AYnısını bende yasıyorum saka gbiKızlar benim dengem niye bozuk yageceleri uyanıp kucağımda olmayan çocuğu bogulmaktan kurtarıyorum tövbe yarabbim her seferinde kucağımda unuttum, yanımda ve üstüne yattım vs sanıp yatağın yorganın içinde bebek arıyorum. Korkudan altıma edicem bi gece o olacak her seferinde eşim uyanıp bebek beşikte diyor öyle uyuyorum geri. Hayır 40 da çıktı daha ne korkusu bu anlamadım
Yok canım yumuşak aile doktorumuza görsel attım sıcaktan olmuşa benziyor hametan kullan bakalım gecmzse bakarız dedi. Aslında gun asırı banyo yapıyoruz falan ama sıcaktan sanırım ya umarım gecer.Biraz sık banyo yaptır bakalım geçecek mi sert ki kabuklu gibi yoksa yumuşak mi
Kesi Çizgisinin üstü komple şişti . 38. Gün bugün . Hatırlarsınız belki enfeksiyon da kapmıştı . Bekleyeceğim biraz olmadı acile gideceğim .Canım kaçıncı günün, benim 31.gün ama dediğin gibi bir durum yok. Şişlik derken sadece kesi çizgisi mi yoksa etrafı da mı?
Kormuzı meyveler de tehlikeli miş alerji için ben dün akşam karpuz da yemiştim kan ondan mı oldu anlamadım ama mamasan sonra bariz sümük artışı başlamıştı ve bebek ili gündür dışarı atmaya çalışıyor sürekli kaka yapıyormsğmüklü daha teni durdu gibi kaka yapısı zavallı yavrum benim süt ürünlerini kes dedi doktor baktım evde Macar salam var onda bile süt proteini var yazıyor kısıtlama çok zor gerçektenAptamil cok gaz yapıyor içeriğinde şeker var bebekler cok seviyor o mamayı. Ya süt alerjisi de sıkıntı hiçbişi yiyemiyosın inş alerjisi cıkmaz. Ben simdi karpuz yedim karpuz böyle seyler yapar mı?
Ben 30veriyorum çok emmişse yetiyor. Ama hiç emmediyse eğer 60-90 arası değişiyor. Ben gündüz bi kere 90 cc yapıyorum biraz uzun uyusun memelerim de dolsun diye. Gündüz azalıyor gece daha dolu oluyor. Keske gündüz dinlenebilsek o zaman daha dolu olur.
Bana da doğumdan sonra yan yatırmayı söylediler. Bende sağ sol döndürerek yatırıyorum hemde kafasının şekli bozulmasın diye. Ama bazen sırt üstüde yatırıyorum cidden öyle daha cok uyuyor genelde bi süre yan yatırıp sonra çeviriyorum kusma ihtimaline karşı. Gündüz yanımdayken yatırıyorum daha cok gözümün önündeyken. Geceleri hep yan yapıyorum.
İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur.Kesi Çizgisinin üstü komple şişti . 38. Gün bugün . Hatırlarsınız belki enfeksiyon da kapmıştı . Bekleyeceğim biraz olmadı acile gideceğim .
Kaç günlük canım.. Bizim 31.gün hala var sarılık..Bizim gözlerimizin sarılığı hiç geçmedi neden acaba. Atlatamadık bu sarılığı beslenmemizde güzel günde 60 mama anca veriyorum gerisi anne sütü. Uzamış sarılık yaşayan var mı ne diyor doktorunuz acaba
Of evet ya herseyde var bende geçen anne çayıma baktım süt şekeri varmış onuda içemiyorum çok sıkıldım bu durumdan allahtan bitiyor bi kaç güne. İnşallah yemeye başlayınca bebeğimde bi sıkıntı çıkmaz çünkü alerji cidden yorucu oluyor ya onu yeme bunu yeme. E emzirirken de insan acıkıyor cok az sey kalıyor yemeyeKormuzı meyveler de tehlikeli miş alerji için ben dün akşam karpuz da yemiştim kan ondan mı oldu anlamadım ama mamasan sonra bariz sümük artışı başlamıştı ve bebek ili gündür dışarı atmaya çalışıyor sürekli kaka yapıyormsğmüklü daha teni durdu gibi kaka yapısı zavallı yavrum benim süt ürünlerini kes dedi doktor baktım evde Macar salam var onda bile süt proteini var yazıyor kısıtlama çok zor gerçekten
Ben öyle olduğunda hemen mama yapıyorum doymamalı olabbilitır benim kiAh kızlar ya bu bebiş neden böyle. Saat akşam 5ten beri yatıramadım. Şimdi ayağımda sallayarak daldı uykuya. Bıraktığım an gözleri açıyor. Tekrar aldım sallıyorum. Keşke dik pozisyonda bende uyuyabilsem ya, yeter ki oda ayağımda uyusun.
Geçmiş olsun kuzum benim muayene gayet güzel geçmişİnşallah sıkıntılı bir durum yoktur.
