2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
AYnısını bende yasıyorum saka gbi
Biraz sık banyo yaptır bakalım geçecek mi sert ki kabuklu gibi yoksa yumuşak mi
Yok canım yumuşak aile doktorumuza görsel attım sıcaktan olmuşa benziyor hametan kullan bakalım gecmzse bakarız dedi. Aslında gun asırı banyo yapıyoruz falan ama sıcaktan sanırım ya umarım gecer.

Canım kaçıncı günün, benim 31.gün ama dediğin gibi bir durum yok. Şişlik derken sadece kesi çizgisi mi yoksa etrafı da mı?
Kesi Çizgisinin üstü komple şişti . 38. Gün bugün . Hatırlarsınız belki enfeksiyon da kapmıştı . Bekleyeceğim biraz olmadı acile gideceğim .

Bizim gözlerimizin sarılığı hiç geçmedi neden acaba. Atlatamadık bu sarılığı beslenmemizde güzel günde 60 mama anca veriyorum gerisi anne sütü. Uzamış sarılık yaşayan var mı ne diyor doktorunuz acaba

Kormuzı meyveler de tehlikeli miş alerji için ben dün akşam karpuz da yemiştim kan ondan mı oldu anlamadım ama mamasan sonra bariz sümük artışı başlamıştı ve bebek ili gündür dışarı atmaya çalışıyor sürekli kaka yapıyormsğmüklü daha teni durdu gibi kaka yapısı zavallı yavrum benim süt ürünlerini kes dedi doktor baktım evde Macar salam var onda bile süt proteini var yazıyor kısıtlama çok zor gerçekten

Kesi Çizgisinin üstü komple şişti . 38. Gün bugün . Hatırlarsınız belki enfeksiyon da kapmıştı . Bekleyeceğim biraz olmadı acile gideceğim .
İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur.
Kaç günlük canım.. Bizim 31.gün hala var sarılık..

Of evet ya herseyde var bende geçen anne çayıma baktım süt şekeri varmış onuda içemiyorum çok sıkıldım bu durumdan allahtan bitiyor bi kaç güne. İnşallah yemeye başlayınca bebeğimde bi sıkıntı çıkmaz çünkü alerji cidden yorucu oluyor ya onu yeme bunu yeme. E emzirirken de insan acıkıyor cok az sey kalıyor yemeye

Ben öyle olduğunda hemen mama yapıyorum doymamalı olabbilitır benim ki

İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur.

Kaç günlük canım.. Bizim 31.gün hala var sarılık..
32 günlük. Neden geçmiyor acaba. Bi kaç gündür kafama takmaya başladım. Gözlerinde vücudunda var hala. Çarşamba randevumuz var. Kan falan alıcaktır muhtemelen

Canım boy, kilo, baş çevresi ölçüsü alındı. Göz ve kulaklarına baktı. Ciğerlerini, kalbini dinledi. Genital bölgeye baktı. Kalçasını elle muayene etti. Hatırladıklarım bunlar.
Ne guzel ilgilenmis ya. Ben de gideyim bari en kotu bayram sonrasi gec mi olur..
Keske gitseydim saglik ocagi yeter dediler hep..
Sen her gun yikiyormussun bebisi. Dusun altinda yikanir mi dersin esimle tutup mesela..

Ben bu sicaklarda hergun yikamaya başladım çok rahatlıyor uykusu da güzel oluyor yikayinca isiliklerine de iyi geliyor umarım geçer ama sıcaktan gibi geldi bana da

Sabahtan beri şiddetli baş agrım vardı kirginlik falan ben sıcaklara yordum tansiyon falandır dedim ama aksam eşim iftara gitti arkadaşlarıyla cagirdim duramadım çok kötü oldum kızla ilgilenemedim oda soğuk souk terledi falan meğer ateşlenmişim a dostlar fark etmemişim 38.4 gördüm en son kendimde bebeğe geçer mi emzirsem düştü şimdi ama yine çıkarsa falan napcam onuda hasta etmek istemiyorum ama mama yok evde mecbur emzircem

Ben hafif yan yatırıyorum ama çoğunlukla sırt üstü yatıyor ama ben annemdeyim Gündüz beşiği odaya alıyorum malum virüs herkes de evde babam dan küçük kardeşime herkes dönüşümlü ara Ara sallıyor başında duruyor

Yani faydalı mı. Kullandınız mi siz kusma yapar mi bu
Slm ben 3 gün kullandım kabızlık vardı damla mi yaptı bilemem ama bıraktım kullanamıyorum birde laktoz alerjimiz yokmuş ondan bıraktık[/QUOTE]

Kabız canm zor yapiyo tuvaletini o durum korkutuyo her gu hakikibyag var 1 kaşık veriyorum daha düzelmedi. Mama kabız yapar mı ki ya
Mama yapabilir cnm..ne kullanıyorsun
Şansları bahtları güzel olsun inşallah. Minik savaşçıma bir maaşallahınızı alırım. 40 gün hatırası.

Ooyy çok tatlı bu annesi Maşallah!
Ohh iyi bari oda gecer gider cnm icini ferah tut Geçmiş olsun

32 günlük. Neden geçmiyor acaba. Bi kaç gündür kafama takmaya başladım. Gözlerinde vücudunda var hala. Çarşamba randevumuz var. Kan falan alıcaktır muhtemelen
3 aya kadar rengi kalabiliyormuş burada öyle denmişti. Dün kontrolde ben sarılığı nasıl sizce diyene kadar doktor bu çocukta sarılık var demedi. Ben sorunca evet biraz sarı önemli değil dedi

Ne guzel ilgilenmis ya. Ben de gideyim bari en kotu bayram sonrasi gec mi olur..
Keske gitseydim saglik ocagi yeter dediler hep..
Sen her gun yikiyormussun bebisi. Dusun altinda yikanir mi dersin esimle tutup mesela..
Yok canım bir çocuk doktorunun görmesinde fayda var.
Elde tutup yıkamak tehlikeli iş bence küvetini suyun altına koyup yıkayabilirsin bence ama fiskiyeyle birlikte.

Tikkabilla canım ben yan ve sırt üstü yatırıyorum. Sırt üstü yatırınca zaten kafasını hep yana çeviriyor. O yüzden sıkıntı yok yatırabilirsin. Ben yanındaysam hatta yüz üstü bile yatırıyorum,hem daha rahat ediyor hemde daha uzun uyuyor. Gazıda daha kolay çıkıyor yüz üstü baskı olunca.

İyi geceler herkese bir önceki mesaj eksik ve hatalı yazıldı silemedim de kafama takılan şu ki hemen hemen hepimizin bebeklerinde alerjiden şüpheleniyoruz bukadar tesadüf olmaz bence bebekler normal biz abartıyoruz
Aynen etkileniyor bence biz yazdıkça buradakiler. Bizim ki doktor kontrolünde ama herkes kendi deneyebilir diyet olarak çok takılan varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…