- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Canım ya boşver sinirini bozma. Hepsi aynı olmuyor. Yani alerji için bi daha olursa gelin demek ne alaka anlamadım? Olmuşken baksanaKızlar 1.ay kontrolümüz bitti. Kafayı yemeye beş kala bitti şükürÖncelikle bizim doktor olmadığı için başka doktor baktı, adamın ağzından cımbızla laf alıyorsun, ne sorsak olabiliiiir olabiliiiiir. Kalça ultrasonu için yolladı, o katta inşaat vardı. Onlarca işçi, tavanlar sökülmüş, yerler kablolar tahtalar dolu. Kafamıza bişi düşmesi an meselesiydi. Kavga güeültü çektirdik temiz çıktı şükür. Kilo alımı çok iyi dedi. Günde 30-35 gram isteriz dedi. Bizimki 40 falan alıyor. Gece uyandırmayı sordum, 4-5 saat ellemeyin dedi. Giyimi sordum, siz nasıl giyiniyorsanız öyle rahat eder dedi. Hava çok sıcak tişört falan giydirin dedi. Kakasındaki mukusu sordum, çok kusuyor dedim. Yüzünde döküntülerçıktı dedim. Muhtemelem alerji dedi. Ben sormadan bişi söylemiyor adam ya.. E napacaz dedim. Yaaaani bir daha olursa gelirsiniz diyor Açıklama sıfır.. Sarılığını ben sordum da söyledi. Evet var çok değil gibi dedi. Gaz ilacı ve biogaiayı 3 aya kadar kullanın dedi. Kalbinde üfürüm varmış hala.. 4te kalp doktoruna gideceğiz, bekliyoruz arabada, yanıyoruz şu an.. Çocuğu atletle bıraktım yoksa susmuyor.
Keşke benimki de kel olsaydı yaBak ya ne diyor çocuğanapsin kız hava sıcak zaten. Benimki keltoş ama tepedeki tel tel saçlar bile yaglanıyor. Yanlar normal bak. Belki bıngıldak yüzündendir.
Minik hanım büyüsün de o da seninle uğraşsın gör o zamanKeşke benimki de kel olsaydı yayazın çok bunalır bir sprey şişesi alayım içine su koyayımda saat başı sıkarım tepeden saçlara
Öff bazı doktorlar insanın sinirini bozuyor gerçekten. Keyfi olarak işgal etmiyoruz seni sonuçta sende bir zahmet açıklama yap. İnşallah kardiyoloji güzel geçer, hayırlı haberler alırsınız kuzum.Kızlar 1.ay kontrolümüz bitti. Kafayı yemeye beş kala bitti şükürÖncelikle bizim doktor olmadığı için başka doktor baktı, adamın ağzından cımbızla laf alıyorsun, ne sorsak olabiliiiir olabiliiiiir. Kalça ultrasonu için yolladı, o katta inşaat vardı. Onlarca işçi, tavanlar sökülmüş, yerler kablolar tahtalar dolu. Kafamıza bişi düşmesi an meselesiydi. Kavga güeültü çektirdik temiz çıktı şükür. Kilo alımı çok iyi dedi. Günde 30-35 gram isteriz dedi. Bizimki 40 falan alıyor. Gece uyandırmayı sordum, 4-5 saat ellemeyin dedi. Giyimi sordum, siz nasıl giyiniyorsanız öyle rahat eder dedi. Hava çok sıcak tişört falan giydirin dedi. Kakasındaki mukusu sordum, çok kusuyor dedim. Yüzünde döküntülerçıktı dedim. Muhtemelem alerji dedi. Ben sormadan bişi söylemiyor adam ya.. E napacaz dedim. Yaaaani bir daha olursa gelirsiniz diyor Açıklama sıfır.. Sarılığını ben sordum da söyledi. Evet var çok değil gibi dedi. Gaz ilacı ve biogaiayı 3 aya kadar kullanın dedi. Kalbinde üfürüm varmış hala.. 4te kalp doktoruna gideceğiz, bekliyoruz arabada, yanıyoruz şu an.. Çocuğu atletle bıraktım yoksa susmuyor.
