Öyle yapcam. Huzursuzluk ve yüzde boyunda kızarıklıktan başka alerji belrtisi yok. Boynundakiler egzama gibi.Eğer olmazda sütü de kes bakalım işe yarayacak mı alerji diyeti yap
Memeden direk emmesi gercekten büyük nimet anneyede bebege . Sagiyorum simdilik mama ve sut seklinde vereceğim . Gittigi yere kadar sütümü veririm . Memeye resmen kosullanmis asla almiyor . Ara verelim zamanla belki umut yine Allahtan.Tamam kuzum biberon ile ver şu milletin kutsal meme tavrı bizi üzüyor. Sağabilirsen sütünden ver yoksa manasını ver annesi çocuğu aç bağırtmak zorlamak doğru değil sakinden dene olmuyor mu ver mamasını
Bizim kızı ilk gördüğümde Allahım dedim aynı kaynana m . Kendisini de pek severim (?)Ben uzun olmayan bur tedavinin arkasından hamile kaldım çok şükür o yüzden çok duygusaldim o gün kızıma bakıp aglayip şükrettim onu bana vereneeşim çiçek alıp gelmiş valla erkeklere ne var bi çiçek al bitsin ohh bende calismadigim için küçük bi şey alırım diye düşünüyorum
Benimki tutmadıEmzik de Philips ultra air bunu da her bebek tutuyormuş..
Şaşırdım hem internette gördüm böyle yazanı hem çevremde acaba aynısından mı bahaediyoruzBenimki tutmadı
Evet canım philips avent air ben de burda okudum tutmayan yok diye, internette de araştırdım yorumları okudum hemen sipariş ettim ve sonumuz hüsranŞaşırdım hem internette gördüm böyle yazanı hem çevremde acaba aynısından mı bahaediyoruz
Ultra airi tutmasa bibs alacaktım ben de.. Bence dene.Evet canım philips avent air ben de burda okudum tutmayan yok diye, internette de araştırdım yorumları okudum hemen sipariş ettim ve sonumuz hüsranBips varmış bi de onu denemeyi düşünüyorum ya da pes mi etsem bilemedim tutmayacak sanki benimki emzik..
Bosverin emzigi biberonu kızlar bebisler hic ummadigin bir anda Allah korusun meme reddi yapar hele atak haftalari var buyudukce akillari daha da yetecek hosuna gider. Gak derse ver memeyi guk derse ver memeyi gerekirse egilmekten kopsun sırtım derdim ben yeter ki emsin diye ama 2 cocugumda begenmedi benim memeyiEvet canım philips avent air ben de burda okudum tutmayan yok diye, internette de araştırdım yorumları okudum hemen sipariş ettim ve sonumuz hüsranBips varmış bi de onu denemeyi düşünüyorum ya da pes mi etsem bilemedim tutmayacak sanki benimki emzik..
amin canim. ağlama n'olur. paylasmak için yazdim. hep geçecek bu günler. çok mutlu hep mutlu günlerimiz olsun inşallah.Okuyunca bende agladim bu aralar gep aglayasim var zaten hepimiz bunaldik cok seyle ugrasiyoruz anne olmak zor hamilelik dogum ve sonrasi .. çocuklarımızda kucuk vuucutlariyla daha cok etkileniyor . Guzel gunlerimiz olsun hep insallah
Bezine poşet bağladık pipiyi dışarda bıraktık o şekilde ben dün akşam mama verdim ilk kez mamadan sonra uzayan şeyler arttı resmen sümüksi acaba mama mı dokundu ki anlamadım bakalım devam edecek mi memelerim söndü diye rehavete kapılıp verdim psikolojikmiş sonradan geldi yine sütüm keşke vermeseydim ama aç diye vermiş bulundum bakalım mamadaysa belli eder kendini yarına kalmaz herhalde doktora sorun bakalım ne diyecek buraya da yazarmısınızBizim de sarı kaka ve mukus var. Bakalım bize doktor yarın ne diyecek. Kaka tahlili nasıl veriyıruz?
