- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Valla canım memnun değilsin hiç durma. Ben gidemiyorum bile özele, giriş çıkışlar kapalı devlete talim
Canım su ile yapılan kekler de var. Makarnada su durum buğdayı irmiği ve tuz oluyor. Filiz de ekstradan yumurta var. Kan nasıldı bildiğin kırmızı renkte mi yoksa koyu siyaha yakın mıydı?
Benimki de fena trollilk ay asisinda aşıdan önce ağla ağla bir hal oldu. Hemşire aşıyı vurdu, iki vikvikledi uyudu la hemşireler hep güldü oğluma
Ah ah benimde ne hayallerim vardı. Atıcaktım kızımı arabasına gezecektim ama işteNasıl heveslendim oğlumla iki yürüyüş yapmaya temiz hava almayahavalar pek heveslendiriyor insanı
Valla günler çok hızlı geçiyor aslında ama ben anlamıyorum. Şöyle oyunlar oynadığımız ek gıda dönemine geçsek daha iyi tabiAynen canım büyüyoruz 21 günlük olduk. Günler biraz daha hızlı geçse düzene girse hiç itirazım olmaz.
Maşallah Allah nazardan saklasın miniği.
Canım senin tek memeyi kaç dk emiyor?
Ben 10dk birini 10dk birini veriyorum. Hep öyle diyorlar ya. Birde solda daha az oluyor orayı tek alsa doymaz diye korkuyorum.
Çok geçmiş olsun ya. Nasıl alerjiyi önemsemezler şaştım kaldım. En iyisi başka bir doktora gitmek.
Çok duydum herkesten bunu. Neden uzun sürdü bu kadar acaba. Kendini telkin et ilk olarak beşiğe bak hemen.
Birinden emzirirken mi sağdın diğerini canım? Bende gece yapmayı planlıyorum.
Canım soya sütüde süt ve süt ürünleri içermiyor ben bakmıştım benimkide alerji olabilir mi diye düşündüğümde. Bu arada süt ve süt ürünleri alerjisi varsa dana etini de kesmen lazım çapraz etkiymiş. Kuzu eti yiyebilirsin. Yumurtada tavukla çapraz alerji. Yumurtayı kesiyorsan tavuğuda kesmen gerekiyor yani.Açık renkteydi canım siyaha yakın değil badem sütü aldım onunla yapıcam irmik helvası falan bakalım inşallah sadece süt ürünlerine dir alarjisi çok korkuyorum ya
Metsin ve biogaia kullanıyorum.Bugün tam 1,5 aylık oldu.Damla kullanıyomusun gazı için? Bi de kaç günlük oldu bebeğin
Şehir olarak nerdesin bilmiyorum ama ben zıbın giydiriyorum bide çorap kundak yapmıyorum üstüne ince bir yorgan atiyirum uyuyuncaAy kızlar ya kısa kollu zıbın ve ince bi yelek giydirdim altında da ince vardı kundakladım güzelce yatırdım acayip terlemiş smdi üst baş degistirdim hemen yine ince giydirdim kısa kollu duruyo kundaklamaya korkuyorum şuan. Siz nasıl giydiriyisunuz.? Niye bu kdar terliyor sizce napmaliyim bi fikir verin kundaklamasam da olmuyor sıçrıyor bir de
Gitmedik ki anim bisey demediler sadece saglik ocagina asiya gittik. Panik oldum simdi. Aile hekimine sordum herseyi ama muaayene etmedi tabi.. carsamba gideyum mi yada 40 gunluk oluor kalcaya da bakarlar belki ya da ertelesem mi ya.. ne bakiolar 1.ay kontrolundeÇok cıvık kaka yapıyordu canım su gibi endişelendim normal mi diye onu göstermek için gittim. Benim doktor 2 aylık olduğunda çektir kalça ultrasonunu dedi. Öyle yapıcam bende. 1.ay kontrolüne gitmediniz mi?
Yapıyor canım böyle cıvık yaptığında gaz çıkarırken bile kaçırdığı oluyor. 4-5 kere yapıyor genelde günde.
Ne oluyormus o zamanEvet uzuyor canım.. Tek başınaalerji denilmiyormuş.
Benim oglana da boyle demislerdi..zamanla kapanir. Kapanmazsa mudahale ederiz dediler. Ama dedigin gibi olumsuz etkilemeyecek insallah yavrulari.. Allahim korusun hepisini. Gecmis olsun..Yorgunluktan yazamadım valla.. Eve geldik hepimiz ayrı bir noktaya yayıldık, pert olmuşuz. Çocukla evden çıkmak ne zormuş ya.. Gitmesi bir dert gelmesi ayrı dert
Kardiyolog randevumuzu da atlattık. Kalpteki 2 delikten biri epey küçülmüş, kaçak varmış bir yerde o da kaybolmuş. Diğer delik duruyor ve kapanması zor bir yerdeymiş. Kas dokusunda olsa kapanma ihtimali daha fazla olurdu dedi doktor.. Ama büyümemiş de şükür.. Hayati bir durum yokmuş. Kalp büyüdükçe delik önemsizleşecek dedi. Hiç sıkıntı yapmaz büyüyünce de koşar oynar dedi. Normal bir bebek gibi düşünün dedi. Çok küçük ihtimal ilaç başlanabilir gidişata göre ama sanmıyorum dedi. Çok şükür haberler böyle kızlar.. Evet bir delik var ama yavrumun sağlığını etkilemeyecek inşallah.. 2 ay sonra kontrole gideceğiz yine..
