2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bebeğini sağlıkla büyüt öncelikle hayırlı olsun Bir arkadaşıma aynısı olmuştu. Düzeldi sonra bebeği gayet sağlıklı canım.

bence ileride sorun yaşamazlar çünkü gerçekten onları hisseden bizim gibi anneler var sabahtan akşama tek derdimiz onlar benim kızım da kuzenlerin özledi cuma akşamı ananesi evine giderken çok ağladı ama bir şekilde yine gelip sana içini dökmüş senin ona verdiğin değeri biliyor ilginin azalması evet sıkıntı bu yüzdeN ben de onun saçını yapıyorum ödevlere destek oluyorum sevdiği tatlıları yapıyorum vs bebek gelse de onlar kendi değerlerinin farkında biz onu hissettiriyoruz inanıyorum.. doğum böyle bir zamanag gelmeseydi belki daha kolay olabilirdi ama su açıdan bak onlar da kardeşleri ile zaman geçirip bap kuruyorlar evet aileler olmaması kötü ama ben söyle bakıyorum mesela tanıdık akraba iş arkadaşı vs kimse gelemedi göğüs bağır açık emzirdik yattık kalktık kızımda sürekli evde misafir vardı ama hep çift ay da. Erkek olduğu için ben yatak odasına tıkılı gelen gitmek bilmiyor bir bakıyorum playstaton oynuyorlar gelsin çaylar muhabbetine dönüyordu ben de odadan çıkmıyor işim bitse de yatıyordum anlasınlar diye , çocukların aklı biz okulda ilken kardeşimle be yapıyor diye bizde kalmadı pozitif düşün pozitif kal olumlu şeylere odaklan..

Benimki doğduğunda daha babasıydı şimdi biraz kızımın küçüklüğüne ve bana döndü tabi kayınvalidelere göre hep oğulları

Ben de bişi sorayım babalar günü için ne yağacaksınız ve ilk anneler gününde nasıl geçt ne hissettiniz?

kizlar nasilsiniz.
kardes kiskancligindan cildirmak uzereyim..
bir de bu 40 cikmasi. Suya tas anahtar tuz atiliyormus. Bana tas tuhaf geldi pis ya yikamak lazim yani
bi de islami birsey degilmis sanirim.oyle mi
hic yapasim yok bir sakincasi olmaz degil.mi

Ben yapmayacağım. Hiçbir şey olmaz canım, dini bir dayanağı yok.

Vaveyylla Canım sen de mukuslu kakadan bahsetmişsin. Geçti mi sizdeki? Benim kızımda da başladı, kan yok, rengi normal ama mukus var.

Kızlar Benin bebeğin kakasında uzayan şeyler var bu tek başına besin alarjisini gösterir mi rengi sarı ama bu uzayan şeyler tehlikeli mi doktora gittiğimizde gaita tahlili baktılar orda da mukus var yazıyor ama doktor pek ciddiye almadı laktoz alarjisi bakmış kakada negatif çıkmış redüktan madde diye bir test parazit falan da yok ama diğer besinlere karşı mı alarji gösterir uzayan şeyler dikkate almalımıyım doktor bana sindirim sorunu yok dedi ama sçbrsin alerjisi olanlar bakabilir mi acaba

Bir de çocuğu uykuya dalmaya zorlanan arkadaşlar için de tavsiyem var iyi geceler çayı ve saç kurutma makinesi sesi

İyi geceler çayı nedir.

Bana benzeten de oluyor babasına benzetende ama ben kimseye benzetemiyorumm.

Ben de bişi sorayım babalar günü için ne yağacaksınız ve ilk anneler gününde nasıl geçt ne hissettiniz?

Anneler gününde çok kötü olmuştum annemi özlemiştim gün boyu ağladım diyebilirim. Ama kendimle ilgili pek bir şey hissedemedim. Daha çok yeniyiz ondan heralde.

D dilzar okuyunca çok duygulandım ne diyeceğimi bilemedim. Zor ama geçiyor her şey. Aileden uzak olmak banada çok koyuyor. Yine de sabırla şükürle günleri geçirmeye çalışıyorum. Daha zor durumda olanları düşünüyorum. İnşallah geçecek zaman her şey yoluna girecek. Ortam düzelsin ailelerimizi göreceğiz tekrar eski neşeli güzel günler gelecek. Biraz daha sabr etmemiz lazım.

Ben yapmadım oldum olası böyle şeyleri sevmem zaten...

Canım öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah benim bilgim yok sezeryan oldugum icin ama zorlamadan dolayi bacağında ödem olmustu Benimkinin ters gelmeye çalıştığı için geçti ama

Benimki doğduğunda daha babasıydı şimdi biraz kızımın küçüklüğüne ve bana döndü tabi kayınvalidelere göre hep oğulları
Benimkinde de sadece erkek tarafı gorumcemler falan babasına inanılmaz benzetmiyir kalbim kirilmasin diye sanirim

Ben uzun olmayan bur tedavinin arkasından hamile kaldım çok şükür o yüzden çok duygusaldim o gün kızıma bakıp aglayip şükrettim onu bana verene eşim çiçek alıp gelmiş valla erkeklere ne var bi çiçek al bitsin ohh bende calismadigim için küçük bi şey alırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…