2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Beb suyuna hicbir şey koymadım dua ederek yikadim sadece dini anlamda sıkıntı olmaz bence çünkü bu bi gelenek yapmasanda olur ha kalabalık olsak eğlenceli olurdu ama kendi başına ne tadı olacak

böyle bişi içinde Melisa papatyafalan var bir haftadan sonra bebekler kullanabiliyor.. 100 ml ti tüm güne yayın diyordoktorlar ben de sabah öğlen akşam 30 veriyorum bazen sadece akşam 30 yapıyorum.. rahatlıyor baya..

cocuğun sana minik elleri ile bişiker yapınca anlarsın güzelliğini anneler gününün..

ben de babalar gününde babasını kaybeden biri olarak çok üzgün geçiyor ama yüne de eşime birşeyler yaparım..

Kişiye Özel 25 Fotoğraflı Kolaj Tablo (Ahsp00021) bundan yaptırdım bir tane bir de su heykellerden yapmak için tozunu aldım

Okuyunca bende agladim bu aralar gep aglayasim var zaten hepimiz bunaldik cok seyle ugrasiyoruz anne olmak zor hamilelik dogum ve sonrasi .. çocuklarımızda kucuk vuucutlariyla daha cok etkileniyor . Guzel gunlerimiz olsun hep insallah

haklisin zaten iyi tarafından bakmasam çok daha fazla etkilenirdim ama arada annem gelebilseydi hem benim hem çocuklar için çok daha iyi olurdu.

minik kızının anneanesiyle görüsebilmesi bile öyle bir nimet ki. biz de o da yok, hayırlısı diyorum, pozitif düşünüyorum. zaten gelse de şimdiye çoktan gidecekti diyorum. dünkü olayin etkisindeyim galiba hala. geçecek inşallah.

sagolasin teşekkür ederim

ben yapmadim canim. dini birşey değil tamamen kültürel. isteyen dileyen yapiyor.

öyle haklısın ki cancagizim. hepsi gececek, nasil zor durumda olanlar var, şükür başımızın üstünde bir dam, yiyecek ekmeğimiz, sağlığımız var. Allah sagligimizdan etmesin. gördüğümüzden geri koymasin. sağolasın cok teşekkür ederim.

Sanki memeyi hic almamis cocuk gibi ve bu ani beklemiş gibi artik agzina alip birakma olacak sekilde dahi memeye dokunmuyor .
Tamam kuzum biberon ile ver şu milletin kutsal meme tavrı bizi üzüyor. Sağabilirsen sütünden ver yoksa manasını ver annesi çocuğu aç bağırtmak zorlamak doğru değil sakinden dene olmuyor mu ver mamasını

Aynen öyle. Tam oğlum uyudu diyorum azck ben de dinleniyim diyorm bu kez de kızım uyanmş oluyo. Oğlum 3-4 gündr böyle eskiden yine gündüzleri kesintisiz 4-5 saatlik uykusu olurdu şimdi o da yok. 5 dk yatıyo kalkıyo hmn. Hiç uyumuyo hiç ama hiç. Çok ilginç ya bi derdi olmalı diyoruz eşimle. En son tereyağını yemekte fazla kullanmştık hatta iki gün üst üste öyle yedk yemeği ona bağladım bakalım. Kestm tereyağını. Biraz rahatlama olrsa ondanmş dicem.

Bizim de sarı kaka ve mukus var. Bakalım bize doktor yarın ne diyecek. Kaka tahlili nasıl veriyıruz?

Eğer olmazda sütü de kes bakalım işe yarayacak mı alerji diyeti yap

Benim ki öyle de susmuyor ki hep bir ağlama modunda napacağımı şaşırdım
Acaba biyeri mi ağrıyo canım gaz falan belki de btmedi gtti şu gazlar dabi sebep bulmaya çalış. Benmki de huzursuz son ginlerde. Naltım farklı olarak diye dişinyrum kara kara.

E Elfst
bizde döküntü vardı direk diyete başladık tahlil istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…