Yani faydalı mı. Kullandınız mi siz kusma yapar mi bu damla.Kesinlikle probiyotik değil içeriği enzim laktoz enzimi emilimi azaltan damla bu
Benim ki emiyor ama iki gündür emmeden sonra kusma var fışkırtacak değil de ağzının kenarından hareket ettirince falan geliyor bende anlamıyorum ya bir sıkıntısı mı var kusma hiç olmuyordu önceden nadir oluyordu iki gündür sık var neye alarjisi var bende anlamadımGaz olabilir canim.
Sanırım var alerjisi. Dün yüzünde başında döküntüler gördüm. Tüm gün emdigini kustu. Memeyi reddetmeye başladı akşam. Veriyorum ağzının içinde deli gibi ağlıyor ama nasıl. En son yıkadım rahatlar diye yine verdim yine ağladı. Mecbur mama yaptım onu içince sakinledi uyudu. Gece de sütümü sağıp döktüm mama verdim bebeğe de. Sabah emzirdim azıcık kustu ama bilmiyorum devam eder mi? Önceki gün kızartılmış patlicandan yapılma musakka yemiştim kızartma yapar mi alerji canım? Bugun yumurta peynir vs yemesem diyorum. Ama inek sütüne olsa mamayi da kusardi dimi? Mama similac marka. Çok üzgünüm dünden beri
Kızlar benim minikte de alerji var sanırım. Biliyorum hoş değil ama kakası bu şekilde.Eki Görüntüle 2636709
Kakayi iki güne bir yapıyor ve bayağı cıvık. Dün emdigini kustu tüm gün. Fışkırtarak kustu. Akşam hep ağladı durduramadim. Yıkadım rahatladı emzirip yatirayim dedim memeyi reddetti. Emmemek için ağladı resmen. Mama verdim içti uyudu. Mama alerjik değil o zaman inek sütü değil mi acaba olay? Şimdi bugün doktora gidene dek diyet yapayım diyorum. Her şeyi kesip mi başlayım ne dersiniz? Her sabah yumurta yerdim önce onu mu kessem?
Ah Blup ne zormuş bu süreçler. Hepimizin ayrı derdi var. Çözüm bulamıyoruz bir türlü. Gaz bitse alerji başlıyor, o bitse uykusuzluk var. Allah sağlıklarını bozmasın tek dileğim bu. Hepimize güç versin bu süreçte.Gaz olabilir canim.
Sanırım var alerjisi. Dün yüzünde başında döküntüler gördüm. Tüm gün emdigini kustu. Memeyi reddetmeye başladı akşam. Veriyorum ağzının içinde deli gibi ağlıyor ama nasıl. En son yıkadım rahatlar diye yine verdim yine ağladı. Mecbur mama yaptım onu içince sakinledi uyudu. Gece de sütümü sağıp döktüm mama verdim bebeğe de. Sabah emzirdim azıcık kustu ama bilmiyorum devam eder mi? Önceki gün kızartılmış patlicandan yapılma musakka yemiştim kızartma yapar mi alerji canım? Bugun yumurta peynir vs yemesem diyorum. Ama inek sütüne olsa mamayi da kusardi dimi? Mama similac marka. Çok üzgünüm dünden beri
Atak dönemi olabilir bir 10 gün benimki de aynısı yaptı şimdi biraz uyumaya başladı ama genel olarak yine huzursuz besin alarjisi olacak da gelişim geriliği olacak diye çok korkuyorum bebekleriniz kaç kilo kızlar 50 günlük 4950 bizim ki amaArtık çıldırmak üzereyim ya. Bu nasıl bi bebek anlamadmki ben. Bebek dediğin uyur. Gece 3 ten beri hiç uyumadı ve sürekli ama sürekli mızmız. Napsam olmuyo ya gazı da çıkıyo. Tok da. Altı da temiz. Anlamıyrumki bu niye hiç uyumuyo. Kızım bundan daha çok uyuyo ya o bile öğle uykusuna yattı bu halaaa uyanık mızmız durmuyo da yerinde. İlla kucağıma alcm o da yetmiyo gezdrcem. Bazen o da yetmiyo. Napcamı şaşırdım ya
Artık çıldırmak üzereyim ya. Bu nasıl bi bebek anlamadmki ben. Bebek dediğin uyur. Gece 3 ten beri hiç uyumadı ve sürekli ama sürekli mızmız. Napsam olmuyo ya gazı da çıkıyo. Tok da. Altı da temiz. Anlamıyrumki bu niye hiç uyumuyo. Kızım bundan daha çok uyuyo ya o bile öğle uykusuna yattı bu halaaa uyanık mızmız durmuyo da yerinde. İlla kucağıma alcm o da yetmiyo gezdrcem. Bazen o da yetmiyo. Napcamı şaşırdım ya
Yokya bişey olmaz benimde belim omzum inanılmaz agrıyodu 2.hafta atıldı dr bişey demedi viks falan hamileyken kullanabilirsin demişti buda aynı brnceKızlar yardım edin bana.
Belime yakı attırmıştım. Emziriken olmuyormuş. 1 saat sonra öğrendim çıkardım şimdi ama emzirdim de bir şey olmaz demi kızlar çok kötü hissediyorum şuan.
