- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
benim de buraya yazana kadar 900-1000 olan sütüm 750 ye falan düştü günlük eşim başladı hemen nazar vs demeye bütün hiç emzirmeyin tamamen sağarak net durum analizi yapıcam..
süt alerjisi olan arkadaşlar irmik helvasını su ile yaparak sütünüzü arttırabilirsiniz
Rutin oluşturdunuz mu biz her akşam iftardan sonra 9 da yıkıyoruz sonra 9 buçuk gibi besleyip 10 da iyi geceler çayı veriyoruz bazen açsa tüm bu işlemler 9 buçukta da bitiyor 1 ya da 1 bucuga kadar uyuyor sonra eşim sağılmış süt veriyor 4 ya da 4 bucuga kadar uyuyor sonra ben kalkıp emziriyorum zaten göğüsler de dolu dolu oluyor uyuyunca
Sabah 6 SAN sonra asla tam uyuma yok tilki uykusu derler 15 uyuyor 5 mıkırdanıyor.. bizim bütün biogai damlamız bitti bakalım gece zorlanırsak demek faydası oluyormus.. bir de gazı çok olan ya da uyumaya zorlananlara daha önce de tavsiye ettim iyi geceler çayı , saç kurutma makinesi sesi ve gaz barsa özellikle kiraz çekirdeği kemeri
Hangi çay o bende humana içiyorum stil de açiçeriğinde yazmıyor ama ahudud var onu da bırakıcam sanırım başka çaya geçicemOf evet ya herseyde var bende geçen anne çayıma baktım süt şekeri varmış onuda içemiyorum çok sıkıldım bu durumdan allahtan bitiyor bi kaç güne. İnşallah yemeye başlayınca bebeğimde bi sıkıntı çıkmaz çünkü alerji cidden yorucu oluyor ya onu yeme bunu yeme. E emzirirken de insan acıkıyor cok az sey kalıyor yemeye
Biz 2-3 gündür yıkamadan önce kovasının içine su doldurup daldırıyoruz koltuk altlarından tutup, düşük bütçeli baby spaRutin oluşturdunuz mu biz her akşam iftardan sonra 9 da yıkıyoruz sonra 9 buçuk gibi besleyip 10 da iyi geceler çayı veriyoruz bazen açsa tüm bu işlemler 9 buçukta da bitiyor 1 ya da 1 bucuga kadar uyuyor sonra eşim sağılmış süt veriyor 4 ya da 4 bucuga kadar uyuyor sonra ben kalkıp emziriyorum zaten göğüsler de dolu dolu oluyor uyuyunca
Evet ben de oynatıyorum gün geçtikçe yarım saat bile duruyor oynamasa da izliyorBiz bugün oyun halımızı çıkardık ve tam tamınaa 12 dakika oyalandık mucize gibiydi
Su her zaman işe yarıyor ben beline kadar kaka yapınca da banyoda suyun Altun’da belden aşağı tıkıyorum o bile iyi geliyorBiz 2-3 gündür yıkamadan önce kovasının içine su doldurup daldırıyoruz koltuk altlarından tutup, düşük bütçeli baby spaBiraz takılıyo öyle bacaklarını oynatıyo yüzüyo gibi çok tatlı oluyo dün gece 6 saat kesintisiz uyudu hatta uyanıp baktım noluyo diye mışıl mışıl uyuyodu kovanın etkisi oldu mu bilemiyorum
Kesinlikle suyun rahatlatıcı bir etkisi varSu her zaman işe yarıyor ben beline kadar kaka yapınca da banyoda suyun Altun’da belden aşağı tıkıyorum o bile iyi geliyor
Kafası düşmüyor mu koltuk altından tutunca..Biz 2-3 gündür yıkamadan önce kovasının içine su doldurup daldırıyoruz koltuk altlarından tutup, düşük bütçeli baby spaBiraz takılıyo öyle bacaklarını oynatıyo yüzüyo gibi çok tatlı oluyo dün gece 6 saat kesintisiz uyudu hatta uyanıp baktım noluyo diye mışıl mışıl uyuyodu kovanın etkisi oldu mu bilemiyorum
Süngerler var aslında onun için tabanına koyuyoruz ben aldım ama denemedim hiçKafası düşmüyor mu koltuk altından tutunca..
Soruluyordu o yüzden yazdım sütün arttı mi vs diye ben de o yüzden yazdım ama düşünemedim haklısınız ben süt artırmayı çok denedim ve çok uğraştım emzirmek için de öyle o yüzden kim sütüm az dese yaptıklarımı paylaşıyorum nasıl arttığını da paylaşıyorum ki moral olsun iyi düşünerek ve sorulara binaen söylemiştim ama sanırım düşüncesizkik ettim özür dilerimNazardan ziyade burada bebeğini hiç emzirmeyen ya da sütü çok az olan buna üzülen anneler varken bu kadar sütüm var demenin bir anlamı yok bence. Dilediğinizi yazmakta Özgür olduğunuz bir platform ama birbirimize destek olsak daha güzel olur
Yok canım tutuyor kafasını bi süredir, büyüdü herhalde 55 günlük bugünKafası düşmüyor mu koltuk altından tutunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?