2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
neyle sağım yapiyorsunuz?
[/QUOTE]
Elektrikli pompa ile yapıyorum

Benim ki her yerde yatıyor annem salladığında uyanmasın diye ayağından yere battaniye serip ona bırakıyor , oturma odasında park beşik var akşam babası bakıp ben uyurken gece 3 e kadar falan orada yatıyor sonra 3 sen 6-7 e kadar odamızda mobilya beşikte yatıyor, ondan sonra tilki uykusu gibi mır mır uyuduğu için ya yatağın yanında elektrikli ana kucağında ya da tanımda yatıyor ben de deli yayan biri olarak zorlanmıyorum bebek varken tam dalamıyorum zaten beraber babası işe gidince yatıyoruz çift kişilik hatta kolumda uyuyor çoğu zaman kolumu yastık yapıp öyle uyumaya bile alıştım sorun olmaz

Kıyamam minige ya ne kadar güzel iletişim kurmuş ama masallah. Duygularını iyi ki dışa vurmuş bu kez. Anneyle paylaşmak apayrı bir şey bu yaşımda bile. Kaldı ki çocukken anneyle paylaşabilmek onu nasıl rahatlatmistir. İnşallah bu günler gececk dilzar
Aa o zaman çok mu giydiriyorum acaba? Ben başta çocuğu az giydirmistim ve gece uyuyamamisti. Farkedince çok ağladım, sanırım ondan sonra kıyafet konusunda hep korkuyla yaklaştım üşür diye. Biraz incelteyim bir de öyle bakayım o zaman. Kollarının soğuk olması sıkıntı mi meseka? Hemen üşüdü diye giydiriyorum. Sabah kısa kolluyla duruyodu soğuk geldi kollari giydirdim hemen. Hata mı ediyorum bilmiyorum ki. Ah yanımda bir büyüğün olmaması ne kadar zorladı beni
38 sen sonra ateş yüksek diyor bizim doktorumuz
Bana da 37.5 demişti.
Bu bebekler daha dönmeye başlamadı dimi?

bi de sizinkiler de beline kadar çıkıyor mu kaka yapınca? Bez markası ile alakası var mı bunun?
Çıkıyor benimkinin. Çok sıvı çünkü. Sıvı ama bezin emecegi kadar da sıvı değil. O yüzden çıkıyor çoğu zaman.
Göz kaş burun baba, dudak çene kulak ben, eller dede ortaya karışık bizim bebe
Nette ben de baktım burada N neverland85 da yazmıştı anne sütü fazla gelince de oluyormuş. Biraz ayrıntılı araştırınca aslında on sütü çok içen bebekte oluyormus.

Ya şu giydirme işinde kafayı yiyeceğim ben de.. Dün çok sıcak diye kısa kollu giydirdim, 27 küsürdü derece.. Bugün dün hata mı ettim acaba dedim, yine atlet üzerine uzun kollu takım giydirdim. 27.9 derece şu an.. Nasıl bileceğim çocuk üşüyor mu sıcaklıyor mu diye.. İkisinde de keyfi yerinde görünüyor.

Ben reflü yatağı ile birlikte sabahları aldım ortamiza birkaç kez. Ama o yatak olmasa cesaret edemezdim canim. Ben de sakin yatarım ama bebek bu. Bir de benimki anne yani beşik Zaten yanımda gibi bir şey. Reflü yatağı ya da babynest ile alinabilir bence.

Dün gece kısa kollu ile uyudu ama bana bir sor gece boyu acaba üşüyor mu korkusu ile uyudum ben de. Ensesinden anlaşılır diyorlar bizimkinin ensesi hep sıcak anlamadım ki.