Kac kilo dogduguyla karsılaştır bence bizimki bence gelişim geriliği olsa drun uyarırdıAtak dönemi olabilir bir 10 gün benimki de aynısı yaptı şimdi biraz uyumaya başladı ama genel olarak yine huzursuz besin alarjisi olacak da gelişim geriliği olacak diye çok korkuyorum bebekleriniz kaç kilo kızlar 50 günlük 4950 bizim ki ama
Ben ayakta sallayarak uyutuyorum bırakırsam ağlıyor hemen en azından iki saat uyusun diye ayağımdan hiç bırakmıyorum yoksa beş dakikaya çığlık biraz derin uyumaya alışıyor ayakta kuzenimle dönüşümlü gündüzleri böyle yapıyoruz gece nispeten daha iyi ama inşallah daha iyi olur hiç uyumayan bebek çok zor hayat felç oluyorŞuan benim bebişte aynı direniyor uykulara. Öyle olunca da insan çok daralıyor gerçekten.
Şuan gelişim geriliği yok kilo alıyor ama bu aralar o kadar huzursuz ki iki haftadır almıyor hep aynıKac kilo dogduguyla karsılaştır bence bizimki bence gelişim geriliği olsa drun uyarırdı
Valla canım sorma fırsat buldukça bakıyorum. Bazen cevaplayayım diye alıntı yapıyorum ama cevaplayamadan bebişe bakmam gerekiyor sonra aradan 10 sayfa geçmiş oluyor.Canım nerelerdesin. Pek göremiyorum seni. Gerçi çoğumuz nadir burda ama merak ettim nasıl gidiyor her şey yolunda mı?
Canım başka bebişlerle kıyaslama bebeğini doğum kilosuna göre değerlendir. Biz bugün doktora gittik mesele, 38 günlük olmuş 4530 kilosu. Huyları kendilerine özel olduğu gibi ölçümleride öyleAtak dönemi olabilir bir 10 gün benimki de aynısı yaptı şimdi biraz uyumaya başladı ama genel olarak yine huzursuz besin alarjisi olacak da gelişim geriliği olacak diye çok korkuyorum bebekleriniz kaç kilo kızlar 50 günlük 4950 bizim ki ama
Kuzum benimkinin kakasıda aynı böyle içinde mukus yok ama baya cıvık. Bugün sırf bu yüzden doktora götürdüm hatta. Doktor kilosuna baktı eğer kilo almadıysa sıkıntı kilo almışsa önemli değil bu kaka dedi. 10 günde 330 gram almış sıkıntı yok dedi. Yüzünde kafasında bizimde benekler vardı alerji olabilir demişti geçen gittiğimizde ama yüzündekiler baya geçti bizim alerji olduğunu düşünmüyorum o yüzden dedi bugün. Belki seninkide gaz sancısı yaşıyordur sadece gazı oluncada benim minik memeyi almak istemiyor, savaşıyor sanki kaçırıyormuşuz ondan gibi. İnşallah alerji değildir, götür bakalım doktor ne diyecek.Kızlar benim minikte de alerji var sanırım. Biliyorum hoş değil ama kakası bu şekilde.Eki Görüntüle 2636709
Kakayi iki güne bir yapıyor ve bayağı cıvık. Dün emdigini kustu tüm gün. Fışkırtarak kustu. Akşam hep ağladı durduramadim. Yıkadım rahatladı emzirip yatirayim dedim memeyi reddetti. Emmemek için ağladı resmen. Mama verdim içti uyudu. Mama alerjik değil o zaman inek sütü değil mi acaba olay? Şimdi bugün doktora gidene dek diyet yapayım diyorum. Her şeyi kesip mi başlayım ne dersiniz? Her sabah yumurta yerdim önce onu mu kessem?
İnşallah atak dönemidir inşallah geçicidr yoksa iki bebekle mahvoldum demektr. Benm oğlum da 50 günlük canım 5750. Doğum kilosu da önemli ama bu kilo meselelerinde. Kaç kg olduğu değl de kaç kg aldığı önemli.Atak dönemi olabilir bir 10 gün benimki de aynısı yaptı şimdi biraz uyumaya başladı ama genel olarak yine huzursuz besin alarjisi olacak da gelişim geriliği olacak diye çok korkuyorum bebekleriniz kaç kilo kızlar 50 günlük 4950 bizim ki ama
Benm bi de kızım var tam oyun zamanı 2 yaş atağı falan derken bu bikaç gündr bayaa zorlanyrum. Allah sabrımı deniyo sanırım.Şuan benim bebişte aynı direniyor uykulara. Öyle olunca da insan çok daralıyor gerçekten.
Şansları bahtları güzel olsun inşallah. Minik savaşçıma bir maaşallahınızı alırım. 40 gün hatırası.Aynen öyle huyuda benzeyebilir babasına usengeclik hariç o çok yoruyor beniinsallah sağlıkla huzurla büyüsünler de varsın benzemesin bana kendi kaybeder ben daha guzeldim
36 haftalık doğdu canım 3 kilo 40 ge doğdu 2900 e düştü şimdi kilosu bu az mı aşıyor acaba diyorumİnşallah atak dönemidir inşallah geçicidr yoksa iki bebekle mahvoldum demektr. Benm oğlum da 50 günlük canım 5750. Doğum kilosu da önemli ama bu kilo meselelerinde. Kaç kg olduğu değl de kaç kg aldığı önemli.
Tam 1 aylıkken ölçüldü 4600 gramdı.Atak dönemi olabilir bir 10 gün benimki de aynısı yaptı şimdi biraz uyumaya başladı ama genel olarak yine huzursuz besin alarjisi olacak da gelişim geriliği olacak diye çok korkuyorum bebekleriniz kaç kilo kızlar 50 günlük 4950 bizim ki ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?