Şansları bahtları güzel olsun inşallah. Minik savaşçıma bir maaşallahınızı alırım. 40 gün hatırası.
Ben de icmiyorum bir kac gundur. Bugun sanki uzayan bir sey vardi mukus o mu oluyor.. illa alerji mi ne demekmis ki buBen bestlak damlayı bıraktım dün hiç içmedim. Mukuslu kaka ve isilikler gitti. Tesadüf mü bilmiyorum. Ama kızım çok kusuyor. Her beslenme sonrası mutlaka.. Bazen de beslenmeden birkaç saat sonra..
Koala doktora neden gttiniz. Ya biz gitnedik de gitmek mi gerekiyor. Kalca ultrasonu da yapilmasi daha. 38 gunluk benim kizimda.. devlete gitmeye cekiniyorum korona var midir cocuk hastanesinde de bilmiorum.Valla canım sorma fırsat buldukça bakıyorum. Bazen cevaplayayım diye alıntı yapıyorum ama cevaplayamadan bebişe bakmam gerekiyor sonra aradan 10 sayfa geçmiş oluyor.İşte herkes gibi uğraşıyoruz bizde. İsilik, cıvık kaka, uykusuzluk, gaz vs hepimizin ortak dertleri biraz büyüselerde rahatlasak sen napıyorsun, güzel güzel büyüyor bebiş dimi
Canım başka bebişlerle kıyaslama bebeğini doğum kilosuna göre değerlendir. Biz bugün doktora gittik mesele, 38 günlük olmuş 4530 kilosu. Huyları kendilerine özel olduğu gibi ölçümleride öyle
Aslında hayır canım ama havalar bi anda sıcakladı ya ondan mı acaba bilemedim. Umarım en kısa zamanda gecer.Geçmiş olsun çok mu kalın giydiriyorsun acaba
Sağ ol canım. 20 sine randevu aldım gidicez o gün. Bugün yumurta peynir bal domates hiçbirini yemedim. Zeytin salatalık ekmek ve helvayla kahvaltı yaptım.Canım çok geçmiş olsun gittiniz mi doktora?
Hiçbir bilgim yok bu konuda keşke yardımcı olabilsem.
Amin canım amin. Cidde sağlığı tadı tuzu yerinde olsun başka dilegim yok. Annelik çok zormuş cidden.Ah Blup ne zormuş bu süreçler. Hepimizin ayrı derdi var. Çözüm bulamıyoruz bir türlü. Gaz bitse alerji başlıyor, o bitse uykusuzluk var. Allah sağlıklarını bozmasın tek dileğim bu. Hepimize güç versin bu süreçte.
Atak haftası olabilir mi canım? Hepsi birbirinden zor Allah hepimize sabır çocuklarımıza da sağlık huzur versin amin.Artık çıldırmak üzereyim ya. Bu nasıl bi bebek anlamadmki ben. Bebek dediğin uyur. Gece 3 ten beri hiç uyumadı ve sürekli ama sürekli mızmız. Napsam olmuyo ya gazı da çıkıyo. Tok da. Altı da temiz. Anlamıyrumki bu niye hiç uyumuyo. Kızım bundan daha çok uyuyo ya o bile öğle uykusuna yattı bu halaaa uyanık mızmız durmuyo da yerinde. İlla kucağıma alcm o da yetmiyo gezdrcem. Bazen o da yetmiyo. Napcamı şaşırdım ya
İnşallah kuzum ya. 20 sine randevu aldım. Merkeze de gidemiyorum ile giriş çıkışlar yasaklandı, delircem. Mecbur devlete gidiyorum korka korka. Canım seninki her gün kaka yapıyor mu? Kaç kez yapıyor günde?Kuzum benimkinin kakasıda aynı böyle içinde mukus yok ama baya cıvık. Bugün sırf bu yüzden doktora götürdüm hatta. Doktor kilosuna baktı eğer kilo almadıysa sıkıntı kilo almışsa önemli değil bu kaka dedi. 10 günde 330 gram almış sıkıntı yok dedi. Yüzünde kafasında bizimde benekler vardı alerji olabilir demişti geçen gittiğimizde ama yüzündekiler baya geçti bizim alerji olduğunu düşünmüyorum o yüzden dedi bugün. Belki seninkide gaz sancısı yaşıyordur sadece gazı oluncada benim minik memeyi almak istemiyor, savaşıyor sanki kaçırıyormuşuz ondan gibi. İnşallah alerji değildir, götür bakalım doktor ne diyecek.
Çok cıvık kaka yapıyordu canım su gibi endişelendim normal mi diye onu göstermek için gittim. Benim doktor 2 aylık olduğunda çektir kalça ultrasonunu dedi. Öyle yapıcam bende. 1.ay kontrolüne gitmediniz mi?Koala doktora neden gttiniz. Ya biz gitnedik de gitmek mi gerekiyor. Kalca ultrasonu da yapilmasi daha. 38 gunluk benim kizimda.. devlete gitmeye cekiniyorum korona var midir cocuk hastanesinde de bilmiorum.
Yapıyor canım böyle cıvık yaptığında gaz çıkarırken bile kaçırdığı oluyor. 4-5 kere yapıyor genelde günde.Sağ ol canım. 20 sine randevu aldım gidicez o gün. Bugün yumurta peynir bal domates hiçbirini yemedim. Zeytin salatalık ekmek ve helvayla kahvaltı yaptım.
Amin canım amin. Cidde sağlığı tadı tuzu yerinde olsun başka dilegim yok. Annelik çok zormuş cidden.
