- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
O sesleri benimki de çıkarıyor, nasıl premsessin sen kızım diyorumBizde de aynı durum söz konusu oysa ultrason da aynı bendim eşim üzülürdü ben onu teselli ederdim 2. Sana benzer diye durum değişti ikinciyi de artık düşünmüyor gibiyim
Bir de sizin bebeklerde koca adam seslileri öıkatıyor mu ıhh oah gibi tövbe yarabbşm kız birde benim ki
biz sadece dua etcezkizlar nasilsiniz.
kardes kiskancligindan cildirmak uzereyim..
bir de bu 40 cikmasi. Suya tas anahtar tuz atiliyormus. Bana tas tuhaf geldi pis ya yikamak lazim yani
bi de islami birsey degilmis sanirim.oyle mi
hic yapasim yok bir sakincasi olmaz degil.mi
1Benim ki her yerde yatıyor annem salladığında uyanmasın diye ayağından yere battaniye serip ona bırakıyor , oturma odasında park beşik var akşam babası bakıp ben uyurken gece 3 e kadar falan orada yatıyor sonra 3 sen 6-7 e kadar odamızda mobilya beşikte yatıyor, ondan sonra tilki uykusu gibi mır mır uyuduğu için ya yatağın yanında elektrikli ana kucağında ya da tanımda yatıyor ben de deli yayan biri olarak zorlanmıyorum bebek varken tam dalamıyorum zaten beraber babası işe gidince yatıyoruz çift kişilik hatta kolumda uyuyor çoğu zaman kolumu yastık yapıp öyle uyumaya bile alıştım sorun olmaz
Yarın bizim için çok yorucu bir gün olacak, kızım için daha doğrusu1. ay kontrolü var, muhtemelen kan testi vs ister doktor, hele de kakada mukus var dersek belki ona da tahlil ister. Kalça ultrasonu var, aşısı var. Ardından başka hastaneye kalp doktoruna gideceğiz. Orada da kalp ultrasonu çekilecek. Dua edin kızlar inşallah üfürümü geçmiştir, ciddi bir şey yoktur inşallah..
Biz de Salı günü çocuk kardiyolojisine gittik. İnşallah bişey çıkmaz güzel haberlerle gelirsinizYarın bizim için çok yorucu bir gün olacak, kızım için daha doğrusu1. ay kontrolü var, muhtemelen kan testi vs ister doktor, hele de kakada mukus var dersek belki ona da tahlil ister. Kalça ultrasonu var, aşısı var. Ardından başka hastaneye kalp doktoruna gideceğiz. Orada da kalp ultrasonu çekilecek. Dua edin kızlar inşallah üfürümü geçmiştir, ciddi bir şey yoktur inşallah..
Hi tamam canm sağolSigortalı çalışıyor görünen lazım diye biliyorum canım.
Sizin problem neydi canım? Sonucunuz nasıl?Biz de Salı günü çocuk kardiyolojisine gittik. İnşallah bişey çıkmaz güzel haberlerle gelirsiniz
Ahaha ay valla ben burda sormaya çekinmiştim benim oğlandan da o kişniyo dediğin ses cikiyo bende kendimce diyodum acaba niye böyle diye ahahaha ay tobe ya niye böyle sesleri cikiyo ki acepO sesleri benimki de çıkarıyor, nasıl premsessin sen kızım diyorumHatta arada kişniyor gibi yapıyor
hayir buun besinleri kestim sadece onlari yedim.neye dokundugunu anlamak icin.ya bugun benim kiz surekli kusmakta ve istahsiz.moralim yok.kendimi anlatamadim herhalde.kafam daginik.su linki inceleyeni.orada gevramel diye bir arkadas var epey bilgili.son 50 sayfada epey güzel seyler yazmis.Uyuşmadığı zamanlar Buda hep ağlıyor çaya da mı alerjisi varmış orayı anlamadım salatalığa falan
Valla ben çok alıyordum yanıma mama yüksek bir minderim var onun üzerine bırakıyorum riski azaltmak için birde ben rüyam da hep bebeği emziryotumKızlar bebeği yatakta yanında yatıran var mı?
Tehlikeli biliyorum ama benim bebiş sabahları yarım saatte uyanıyor yanımda yatsa daha iyi uyur mu diye düşünüyorum ne dersiniz?
Derli toplu yatarım asla deli yatmışım yok zarar vereceğimi düşünmüyorum ama riskli mi sizce?
Ben yatırıyorum beşikte deliksiz uyumuyor bi türlü. Sabahları yada gece yatırıyorum yanında bizim yatağı da daha bi sevdi nedense anlamıyorum uyandıkça hemen dokunuyorum sırtından az bi sallıyorum geri uyuyor beşikte bunu yapana kadar uyanmış oluyor çoktan.Kızlar bebeği yatakta yanında yatıran var mı?
Tehlikeli biliyorum ama benim bebiş sabahları yarım saatte uyanıyor yanımda yatsa daha iyi uyur mu diye düşünüyorum ne dersiniz?
Derli toplu yatarım asla deli yatmışım yok zarar vereceğimi düşünmüyorum ama riskli mi sizce?
Ben yatırıyorum beşikte deliksiz uyumuyor bi türlü. Sabahları yada gece yatırıyorum yanında bizim yatağı da daha bi sevdi nedense anlamıyorum uyandıkça hemen dokunuyorum sırtından az bi sallıyorum geri uyuyor beşikte bunu yapana kadar uyanmış oluyor çoktan.
