2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Aynen canım ya bir deneyeyim. Beşikte de sallamaya alıştırdım ama yanımdayken inşallah sorun olmaz. Sırtından hafif sallarım bende senin gibi. Keşke işe yarasa.

Tikkabilla size kalbinde üfleme olduğunu ne zaman söylemişlerdi . Bizim de kardiyoloji ye gitmemiz lazım , aynı sorun bizde de var ama geçer demişti doktor . Doğduğu gün söylediler bize .

Doktora danıştım ultrason çekildi sıkıntı yok dendi ama ne bileyim korkuyorum ya sonradan birşey çıkarsa diye
Gönlünü ferah tut canım. Tıp gelişti artık. Gerekirse başka bir hastaneye götürüp baktır istersen.

Ahaha ay valla ben burda sormaya çekinmiştim benim oğlandan da o kişniyo dediğin ses cikiyo bende kendimce diyodum acaba niye böyle diye ahahaha ay tobe ya niye böyle sesleri cikiyo ki acep
Ay benimki de keçi gibi ses çıkarıyor uyandı keçim diyorum hatta.

Ayy kuzum benim mutluyum deyip ağladı demek kıyamam onaa.. gerçekten şu zor günler hepimizi bunalttı şimdiki çocuklara çok üzülüyorum nerede bizim cocuklugumuz
Canim normalde hediye beklemem benimkide gitmis ayıcık almis kavga ettik hiç birşey almasaydın daha iyiydi dedim :)
Canim bazen uyumuyor yanıma aldiğimda sakinleşiyor sarılıyorum hafiftende:) ama yapmamam lazim o uyuyor bende dalıyorum çok ufaklar Allah korusun
Canim yaaa benim kızda ınsallah yoktur
Mama + anne sutu alıyor ama benim sütüm çok yok. Yesil kaka sarı kaka karışık 2 hafta olacak neredeyse mukus yok gibi ama kıvamı yapışık biraz yani mukus jel gibi oluyor diye biliyorum. Onun dışında döküntü kızarıklık vs de yok. Sürekli yeme isteğide var. Huzursuzluk genelde akşam saatlerinde yapıyor. Kakasini günde 1 sefer dolu yapıyor. Bunun dışında tek korktuğum bugünkü kakada tam poposunu silerken ıslak mendille çok ufak nokta kadar kırmızılık gördüm ama kan mi emin değilim iyice kakaya baktım kan yoktu. Kaka kokuyor biraz hic kokmaz mi Off o kadar tedirginimki kontrolde soylicem hepsini testte yaptiramadim. Sence alerjik olabilir mi ?

Kızlar bebeğinde alerji olanlar vücudundaki döküntüler nasıldı acaba?
Benimkinin alerji mi bilmiyorum ama kaş bölgesinde sarı sıvılı kabarcıklar oluştu. Doktora gönderdim fotoğraf çekip krem verdi. Daha düzelme olmadı bakalım kullanıyorum.

Kızlar benim oğlan emzirmenin sonlarına doğru mememi çekiştirmeye ve ıkınır gibi yapmaya başlıyor. Aniden memeyi bırakıyor sonra sinirle geri alıp hızlı hızlı nefes alarak memeyi tekrar emiyor. Sık sık bunu yaparken boğuluyor böyle olan var mı ya niye yapıyor anlamıyorum. Çok sık yapıyor bunu

Senin gözünde eşi benzeri yoktur ondan

Aynısını bizde yasıyoruz, uyku uyanıklık arasında emerken cok sakin ama diğer zamanlarda cok bu sekilde emiyor karnına giden gurultu seslerini duyuyırum ve aniden gaz oluyor hemen

Aynı bizim evi tarif etmişsin alt açma köşesi oluştu salonda resmen her yer her yerde
Benimki de eşime benziyor aynı, bir kaç kişi bana benzetti ama yok kirpiklere kadar eşim dudakları ve gamzeleri bana çekmiş sadece he birde baya saçı var o da ben
İslamla alakası yok canım şamanlardan kalma bir gelenek bu. Bende yapmıcam. Dua okuyacağım suyuna sadece.
Deniyim o da olmazsa bakkal emziği
Ben chicco kullanıyordum canım ama son zamanlarda hep attı ağzından bibs aldım cuk cuk emiyor.
Ben sabah 6 7 den sonra alıyorum ortaya ama emzirme yastığının ortasına yatırıyorum. O sert olduğu için koruma gibi oluyor yanlardan, yaklaşamıyoruz.

Kız sizinki benzemeye niye uzaktan baslamis senin tüp bebekti değil mi canim ne kadar ugrastiniz şükür meyvesini almissin Rabbim dileyen herkese nasip etsin

Benimki beni yürüyen meme olarak görüyor yanına yatıp koklamak nasip olmadı pek ben yatınca ağlayıp emmek istiyor direk sipa

Uyku eğitimine daha var o zamana kadar düzen oturtmaya calismak zor gün gününü tutmuyor

Kimsenin gönlü kalmasın istedi demekki kuzum ya

Reactions: Kuf
Ahh ahh nankör evlatlar çıkarıyor benimki de değişik sesler bazen diyorum senin poncik bedenine hiç yakışıyor mu şu sesler

Canım Allah yardımcın olsun inşallah gecmistir kalbindeki problem

Benimkinin alerji mi bilmiyorum ama kaş bölgesinde sarı sıvılı kabarcıklar oluştu. Doktora gönderdim fotoğraf çekip krem verdi. Daha düzelme olmadı bakalım kullanıyorum.
Ya onu bende bugün farkettim kavliyor deri atıyor sanmıştım sorun muymus

Canım benimkide yapıyor gazi olunca ona sinirleniyor memeyi nefes nefese emiyor gazla alakalı yoksa normal olduğunda hiç yapmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…