- 21 Ekim 2019
- 55
- 37
- 3
- 40
EVEt bu iğne idrar yolu enf.da iyi geliyormuş zaten teşekkür ederim bilgin içinİdrar yolu enfeksiyonuydu, çok farklı ilaçlar kullandım isimlerini hatırlamıyorum.
İnşallah hepimizinGeldi demek sizin ki. Ben hala bekliyorumne güzelçıkmış sütünüzde bol bol gelir inşallah devamıda
Valla canım sorma fırsat buldukça bakıyorum. Bazen cevaplayayım diye alıntı yapıyorum ama cevaplayamadan bebişe bakmam gerekiyor sonra aradan 10 sayfa geçmiş oluyor.İşte herkes gibi uğraşıyoruz bizde. İsilik, cıvık kaka, uykusuzluk, gaz vs hepimizin ortak dertleri biraz büyüselerde rahatlasak sen napıyorsun, güzel güzel büyüyor bebiş dimi
Canım başka bebişlerle kıyaslama bebeğini doğum kilosuna göre değerlendir. Biz bugün doktora gittik mesele, 38 günlük olmuş 4530 kilosu. Huyları kendilerine özel olduğu gibi ölçümleride öyle
Şansları bahtları güzel olsun inşallah. Minik savaşçıma bir maaşallahınızı alırım. 40 gün hatırası.
Biri tamamen bitiyor diğerini veriyorsun o da mi bitiyor? Maşallah miniğe. İkisiyle anca doyuyorsa tek seferde, gece kullanma canım. Gündüz kullanırsın. Benimki tek memeyle doyuyor diğerinden de 60 cc falan sagiyorum gece.
Kızlar 1.ay kontrolümüz bitti. Kafayı yemeye beş kala bitti şükürÖncelikle bizim doktor olmadığı için başka doktor baktı, adamın ağzından cımbızla laf alıyorsun, ne sorsak olabiliiiir olabiliiiiir. Kalça ultrasonu için yolladı, o katta inşaat vardı. Onlarca işçi, tavanlar sökülmüş, yerler kablolar tahtalar dolu. Kafamıza bişi düşmesi an meselesiydi. Kavga güeültü çektirdik temiz çıktı şükür. Kilo alımı çok iyi dedi. Günde 30-35 gram isteriz dedi. Bizimki 40 falan alıyor. Gece uyandırmayı sordum, 4-5 saat ellemeyin dedi. Giyimi sordum, siz nasıl giyiniyorsanız öyle rahat eder dedi. Hava çok sıcak tişört falan giydirin dedi. Kakasındaki mukusu sordum, çok kusuyor dedim. Yüzünde döküntülerçıktı dedim. Muhtemelem alerji dedi. Ben sormadan bişi söylemiyor adam ya.. E napacaz dedim. Yaaaani bir daha olursa gelirsiniz diyor Açıklama sıfır.. Sarılığını ben sordum da söyledi. Evet var çok değil gibi dedi. Gaz ilacı ve biogaiayı 3 aya kadar kullanın dedi. Kalbinde üfürüm varmış hala.. 4te kalp doktoruna gideceğiz, bekliyoruz arabada, yanıyoruz şu an.. Çocuğu atletle bıraktım yoksa susmuyor.
