Bebeğini sağlıkla büyüt öncelikle hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar
Bende 5 mayıs günü 7 saat süren suni sancı ile doğum yaptım. Bebeğimın doğum sırasında kafasını çıkaramadığı için vakumla çektiler. Kafasında ufak bir ödem oldu kontrolde birşey yok zamanla geçer dediler ama korkuyorum tecrübeli anneler varsa yazabilir mi bir sorun olurumu? Üstüne birde doğar doğmaz sarılık oldu ama onun değeri gittikçe düşüyor şükür
Teşekkür ederim hepimizin bebeği sağlıkla büyür inşallahBebeğini sağlıkla büyüt öncelikle hayırlı olsunBir arkadaşıma aynısı olmuştu. Düzeldi sonra bebeği gayet sağlıklı canım.
Onu tam bilmiyorum canım ama öyle çok sürmez bence. Doktoruna danış istersen için rahat etsin.Teşekkür ederim hepimizin bebeği sağlıkla büyür inşallahne kadar zamanda geçmişti biliyormusın acaba?
herkese günaydın...
dün televizyon izlerken bugün bayram şarkısı çalmaya başladı. mutlu mutlu danseden küçük kizim ( 6 yaşında) bana döndü. anne o kadar mutluyum ki mutluluktan ağlayabilirim dedi ve birden sesli bir şekilde ağlamaya basladi. kucaklastik, beraber aglastik biraz. sonra ağlamanın gercek sebebini söyledi; kuzenlerini özlemiş. yavrum benim, içim cız etti. aklıma geldikçe ağlıyorum. herşey o kadar üst üste geldi ki yavrum için. sevdiği kreşinden, öğretmeninden ayrildi, 15 tatilde memlekete giderdik, riskli hamileliğim yüzünden gidemedik, bebek geldi ilgi ona kaydi, şimdi bayramda yine gidemeyecegiz. duygularini çok göstermez zaten, patladi yavrucuk. en çok da çok mutluyum deyip bastirmaya çalışmasına üzüldüm.
sonra şubattan beri yaşadıklarımızı düşündüm. iki cocugumu evde bırakıp doğuma gitmemi, sonra arkadaşlar aldi. doğumda içeceğim çorbayı hoşafı bile kendim yaptim gittim. sarılık tedavilerinde evde yalniz kalmalari, telefonla görüşmemiz, eşimin gel git yapması. eve geldik doğumdan sonra eşim dışında bir çorba yapanim, olmadi. hadi sana süt olsun diye bir tatli yapanım olmadi. çocukları oynatan, havalarini değiştiren olmadi.bgeçti mi geçti gitti şükür ama şimdi niyeyse içime oturdu hepsi. gerçi herkes az buçuk ayni. 12 senedir hep uzaktayiz ama aileden uzak olmanin zorluğunu iliklerime kadar hissettim bu süreçte. hep güçlü durmaya çalıştım hala da öyle olmak zorundayim çocuklar için ama dün geceden beri arada vuruyor aklima. tek dileğim çocuklarda bir travma olmadan geçsinr şu virüs süreci.
Benimki doğduğunda daha babasıydı şimdi biraz kızımın küçüklüğüne ve bana döndü tabi kayınvalidelere göre hep oğullarıKızlar hep sorun konuşuyoruz hadi muhabbet acayim bebekleri kime benzetiyorsunuzdaha belli olmaz döner falan ama şimdiden sinyal veriyordur mesela benim nankör kızım onu 9 ay taşıyan ağrısını acısını çeken ben değilmişim gibi ayak parmaklarina kadar çirkin babasına benziyor sizde durumlar ne
Ben yapmayacağım. Hiçbir şey olmaz canım, dini bir dayanağı yok.kizlar nasilsiniz.
kardes kiskancligindan cildirmak uzereyim..
bir de bu 40 cikmasi. Suya tas anahtar tuz atiliyormus. Bana tas tuhaf geldi pis ya yikamak lazim yani
bi de islami birsey degilmis sanirim.oyle mi
hic yapasim yok bir sakincasi olmaz degil.mi
Bir de çocuğu uykuya dalmaya zorlanan arkadaşlar için de tavsiyem var iyi geceler çayı ve saç kurutma makinesi sesi
Kızlar hep sorun konuşuyoruz hadi muhabbet acayim bebekleri kime benzetiyorsunuzdaha belli olmaz döner falan ama şimdiden sinyal veriyordur mesela benim nankör kızım onu 9 ay taşıyan ağrısını acısını çeken ben değilmişim gibi ayak parmaklarina kadar çirkin babasına benziyor sizde durumlar ne
Ben de bişi sorayım babalar günü için ne yağacaksınız ve ilk anneler gününde nasıl geçt ne hissettiniz?
Doktora danıştım ultrason çekildi sıkıntı yok dendi ama ne bileyim korkuyorum ya sonradan birşey çıkarsa diyeOnu tam bilmiyorum canım ama öyle çok sürmez bence. Doktoruna danış istersen için rahat etsin.
Bilmiyorum ki sormadım koku olmayinca ama ciddi birşey değildir merak etme sen yarın bi danış bakalımNe sorun oluyor acaba yaYarın doktor kontrolümüz var, ne diyecek bakalım.
Hatta bazen babası ayakta pispisliyo diyorum arkanı dönüyorsun küçük ahmet önünu dönüyorsun büyük ahmetBizimki de öyle. Anne karnında ki resimlerde bile babası diyorduk. Bende dahil Her gören Babası diyor
Ben yapmadım oldum olası böyle şeyleri sevmem zaten...kizlar nasilsiniz.
kardes kiskancligindan cildirmak uzereyim..
bir de bu 40 cikmasi. Suya tas anahtar tuz atiliyormus. Bana tas tuhaf geldi pis ya yikamak lazim yani
bi de islami birsey degilmis sanirim.oyle mi
hic yapasim yok bir sakincasi olmaz degil.mi
Canım öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhaba arkadaşlar
Bende 5 mayıs günü 7 saat süren suni sancı ile doğum yaptım. Bebeğimın doğum sırasında kafasını çıkaramadığı için vakumla çektiler. Kafasında ufak bir ödem oldu kontrolde birşey yok zamanla geçer dediler ama korkuyorum tecrübeli anneler varsa yazabilir mi bir sorun olurumu? Üstüne birde doğar doğmaz sarılık oldu ama onun değeri gittikçe düşüyor şükür
Ben benimkinde bana benzeyen yer arıyorum yokBenimki kimseye benzemiyor tam olarak.. Yüz şekli, kaşlar ben, dudak baba, burun teyzeAma her gün değişiyor.
Benimkinde de sadece erkek tarafı gorumcemler falan babasına inanılmaz benzetmiyir kalbim kirilmasin diye sanirimBenimki doğduğunda daha babasıydı şimdi biraz kızımın küçüklüğüne ve bana döndü tabi kayınvalidelere göre hep oğulları
Ben uzun olmayan bur tedavinin arkasından hamile kaldım çok şükür o yüzden çok duygusaldim o gün kızıma bakıp aglayip şükrettim onu bana vereneBen de bişi sorayım babalar günü için ne yağacaksınız ve ilk anneler gününde nasıl geçt ne hissettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?