2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimkinde de oluyor canim temizliyorum beyaz givi görünüyor alınca sarı gibi
Evet canim beya gibiydi dışında zaten içinde birşey yok kir büyük ihtimal. Elimle gosterdigim yerdede vardi.

Eklentiler

• IMG-20200517-WA0003.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 46
Sizin problem neydi canım? Sonucunuz nasıl?
Biz erken doğduk, zayıf doğduk diye çocuk kardiyolojisine götürün dediler. Prof ismi verdiler. Götürdük . Ultrasonla baktı. Ölçülemeyecek bir açıklık var ama kendiliğinden kapanır. 6 ay sonra kontrole getirin dedi. Darısı size inşallah

hayir canim o kadardan bisey olmaz.kesme yemeni icmeni.bebek de senden gucten dusersin.kan gormeden diyet yapma.sakincali.o normal bisey.kucak isterler simdi.alerji aglamasi cok siddetli.aci cekiyor cocuk.

kan boyle bir yerdeyse hemen endise etme yaparken yirtilmis olabilir.homijen dagilmis birkac kilcal damar gibi kahvemsi kirmisizimsi oluyor.ayrica alerjik bebe bol kaka yapar.endise etme bence normal Allah sihhat versin cnm

Kız sizinki benzemeye niye uzaktan baslamis senin tüp bebekti değil mi canim ne kadar ugrastiniz şükür meyvesini almissin Rabbim dileyen herkese nasip etsin
Vallahi benimki de aynı babası, tedavi ile oldu, onca sıkıntı yaşadım hamilelikte, kaç kere hastanelik oldum, tansiyon reflü, ama bir gram benzemiyor sağlıklı olsun. İşin şakası inşallah babası gibi adam olsun. Hepsi hayırlı evlat olsun. Anneli babalı büyütelim mürvetini görmeyi nasip etsin Rabbim

Kızlar merhabalar Pek bakamıyorum buralara artık konuşulmuştur mutlaka ama süt artırmak için neler yapıyorsunuz? Benim sütüm çok az mamayı aşırı artırdık bebek kilo alsın diye. Nerdeyse mamayla besleniyor çocuk. Neler yapabilirim sütüm artsın diye

Ya onu bende bugün farkettim kavliyor deri atıyor sanmıştım sorun muymus
Yenidoğanlarda olurmuş canım öyle dedi doktor. Krem verdi. Gece gündüz sürüyorum. Şu şekilde benimkinde

Verdiği krem de şu:

Eklentiler

• Screenshot_20200517_213459.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 45
Canm emziriyor musun.? Birde mamayı ne ile veriyorsunuz bebeğe.?

Merhaba kızlar en yakın zamanda doktora gidecegım ama sizede sormak istedim bebeğimin sırtı bu sekilde seyler çıktı. Yeni sayılır daha.

Eklentiler

• 886C5574-5381-4949-9B5D-541BA9668124.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 70
  • 7FFD484C-5B39-46FA-9672-CD0A61888911.webp
    15 KB · Görüntüleme: 68
Tikkabilla size kalbinde üfleme olduğunu ne zaman söylemişlerdi . Bizim de kardiyoloji ye gitmemiz lazım , aynı sorun bizde de var ama geçer demişti doktor . Doğduğu gün söylediler bize .
Bize doğduğunda söylediler hemen dışarıdan kardiyolog getirttik o gün muayene etti. Şimdi yarın tekrar kontrol edilecek.
Canım valla mukus mu emin değilim ama bazen ip gibi uzuyor kakası sanırım mukus başka tütlü oluyor
Uzuyorsa sümük gibiyse mukus oluyor.

Kız sizinki benzemeye niye uzaktan baslamis senin tüp bebekti değil mi canim ne kadar ugrastiniz şükür meyvesini almissin Rabbim dileyen herkese nasip etsin
6 yılın sonunda çok şükür Ayy sorma . Dalga geçerdik hamileyken ismini koymadan önce bebeğimi pancar diye seviyorduk .eşim Karadenizli , ben İç Anadolu . Laz pancarı mı olacak şeker pancarı mı derken , laz pancarımız oldu İsteyen herkese zahmetsiz verip , zahmetsiz sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kizlaar. 1 aylık bebeklerinize mama verirken genelde mama içen bebekleriniz kaç cc içiyor ne kadar verince doyuyor.?

Kiminle görüştün canım ne kadar istediler?memnun kalırsan bizede haber verir misin

Gaz sıkıntısının bittiğini yada azalmaya başladığını nasıl anlarız?
Benim kızım 2-3 gündür kendi kendine ıkınmadan gaz çıkarmaya başladı.

Humana emziren anne çayı
Bimin berk emziren anne çayı
Bestlak damla
Gün içinde Hurma, ceviz, dut kurusu yiyorum.
Bol sıvı almaya çalışıyorum.
Duyduğum şeyleri deniyorum. Geçenlerde arkadaşlar irmik helvası yazdı bu akşam yapacağım. Baya üstlerini arttırmış.
En önemlisi stres olmamak, yetmiyor diye düşünmemek. Bebek uyudukça elinden geldiği kadar dinlenmek..
İşe yarıyor gibi. Mamasız idare ediyoruz. Bazen gündüz az gibi oluyor gece iyi doluyor ama. Doymadığını düşünürsem bir ölçek mamada yapıyorum. Zamanla da düzene giriyormuş. 2 aya falan sütü artanlar var. İnşallah hepimizin bol bol sütü olur. Emziremeyenlerde sağarak verir. Çok uzun oldu ama inşallah işine yarar.

Sen bezine poşet bağlayıp git kaka tahlili yapılacaksa oralarda uğraşma bezin emmemmesi gerekir

Merhaba kızlar en yakın zamanda doktora gidecegım ama sizede sormak istedim bebeğimin sırtı bu sekilde seyler çıktı. Yeni sayılır daha.

Çok çok geçmiş olsun. Bir an önce doktor görsün. İnşallah geçici önemsiz bir şeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…