2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
O sesleri benimki de çıkarıyor, nasıl premsessin sen kızım diyorum Hatta arada kişniyor gibi yapıyor

biz sadece dua etcez

1

O seninkinin seçenek fazlaymış.

İnşallah hepsi sıkıntısız sorunsuz geçer canım.

Biz de Salı günü çocuk kardiyolojisine gittik. İnşallah bişey çıkmaz güzel haberlerle gelirsiniz

O sesleri benimki de çıkarıyor, nasıl premsessin sen kızım diyorum Hatta arada kişniyor gibi yapıyor
Ahaha ay valla ben burda sormaya çekinmiştim benim oğlandan da o kişniyo dediğin ses cikiyo bende kendimce diyodum acaba niye böyle diye ahahaha ay tobe ya niye böyle sesleri cikiyo ki acep

Uyuşmadığı zamanlar Buda hep ağlıyor çaya da mı alerjisi varmış orayı anlamadım salatalığa falan
hayir buun besinleri kestim sadece onlari yedim.neye dokundugunu anlamak icin.ya bugun benim kiz surekli kusmakta ve istahsiz.moralim yok.kendimi anlatamadim herhalde.kafam daginik.su linki inceleyeni.orada gevramel diye bir arkadas var epey bilgili.son 50 sayfada epey güzel seyler yazmis.

ama o asılari protesto ediyormus.alerjiyi tetikledigini dusunuyor.ama brn asilarimiz tam yaptiricam alerji geciyor.ama basit bir kizamiktan cocugum olsun istemem.asi onemli kanaatimce.

Valla ben çok alıyordum yanıma mama yüksek bir minderim var onun üzerine bırakıyorum riski azaltmak için birde ben rüyam da hep bebeği emziryotum

ya sirtim karincalaniyor gibi oluyor? spinal anesteziden mi?dunden beri isnirim bozuldu

Ben yatırıyorum beşikte deliksiz uyumuyor bi türlü. Sabahları yada gece yatırıyorum yanında bizim yatağı da daha bi sevdi nedense anlamıyorum uyandıkça hemen dokunuyorum sırtından az bi sallıyorum geri uyuyor beşikte bunu yapana kadar uyanmış oluyor çoktan.

Bende sabahları alıcam yanıma çünkü belim çok ağrıyor çok uyanıyor. Sürekli kalk otur kalk otur. 5 gündür geçmeyen bir ağrı var inşallah kötü bir şey değildir.

Benim ortanca kızımda yumurta alerjisi vardı hepsini yaşadım ama 2 yaşında geçti şimdi çok yediğinde oluyır o kadar. Bu kızımda da mukus var ama diğer hiçbir belirti yok yine alerji var diyebilir miyiz acaba

Canım canını sıkma bende normal doğum yaptım benm bebişte de dediğin gibi ufak bi ödem oldu. Bende gecer öi ki olmuştum ama bebeğim suan 1 aylık . Kayboldu gitti. Sıkma canını gecee

benim de oyleydi basta.bennpeynir ve yogurt sutlu tatli tuketiyordum sadece mukustu.birgun sutu direk ictkm kan geldi.dr 15 gun sonra diyeti bozduracak anlayip emin olmak icin.

Bende sabahları alıcam yanıma çünkü belim çok ağrıyor çok uyanıyor. Sürekli kalk otur kalk otur. 5 gündür geçmeyen bir ağrı var inşallah kötü bir şey değildir.

Uyanıkken eğer gezdirmezsek istediği pozisyonda ağlıyor canım. Kan yok yeşil kaka yok. Huzursuzluk var işte. Ben olmadı sabahları yumurtayı peyniri vs keseyim bi bakalım fark edecek mi?
38 derece falan kafası ya büyüdüğü için ki acaba? Ben de kel doğmuşum şimdi kivircigim
İnşallah minik hiç ağlamadan canı yanmadan geçer hepsi sağlıkla canım.

Beşikte deliksiz uyumuyorlar nedense. Az önce bi buçuk 2 saat uyumuşuz ikimizde eşim geldi yeter uyanın artık diye yatakta yatırmıştım yine. Öyle derin dalmıyorsun zaten duyuyor oluyorum sesini hemen iki dokunuyorum uyuyor yine. Beşiğe de alışsın istiyorum ama yok orda ki uyku süreleri çok kısa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…