2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet canim beya gibiydi dışında zaten içinde birşey yok kir büyük ihtimal. Elimle gosterdigim yerdede vardi.
Canım benimkinde de oldu doktora götürdüm içine baktı su kaçırmışşınız dedi enfeksiyon falan değilmiş ama kulağın arka tarafına doğru kuruluk devam ediyorsa egzama olabilirmiş

kan boyle bir yerdeyse hemen endise etme yaparken yirtilmis olabilir.homijen dagilmis birkac kilcal damar gibi kahvemsi kirmisizimsi oluyor.ayrica alerjik bebe bol kaka yapar.endise etme bence normal Allah sihhat versin cnm
Benimkinde kan yok ama bugün her emmede kaka yaptı ve mukualuydu son kakası da yeşildi ama son kakaya doğru sümükler azaldı dün akşam süt Mısır yemiştim o mu yaptı acaba bu kadar çok kaka yapmazdı bakalım azalacak mı kakası ağlaması benimkinin de var ama artık salinleştirebilitorum bir ara etinden et koparır gibi ağlıyordu şimdilerde ağlama şiddeti azaldı kolik mi alerjik mi ayırt edemiyorum

Ben 1 ay yanımda yatırdım canım 1 haftadır falan beşiğine alışsın diye yatağına koyuyorum. Hem de tek kişilik yatakta araya bir şey koymadan yatırdım ki uykum çok ağırdır benim ve çok deli yatarım ona rağmen yanında bebek olunca uyku halinde bile dikkatli davranıyorsun içgüdüsel yani al yanına bir şey olmaz.

Emzirirken yanında yatması çok tehlikeli.cnm. Allah korusun meme burnunu kapatir fln. Sen yatağında yatır ne olur ne olmaz. Tedbir bizden takdir Allahtan. . .

ne giyiyorsan bir kat fazlası canim

Gaza geldim bibs alıyorum
ya ben iki bebegimde de weebaby aldım her yerde bulunur fi yatı uygun ikisi de aldı damaklı olandan aldim

Kizlar tam okuyamiorum. Malum. Bebis uyuyunca ben dd uyuyakaliyorumm.
Iyisinizdir insallah..
Denk geldim cogu arkadas doktora gidiyor soruuyor.. ozel cocuk doktoru dimi bahsettiginiz. Biz daha hic gitmedik 37 gunluguz. Bursa da var mi onerdiginiz doktor..
Asi icin bi aile hekimligine gittik iste ama muayene etmedi ki..
Kalca ultrasonu ile ilgili bir sey demedi...virus de var ne zaman gitmek lazim bilemiorum ya..

Bi de aptallik edip cekirdek kola dondurma yedim.gaz olacak buyuk olasiljk.. kimyon cayi mi yapsam kimyonu direk mi yeseeem ne yapsam etkilenmez bebk..

Ne yazık ki ben de aynı durumdayım. Çok üzülüyorum. Rabbim rızıklarını bol versin inşallah

Benimki de küçük bir karadenizli.

Doktor bakınca anlıyor canım 40 ında kakasında uzayan şeyler vardı doktor hemen deneyelim dedi. Yani sen takılıyorsan kendin evde diyet yaparak da deneyebilirsin 7. Günde değişim olur alerjisi varsa

Aynen yaşayan bilir çok haklısın hiç anne sütü alamayanlarda var şükür ikinizde sağlıklısınız büyüsün poposunu ısır seni üzdüğü için

Öyle yapcam. Huzursuzluk ve yüzde boyunda kızarıklıktan başka alerji belrtisi yok. Boynundakiler egzama gibi.
Valla bizim 10. Gün yarın kontrole gideceğiz bakalım ne diyecek ? Alerji maması kabız yaptı kızımı inşallah yoktur alerjisi şikayetlerimiz geçmedi

sarılığı olup da uzun sürer diye bekleyen arkadaş lar geçti mi sizde durumlar nedir biz 37 günlük olduk ama hala sariyiz

Çook teşekkür ederim

Mama verenler kaç günlük bebeğiniz kaç cc nasıl veriyorsunuz anne sütü alıyor mu güncel rakamlar neler bana yardım

en iyisi doktorun danis canim.cok da endise etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…