Benim ortanca kızımda yumurta alerjisi vardı hepsini yaşadım ama 2 yaşında geçti şimdi çok yediğinde oluyır o kadar. Bu kızımda da mukus var ama diğer hiçbir belirti yok yine alerji var diyebilir miyiz acabakakada terslik soyleydi mukus coktu ve bol kaka yapiyordu.kaka yapana kadar kivraniyordu.mukus bagirsak florasiymis aslinda.yani bildigin flora sokulup atılıyor. bunu da kk da okudum.dogrulugunu bilemem.dr a israrla cok kaka yaptigini surekli kustugunu kakayi 2 saate bir yaptigini ama yaptiktan kisa sure sonra yine sanci tuttugunu yapinca rahatlastigini soyledim.kaka nasil diyordu sulu diyordum.ama mukus ne bilmiyormusum.i arada cok yesil oluyordu hep normal dedi.isonra 4. ay alerji diye bisey var dedi.acaba dedi.o zaman ilk defa duydum.kan olur var mi dedi.bende sandım boyle bissuru kan olcak.neyse kendi kendime diyete basladim.kaka rengi acilinca bi de baktim kan.goturduk acaba o mu bu mu bisurur test.suruplar.
.ve aa galiba alerji.ama neye? herseyi kestim bildigijiz hiyar ekmek cay ve su..kaka tam duzelince basladim sirayla besinlere.her yeni besinde 3 gun bekledim.kaka normalse yenisine gectim.bunlari ben yiyorum tabi.dr once sen dene sutunden minimal duzeyde gecer dedi.tam ek gidaya gecis dönemindeydik ama gecemedik.sut kaynakli olduunu 8. ayda kesin anladik.sonra once meyve pureleri denedik.hep korktum yumurta balik gibi besinleri cok gec verdim.butun yemekler corbalar sade.alerjili bebelere karisik bir yiyecek veremessiniz ilk etapta zaten.dokunan gidayi anlamak icin.
Canım canını sıkma bende normal doğum yaptım benm bebişte de dediğin gibi ufak bi ödem oldu. Bende gecer öi ki olmuştum ama bebeğim suan 1 aylık . Kayboldu gitti. Sıkma canını geceeMerhaba arkadaşlar
Bende 5 mayıs günü 7 saat süren suni sancı ile doğum yaptım. Bebeğimın doğum sırasında kafasını çıkaramadığı için vakumla çektiler. Kafasında ufak bir ödem oldu kontrolde birşey yok zamanla geçer dediler ama korkuyorum tecrübeli anneler varsa yazabilir mi bir sorun olurumu? Üstüne birde doğar doğmaz sarılık oldu ama onun değeri gittikçe düşüyor şükür
benim de oyleydi basta.bennpeynir ve yogurt sutlu tatli tuketiyordum sadece mukustu.birgun sutu direk ictkm kan geldi.dr 15 gun sonra diyeti bozduracak anlayip emin olmak icin.Benim ortanca kızımda yumurta alerjisi vardı hepsini yaşadım ama 2 yaşında geçti şimdi çok yediğinde oluyır o kadar. Bu kızımda da mukus var ama diğer hiçbir belirti yok yine alerji var diyebilir miyiz acaba
Ben yatırıyorum beşikte deliksiz uyumuyor bi türlü. Sabahları yada gece yatırıyorum yanında bizim yatağı da daha bi sevdi nedense anlamıyorum uyandıkça hemen dokunuyorum sırtından az bi sallıyorum geri uyuyor beşikte bunu yapana kadar uyanmış oluyor çoktan.
Uyanıkken eğer gezdirmezsek istediği pozisyonda ağlıyor canım. Kan yok yeşil kaka yok. Huzursuzluk var işte. Ben olmadı sabahları yumurtayı peyniri vs keseyim bi bakalım fark edecek mi?canim takip et.mukus bazen olup geciyor.illa alerji degil.mukus+ yesillik+kan+huzursuzluk hep devamsa alerji olabilir.mukus olunca ne yedim diye dusun.degisik bir besin aldiysa 3 gun falan yeme fark okacak mi bak.o da cok mukus okursa yani.aleejili bebek hep aglar zaten..
38 derece falan kafası ya büyüdüğü için ki acaba? Ben de kel doğmuşumBizimkinin de ensesini soğuk hiç görmedim. Ama emin olamıyorum.
Benimkinin de kafa sıcak canım, keltoşa yakın benim kız da, ben de öyle doğmuşum ama sonradan bir gürleşmiş maşallah orman derdi annem hep tararken
İnşallah minik hiç ağlamadan canı yanmadan geçer hepsi sağlıkla canım.Yarın bizim için çok yorucu bir gün olacak, kızım için daha doğrusu1. ay kontrolü var, muhtemelen kan testi vs ister doktor, hele de kakada mukus var dersek belki ona da tahlil ister. Kalça ultrasonu var, aşısı var. Ardından başka hastaneye kalp doktoruna gideceğiz. Orada da kalp ultrasonu çekilecek. Dua edin kızlar inşallah üfürümü geçmiştir, ciddi bir şey yoktur inşallah..
Beşikte deliksiz uyumuyorlar nedense. Az önce bi buçuk 2 saat uyumuşuz ikimizde eşim geldi yeter uyanın artık diyeBende sabahları alıcam yanıma çünkü belim çok ağrıyor çok uyanıyor. Sürekli kalk otur kalk otur. 5 gündür geçmeyen bir ağrı var inşallah kötü bir şey değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?