak istersen
Ben bir memeden diğerine geçerken genelde gazını alıyorum hemen cıkarsa diğerini emiyor ama dediğin gibi bazen uzun cıkmayınca omzumda uyuyor gaz alıcam derken. Bende de aynısı oluyor geneldePeki emzirme arasında da uğraşıyor musun böyle.benimki emerken de gaz doluyor karnına kıvranıp duruyor.gazını çıkarıp tekrar memeye koysam bu sefer uyuyor emme işi bitiyor hep böyle oluyor.uyanmıyor da.napıcamı şaşırdım valla
Ne sorun oluyor acaba yaBenim gorumcemin eşi çocuk hastanesinde hemsir dün benimkinde de vardı uzayan şeyler kokuyor mu kakası dedi yok dedim kokuyorsa sorun olabilirmis bir doktoruna danış istersen
Bizimki de öyle. Anne karnında ki resimlerde bile babası diyorduk. Bende dahil Her gören Babası diyorKızlar hep sorun konuşuyoruz hadi muhabbet acayim bebekleri kime benzetiyorsunuzdaha belli olmaz döner falan ama şimdiden sinyal veriyordur mesela benim nankör kızım onu 9 ay taşıyan ağrısını acısını çeken ben değilmişim gibi ayak parmaklarina kadar çirkin babasına benziyor sizde durumlar ne
Anne ile bağ ihtiyacı o memede kalma emzirmesiğim zamanda bile çok alıyorum kucağa alışacaksa da alışacak sıcaklığımız bize yeterYok uyuyunca cıkaramıyorum canım bende o zaman bazen cok azıcık kusarak kendi cıkarıyor bazende uyanıyor o zaman kaldırdıgımda direk gazı cıkıyo.
Aynen o kuş gibi ağzını açıp bakmasına bitiyorum❣
Sözelcilerin gözü yaşlı hesap yapamaya çalışıyorşaka bir yana benim genelde 120 ve üstü cıkıyo ama sol meme tam boşalmıyor nedense hep sert kalıyor. 3 saatlik bu şekilde oluyor ama daha uzun beklersem tabi daha cok cıkıyo. Aslında ben bu sağımı bebek ne kadar emiyo diye merak ediyorum. Mesela bebek 120cc süt emse bazen hala aranıyor 25 günlük bebek doymazmı 120cc ile. Ki makineden daha cok çektiğini var sayarsak bu meme de kalma ısrarı neden oluyor acaba?
Ben bir memeden diğerine geçerken genelde gazını alıyorum hemen cıkarsa diğerini emiyor ama dediğin gibi bazen uzun cıkmayınca omzumda uyuyor gaz alıcam derken. Bende de aynısı oluyor genelde
Al benden de o kadarBi süredir bakamıyrum yazılanlara. Oğlum hiç uyumuyr 3 gündr ya inanılmaz. Benm bile uykum gelyo ama onda tık yok. Saaatttllerce uykusuz neden böyle olablrki ben bi sebep bulamyrum. Doktora da götremyrum malum Batman da hala artış devam ediyo. 21 ayljk kızım bile daha çok uyuyo oğlumdan. Yoruldum
Benimki kimseye benzemiyor tam olarak.. Yüz şekli, kaşlar ben, dudak baba, burun teyzeKızlar hep sorun konuşuyoruz hadi muhabbet acayim bebekleri kime benzetiyorsunuzdaha belli olmaz döner falan ama şimdiden sinyal veriyordur mesela benim nankör kızım onu 9 ay taşıyan ağrısını acısını çeken ben değilmişim gibi ayak parmaklarina kadar çirkin babasına benziyor sizde durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?