Kızlar benim oğlan keltoş doğdu. Kafası hep sıcak normal mi bu? Arka tarafından bahsediyorum

Ben 2 çeşit emzik almıştım. Biri philips acente air’di bunu ilk verdim kızım tutmadı. Biri de bibs’ti şu an keyifle emiyor. Bibs’in ucu anne memesine çok yakın diyorlar biz memnunuz ama her bebek farklı tabi ki

Son düzenleme:
Neden geç anladınız kakasında bir terslik yokmuydu sinsi seyredebiliyor mu bu hastalık
kakada terslik soyleydi mukus coktu ve bol kaka yapiyordu.kaka yapana kadar kivraniyordu.mukus bagirsak florasiymis aslinda.yani bildigin flora sokulup atılıyor. bunu da kk da okudum.dogrulugunu bilemem.dr a israrla cok kaka yaptigini surekli kustugunu kakayi 2 saate bir yaptigini ama yaptiktan kisa sure sonra yine sanci tuttugunu yapinca rahatlastigini soyledim.kaka nasil diyordu sulu diyordum.ama mukus ne bilmiyormusum.i arada cok yesil oluyordu hep normal dedi.isonra 4. ay alerji diye bisey var dedi.acaba dedi.o zaman ilk defa duydum.kan olur var mi dedi.bende sandım boyle bissuru kan olcak.neyse kendi kendime diyete basladim.kaka rengi acilinca bi de baktim kan.goturduk acaba o mu bu mu bisurur test.suruplar.
.ve aa galiba alerji.ama neye? herseyi kestim bildigijiz hiyar ekmek cay ve su..kaka tam duzelince basladim sirayla besinlere.her yeni besinde 3 gun bekledim.kaka normalse yenisine gectim.bunlari ben yiyorum tabi.dr once sen dene sutunden minimal duzeyde gecer dedi.tam ek gidaya gecis dönemindeydik ama gecemedik.sut kaynakli olduunu 8. ayda kesin anladik.sonra once meyve pureleri denedik.hep korktum yumurta balik gibi besinleri cok gec verdim.butun yemekler corbalar sade.alerjili bebelere karisik bir yiyecek veremessiniz ilk etapta zaten.dokunan gidayi anlamak icin.

canim takip et.mukus bazen olup geciyor.illa alerji degil.mukus+ yesillik+kan+huzursuzluk hep devamsa alerji olabilir.mukus olunca ne yedim diye dusun.degisik bir besin aldiysa 3 gun falan yeme fark okacak mi bak.o da cok mukus okursa yani.aleejili bebek hep aglar zaten..

Reactions: Kuf
Benim kızım tam 11 ay öyleydi şuan 16 aylık hala öyle diyebilirim sürekli ağlama halinde bir umut geçecek diye dua ediyorum

Dün gece kısa kollu ile uyudu ama bana bir sor gece boyu acaba üşüyor mu korkusu ile uyudum ben de. Ensesinden anlaşılır diyorlar bizimkinin ensesi hep sıcak anlamadım ki.
Kızlar benim oğlan keltoş doğdu. Kafası hep sıcak normal mi bu? Arka tarafından bahsediyorum
Bizimkinin de ensesini soğuk hiç görmedim. Ama emin olamıyorum.
Benimkinin de kafa sıcak canım, keltoşa yakın benim kız da, ben de öyle doğmuşum ama sonradan bir gürleşmiş maşallah orman derdi annem hep tararken

Reactions: Kuf
Arkadaslar bebeğe banyo yaptim sonra kulağının icine doğru kir gibi biseyler gördüm. Bebeklerde kulak kiri oluyor mu ya ?

Eklentiler

• 15897248223021647909828.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 37
Uyuşmadığı zamanlar Buda hep ağlıyor çaya da mı alerjisi varmış orayı anlamadım salatalığa falan

Bizde de aynı durum söz konusu oysa ultrason da aynı bendim eşim üzülürdü ben onu teselli ederdim 2. Sana benzer diye durum değişti ikinciyi de artık düşünmüyor gibiyim
Bir de sizin bebeklerde koca adam seslileri öıkatıyor mu ıhh oah gibi tövbe yarabbşm kız birde benim ki

Yarın bizim için çok yorucu bir gün olacak, kızım için daha doğrusu 1. ay kontrolü var, muhtemelen kan testi vs ister doktor, hele de kakada mukus var dersek belki ona da tahlil ister. Kalça ultrasonu var, aşısı var. Ardından başka hastaneye kalp doktoruna gideceğiz. Orada da kalp ultrasonu çekilecek. Dua edin kızlar inşallah üfürümü geçmiştir, ciddi bir şey yoktur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…