- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
Bazılarında oluyor kötü koku ağrı yoksa normalİyi geceler kızlar hepinizin bebeği hayırlı olsun Allah anneli babalı büyütmesi nasip etsin. Bi sorum olucaktı ben 45 gün oldu doğum yapalı hala sarı kahverengi akıntı geliyor normalmi acaba
ınsallah canimkan boyle bir yerdeyse hemen endise etme yaparken yirtilmis olabilir.homijen dagilmis birkac kilcal damar gibi kahvemsi kirmisizimsi oluyor.ayrica alerjik bebe bol kaka yapar.endise etme bence normal Allah sihhat versin cnm
Kizlaar. 1 aylık bebeklerinize mama verirken genelde mama içen bebekleriniz kaç cc içiyor ne kadar verince doyuyor.?
1 aylıkken 90 cc içiyorduMama verenler kaç günlük bebeğiniz kaç cc nasıl veriyorsunuz anne sütü alıyor mu güncel rakamlar neler bana yardım
Yakı uzun sürede etki eder bir saat ile sorun olmaz bir daha yapma kuzumKızlar yardım edin bana.
Belime yakı attırmıştım. Emziriken olmuyormuş. 1 saat sonra öğrendim çıkardım şimdi ama emzirdim de bir şey olmaz demi kızlar çok kötü hissediyorum şuan.
Biz de 50 günlük hala 60 o gün 90 verdim kustu emiyor ama aktif değil. 60 içince 1-2 aaate tekrar istiyorınsallah canim
1 aylıkken 90 cc içiyordu
3 saatte 1 simdi 120 içiyor 48 gunluk ama bazen erlen açıkiyor çok azda emziriyorum sabahları sütüm oluyor genelde
Yakı uzun sürede etki eder bir saat ile sorun olmaz bir daha yapma kuzum
Benimkisi ilk haftalarda 60 cc içiyordu snra 90 a cıktı 35 günlük olduk 90 az geliyor 100 110 hazırlıyorum çok mu acaba bilmiyorum ama doymuyor vermezsem de ağlıyor susturmak imkansız resmenınsallah canim
1 aylıkken 90 cc içiyordu
3 saatte 1 simdi 120 içiyor 48 gunluk ama bazen erlen açıkiyor çok azda emziriyorum sabahları sütüm oluyor genelde
Hava çok socak ben Kısa kollu cıtcıtlı altına şort üstüne normak bir penye battaniye ile örtüyorum Gece bu gündüz yatarken battaniye yerine Müslin de oluyor gündü daha socak evim güneş alıyor 5.kat İstanbul’dayjmAy kızlar ya kısa kollu zıbın ve ince bi yelek giydirdim altında da ince vardı kundakladım güzelce yatırdım acayip terlemiş smdi üst baş degistirdim hemen yine ince giydirdim kısa kollu duruyo kundaklamaya korkuyorum şuan. Siz nasıl giydiriyisunuz.? Niye bu kdar terliyor sizce napmaliyim bi fikir verin kundaklamasam da olmuyor sıçrıyor bir de
Normalde mama vermiyorum ama günde 8-9 kere besleniyor 6 sını emziriyorsam diğer üçünde sağılmış 120 Cc anne süt veriyorum , mama da günde bir kere 120Mama verenler kaç günlük bebeğiniz kaç cc nasıl veriyorsunuz anne sütü alıyor mu güncel rakamlar neler bana yardım
Canim normal 1 - 2 saate istiyor 120 ye tamamlıyor iste. Birden 90 verince kurmuştur 70 75 cc yap birak 3 saat uyusun. Alistira alistira 90 a cik. Bende 90 'dan sonra 120 vermiştim direk ağlıyor diye verdigimi kusmustu sonra 100 110 öyle arttırdım. Bu ara sürekli istiyor ama vermiyorum bence fazla çünkü. 2. Ayina girsin sonra 150 ye yavas yavas çıkarıcam. Bu arada sen hangi mamayı kullanıyorsun?Biz de 50 günlük hala 60 o gün 90 verdim kustu emiyor ama aktif değil. 60 içince 1-2 aaate tekrar istiyor
