2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geldi demek sizin ki. Ben hala bekliyorum ne güzelçıkmış sütünüzde bol bol gelir inşallah devamıda
İnşallah hepimizin trendyoldan mı aldınız? Ben ordan sipariş ettim sonra burdan bi arkadaş geç geliyor dedi dikkat etmemiştim hemen iptal ettim kendi sitesinden aldım 4 günde geldi

Bundan mu aldınız

Eklentiler

• 690C9413-516E-4E17-93B6-842F078C7A8F.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 32
  • 41E1F686-F0CD-4C42-83D8-EFB86E641931.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 32

Aynen canım büyüyoruz 21 günlük olduk. Günler biraz daha hızlı geçse düzene girse hiç itirazım olmaz.

Şansları bahtları güzel olsun inşallah. Minik savaşçıma bir maaşallahınızı alırım. 40 gün hatırası.

Maşallah Allah nazardan saklasın miniği.

Canım senin tek memeyi kaç dk emiyor?
Ben 10dk birini 10dk birini veriyorum. Hep öyle diyorlar ya. Birde solda daha az oluyor orayı tek alsa doymaz diye korkuyorum.

Çok geçmiş olsun ya. Nasıl alerjiyi önemsemezler şaştım kaldım. En iyisi başka bir doktora gitmek.

Çok duydum herkesten bunu. Neden uzun sürdü bu kadar acaba. Kendini telkin et ilk olarak beşiğe bak hemen.

Birinden emzirirken mi sağdın diğerini canım? Bende gece yapmayı planlıyorum.

İnşallah hepimizin trendyoldan mı aldınız? Ben ordan sipariş ettim sonra burdan bi arkadaş geç geliyor dedi dikkat etmemiştim hemen iptal ettim kendi sitesinden aldım 4 günde geldi
Trendyoldan aldım evet. Gelmedi hala. Keşke bende siteden alsaymışım. Bayram sonuna kalmaz umarım

Canım geçmiş olsun inşallah kardiyolojidende güzel sonuclarla gelirsiniz. Yahu bu hastanelerdeki inşaat beni sinir ediyor ya bizede olmuştu bi kere doktorun tavrını hiç beğenmedim sonucta bebek bu bilmiyoruz biz sormadan tek tek anlatın dimi ne bu ağzının içinden konuşmak. Bir de alerji sanırım diyip bi daha olursa gel demesi saçma bebek o zamana kadar alerji den huzursuz huysuz olucak sonucta. Bence de kesin değiştirin doktorunuzu bu süreçlerde iyi takip ve teşhis çok önemli.
Kızz sen bunları çok düşünüyorsun ondan oluyor geçende aynısını bende yaşadım insan korkuyor yahu
Bence bi süre kek yapma başka sütlerle dahi olsa çoklu besin alerjisi de olabilir bu nedenle süt ürünlerini hiç kullanma badem sütü de olsa. Yumurta yogurt süt peynir ve bunlarla yapacağın hiçbişeyi yeme. Makarnaların da buğdaylı olanı var esmer oluyo onlardan yiyebilirsin filizin bazı çeşitlerinde yumurta var çünkü.

Kızlar şu mochiyi nasıl kullanıyorsunuz?
Ben gece her ili memeyi veriyorum öyle doyup yatıyor.
Birini Emzirirken diğerine takacağım anladığım kadarıyla ama ben iki memeyi de veriyorum normalde nasıl yapsam?
tek memeyi sadece 10 dk veriyorsan yağlı kısmını alamiyordur bebegin ve memeyi de tam boşalamaz o sürede. bir memede 20 dk tutup diğer memeyi satmayı deneyebilirsin.

Valla ben sapmayı denedim öyle diğer beslemeye süt kalmıyor o zaman da anlamı olmuyor bence
emzirme danışmanları meme süt ilişkisini fabrika olayına benzetirler. memede süt hep vardır.arz talep meselesi. ne kadar sık meme bosaltilirsa beyine daha fazla süte ıhtiyaç var mesaji iletilir.

bu nasıl doktor ya. hiçbirşey dememiş tahlil felan hak getire. sarılığa nasıl karar verdi alerjiyi neden bekletiyor. değiştir canim sen doktoru

zamanla elin alışacaktır. meme ucu yarası yapmaz bence. ilk başlarda elin alışması zor oluyor ama sonra şipşak

Açık renkteydi canım siyaha yakın değil badem sütü aldım onunla yapıcam irmik helvası falan bakalım inşallah sadece süt ürünlerine dir alarjisi çok korkuyorum ya

Yumurtayı da mı keseyim hemen iyice beslenme sıkıntısı yalarım gibi geliyor

Umarım öyle de devam eder benimkide 2 gün rahatti 1 gün geri geldi sonra 1 gün az vardı böyle böyle bitecek heralde
İnşallah ya dün gece öyle güzel kaka yaptıki çok mutlu oldum. Sabaha kadar ve gün içinde ara ara sancılanıyor ama ağlamıyo bu sebepten eskisi gibi.
Tecrübeli arkadaşlar yazsa keşke bu şekilde azalarak mı geçiyor acaba

Yumurtayı da mı keseyim hemen iyice beslenme sıkıntısı yalarım gibi geliyor
Genelde süt alerjisi de yumurta da tetikliyor canım 10günlük süreçte yemesen daha iyi olur. Kahvaltı da patates falan kızart helva reçel zeytin salatalık böyle beslen biraz, sonra deneme yanılmayla ilk yumurtayı denersin zaten hemen belli eder kendini.

Damla kullanıyomusun gazı için? Bi de kaç günlük oldu bebeğin

Canımmm geçmiş olsun. Kalp dr u inşallah rahatlatmıştır. Üfürüm kapanmıştır ya da azalmıştır inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyorum.

Evet canım ama sağmadan önce taktım denemek için hemen akmaya başladı vakumluyor ya pıt pıt dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…