Canım benimkinde de oldu doktora götürdüm içine baktı su kaçırmışşınız dedi enfeksiyon falan değilmiş ama kulağın arka tarafına doğru kuruluk devam ediyorsa egzama olabilirmişEvet canim beya gibiydi dışında zaten içinde birşey yok kir büyük ihtimal. Elimle gosterdigim yerdede vardi.
Benimkinde kan yok ama bugün her emmede kaka yaptı ve mukualuydu son kakası da yeşildi ama son kakaya doğru sümükler azaldı dün akşam süt Mısır yemiştim o mu yaptı acaba bu kadar çok kaka yapmazdı bakalım azalacak mı kakası ağlaması benimkinin de var ama artık salinleştirebilitorum bir ara etinden et koparır gibi ağlıyordu şimdilerde ağlama şiddeti azaldı kolik mi alerjik mi ayırt edemiyorumkan boyle bir yerdeyse hemen endise etme yaparken yirtilmis olabilir.homijen dagilmis birkac kilcal damar gibi kahvemsi kirmisizimsi oluyor.ayrica alerjik bebe bol kaka yapar.endise etme bence normal Allah sihhat versin cnm
Kızlar bebeği yatakta yanında yatıran var mı?
Tehlikeli biliyorum ama benim bebiş sabahları yarım saatte uyanıyor yanımda yatsa daha iyi uyur mu diye düşünüyorum ne dersiniz?
Derli toplu yatarım asla deli yatmışım yok zarar vereceğimi düşünmüyorum ama riskli mi sizce?
Emzirirken yanında yatması çok tehlikeli.cnm. Allah korusun meme burnunu kapatir fln. Sen yatağında yatır ne olur ne olmaz. Tedbir bizden takdir Allahtan. . .Kızlar bebeği yatakta yanında yatıran var mı?
Tehlikeli biliyorum ama benim bebiş sabahları yarım saatte uyanıyor yanımda yatsa daha iyi uyur mu diye düşünüyorum ne dersiniz?
Derli toplu yatarım asla deli yatmışım yok zarar vereceğimi düşünmüyorum ama riskli mi sizce?
ne giyiyorsan bir kat fazlası canimYa şu giydirme işinde kafayı yiyeceğim ben de.. Dün çok sıcak diye kısa kollu giydirdim, 27 küsürdü derece.. Bugün dün hata mı ettim acaba dedim, yine atlet üzerine uzun kollu takım giydirdim. 27.9 derece şu an.. Nasıl bileceğim çocuk üşüyor mu sıcaklıyor mu diye.. İkisinde de keyfi yerinde görünüyor.
ya ben iki bebegimde de weebaby aldım her yerde bulunur fi yatı uygun ikisi de aldı damaklı olandan aldimGaza geldim bibs alıyorum
Nasıl geçiricem hiç anlamadım.Sen bezine poşet bağlayıp git kaka tahlili yapılacaksa oralarda uğraşma bezin emmemmesi gerekir
Ne yazık ki ben de aynı durumdayım. Çok üzülüyorum. Rabbim rızıklarını bol versin inşallahKızlar merhabalar Pek bakamıyorum buralara artıkkonuşulmuştur mutlaka ama süt artırmak için neler yapıyorsunuz? Benim sütüm çok az mamayı aşırı artırdık bebek kilo alsın diye. Nerdeyse mamayla besleniyor çocuk. Neler yapabilirim sütüm artsın diye
Benimki de küçük bir karadenizli.6 yılın sonunda çok şükürAyy sorma . Dalga geçerdik hamileyken ismini koymadan önce bebeğimi pancar diye seviyorduk .eşim Karadenizli , ben İç Anadolu . Laz pancarı mı olacak şeker pancarı mı derken , laz pancarımız oldu İsteyen herkese zahmetsiz verip , zahmetsiz sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Doktor bakınca anlıyor canım 40 ında kakasında uzayan şeyler vardı doktor hemen deneyelim dedi. Yani sen takılıyorsan kendin evde diyet yaparak da deneyebilirsin 7. Günde değişim olur alerjisi varsaPeki kakada tuhaflık var mıydı sümüksü uzayan şeyler falan yokmuydu sadece döküntü mü her bebekte olduğu kadar kızarıklıklar bizde de var doktor İsilik gibi duruyor dedi inşallah olumsuz birşey yoktur
Hahahahahahah yerim ya@Tbfth Benimki de hep beni gezdir diyor. Ne anlıyor daha ufacık bakacak öyle yatmaya karşı bir protesto tavrı var
Aynen yaşayan bilir çok haklısın hiç anne sütü alamayanlarda var şükür ikinizde sağlıklısınız büyüsün poposunu ısır seni üzdüğü içinMemeden direk emmesi gercekten büyük nimet anneyede bebege . Sagiyorum simdilik mama ve sut seklinde vereceğim . Gittigi yere kadar sütümü veririm . Memeye resmen kosullanmis asla almiyor . Ara verelim zamanla belki umut yine Allahtan.
