2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar 1.ay kontrolümüz bitti. Kafayı yemeye beş kala bitti şükür Öncelikle bizim doktor olmadığı için başka doktor baktı, adamın ağzından cımbızla laf alıyorsun, ne sorsak olabiliiiir olabiliiiiir. Kalça ultrasonu için yolladı, o katta inşaat vardı. Onlarca işçi, tavanlar sökülmüş, yerler kablolar tahtalar dolu. Kafamıza bişi düşmesi an meselesiydi. Kavga güeültü çektirdik temiz çıktı şükür. Kilo alımı çok iyi dedi. Günde 30-35 gram isteriz dedi. Bizimki 40 falan alıyor. Gece uyandırmayı sordum, 4-5 saat ellemeyin dedi. Giyimi sordum, siz nasıl giyiniyorsanız öyle rahat eder dedi. Hava çok sıcak tişört falan giydirin dedi. Kakasındaki mukusu sordum, çok kusuyor dedim. Yüzünde döküntülerçıktı dedim. Muhtemelem alerji dedi. Ben sormadan bişi söylemiyor adam ya.. E napacaz dedim. Yaaaani bir daha olursa gelirsiniz diyor Açıklama sıfır.. Sarılığını ben sordum da söyledi. Evet var çok değil gibi dedi. Gaz ilacı ve biogaiayı 3 aya kadar kullanın dedi. Kalbinde üfürüm varmış hala.. 4te kalp doktoruna gideceğiz, bekliyoruz arabada, yanıyoruz şu an.. Çocuğu atletle bıraktım yoksa susmuyor.

Kızlar benim dengem niye bozuk ya geceleri uyanıp kucağımda olmayan çocuğu bogulmaktan kurtarıyorum tövbe yarabbim her seferinde kucağımda unuttum, yanımda ve üstüne yattım vs sanıp yatağın yorganın içinde bebek arıyorum. Korkudan altıma edicem bi gece o olacak her seferinde eşim uyanıp bebek beşikte diyor öyle uyuyorum geri. Hayır 40 da çıktı daha ne korkusu bu anlamadım

Canım ya boşver sinirini bozma. Hepsi aynı olmuyor. Yani alerji için bi daha olursa gelin demek ne alaka anlamadım? Olmuşken baksana

Bak ya ne diyor çocuğa napsin kız hava sıcak zaten. Benimki keltoş ama tepedeki tel tel saçlar bile yaglanıyor. Yanlar normal bak. Belki bıngıldak yüzündendir.
Keşke benimki de kel olsaydı ya yazın çok bunalır bir sprey şişesi alayım içine su koyayımda saat başı sıkarım tepeden saçlara

Öff bazı doktorlar insanın sinirini bozuyor gerçekten. Keyfi olarak işgal etmiyoruz seni sonuçta sende bir zahmet açıklama yap. İnşallah kardiyoloji güzel geçer, hayırlı haberler alırsınız kuzum.

Canım ya boşver sinirini bozma. Hepsi aynı olmuyor. Yani alerji için bi daha olursa gelin demek ne alaka anlamadım? Olmuşken baksana
Başka hastane ve doktor bakacağım, daha da gelmem buraya.. Doğumu burada yaptım diye geliyordum ama değiştireceğim doktoru..

Reactions: Kuf
Kızlar kakada kan da gördüm az önce doktorumu aradım süt ürünlerini kes on gün gözlemle dedi burada alarji diyeti yapanlar kimlerdi nelerde süt ürünü var peki kek yapmak istesem badem sütü kullanabilir miyim da Hindistan cevizi sütü bir de bu aldığımız filiz makarnalarda falan süt oluyor mu baktım içeriğinde yazmıyor ama diyet yapan arkadaşlar makarna ne yiyor acaba

Başka hastane ve doktor bakacağım, daha da gelmem buraya.. Doğumu burada yaptım diye geliyordum ama değiştireceğim doktoru..
Valla canım memnun değilsin hiç durma. Ben gidemiyorum bile özele, giriş çıkışlar kapalı devlete talim
Canım su ile yapılan kekler de var. Makarnada su durum buğdayı irmiği ve tuz oluyor. Filiz de ekstradan yumurta var. Kan nasıldı bildiğin kırmızı renkte mi yoksa koyu siyaha yakın mıydı?
Ohooo o konuda beni aratmayacağına eminim zaten hatta boynuz kulak hesabı şimdiden gözler fıldır fıldır
Benimki de fena troll ilk ay asisinda aşıdan önce ağla ağla bir hal oldu. Hemşire aşıyı vurdu, iki vikvikledi uyudu la hemşireler hep güldü oğluma

Kızlar mochim geldi 10’dk da 60 cc sağdım harika bişi kim bulduysa bütün iyi dileklerim onunla ama sanki biraz canımı acıttı ya ondan bıraktım 10 dk sonra, acaba bi yeri yanlış mı yapıyorum tekrardan bi meme ucu yarası ile uğraşamam

Geldi demek sizin ki. Ben hala bekliyorum ne güzelçıkmış sütünüzde bol bol gelir inşallah devamıda

Merhaba arkadaşlar hepiniz anne olmuşsunuz sanırım ben de 6 haftalık hamileyim doktor antibiyotik iğne yazdı astım bronşit var hamileliğinde antibiyotik alıp bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alanlar var mı düşük olur bebeğe bişe olur korkuyorum kadın doğumcum pek istemesede iğneyi mecbur verdiler

Canım ben kullandığım antibiyotiğin sayısını bilmiyorum bile.. Hiçbir şey olmaz gönlünü ferah tut. He eğer iğne farklı oluyorsa bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…