bizde de öyle. eğer kaka varsa az bile olsa alıyorum o zaman hafifcik. ama huzursuz değilse aralığı daha uzun tuttuğum oluyor dolu dolu. günde 4 kez doluysa.tamam diyorum ben.Uzun almazsam dolu dolu oluyor ama ne sıklıkla aldığına bağlı oluyor doluluğu bu Seder emdi 1 buçuk saat sonra bir daha emmek istedi bezine baktım çiş yapmış ama dolu dolu ağır değildi eğer uzun almazsam çok dolu oluyor
evet mersindeyim. nursel hanım çok pozitif cok enerjik. ucret fazla gelebiliyor ama teşhisleri cok iyi. ikinci bebe oldugu icin daha rahatim biliyorum artik bircok seyi onun icin aile hekimine goturup izlemini yapmak yeterli geliyor. ama allah korusun bir sıkıntı olsa nursele gitmek istiyorum.Mersin’desiniz sanırım nursel hanımı ben de duydum. Biz de ona gidecek gibiyiz.
Deniyim o da olmazsa bakkal emziğiUltra airi tutmasa bibs alacaktım ben de.. Bence dene.
Ah canım vallahi çok üzülüyorum seni böyle gördükçe keşke elden bişey gelse bi mucize olsa da tutsa bebeğin memeyiBosverin emzigi biberonu kızlar bebisler hic ummadigin bir anda Allah korusun meme reddi yapar hele atak haftalari var buyudukce akillari daha da yetecek hosuna gider. Gak derse ver memeyi guk derse ver memeyi gerekirse egilmekten kopsun sırtım derdim ben yeter ki emsin diye ama 2 cocugumda begenmedi benim memeyi
Eki Görüntüle 2636333
böyle bişi içinde Melisa papatyafalan var bir haftadan sonra bebekler kullanabiliyor.. 100 ml ti tüm güne yayın diyordoktorlar ben de sabah öğlen akşam 30 veriyorum bazen sadece akşam 30 yapıyorum.. rahatlıyor baya..
cocuğun sana minik elleri ile bişiker yapınca anlarsın güzelliğini anneler gününün..
ben de babalar gününde babasını kaybeden biri olarak çok üzgün geçiyor ama yüne de eşime birşeyler yaparım..
Kişiye Özel 25 Fotoğraflı Kolaj Tablo (Ahsp00021) bundan yaptırdım bir tane bir de su heykellerden yapmak için tozunu aldım Eki Görüntüle 2636334
Su yudumlamak ne demek canım?
[/QUOTE
Ben mama zaten başından beri veriyorum, onla ilgili değil bence.. Doktorun dediğini yazarım canım..Bezine poşet bağladık pipiyi dışarda bıraktık o şekilde ben dün akşam mama verdim ilk kez mamadan sonra uzayan şeyler arttı resmen sümüksi acaba mama mı dokundu ki anlamadım bakalım devam edecek mi memelerim söndü diye rehavete kapılıp verdim psikolojikmiş sonradan geldi yine sütüm keşke vermeseydim ama aç diye vermiş bulundum bakalım mamadaysa belli eder kendini yarına kalmaz herhalde doktora sorun bakalım ne diyecek buraya da yazarmısınız
Aynen canm tek iyi yönü de bebeğimizin sağlıklı olup yanımızda olması zaten gerisi önemli değil de benim düğünüm vs olmadığı için resmimiz yok hep hamileyken hayal ediyodum arastiriyodum aile çekimini olmadı iyi bi kamera aldiririm kendimiz çekeriz diye düşünüyorum bakalm o da yatmazsaYok ya biraz zor bu vüris belası kolay kolay gidicek gibi değil Allahım nerden geldiyse başımıza hiç bilmiyorum .biz hastanede çekim yaptık ama çok agrım vardı sezeryan olmuştum çünkü o kadar sunum yapmıştım .ne biliyim en kötüsü doğum odasında tek başıma olmaktı ailem yoktu eşim ve ben . Hepimiz böleyiz tabi çok şükür bebeklerimiz yanımızda varsın olsun olmasın diyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?