Kızlar benim dengem niye bozuk yageceleri uyanıp kucağımda olmayan çocuğu bogulmaktan kurtarıyorum tövbe yarabbim her seferinde kucağımda unuttum, yanımda ve üstüne yattım vs sanıp yatağın yorganın içinde bebek arıyorum. Korkudan altıma edicem bi gece o olacak her seferinde eşim uyanıp bebek beşikte diyor öyle uyuyorum geri. Hayır 40 da çıktı daha ne korkusu bu anlamadım
Kızlar mochim geldi 10’dk da 60 cc sağdımharika bişi kim bulduysa bütün iyi dileklerim onunla ama sanki biraz canımı acıttı ya ondan bıraktım 10 dk sonra, acaba bi yeri yanlış mı yapıyorum tekrardan bi meme ucu yarası ile uğraşamam
Trendyoldan aldım evet. Gelmedi hala. Keşke bende siteden alsaymışım. Bayram sonuna kalmaz umarımİnşallah hepimizintrendyoldan mı aldınız? Ben ordan sipariş ettim sonra burdan bi arkadaş geç geliyor dedi dikkat etmemiştim hemen iptal ettim kendi sitesinden aldım 4 günde geldi
Canım geçmiş olsun inşallah kardiyolojidende güzel sonuclarla gelirsiniz. Yahu bu hastanelerdeki inşaat beni sinir ediyor ya bizede olmuştu bi kereKızlar 1.ay kontrolümüz bitti. Kafayı yemeye beş kala bitti şükürÖncelikle bizim doktor olmadığı için başka doktor baktı, adamın ağzından cımbızla laf alıyorsun, ne sorsak olabiliiiir olabiliiiiir. Kalça ultrasonu için yolladı, o katta inşaat vardı. Onlarca işçi, tavanlar sökülmüş, yerler kablolar tahtalar dolu. Kafamıza bişi düşmesi an meselesiydi. Kavga güeültü çektirdik temiz çıktı şükür. Kilo alımı çok iyi dedi. Günde 30-35 gram isteriz dedi. Bizimki 40 falan alıyor. Gece uyandırmayı sordum, 4-5 saat ellemeyin dedi. Giyimi sordum, siz nasıl giyiniyorsanız öyle rahat eder dedi. Hava çok sıcak tişört falan giydirin dedi. Kakasındaki mukusu sordum, çok kusuyor dedim. Yüzünde döküntülerçıktı dedim. Muhtemelem alerji dedi. Ben sormadan bişi söylemiyor adam ya.. E napacaz dedim. Yaaaani bir daha olursa gelirsiniz diyor Açıklama sıfır.. Sarılığını ben sordum da söyledi. Evet var çok değil gibi dedi. Gaz ilacı ve biogaiayı 3 aya kadar kullanın dedi. Kalbinde üfürüm varmış hala.. 4te kalp doktoruna gideceğiz, bekliyoruz arabada, yanıyoruz şu an.. Çocuğu atletle bıraktım yoksa susmuyor.
Kızz sen bunları çok düşünüyorsun ondan oluyor geçende aynısını bende yaşadım insan korkuyor yahuKızlar benim dengem niye bozuk yageceleri uyanıp kucağımda olmayan çocuğu bogulmaktan kurtarıyorum tövbe yarabbim her seferinde kucağımda unuttum, yanımda ve üstüne yattım vs sanıp yatağın yorganın içinde bebek arıyorum. Korkudan altıma edicem bi gece o olacak her seferinde eşim uyanıp bebek beşikte diyor öyle uyuyorum geri. Hayır 40 da çıktı daha ne korkusu bu anlamadım
Bence bi süre kek yapma başka sütlerle dahi olsa çoklu besin alerjisi de olabilir bu nedenle süt ürünlerini hiç kullanma badem sütü de olsa. Yumurta yogurt süt peynir ve bunlarla yapacağın hiçbişeyi yeme. Makarnaların da buğdaylı olanı var esmer oluyo onlardan yiyebilirsin filizin bazı çeşitlerinde yumurta var çünkü.Kızlar kakada kan da gördüm az önce doktorumu aradım süt ürünlerini kes on gün gözlemle dedi burada alarji diyeti yapanlar kimlerdi nelerde süt ürünü var peki kek yapmak istesem badem sütü kullanabilir miyim da Hindistan cevizi sütü bir de bu aldığımız filiz makarnalarda falan süt oluyor mu baktım içeriğinde yazmıyor ama diyet yapan arkadaşlar makarna ne yiyor acaba
tek memeyi sadece 10 dk veriyorsan yağlı kısmını alamiyordur bebegin ve memeyi de tam boşalamaz o sürede. bir memede 20 dk tutup diğer memeyi satmayı deneyebilirsin.Kızlar şu mochiyi nasıl kullanıyorsunuz?
Ben gece her ili memeyi veriyorum öyle doyup yatıyor.
Birini Emzirirken diğerine takacağım anladığım kadarıyla ama ben iki memeyi de veriyorum normalde nasıl yapsam?
