2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kolları soğuk olmuyor mu canım kısa kollu giydirince? Ben deneyim dedim de bilek dirsek arası özellikle soğuyverdi.

Hava çok mu sıcak acaba da terliyor ki bebeğin?
Yok canm sıcacık öyle üşümüyor. Gündüz de terlemiyor gece daha bi çok ter var. Dışarı sıcak ama ev gayet normal yani bu kadar terletecek kadar kesinlikle değil. Kafasının olti terliyo yastık görsen varya teri uzaktan görürsün kafasıni koyduğu yer hep belli

Canm 6 numara aldım da hiç gelmedi ki boğazına sıçrasın çok uğraştım video baktım öyle ay bende olmadi getiremedim sondadan
Benimki de çekmedi 5 lik sondayla yaptik bizde 20 lik siringayla iteledik agzina mama gitti ama yinede istemedi meme ucu olayını sevmiyor sanirim biberon gibi sertlik istiyor

Aynen öyle huyuda benzeyebilir babasına usengeclik hariç o çok yoruyor beni insallah sağlıkla huzurla büyüsünler de varsın benzemesin bana kendi kaybeder ben daha guzeldim

Bi grup vardı burda çatlarla ignesiyle hamile kalmaya yönelik takip ediodum o dönemde ne kadar çok insan uğraşıyordu hamile kalmak için çok şükür bize nasip oldu darisi isteyen herkese olsun o aşamalar çok zor gitsin gelmesin ☺ laz pancarını gidisindan kokla benim icin

Gaz sıkıntısının bittiğini yada azalmaya başladığını nasıl anlarız?
Benim kızım 2-3 gündür kendi kendine ıkınmadan gaz çıkarmaya başladı.
Umarım öyle de devam eder benimkide 2 gün rahatti 1 gün geri geldi sonra 1 gün az vardı böyle böyle bitecek heralde

Canm 6 numara aldım da hiç gelmedi ki boğazına sıçrasın çok uğraştım video baktım öyle ay bende olmadi getiremedim sondadan
Allah allah bende çok rahat oldu ama anlayamadım. Memeye tam oturacak hava almadan emecek bebek. Kenardan hava alırsa çekilmiyor. Bi de sondayı ağzına baya sokuyorum. Sadece ucunu verirsen o da olmuyor

Günaydın herkese bebeğinin yüzünde isilik olanlar ben dün annemin demesiyle bebeğimi tuzlu suyla yıkadım kuruladıktan sonrada bepantol sensiderm sürdüm bugün nerdeyse hiçbir şey kalmamış yüzünde. Denemek isteyen olur diye yazayım dedim.

Kızlar bebeğinde gıda alarjisi olanlar belirtilerden biri de kusma demiştiniz ne şekilde bir kusma bu emdikten hemen sonra mı yoksa ıkınırken falan mı miktarı fazla mı yoksa ağzının kenarından fazlasını ayar gibi mi ili gündür biz de de kuama bar şimdiye kadar hiç olmazdı özellikle ıkınırken çıkarıyor az bişey bende bir türlü anlayamadım bu bebeğin şikayetlerini ya alarji var mı yok mu neden bu kadar huzursuz

Ben bestlak damlayı bıraktım dün hiç içmedim. Mukuslu kaka ve isilikler gitti. Tesadüf mü bilmiyorum. Ama kızım çok kusuyor. Her beslenme sonrası mutlaka.. Bazen de beslenmeden birkaç saat sonra..

Canım nerelerdesin. Pek göremiyorum seni. Gerçi çoğumuz nadir burda ama merak ettim nasıl gidiyor her şey yolunda mı?

Benimki de çekmedi 5 lik sondayla yaptik bizde 20 lik siringayla iteledik agzina mama gitti ama yinede istemedi meme ucu olayını sevmiyor sanirim biberon gibi sertlik istiyor
Ben şırınga ile yapmadım açıkçası cesaret edemedim çünkü eds sistemini tek başıma yapmaya çalıştım ağladı dayanamam dedi kv cıktı koca desen işte hangi zaman onu bekleyim

Gaz olabilir canim.
hayir canim o kadardan bisey olmaz.kesme yemeni icmeni.bebek de senden gucten dusersin.kan gormeden diyet yapma.sakincali.o normal bisey.kucak isterler simdi.alerji aglamasi cok siddetli.aci cekiyor cocuk.
Sanırım var alerjisi. Dün yüzünde başında döküntüler gördüm. Tüm gün emdigini kustu. Memeyi reddetmeye başladı akşam. Veriyorum ağzının içinde deli gibi ağlıyor ama nasıl. En son yıkadım rahatlar diye yine verdim yine ağladı. Mecbur mama yaptım onu içince sakinledi uyudu. Gece de sütümü sağıp döktüm mama verdim bebeğe de. Sabah emzirdim azıcık kustu ama bilmiyorum devam eder mi? Önceki gün kızartılmış patlicandan yapılma musakka yemiştim kızartma yapar mi alerji canım? Bugun yumurta peynir vs yemesem diyorum. Ama inek sütüne olsa mamayi da kusardi dimi? Mama similac marka. Çok üzgünüm dünden beri

Bir zamanlar tüp bebek bölümünde takılıyordum ben de , 4. Denemede tutturduk çok şükür . Amcası foto istediğinde canımız pancar çekti diyor , kaynanam telefonda fotoğraf bölümü pancar tarlası oldu diyor , kuzumun adı pancar kalacak öpüyorum , kokluyorum yerine pancarımı

Kızlar benim minikte de alerji var sanırım. Biliyorum hoş değil ama kakası bu şekilde.
Kakayi iki güne bir yapıyor ve bayağı cıvık. Dün emdigini kustu tüm gün. Fışkırtarak kustu. Akşam hep ağladı durduramadim. Yıkadım rahatladı emzirip yatirayim dedim memeyi reddetti. Emmemek için ağladı resmen. Mama verdim içti uyudu. Mama alerjik değil o zaman inek sütü değil mi acaba olay? Şimdi bugün doktora gidene dek diyet yapayım diyorum. Her şeyi kesip mi başlayım ne dersiniz? Her sabah yumurta yerdim önce onu mu kessem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…