Aynen kirdir ya belli zaten alincaEvet canim beya gibiydi dışında zaten içinde birşey yok kir büyük ihtimal. Elimle gosterdigim yerdede vardi.
Yok canm sıcacık öyle üşümüyor. Gündüz de terlemiyor gece daha bi çok ter var. Dışarı sıcak ama ev gayet normal yani bu kadar terletecek kadar kesinlikle değil. Kafasının olti terliyo yastık görsen varya teri uzaktan görürsün kafasıni koyduğu yer hep belliKolları soğuk olmuyor mu canım kısa kollu giydirince? Ben deneyim dedim de bilek dirsek arası özellikle soğuyverdi.
Hava çok mu sıcak acaba da terliyor ki bebeğin?
Benimki de çekmedi 5 lik sondayla yaptik bizde 20 lik siringayla iteledik agzina mama gitti ama yinede istemedi meme ucu olayını sevmiyor sanirim biberon gibi sertlik istiyorCanm 6 numara aldım da hiç gelmedi ki boğazına sıçrasın çok uğraştım video baktım öyle ay bende olmadi getiremedim sondadan
Aynen öyle huyuda benzeyebilir babasına usengeclik hariç o çok yoruyor beniVallahi benimki de aynı babası, tedavi ile oldu, onca sıkıntı yaşadım hamilelikte, kaç kere hastanelik oldum, tansiyon reflü, ama bir gram benzemiyor sağlıklı olsun. İşin şakası inşallah babası gibi adam olsun. Hepsi hayırlı evlat olsun. Anneli babalı büyütelim mürvetini görmeyi nasip etsin Rabbim
Sağol canim ben dün şu ile temizledim akşamda banyo yaptı şuan belli olmuyor tekrar olunca fotosunu atayım bunun gibi oluyor brnimkideYenidoğanlarda olurmuş canım öyle dedi doktor. Krem verdi. Gece gündüz sürüyorum. Şu şekilde benimkinde
Eki Görüntüle 2636495
Verdiği krem de şu:
Geçmiş olsun çok mu kalın giydiriyorsun acabaMerhaba kızlar en yakın zamanda doktora gidecegım ama sizede sormak istedim bebeğimin sırtı bu sekilde seyler çıktı. Yeni sayılır daha.
Bi grup vardı burda çatlarla ignesiyle hamile kalmaya yönelik takip ediodum o dönemde ne kadar çok insan uğraşıyordu hamile kalmak için çok şükür bize nasip oldu darisi isteyen herkese olsun6 yılın sonunda çok şükürAyy sorma . Dalga geçerdik hamileyken ismini koymadan önce bebeğimi pancar diye seviyorduk .eşim Karadenizli , ben İç Anadolu . Laz pancarı mı olacak şeker pancarı mı derken , laz pancarımız oldu İsteyen herkese zahmetsiz verip , zahmetsiz sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Umarım öyle de devam eder benimkide 2 gün rahatti 1 gün geri geldi sonra 1 gün az vardı böyle böyle bitecek heraldeGaz sıkıntısının bittiğini yada azalmaya başladığını nasıl anlarız?
Benim kızım 2-3 gündür kendi kendine ıkınmadan gaz çıkarmaya başladı.
Mama kabız yapıyor maalesefKabız canm zor yapiyo tuvaletini o durum korkutuyo her gu hakikibyag var 1 kaşık veriyorum daha düzelmedi. Mama kabız yapar mı ki ya
Allah allah bende çok rahat oldu ama anlayamadım. Memeye tam oturacak hava almadan emecek bebek. Kenardan hava alırsa çekilmiyor. Bi de sondayı ağzına baya sokuyorum. Sadece ucunu verirsen o da olmuyorCanm 6 numara aldım da hiç gelmedi ki boğazına sıçrasın çok uğraştım video baktım öyle ay bende olmadi getiremedim sondadan
Kesinlikle probiyotik değil içeriği enzim laktoz enzimi emilimi azaltan damla buAlerjimiz yok bağırsakları için probiyotik olarak dedi. Hiç duymadım ama Burda size iyi geldi mi
Günaydın herkesebebeğinin yüzünde isilik olanlar ben dün annemin demesiyle bebeğimi tuzlu suyla yıkadım kuruladıktan sonrada bepantol sensiderm sürdüm bugün nerdeyse hiçbir şey kalmamış yüzünde. Denemek isteyen olur diye yazayım dedim.
Ben şırınga ile yapmadım açıkçası cesaret edemedim çünkü eds sistemini tek başıma yapmaya çalıştım ağladı dayanamam dedi kv cıktı koca desen işte hangi zaman onu bekleyimBenimki de çekmedi 5 lik sondayla yaptik bizde 20 lik siringayla iteledik agzina mama gitti ama yinede istemedi meme ucu olayını sevmiyor sanirim biberon gibi sertlik istiyor
Çözüm ne canm ya napsam kabızlık geçer gider karnına masaj yapıyorum öyle yapiyo çocuk öyle ıkınıyo karnı da sert değilMama kabız yapıyor maalesef
Gaz olabilir canim.Kızlar benim oğlan emzirmenin sonlarına doğru mememi çekiştirmeye ve ıkınır gibi yapmaya başlıyor. Aniden memeyi bırakıyor sonra sinirle geri alıp hızlı hızlı nefes alarak memeyi tekrar emiyor. Sık sık bunu yaparken boğuluyorböyle olan var mı ya niye yapıyor anlamıyorum. Çok sık yapıyor bunu
Sanırım var alerjisi. Dün yüzünde başında döküntüler gördüm. Tüm gün emdigini kustu. Memeyi reddetmeye başladı akşam. Veriyorum ağzının içinde deli gibi ağlıyor ama nasıl. En son yıkadım rahatlar diye yine verdim yine ağladı. Mecbur mama yaptım onu içince sakinledi uyudu. Gece de sütümü sağıp döktüm mama verdim bebeğe de. Sabah emzirdim azıcık kustu ama bilmiyorum devam eder mi? Önceki gün kızartılmış patlicandan yapılma musakka yemiştim kızartma yapar mi alerji canım? Bugun yumurta peynir vs yemesem diyorum. Ama inek sütüne olsa mamayi da kusardi dimi? Mama similac marka. Çok üzgünüm dünden berihayir canim o kadardan bisey olmaz.kesme yemeni icmeni.bebek de senden gucten dusersin.kan gormeden diyet yapma.sakincali.o normal bisey.kucak isterler simdi.alerji aglamasi cok siddetli.aci cekiyor cocuk.
Bir zamanlar tüp bebek bölümünde takılıyordum ben de , 4. Denemede tutturduk çok şükürBi grup vardı burda çatlarla ignesiyle hamile kalmaya yönelik takip ediodum o dönemde ne kadar çok insan uğraşıyordu hamile kalmak için çok şükür bize nasip oldu darisi isteyen herkese olsuno aşamalar çok zor gitsin gelmesin ☺ laz pancarını gidisindan kokla benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?