emzirme danışmanları meme süt ilişkisini fabrika olayına benzetirler. memede süt hep vardır.arz talep meselesi. ne kadar sık meme bosaltilirsa beyine daha fazla süte ıhtiyaç var mesaji iletilir.Valla ben sapmayı denedim öyle diğer beslemeye süt kalmıyor o zaman da anlamı olmuyor bence
bu nasıl doktor ya. hiçbirşey dememiş tahlil felan hak getire. sarılığa nasıl karar verdi alerjiyi neden bekletiyor. değiştir canim sen doktoruKızlar 1.ay kontrolümüz bitti. Kafayı yemeye beş kala bitti şükürÖncelikle bizim doktor olmadığı için başka doktor baktı, adamın ağzından cımbızla laf alıyorsun, ne sorsak olabiliiiir olabiliiiiir. Kalça ultrasonu için yolladı, o katta inşaat vardı. Onlarca işçi, tavanlar sökülmüş, yerler kablolar tahtalar dolu. Kafamıza bişi düşmesi an meselesiydi. Kavga güeültü çektirdik temiz çıktı şükür. Kilo alımı çok iyi dedi. Günde 30-35 gram isteriz dedi. Bizimki 40 falan alıyor. Gece uyandırmayı sordum, 4-5 saat ellemeyin dedi. Giyimi sordum, siz nasıl giyiniyorsanız öyle rahat eder dedi. Hava çok sıcak tişört falan giydirin dedi. Kakasındaki mukusu sordum, çok kusuyor dedim. Yüzünde döküntülerçıktı dedim. Muhtemelem alerji dedi. Ben sormadan bişi söylemiyor adam ya.. E napacaz dedim. Yaaaani bir daha olursa gelirsiniz diyor Açıklama sıfır.. Sarılığını ben sordum da söyledi. Evet var çok değil gibi dedi. Gaz ilacı ve biogaiayı 3 aya kadar kullanın dedi. Kalbinde üfürüm varmış hala.. 4te kalp doktoruna gideceğiz, bekliyoruz arabada, yanıyoruz şu an.. Çocuğu atletle bıraktım yoksa susmuyor.
zamanla elin alışacaktır. meme ucu yarası yapmaz bence. ilk başlarda elin alışması zor oluyor ama sonra şipşakKızlar mochim geldi 10’dk da 60 cc sağdımharika bişi kim bulduysa bütün iyi dileklerim onunla ama sanki biraz canımı acıttı ya ondan bıraktım 10 dk sonra, acaba bi yeri yanlış mı yapıyorum tekrardan bi meme ucu yarası ile uğraşamam
Açık renkteydi canım siyaha yakın değil badem sütü aldım onunla yapıcam irmik helvası falan bakalım inşallah sadece süt ürünlerine dir alarjisi çok korkuyorum yaValla canım memnun değilsin hiç durma. Ben gidemiyorum bile özele, giriş çıkışlar kapalı devlete talim
Canım su ile yapılan kekler de var. Makarnada su durum buğdayı irmiği ve tuz oluyor. Filiz de ekstradan yumurta var. Kan nasıldı bildiğin kırmızı renkte mi yoksa koyu siyaha yakın mıydı?
Benimki de fena trollilk ay asisinda aşıdan önce ağla ağla bir hal oldu. Hemşire aşıyı vurdu, iki vikvikledi uyudu la hemşireler hep güldü oğluma
Yumurtayı da mı keseyim hemen iyice beslenme sıkıntısı yalarım gibi geliyorCanım geçmiş olsun inşallah kardiyolojidende güzel sonuclarla gelirsiniz. Yahu bu hastanelerdeki inşaat beni sinir ediyor ya bizede olmuştu bi keredoktorun tavrını hiç beğenmedim sonucta bebek bu bilmiyoruz biz sormadan tek tek anlatın dimi ne bu ağzının içinden konuşmak. Bir de alerji sanırım diyip bi daha olursa gel demesi saçma bebek o zamana kadar alerji den huzursuz huysuz olucak sonucta. Bence de kesin değiştirin doktorunuzu bu süreçlerde iyi takip ve teşhis çok önemli.
Kızz sen bunları çok düşünüyorsun ondan oluyor geçende aynısını bende yaşadım insan korkuyor yahu
Bence bi süre kek yapma başka sütlerle dahi olsa çoklu besin alerjisi de olabilir bu nedenle süt ürünlerini hiç kullanma badem sütü de olsa. Yumurta yogurt süt peynir ve bunlarla yapacağın hiçbişeyi yeme. Makarnaların da buğdaylı olanı var esmer oluyo onlardan yiyebilirsin filizin bazı çeşitlerinde yumurta var çünkü.
