2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
benim de buraya yazana kadar 900-1000 olan sütüm 750 ye falan düştü günlük eşim başladı hemen nazar vs demeye bütün hiç emzirmeyin tamamen sağarak net durum analizi yapıcam..

süt alerjisi olan arkadaşlar irmik helvasını su ile yaparak sütünüzü arttırabilirsiniz

Bir de bence de hepinizde alerji yoktur aümüksü yapı anne sütü çok olduğunda da oluyormus.. kan yoksa genelde sıkıntı yapmayın

Rutin oluşturdunuz mu biz her akşam iftardan sonra 9 da yıkıyoruz sonra 9 buçuk gibi besleyip 10 da iyi geceler çayı veriyoruz bazen açsa tüm bu işlemler 9 buçukta da bitiyor 1 ya da 1 bucuga kadar uyuyor sonra eşim sağılmış süt veriyor 4 ya da 4 bucuga kadar uyuyor sonra ben kalkıp emziriyorum zaten göğüsler de dolu dolu oluyor uyuyunca

Sabah 6 SAN sonra asla tam uyuma yok tilki uykusu derler 15 uyuyor 5 mıkırdanıyor.. bizim bütün biogai damlamız bitti bakalım gece zorlanırsak demek faydası oluyormus.. bir de gazı çok olan ya da uyumaya zorlananlara daha önce de tavsiye ettim iyi geceler çayı , saç kurutma makinesi sesi ve gaz barsa özellikle kiraz çekirdeği kemeri

Canım sen sağımı neyle yapıyorsun?
İlk zamanda çok muydu sonradan mı arttı?

Ne güzel ya bizde rutin yok. Her gün nasıl gelirse öyle yaşıyoruz. Siz ne kadarlık oldunuz? Gece nispeten güzel uyuyor benim minikte.

Aynısı ya sabah 6 dan sonra uyuyor ama o kadar hafif ki uykusu saat başı uyanmaya başlıyor. Sürekli sallıyorum falan ancak idare ediyoruz. Ah canım bu günler ne zaman geçer Yeminle uykuyu sırf sütüm olsun diye istiyorum. Yine her şey onun için yani. Ama gündüz geceye kadar uyku imkanım yok. Gece bebek uyursa uyuyorum.

Hangi çay o bende humana içiyorum stil de açiçeriğinde yazmıyor ama ahudud var onu da bırakıcam sanırım başka çaya geçicem

Sağımı şununla yapıyorum elektrikli başta azdı sağdıkça arttı ama dün azaldı birden nazara geldik herhalde

rutin baya işe yarıyor uyku konusunda.. iyi geceler çayının da yaradığını düşünüyorum.. gaz olmaması için ben bir kaşık kimyon atıyorum ağzıma çay kaşığı üstüne su içiyorum tadı kötü ama gaza ciddi ölçüde katkısı var..

51 günlük olduk..
Uygulamalar var uykucu bebek ve babywhitenoise su an mesela uyuyor ama saç kurutma makinesinin sesini kapattığım an uyanır alıştım ben de o sesle uyumaya kızımda da öyle uyuyorduk o zaman bu sesler yoktu gerçek saç kurutma makinesi açıyorduk 9 sene önce

sütümü en çok malt içeceği ve bestlak damla humana çayı bulgur pilavı irmik ve tahin helvaları arttırdı.. en etkilisi malt içeceği

Daha erken ama yoğurt mayalamak ve püre koymak için 200 ml ilk kavanoz aldım.. linki bırakıyorum Paşabahçe 210 Cc Cam Kavanoz Kırmızı Kapaklı 10 Adet Bebek TP00434 | Trendyol e bebekte de var daha şekilli ama tanesi 9 lira onlardan da ili tane alırım dışarı çıkarken almak için ama bunlar uyguna geliyor.. bir de sebze buharda pişirici aldım morponi Katlanır Buharda Sebze Pişirici Haşlayıcı Haşlama Sepeti MRP-4014 | Trendyol .. ben 4. Ay içinde ek gıdaya geçiş düşünüyorum o yüzden hazırlıklara başlıyorum.. doktorlar tabi ki karşı ama annemler bize veriyormuş eminim hepinizin anneleri de veriyordur.. ben annem usulü yaşıyorum biraz.. en azında 3,5 aylık olunca yoğurt ve elma suyu falan veririm.. kızımda da erken başladım sorun olmadı..

Biz 2-3 gündür yıkamadan önce kovasının içine su doldurup daldırıyoruz koltuk altlarından tutup, düşük bütçeli baby spa Biraz takılıyo öyle bacaklarını oynatıyo yüzüyo gibi çok tatlı oluyo dün gece 6 saat kesintisiz uyudu hatta uyanıp baktım noluyo diye mışıl mışıl uyuyodu kovanın etkisi oldu mu bilemiyorum

Su her zaman işe yarıyor ben beline kadar kaka yapınca da banyoda suyun Altun’da belden aşağı tıkıyorum o bile iyi geliyor

Kafası düşmüyor mu koltuk altından tutunca..

Nazardan ziyade burada bebeğini hiç emzirmeyen ya da sütü çok az olan buna üzülen anneler varken bu kadar sütüm var demenin bir anlamı yok bence. Dilediğinizi yazmakta Özgür olduğunuz bir platform ama birbirimize destek olsak daha güzel olur

Soruluyordu o yüzden yazdım sütün arttı mi vs diye ben de o yüzden yazdım ama düşünemedim haklısınız ben süt artırmayı çok denedim ve çok uğraştım emzirmek için de öyle o yüzden kim sütüm az dese yaptıklarımı paylaşıyorum nasıl arttığını da paylaşıyorum ki moral olsun iyi düşünerek ve sorulara binaen söylemiştim ama sanırım düşüncesizkik ettim özür dilerim

Burada biri sormuştu Mersin Nursel hn. Arkadaşım gidiyor çok memnun emzirme danışmanlığını bilmiyorum ama muayene 200 müş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…