Kaç günlük canım.. Bizim 31.gün hala var sarılık..
32 günlük. Neden geçmiyor acaba. Bi kaç gündür kafama takmaya başladım. Gözlerinde vücudunda var hala. Çarşamba randevumuz var. Kan falan alıcaktır muhtemelenİnşallah sıkıntılı bir durum yoktur.
Kaç günlük canım.. Bizim 31.gün hala var sarılık..
Ne guzel ilgilenmis ya. Ben de gideyim bari en kotu bayram sonrasi gec mi olur..Canım boy, kilo, baş çevresi ölçüsü alındı. Göz ve kulaklarına baktı. Ciğerlerini, kalbini dinledi. Genital bölgeye baktı. Kalçasını elle muayene etti. Hatırladıklarım bunlar.
Ben bu sicaklarda hergun yikamaya başladım çok rahatlıyor uykusu da güzel oluyor yikayinca isiliklerine de iyi geliyor umarım geçer ama sıcaktan gibi geldi bana daAYnısını bende yasıyorum saka gbi
Yok canım yumuşak aile doktorumuza görsel attım sıcaktan olmuşa benziyor hametan kullan bakalım gecmzse bakarız dedi. Aslında gun asırı banyo yapıyoruz falan ama sıcaktan sanırım ya umarım gecer.
Ben hafif yan yatırıyorum ama çoğunlukla sırt üstü yatıyor ama ben annemdeyim Gündüz beşiği odaya alıyorum malum virüs herkes de evde babam dan küçük kardeşime herkes dönüşümlü ara Ara sallıyor başında duruyorKızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz? Ben doğum önvesi hep videolarda olsun, yazılarda olsun sırt üstü yatırmak gerektiğini okumuştum. Doğumdan sonra hemşireler ve doktor yan yatırmamı tembihlediler. O yüzden hep bir sağa bir sola dönüşümlü yatırıyorum. Sırt üstü de yanındaysam gündüzleri bazen yatırıyorum ve fark ettim ki daha rahat uyuyor. Ama kusar ederse tehlikeli midir sırt üstü? Gerçi başı yan duruyor da..
Mama yapabilir cnm..ne kullanıyorsunKabız canm zor yapiyo tuvaletini o durum korkutuyo her gu hakikibyag var 1 kaşık veriyorum daha düzelmedi. Mama kabız yapar mı ki ya
Şansları bahtları güzel olsun inşallah. Minik savaşçıma bir maaşallahınızı alırım. 40 gün hatırası.
Ohh iyi bari oda gecer gider cnm icini ferah tut Geçmiş olsunYorgunluktan yazamadım valla.. Eve geldik hepimiz ayrı bir noktaya yayıldık, pert olmuşuz. Çocukla evden çıkmak ne zormuş ya.. Gitmesi bir dert gelmesi ayrı dert
Kardiyolog randevumuzu da atlattık. Kalpteki 2 delikten biri epey küçülmüş, kaçak varmış bir yerde o da kaybolmuş. Diğer delik duruyor ve kapanması zor bir yerdeymiş. Kas dokusunda olsa kapanma ihtimali daha fazla olurdu dedi doktor.. Ama büyümemiş de şükür.. Hayati bir durum yokmuş. Kalp büyüdükçe delik önemsizleşecek dedi. Hiç sıkıntı yapmaz büyüyünce de koşar oynar dedi. Normal bir bebek gibi düşünün dedi. Çok küçük ihtimal ilaç başlanabilir gidişata göre ama sanmıyorum dedi. Çok şükür haberler böyle kızlar.. Evet bir delik var ama yavrumun sağlığını etkilemeyecek inşallah.. 2 ay sonra kontrole gideceğiz yine..
3 aya kadar rengi kalabiliyormuş burada öyle denmişti. Dün kontrolde ben sarılığı nasıl sizce diyene kadar doktor bu çocukta sarılık var demedi. Ben sorunca evet biraz sarı önemli değil dedi32 günlük. Neden geçmiyor acaba. Bi kaç gündür kafama takmaya başladım. Gözlerinde vücudunda var hala. Çarşamba randevumuz var. Kan falan alıcaktır muhtemelen
Yok canım bir çocuk doktorunun görmesinde fayda var.Ne guzel ilgilenmis ya. Ben de gideyim bari en kotu bayram sonrasi gec mi olur..
Keske gitseydim saglik ocagi yeter dediler hep..
Sen her gun yikiyormussun bebisi. Dusun altinda yikanir mi dersin esimle tutup mesela..
Aynen etkileniyor bence biz yazdıkça buradakiler. Bizim ki doktor kontrolünde ama herkes kendi deneyebilir diyet olarak çok takılan varsaİyi geceler herkese bir önceki mesaj eksik ve hatalı yazıldı silemedim de kafama takılan şu ki hemen hemen hepimizin bebeklerinde alerjiden şüpheleniyoruz bukadar tesadüf olmaz bence bebekler normal biz abartıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?