Başka hastane ve doktor bakacağım, daha da gelmem buraya.. Doğumu burada yaptım diye geliyordum ama değiştireceğim doktoru..Canım ya boşver sinirini bozma. Hepsi aynı olmuyor. Yani alerji için bi daha olursa gelin demek ne alaka anlamadım? Olmuşken baksana
Ohooo o konuda beni aratmayacağına eminim zaten hatta boynuz kulak hesabıMinik hanım büyüsün de o da seninle uğraşsın gör o zaman
Sen 5 numara al kesin o daha iyi bak böyle tutturuyorumCanm 6 numara aldım da hiç gelmedi ki boğazına sıçrasın çok uğraştım video baktım öyle ay bende olmadi getiremedim sondadan
İnşallah canım, şimdi bu doktor hala var deyince korktum.Öff bazı doktorlar insanın sinirini bozuyor gerçekten. Keyfi olarak işgal etmiyoruz seni sonuçta sende bir zahmet açıklama yap. İnşallah kardiyoloji güzel geçer, hayırlı haberler alırsınız kuzum.
Valla canım memnun değilsin hiç durma. Ben gidemiyorum bile özele, giriş çıkışlar kapalı devlete talimBaşka hastane ve doktor bakacağım, daha da gelmem buraya.. Doğumu burada yaptım diye geliyordum ama değiştireceğim doktoru..
Canım su ile yapılan kekler de var. Makarnada su durum buğdayı irmiği ve tuz oluyor. Filiz de ekstradan yumurta var. Kan nasıldı bildiğin kırmızı renkte mi yoksa koyu siyaha yakın mıydı?Kızlar kakada kan da gördüm az önce doktorumu aradım süt ürünlerini kes on gün gözlemle dedi burada alarji diyeti yapanlar kimlerdi nelerde süt ürünü var peki kek yapmak istesem badem sütü kullanabilir miyim da Hindistan cevizi sütü bir de bu aldığımız filiz makarnalarda falan süt oluyor mu baktım içeriğinde yazmıyor ama diyet yapan arkadaşlar makarna ne yiyor acaba
Benimki de fena trollOhooo o konuda beni aratmayacağına eminim zaten hatta boynuz kulak hesabışimdiden gözler fıldır fıldır
Geldi demek sizin ki. Ben hala bekliyorumKızlar mochim geldi 10’dk da 60 cc sağdımharika bişi kim bulduysa bütün iyi dileklerim onunla ama sanki biraz canımı acıttı ya ondan bıraktım 10 dk sonra, acaba bi yeri yanlış mı yapıyorum tekrardan bi meme ucu yarası ile uğraşamam
Canm sonda düz durmuyor ben düz tutuyodum aynı baş hizasindaSen 5 numara al kesin o daha iyi bak böyle tutturuyorum
Eki Görüntüle 2636792
Canım ben kullandığım antibiyotiğin sayısını bilmiyorum bile.. Hiçbir şey olmaz gönlünü ferah tut. He eğer iğne farklı oluyorsa bilemem.Merhaba arkadaşlar hepiniz anne olmuşsunuz sanırım ben de 6 haftalık hamileyim doktor antibiyotik iğne yazdı astım bronşit var hamileliğinde antibiyotik alıp bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alanlar var mı düşük olur bebeğe bişe olur korkuyorum kadın doğumcum pek istemesede iğneyi mecbur verdiler
Siz ne için antibiyotik almıştınız rahatsızlık neydiCanım ben kullandığım antibiyotiğin sayısını bilmiyorum bile.. Hiçbir şey olmaz gönlünü ferah tut. He eğer iğne farklı oluyorsa bilemem.
İdrar yolu enfeksiyonuydu, çok farklı ilaçlar kullandım isimlerini hatırlamıyorum.Siz ne için antibiyotik almıştınız rahatsızlık neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?