Valla bizim 10. Gün yarın kontrole gideceğiz bakalım ne diyecek ? Alerji maması kabız yaptı kızımı inşallah yoktur alerjisi şikayetlerimiz geçmediÖyle yapcam. Huzursuzluk ve yüzde boyunda kızarıklıktan başka alerji belrtisi yok. Boynundakiler egzama gibi.
Emziriyorum mamayı da emzirirken beslenme sondası ile veriyorum. Emzirme destek sistemi demiyormuş buna. Gerçi buna daha yeni başladık 3-4 gün önce. Daha önceden şırınga ile verdikCanm emziriyor musun.? Birde mamayı ne ile veriyorsunuz bebeğe.?
Çook teşekkür ederimHumana emziren anne çayı
Bimin berk emziren anne çayı
Bestlak damla
Gün içinde Hurma, ceviz, dut kurusu yiyorum.
Bol sıvı almaya çalışıyorum.
Duyduğum şeyleri deniyorum. Geçenlerde arkadaşlar irmik helvası yazdı bu akşam yapacağım. Baya üstlerini arttırmış.
En önemlisi stres olmamak, yetmiyor diye düşünmemek. Bebek uyudukça elinden geldiği kadar dinlenmek..
İşe yarıyor gibi. Mamasız idare ediyoruz. Bazen gündüz az gibi oluyor gece iyi doluyor ama. Doymadığını düşünürsem bir ölçek mamada yapıyorum. Zamanla da düzene giriyormuş. 2 aya falan sütü artanlar var. İnşallah hepimizin bol bol sütü olur. Emziremeyenlerde sağarak verir. Çok uzun oldu ama inşallah işine yarar.
Uzamış sarılık olmuş ama geçer o merak etme kan değeri önemli olan ciltte bazen geç gidiyorsarılığı olup da uzun sürer diye bekleyen arkadaş lar geçti mi sizde durumlar nedir biz 37 günlük olduk ama hala sariyiz
en iyisi doktorun danis canim.cok da endise etmeBenimkinde kan yok ama bugün her emmede kaka yaptı ve mukualuydu son kakası da yeşildi ama son kakaya doğru sümükler azaldı dün akşam süt Mısır yemiştim o mu yaptı acaba bu kadar çok kaka yapmazdı bakalım azalacak mı kakası ağlaması benimkinin de var ama artık salinleştirebilitorum bir ara etinden et koparır gibi ağlıyordu şimdilerde ağlama şiddeti azaldı kolik mi alerjik mi ayırt edemiyorum
Bende aldım ama beceremiyorum eds sistemini ya nasıl yapıyorsun canm işe yarıyor muEmziriyorum mamayı da emzirirken beslenme sondası ile veriyorum. Emzirme destek sistemi demiyormuş buna. Gerçi buna daha yeni başladık 3-4 gün önce. Daha önceden şırınga ile verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?