Evet canim beya gibiydi dışında zaten içinde birşey yok kir büyük ihtimal. Elimle gosterdigim yerdede vardi.Benimkinde de oluyor canim temizliyorum beyaz givi görünüyor alınca sarı gibi
Biz erken doğduk, zayıf doğduk diye çocuk kardiyolojisine götürün dediler. Prof ismi verdiler. Götürdük . Ultrasonla baktı. Ölçülemeyecek bir açıklık var ama kendiliğinden kapanır. 6 ay sonra kontrole getirin dedi. Darısı size inşallahSizin problem neydi canım? Sonucunuz nasıl?
Canım valla mukus mu emin değilim ama bazen ip gibi uzuyor kakası sanırım mukus başka tütlü oluyorVaveyylla Canım sen de mukuslu kakadan bahsetmişsin. Geçti mi sizdeki? Benim kızımda da başladı, kan yok, rengi normal ama mukus var.
hayir canim o kadardan bisey olmaz.kesme yemeni icmeni.bebek de senden gucten dusersin.kan gormeden diyet yapma.sakincali.o normal bisey.kucak isterler simdi.alerji aglamasi cok siddetli.aci cekiyor cocuk.Uyanıkken eğer gezdirmezsek istediği pozisyonda ağlıyor canım. Kan yok yeşil kaka yok. Huzursuzluk var işte. Ben olmadı sabahları yumurtayı peyniri vs keseyim bi bakalım fark edecek mi?
38 derece falan kafası ya büyüdüğü için ki acaba? Ben de kel doğmuşumşimdi kivircigim
İnşallah minik hiç ağlamadan canı yanmadan geçer hepsi sağlıkla canım.
kan boyle bir yerdeyse hemen endise etme yaparken yirtilmis olabilir.homijen dagilmis birkac kilcal damar gibi kahvemsi kirmisizimsi oluyor.ayrica alerjik bebe bol kaka yapar.endise etme bence normal Allah sihhat versin cnmAyy kuzum benim mutluyum deyip ağladı demek kıyamam onaa.. gerçekten şu zor günler hepimizi bunalttı şimdiki çocuklara çok üzülüyorum nerede bizim cocuklugumuz
Canim normalde hediye beklemem benimkide gitmis ayıcık almiskavga ettik hiç birşey almasaydın daha iyiydi dedim :)
Canim bazen uyumuyor yanıma aldiğimda sakinleşiyor sarılıyorum hafiftende:) ama yapmamam lazim o uyuyor bende dalıyorum çok ufaklar Allah korusun
Canim yaaa benim kızda ınsallah yoktur
Mama + anne sutu alıyor ama benim sütüm çok yok. Yesil kaka sarı kaka karışık 2 hafta olacak neredeyse mukus yok gibi ama kıvamı yapışık biraz yani mukus jel gibi oluyor diye biliyorum. Onun dışında döküntü kızarıklık vs de yok. Sürekli yeme isteğide var. Huzursuzluk genelde akşam saatlerinde yapıyor. Kakasini günde 1 sefer dolu yapıyor. Bunun dışında tek korktuğum bugünkü kakada tam poposunu silerken ıslak mendille çok ufak nokta kadar kırmızılık gördüm ama kan mi emin değilim iyice kakaya baktım kan yoktu. Kaka kokuyor biraz hic kokmaz mi Off o kadar tedirginimki kontrolde soylicem hepsini testte yaptiramadim. Sence alerjik olabilir mi ?
Vallahi benimki de aynı babası, tedavi ile oldu, onca sıkıntı yaşadım hamilelikte, kaç kere hastanelik oldum, tansiyon reflü, ama bir gram benzemiyor sağlıklı olsun. İşin şakası inşallah babası gibi adam olsun. Hepsi hayırlı evlat olsun. Anneli babalı büyütelim mürvetini görmeyi nasip etsin RabbimKız sizinki benzemeye niye uzaktan baslamissenin tüp bebekti değil mi canim ne kadar ugrastiniz şükür meyvesini almissin Rabbim dileyen herkese nasip etsin
Yenidoğanlarda olurmuş canım öyle dedi doktor. Krem verdi. Gece gündüz sürüyorum. Şu şekilde benimkindeYa onu bende bugün farkettim kavliyor deri atıyor sanmıştım sorun muymus
Şu gazlar bitse de rahat etsekCanım benimkide yapıyor gazi olunca ona sinirleniyor memeyi nefes nefese emiyor gazla alakalı yoksa normal olduğunda hiç yapmiyor
Canm emziriyor musun.? Birde mamayı ne ile veriyorsunuz bebeğe.?Kızlar merhabalar Pek bakamıyorum buralara artıkkonuşulmuştur mutlaka ama süt artırmak için neler yapıyorsunuz? Benim sütüm çok az mamayı aşırı artırdık bebek kilo alsın diye. Nerdeyse mamayla besleniyor çocuk. Neler yapabilirim sütüm artsın diye
Bize doğduğunda söylediler hemen dışarıdan kardiyolog getirttik o gün muayene etti. Şimdi yarın tekrar kontrol edilecek.Tikkabilla size kalbinde üfleme olduğunu ne zaman söylemişlerdi . Bizim de kardiyoloji ye gitmemiz lazım , aynı sorun bizde de var ama geçer demişti doktor . Doğduğu gün söylediler bize .
Uzuyorsa sümük gibiyse mukus oluyor.Canım valla mukus mu emin değilim ama bazen ip gibi uzuyor kakası sanırım mukus başka tütlü oluyor
6 yılın sonunda çok şükürKız sizinki benzemeye niye uzaktan baslamissenin tüp bebekti değil mi canim ne kadar ugrastiniz şükür meyvesini almissin Rabbim dileyen herkese nasip etsin
Kiminle görüştün canım ne kadar istediler?memnun kalırsan bizede haber verir misinBenimde bu hafta sunger gibi sündü memeler gecede dolmayinca bugun gecede istemedi . Geceden beridie savastik sonunda o kazandi verdim biberonu . Icti uyudu.
Son eds yöntemini bugun denicem bide netten bir emzirme danismani buldum bakalim umut vadederse onu denicem ucretli ama denicem bakalim .
Sümük gibi değil işte bir kez farkettim ip gibiydiBize doğduğunda söylediler hemen dışarıdan kardiyolog getirttik o gün muayene etti. Şimdi yarın tekrar kontrol edilecek.
Uzuyorsa sümük gibiyse mukus oluyor.
Kızlar merhabalar Pek bakamıyorum buralara artıkkonuşulmuştur mutlaka ama süt artırmak için neler yapıyorsunuz? Benim sütüm çok az mamayı aşırı artırdık bebek kilo alsın diye. Nerdeyse mamayla besleniyor çocuk. Neler yapabilirim sütüm artsın diye
Sen bezine poşet bağlayıp git kaka tahlili yapılacaksa oralarda uğraşma bezin emmemmesi gerekirYarın bizim için çok yorucu bir gün olacak, kızım için daha doğrusu1. ay kontrolü var, muhtemelen kan testi vs ister doktor, hele de kakada mukus var dersek belki ona da tahlil ister. Kalça ultrasonu var, aşısı var. Ardından başka hastaneye kalp doktoruna gideceğiz. Orada da kalp ultrasonu çekilecek. Dua edin kızlar inşallah üfürümü geçmiştir, ciddi bir şey yoktur inşallah..
Merhaba kızlar en yakın zamanda doktora gidecegım ama sizede sormak istedim bebeğimin sırtı bu sekilde seyler çıktı. Yeni sayılır daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?