Yok cnm normal bence bende bi ara 9 10 gün öncesinde 120 vermeye başladımBenimkisi ilk haftalarda 60 cc içiyordu snra 90 a cıktı 35 günlük olduk 90 az geliyor 100 110 hazırlıyorum çok mu acaba bilmiyorum ama doymuyor vermezsem de ağlıyor susturmak imkansız resmen
5 numaralı sonda aldım. Bir ucunu göğsüme bebek memeyi tuttuktan sonra kenarından sokuyorum, diğerini de mamayı koyduğum bardak biberon ya da kaba sarkıtıyorum oluyor. Bence işe yarıyor yarayacak da inşallah. Bir kere mama versem de memeyi uyarmaya devam ediyor az da olsa varsa süt emiyor. Bir de emzirdikten sonra süt bitince başlıyorum buna hemen değil. Bazen çok aç ve sinirli oluyor ağlıyor eğer süt de yoksa memede ağlamaya başlıyor ya da kafayı geriye atıyor o zaman hemen veriyorum mamayı. Bir kere 6 numarayla denedim olmadı kesinlikle 5 ile deneyin. 6 da çok mama geldi ağzından çıktı taştı.Bende aldım ama beceremiyorum eds sistemini ya nasıl yapıyorsun canm işe yarıyor mu
Kolları soğuk olmuyor mu canım kısa kollu giydirince? Ben deneyim dedim de bilek dirsek arası özellikle soğuyverdi.Ay kızlar ya kısa kollu zıbın ve ince bi yelek giydirdim altında da ince vardı kundakladım güzelce yatırdım acayip terlemiş smdi üst baş degistirdim hemen yine ince giydirdim kısa kollu duruyo kundaklamaya korkuyorum şuan. Siz nasıl giydiriyisunuz.? Niye bu kdar terliyor sizce napmaliyim bi fikir verin kundaklamasam da olmuyor sıçrıyor bir de
Canm yorgani var da ince üstüne fazla da örtüyorum bunun kafası acayip terliyo yastık fena olmuş valla uzaktan bak ter anlarsın derece. Yastığın üstüne havlu koydum valla havlu da ter hep yaşHava çok socak ben Kısa kollu cıtcıtlı altına şort üstüne normak bir penye battaniye ile örtüyorum Gece bu gündüz yatarken battaniye yerine Müslin de oluyor gündü daha socak evim güneş alıyor 5.kat İstanbul’dayjm
Kabız canm zor yapiyo tuvaletini o durum korkutuyo her gu hakikibyag var 1 kaşık veriyorum daha düzelmedi. Mama kabız yapar mı ki yaCanim normal 1 - 2 saate istiyor 120 ye tamamlıyor iste. Birden 90 verince kurmuştur 70 75 cc yap birak 3 saat uyusun. Alistira alistira 90 a cik. Bende 90 'dan sonra 120 vermiştim direk ağlıyor diye verdigimi kusmustu sonra 100 110 öyle arttırdım. Bu ara sürekli istiyor ama vermiyorum bence fazla çünkü. 2. Ayina girsin sonra 150 ye yavas yavas çıkarıcam. Bu arada sen hangi mamayı kullanıyorsun?
Yok cnm normal bence bende bi ara 9 10 gün öncesinde 120 vermeye başladım
Canm 6 numara aldım da hiç gelmedi ki boğazına sıçrasın çok uğraştım video baktım öyle ay bende olmadi getiremedim sondadan5 numaralı sonda aldım. Bir ucunu göğsüme bebek memeyi tuttuktan sonra kenarından sokuyorum, diğerini de mamayı koyduğum bardak biberon ya da kaba sarkıtıyorum oluyor. Bence işe yarıyor yarayacak da inşallah. Bir kere mama versem de memeyi uyarmaya devam ediyor az da olsa varsa süt emiyor. Bir de emzirdikten sonra süt bitince başlıyorum buna hemen değil. Bazen çok aç ve sinirli oluyor ağlıyor eğer süt de yoksa memede ağlamaya başlıyor ya da kafayı geriye atıyor o zaman hemen veriyorum mamayı. Bir kere 6 numarayla denedim olmadı kesinlikle 5 ile deneyin. 6 da çok mama geldi ağzından çıktı taştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?