İnşallah ya dün gece öyle güzel kaka yaptıki çok mutlu oldum. Sabaha kadar ve gün içinde ara ara sancılanıyor ama ağlamıyo bu sebepten eskisi gibi.Umarım öyle de devam eder benimkide 2 gün rahatti 1 gün geri geldi sonra 1 gün az vardı böyle böyle bitecek heralde
Genelde süt alerjisi de yumurta da tetikliyor canım 10günlük süreçte yemesen daha iyi olur. Kahvaltı da patates falan kızart helva reçel zeytin salatalık böyle beslen biraz, sonra deneme yanılmayla ilk yumurtayı denersin zaten hemen belli eder kendini.Yumurtayı da mı keseyim hemen iyice beslenme sıkıntısı yalarım gibi geliyor
Damla kullanıyomusun gazı için? Bi de kaç günlük oldu bebeğinİnşallah ya dün gece öyle güzel kaka yaptıki çok mutlu oldum. Sabaha kadar ve gün içinde ara ara sancılanıyor ama ağlamıyo bu sebepten eskisi gibi.
Tecrübeli arkadaşlar yazsa keşke bu şekilde azalarak mı geçiyor acaba
Atıyor valla çok hareketli dikkat ediyorum Allah a emanetleri. Saol canım benim teşekkür ederim.nzh99 canim öyle yatarken yalniz bırakma. kendini öne doğru atar, yüz üstü bunalir sonra. zaten bırakmıyorsundur da yine de söyleyeyim dedim.
Canımmm geçmiş olsun. Kalp dr u inşallah rahatlatmıştır. Üfürüm kapanmıştır ya da azalmıştır inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyorum.Kızlar 1.ay kontrolümüz bitti. Kafayı yemeye beş kala bitti şükürÖncelikle bizim doktor olmadığı için başka doktor baktı, adamın ağzından cımbızla laf alıyorsun, ne sorsak olabiliiiir olabiliiiiir. Kalça ultrasonu için yolladı, o katta inşaat vardı. Onlarca işçi, tavanlar sökülmüş, yerler kablolar tahtalar dolu. Kafamıza bişi düşmesi an meselesiydi. Kavga güeültü çektirdik temiz çıktı şükür. Kilo alımı çok iyi dedi. Günde 30-35 gram isteriz dedi. Bizimki 40 falan alıyor. Gece uyandırmayı sordum, 4-5 saat ellemeyin dedi. Giyimi sordum, siz nasıl giyiniyorsanız öyle rahat eder dedi. Hava çok sıcak tişört falan giydirin dedi. Kakasındaki mukusu sordum, çok kusuyor dedim. Yüzünde döküntülerçıktı dedim. Muhtemelem alerji dedi. Ben sormadan bişi söylemiyor adam ya.. E napacaz dedim. Yaaaani bir daha olursa gelirsiniz diyor Açıklama sıfır.. Sarılığını ben sordum da söyledi. Evet var çok değil gibi dedi. Gaz ilacı ve biogaiayı 3 aya kadar kullanın dedi. Kalbinde üfürüm varmış hala.. 4te kalp doktoruna gideceğiz, bekliyoruz arabada, yanıyoruz şu an.. Çocuğu atletle bıraktım yoksa susmuyor.
Neden olmuyormuş kiKızlar yardım edin bana.
Belime yakı attırmıştım. Emziriken olmuyormuş. 1 saat sonra öğrendim çıkardım şimdi ama emzirdim de bir şey olmaz demi kızlar çok kötü hissediyorum şuan.
Neden olmuyormuş ki
Evet cnm bundanBundan mu aldınız
Evet canım ama sağmadan önce taktım denemek için hemen akmaya başladı vakumluyor ya pıt pıt dökülüyorAynen canım büyüyoruz 21 günlük olduk. Günler biraz daha hızlı geçse düzene girse hiç itirazım olmaz.
Maşallah Allah nazardan saklasın miniği.
Canım senin tek memeyi kaç dk emiyor?
Ben 10dk birini 10dk birini veriyorum. Hep öyle diyorlar ya. Birde solda daha az oluyor orayı tek alsa doymaz diye korkuyorum.
Çok geçmiş olsun ya. Nasıl alerjiyi önemsemezler şaştım kaldım. En iyisi başka bir doktora gitmek.
Çok duydum herkesten bunu. Neden uzun sürdü bu kadar acaba. Kendini telkin et ilk olarak beşiğe bak hemen.
Birinden emzirirken mi sağdın diğerini canım? Bende gece yapmayı planlıyorum.
İptal edebiliyorsan et cnm kargoya verilmeden iptal edilebiliyor sanırımTrendyoldan aldım evet. Gelmedi hala. Keşke bende siteden alsaymışım. Bayram sonuna kalmaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?