Atak haftası olabilir mi canım? Hepsi birbirinden zor Allah hepimize sabır çocuklarımıza da sağlık huzur versin amin.
İnşallah kuzum ya. 20 sine randevu aldım. Merkeze de gidemiyorum ile giriş çıkışlar yasaklandı, delircem. Mecbur devlete gidiyorum korka korka. Canım seninki her gün kaka yapıyor mu? Kaç kez yapıyor günde?
Aynen benim kızagacsizkoalaa senin kızın saçları mıydı yağlı gibi olan ? Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Geçti mi yağlanma . Gün aşırı yıkıyoruz ama hep yağlı gibi duruyor . Bir de çok saçlı , rahatsız oldum iyice
Benimki iki güne bir yapıyor bir haftadır falan, bunu da sorayım ya doktora of ne zormuş koala yaaÇok cıvık kaka yapıyordu canım su gibi endişelendim normal mi diye onu göstermek için gittim. Benim doktor 2 aylık olduğunda çektir kalça ultrasonunu dedi. Öyle yapıcam bende. 1.ay kontrolüne gitmediniz mi?
Yapıyor canım böyle cıvık yaptığında gaz çıkarırken bile kaçırdığı oluyor. 4-5 kere yapıyor genelde günde.
Ya şu minikle ugrasmasana senAynen benim kızarkalar ve yanlar döküldü biraz eskisi gibi kötü durmuyor ama tepe hala yağlanıyor. Her gün şampuansız yıkıyorum ben şu an isilikler yüzünden arttırdığını gördüm çünkü. Eskisi kadar takılmıyorum pek çünkü o kadar yağlanmıyor eskiden bildiğin toz, kir kokuyordu kızın saçı
Bence gayet iyi almış canım.36 haftalık doğdu canım 3 kilo 40 ge doğdu 2900 e düştü şimdi kilosu bu az mı aşıyor acaba diyorum
Evet uzuyor canım.. Tek başınaalerji denilmiyormuş.Ben de icmiyorum bir kac gundur. Bugun sanki uzayan bir sey vardi mukus o mu oluyor.. illa alerji mi ne demekmis ki bu
Aptamil pregomin şu an alerji diyetindeyiz ama sma dan memnun kaldım hipp deneyecektim çok tavsiye ettiler alerji yok derse hipp başlayacağımCanim normal 1 - 2 saate istiyor 120 ye tamamlıyor iste. Birden 90 verince kurmuştur 70 75 cc yap birak 3 saat uyusun. Alistira alistira 90 a cik. Bende 90 'dan sonra 120 vermiştim direk ağlıyor diye verdigimi kusmustu sonra 100 110 öyle arttırdım. Bu ara sürekli istiyor ama vermiyorum bence fazla çünkü. 2. Ayina girsin sonra 150 ye yavas yavas çıkarıcam. Bu arada sen hangi mamayı kullanıyorsun?
Yok cnm normal bence bende bi ara 9 10 gün öncesinde 120 vermeye başladım
Sor kuzum tabi.Benimki iki güne bir yapıyor bir haftadır falan, bunu da sorayım ya doktora of ne zormuş koala yaa
Ya şu minikle ugrasmasana sen
Biraz besleme miktarını azalt kuzum işe yarar ben galactago aldım memenınum bestlak ya iyiydi ama vitamin bunlar bebeği etkilemez benceBen bestlak damlayı bıraktım dün hiç içmedim. Mukuslu kaka ve isilikler gitti. Tesadüf mü bilmiyorum. Ama kızım çok kusuyor. Her beslenme sonrası mutlaka.. Bazen de beslenmeden birkaç saat sonra..
Biri tamamen bitiyor diğerini veriyorsun o da mi bitiyor? Maşallah miniğe. İkisiyle anca doyuyorsa tek seferde, gece kullanma canım. Gündüz kullanırsın. Benimki tek memeyle doyuyor diğerinden de 60 cc falan sagiyorum gece.Kızlar şu mochiyi nasıl kullanıyorsunuz?
Ben gece her ili memeyi veriyorum öyle doyup yatıyor.
Birini Emzirirken diğerine takacağım anladığım kadarıyla ama ben iki memeyi de veriyorum normalde nasıl yapsam?
Valla ben sapmayı denedim öyle diğer beslemeye süt kalmıyor o zaman da anlamı olmuyor benceKızlar şu mochiyi nasıl kullanıyorsunuz?
Ben gece her ili memeyi veriyorum öyle doyup yatıyor.
Birini Emzirirken diğerine takacağım anladığım kadarıyla ama ben iki memeyi de veriyorum normalde nasıl yapsam?
Blm oğlumun da bası aynı böyle azcik daha karası alnının iki tarafında saçlarının içinde derin çukurlar vardı oralar dolmaya başladı başı da zamanla düzelir diye bekliyorumEki Görüntüle 2635537
Kızlar normal doğduğu için kafasının arkası uzun evet ama normal mi sizce bu kadar olması? Bazen fazla gibi geliyor. Ne zaman düzeliyor bu? Baş çevresi doğduğunda 35 idi bir aylık kontrolde 39 ölçüldü.
Bak ya ne diyor çocuğaSor kuzum tabi.Evet ya ben diyordum rahat bir anne olucam, herşeyi takmıcam vs ama hiç öyle olmuyormuş
Kız ne yapayım valla anneme diyorum hiç bebek gibi kokmuyor buo da dedi senin burnun alışmıştır nasıl kokmaz. Şimdi allahtan kusuyor ya kusmuk kokuyor toz kokusundan iyidir en azından bebeğe özgü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?