Ya gündüz yapmıyorum kundak ama gece korkuyo bazen kendi hareketinden birde eli kolu iyi dursun diyerek yapıyorum da kısa kollu zıbın yaparım artık. Akşam yatmadan bi e banyo yaptıracağım oh miss yatsın güzelceŞehir olarak nerdesin bilmiyorum ama ben zıbın giydiriyorum bide çorap kundak yapmıyorum üstüne ince bir yorgan atiyirum uyuyunca
Merhaba ,öncelikle çok geçmiş olsun.medicanada galiba gittiğiniz çocuk doktoru kim acaba?bu arada oğuzhan doları öneririm doktor olarak siz sormadan her şeyi detayıyla anlatır.Yorgunluktan yazamadım valla.. Eve geldik hepimiz ayrı bir noktaya yayıldık, pert olmuşuz. Çocukla evden çıkmak ne zormuş ya.. Gitmesi bir dert gelmesi ayrı dert
Kardiyolog randevumuzu da atlattık. Kalpteki 2 delikten biri epey küçülmüş, kaçak varmış bir yerde o da kaybolmuş. Diğer delik duruyor ve kapanması zor bir yerdeymiş. Kas dokusunda olsa kapanma ihtimali daha fazla olurdu dedi doktor.. Ama büyümemiş de şükür.. Hayati bir durum yokmuş. Kalp büyüdükçe delik önemsizleşecek dedi. Hiç sıkıntı yapmaz büyüyünce de koşar oynar dedi. Normal bir bebek gibi düşünün dedi. Çok küçük ihtimal ilaç başlanabilir gidişata göre ama sanmıyorum dedi. Çok şükür haberler böyle kızlar.. Evet bir delik var ama yavrumun sağlığını etkilemeyecek inşallah.. 2 ay sonra kontrole gideceğiz yine..
Ağzına aldıktan sonra düz durmuş durmamış çok önemli değil aslında. Memenin ucuyla ucunu aynı hizaya getirip sokarsan bebek zaten onu iyice içeri çekiyor. Bi de benimki yumuşak bişey ince kablo gibi senin sert mi acaba düz tutmaya çalışıyorsun?Canm sonda düz durmuyor ben düz tutuyodum aynı baş hizasinda
Canım valla normal mi bilmiyorum, doktor pek açıklama yapmadı, alerjidir dedi üstüne düşmedi. Ben doktoru araştırmadım , doğum yaptığım hastane diye gittim.Ne oluyormus o zaman
Normal mi yani
Iyice kafam karisti..
Siz cocuk doktorlarini nerden nasil buldunuz.. dogumdan once mi arastirmistiniz kizlar..
Mahmud bey.. Siz söylediğiniz doktora mı gidiyorsunuz? Üsküdardaymış sanırım.Merhaba ,öncelikle çok geçmiş olsun.medicanada galiba gittiğiniz çocuk doktoru kim acaba?bu arada oğuzhan doları öneririm doktor olarak siz sormadan her şeyi detayıyla anlatır.
Memeye benim de gözüm kaydı vallaay o ne güzel meme , bol bol sütü de vardir
Maşallah annesi onaŞansları bahtları güzel olsun inşallah. Minik savaşçıma bir maaşallahınızı alırım. 40 gün hatırası.
Biraz sık banyo yaptır bakalım geçecek mi sert ki kabuklu gibi yoksa yumuşak miMerhaba kızlar en yakın zamanda doktora gidecegım ama sizede sormak istedim bebeğimin sırtı bu sekilde seyler çıktı. Yeni sayılır daha.
Aslında hayır canım ama havalar bi anda sıcakladı ya ondan mı acaba bilemedim. Umarım en kısa zamanda gecer.
Burda kızlar söyledi bi gun şampuan sür bi gun sürme diye ben denedim azaldı gibi dene istersenagacsizkoalaa senin kızın saçları mıydı yağlı gibi olan ? Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Geçti mi yağlanma . Gün aşırı yıkıyoruz ama hep yağlı gibi duruyor . Bir de çok saçlı , rahatsız oldum iyice
Canım boy, kilo, baş çevresi ölçüsü alındı. Göz ve kulaklarına baktı. Ciğerlerini, kalbini dinledi. Genital bölgeye baktı. Kalçasını elle muayene etti. Hatırladıklarım bunlar.Gitmedik ki anim bisey demediler sadece saglik ocagina asiya gittik. Panik oldum simdi. Aile hekimine sordum herseyi ama muaayene etmedi tabi.. carsamba gideyum mi yada 40 gunluk oluor kalcaya da bakarlar belki ya da ertelesem mi ya.. ne bakiolar 1.ay kontrolunde
Off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?