2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ağlamak, gülmek en iyi terapi, tedavi yöntemlerindendir. Gözyaşının içinde bir miktar hormon vardir ve bunları aglayarak atmak vücudu rahatlatır. Çocuğunuz kendini ne güzel tedavi etmiş aslında, siz de ağlama demeden ne güzel eşlik etmişsiniz hiçbir şey için geç değil, bu yüzden kendinizi suçlamayın çocuğunuza karşı, her zaman dürüst ve samimi olun, gecmiste bize yazdığınız cocugunuza dair olan uzuntulerinizden de bahsedin ara ara ona. Konuşun, gülün, ağlayın, bir de yastık savaşı gibi gücün cocukta olduğu oyunlari oynayın (bu da tedavi yontemlerindendir). Mutlaka yazın, buraya olmasa bile bir kagida, deftere yazın, gerekirse yazmaniz bitince yirtin atın. Rahatlayacaksiniz

Ne güzel ko masallah benimkine çocuğu versem saksı tutar givi tutar heralde sevmeye sever ama ver uyutuyum demez

Üzme kendini her bebek farkli ablam 6 ay çekiciyle zorla emmiş ben meme hastasiymisim mesela zorla biraktirmislar her kardeşler bile bir değil bunu yaşayan tek anne değilsin üzülme

Kızlar kızım 2 gündür her bezde kaka yapıyor neredeyse.. Leş gibi kokuyor valla.. Bu kadar sık normal mi? Son ikidir de uzayan bişiler var içinde ama rengi normal.
Benim gorumcemin eşi çocuk hastanesinde hemsir dün benimkinde de vardı uzayan şeyler kokuyor mu kakası dedi yok dedim kokuyorsa sorun olabilirmis bir doktoruna danış istersen

Bu bebekler daha dönmeye başlamadı dimi?

bi de sizinkiler de beline kadar çıkıyor mu kaka yapınca? Bez markası ile alakası var mı bunun?

sesime ses verdiğiniz için çok teşekkür ederim, sağolun.

Bu bebekler daha dönmeye başlamadı dimi?

bi de sizinkiler de beline kadar çıkıyor mu kaka yapınca? Bez markası ile alakası var mı bunun?
Dönme değilde kayma var benimkinde incecik bi yastığı var gece kayiyo ondan aşağıya donmeyi altını değiştirirken bacaklarinu sağa sola atarak yapio tam dönme denmez ama haraketli el ayak hiç durmuyor masallah

Kızlar hep sorun konuşuyoruz hadi muhabbet acayim bebekleri kime benzetiyorsunuz daha belli olmaz döner falan ama şimdiden sinyal veriyordur mesela benim nankör kızım onu 9 ay taşıyan ağrısını acısını çeken ben değilmişim gibi ayak parmaklarina kadar çirkin babasına benziyor sizde durumlar ne

Cherrygum Benimkide hiç ağızdan çıkarmıyor gaz. Uykuya dalınca çok uğraşamıyorum uyanır diye. Uyuyunca da çıkarabiliyor musun canım?
Yok uyuyunca cıkaramıyorum canım bende o zaman bazen cok azıcık kusarak kendi cıkarıyor bazende uyanıyor o zaman kaldırdıgımda direk gazı cıkıyo.
Ay evet ilk anne deyisi kahkaha atması (şimdi sadece ağzını aciyor safım öyle tatlı oluyor ki) ilk adımı ahhh ahh bakalım nasıl olacak
Aynen o kuş gibi ağzını açıp bakmasına bitiyorum
Sözelcilerin gözü yaşlı hesap yapamaya çalışıyor şaka bir yana benim genelde 120 ve üstü cıkıyo ama sol meme tam boşalmıyor nedense hep sert kalıyor. 3 saatlik bu şekilde oluyor ama daha uzun beklersem tabi daha cok cıkıyo. Aslında ben bu sağımı bebek ne kadar emiyo diye merak ediyorum. Mesela bebek 120cc süt emse bazen hala aranıyor 25 günlük bebek doymazmı 120cc ile. Ki makineden daha cok çektiğini var sayarsak bu meme de kalma ısrarı neden oluyor acaba?
Ben bir memeden diğerine geçerken genelde gazını alıyorum hemen cıkarsa diğerini emiyor ama dediğin gibi bazen uzun cıkmayınca omzumda uyuyor gaz alıcam derken. Bende de aynısı oluyor genelde

Benim gorumcemin eşi çocuk hastanesinde hemsir dün benimkinde de vardı uzayan şeyler kokuyor mu kakası dedi yok dedim kokuyorsa sorun olabilirmis bir doktoruna danış istersen
Ne sorun oluyor acaba ya Yarın doktor kontrolümüz var, ne diyecek bakalım.

Bizimki de öyle. Anne karnında ki resimlerde bile babası diyorduk. Bende dahil Her gören Babası diyor

Merhaba arkadaşlar
Bende 5 mayıs günü 7 saat süren suni sancı ile doğum yaptım. Bebeğimın doğum sırasında kafasını çıkaramadığı için vakumla çektiler. Kafasında ufak bir ödem oldu kontrolde birşey yok zamanla geçer dediler ama korkuyorum tecrübeli anneler varsa yazabilir mi bir sorun olurumu? Üstüne birde doğar doğmaz sarılık oldu ama onun değeri gittikçe düşüyor şükür

Anne ile bağ ihtiyacı o memede kalma emzirmesiğim zamanda bile çok alıyorum kucağa alışacaksa da alışacak sıcaklığımız bize yeter 3 saatte 120 ise senin de tek göğüste 20 var yani normal hatta iyi oluyor

Al benden de o kadar önceden meme vermek için zor uyandırırdım. 5 dk emip uyurdu. Şimdi uyutamıyorum. 20dk emiyor. Gaz çıkarıyoruz hıçkırık tutuyor yine meme istiyor. Meme veriyorum yine gaz geliyor. Bir yandan kaka yapıyor haydi bu sefer alt aç. Yine açılıyor uyku... Günde 2 saat uyuyorsam şanslıyım

Benimki kimseye benzemiyor tam olarak.. Yüz şekli, kaşlar ben, dudak baba, burun teyze Ama her gün değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…