2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben bestlak damlayı bıraktım dün hiç içmedim. Mukuslu kaka ve isilikler gitti. Tesadüf mü bilmiyorum. Ama kızım çok kusuyor. Her beslenme sonrası mutlaka.. Bazen de beslenmeden birkaç saat sonra..
Ben de icmiyorum bir kac gundur. Bugun sanki uzayan bir sey vardi mukus o mu oluyor.. illa alerji mi ne demekmis ki bu

Koala doktora neden gttiniz. Ya biz gitnedik de gitmek mi gerekiyor. Kalca ultrasonu da yapilmasi daha. 38 gunluk benim kizimda.. devlete gitmeye cekiniyorum korona var midir cocuk hastanesinde de bilmiorum.

nzh99 canim öyle yatarken yalniz bırakma. kendini öne doğru atar, yüz üstü bunalir sonra. zaten bırakmıyorsundur da yine de söyleyeyim dedim.

Merhaba kızlar en yakın zamanda doktora gidecegım ama sizede sormak istedim bebeğimin sırtı bu sekilde seyler çıktı. Yeni sayılır daha.
Geçmiş olsun çok mu kalın giydiriyorsun acaba
Aslında hayır canım ama havalar bi anda sıcakladı ya ondan mı acaba bilemedim. Umarım en kısa zamanda gecer.

Canım çok geçmiş olsun gittiniz mi doktora?
Hiçbir bilgim yok bu konuda keşke yardımcı olabilsem.
Sağ ol canım. 20 sine randevu aldım gidicez o gün. Bugün yumurta peynir bal domates hiçbirini yemedim. Zeytin salatalık ekmek ve helvayla kahvaltı yaptım.
Amin canım amin. Cidde sağlığı tadı tuzu yerinde olsun başka dilegim yok. Annelik çok zormuş cidden.
Atak haftası olabilir mi canım? Hepsi birbirinden zor Allah hepimize sabır çocuklarımıza da sağlık huzur versin amin.
İnşallah kuzum ya. 20 sine randevu aldım. Merkeze de gidemiyorum ile giriş çıkışlar yasaklandı, delircem. Mecbur devlete gidiyorum korka korka. Canım seninki her gün kaka yapıyor mu? Kaç kez yapıyor günde?

agacsizkoalaa senin kızın saçları mıydı yağlı gibi olan ? Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Geçti mi yağlanma . Gün aşırı yıkıyoruz ama hep yağlı gibi duruyor . Bir de çok saçlı , rahatsız oldum iyice

Koala doktora neden gttiniz. Ya biz gitnedik de gitmek mi gerekiyor. Kalca ultrasonu da yapilmasi daha. 38 gunluk benim kizimda.. devlete gitmeye cekiniyorum korona var midir cocuk hastanesinde de bilmiorum.
Çok cıvık kaka yapıyordu canım su gibi endişelendim normal mi diye onu göstermek için gittim. Benim doktor 2 aylık olduğunda çektir kalça ultrasonunu dedi. Öyle yapıcam bende. 1.ay kontrolüne gitmediniz mi?
Yapıyor canım böyle cıvık yaptığında gaz çıkarırken bile kaçırdığı oluyor. 4-5 kere yapıyor genelde günde.

Aynen benim kız arkalar ve yanlar döküldü biraz eskisi gibi kötü durmuyor ama tepe hala yağlanıyor. Her gün şampuansız yıkıyorum ben şu an isilikler yüzünden arttırdığını gördüm çünkü. Eskisi kadar takılmıyorum pek çünkü o kadar yağlanmıyor eskiden bildiğin toz, kir kokuyordu kızın saçı

Reactions: Kuf
Benimki iki güne bir yapıyor bir haftadır falan, bunu da sorayım ya doktora of ne zormuş koala yaa
Ya şu minikle ugrasmasana sen

Aptamil pregomin şu an alerji diyetindeyiz ama sma dan memnun kaldım hipp deneyecektim çok tavsiye ettiler alerji yok derse hipp başlayacağım

Kızlar şu mochiyi nasıl kullanıyorsunuz?
Ben gece her ili memeyi veriyorum öyle doyup yatıyor.
Birini Emzirirken diğerine takacağım anladığım kadarıyla ama ben iki memeyi de veriyorum normalde nasıl yapsam?

Benimki iki güne bir yapıyor bir haftadır falan, bunu da sorayım ya doktora of ne zormuş koala yaa

Ya şu minikle ugrasmasana sen
Sor kuzum tabi. Evet ya ben diyordum rahat bir anne olucam, herşeyi takmıcam vs ama hiç öyle olmuyormuş
Kız ne yapayım valla anneme diyorum hiç bebek gibi kokmuyor bu o da dedi senin burnun alışmıştır nasıl kokmaz. Şimdi allahtan kusuyor ya kusmuk kokuyor toz kokusundan iyidir en azından bebeğe özgü

Ben bestlak damlayı bıraktım dün hiç içmedim. Mukuslu kaka ve isilikler gitti. Tesadüf mü bilmiyorum. Ama kızım çok kusuyor. Her beslenme sonrası mutlaka.. Bazen de beslenmeden birkaç saat sonra..
Biraz besleme miktarını azalt kuzum işe yarar ben galactago aldım memenınum bestlak ya iyiydi ama vitamin bunlar bebeği etkilemez bence

Birini Emzirirken diğerine takacağım anladığım kadarıyla ama ben iki memeyi de veriyorum normalde nasıl yapsam?
Biri tamamen bitiyor diğerini veriyorsun o da mi bitiyor? Maşallah miniğe. İkisiyle anca doyuyorsa tek seferde, gece kullanma canım. Gündüz kullanırsın. Benimki tek memeyle doyuyor diğerinden de 60 cc falan sagiyorum gece.

Valla ben sapmayı denedim öyle diğer beslemeye süt kalmıyor o zaman da anlamı olmuyor bence

Blm oğlumun da bası aynı böyle azcik daha karası alnının iki tarafında saçlarının içinde derin çukurlar vardı oralar dolmaya başladı başı da zamanla düzelir diye bekliyorum

Reactions: Kuf
Bak ya ne diyor çocuğa napsin kız hava sıcak zaten. Benimki keltoş ama tepedeki tel tel saçlar bile yaglanıyor. Yanlar normal bak. Belki bıngıldak yüzündendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…