2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar mochi bende hayal kırıklığı oldu az önce denedim 10 dk içinde 20cc anca çıktı. Bu kadar az değildir sütüm hiç sanmıyorum ya.

Kizlar dun acildeydim gögsum mastit oldu iltahap eklem yerlerime vurdu agridan kivraniyorum atesim 38c ustune cikti birde bebegim emmek istemiyor gogsumu sutumde azaldi doktor masgit icin bol bol emzir yada sağ dedi ama bebegim mememe geldiginde aglama krizine giriyor biberonu verince iciyor bu mastit ve bebegin emmesi sutun cogalmasi icin tavsiyesi olan varmi

Kızlar mochi bende hayal kırıklığı oldu az önce denedim 10 dk içinde 20cc anca çıktı. Bu kadar az değildir sütüm hiç sanmıyorum ya.
Senin 10 dk 20cc benim 20 dk 10 cc mi ne cikti lansinoh kullaniuorum bukadar azsa sutum bebegim doymuyordur zaten.memeye gelince agliyor reddediyor napicam sasirdim

Senin 10 dk 20cc benim 20 dk 10 cc mi ne cikti lansinoh kullaniuorum bukadar azsa sutum bebegim doymuyordur zaten.memeye gelince agliyor reddediyor napicam sasirdim

Bebek pompa dan daha iyi çeker her zaman.
Çok geçmiş olsun. Sıcak havlu uygula. Masajla vs mutlaka sağki düzelsin.

Başta acıtır gibi oluyor doğru takınca pek acitmiyor canim
Bir memeyi boşaltana kadar emzir canım. Asıl yağlı kilo aldıran süt sonradan geliyor. Önden gelen şekerli su gibi bir şey. Doymazsa aranır zaten digeirni verirsin. Ama biri boşalmadan diğerine geçme.
En büyük korkum bu demek ki kız her gece yaşar mı insan? Gecede on kez yaşadığımı bilirim.
Açık renkteydi canım siyaha yakın değil badem sütü aldım onunla yapıcam irmik helvası falan bakalım inşallah sadece süt ürünlerine dir alarjisi çok korkuyorum ya
İnşallah canım. Benimkinin de kakası yeşile döndü kesin var of ya

Yeminle aynen böyleyim
Kızlar 31 günlük oldu kızım hala cenin pozisyonunda uyuyor yatağına bırakınca da kivrılıveriyor hemen kucağa alınca da topluyor hemen bacaklarını sizinkiler de öyle mi
Benimki kucağımda kivrila kıvrıla tirmana tirmana tepeme çıkıyor resmen
Ben hep sırtüstü yatırıyorum. Zaten başını yana çeviriyor reflü yastığı da var. Yan yatiramam korkarim benimki kesin yüzünü gömer yastığa Allah korusun.
İyi geceler herkese bir önceki mesaj eksik ve hatalı yazıldı silemedim de kafama takılan şu ki hemen hemen hepimizin bebeklerinde alerjiden şüpheleniyoruz bukadar tesadüf olmaz bence bebekler normal biz abartıyoruz
Canım inşallah öyledir vallahi keşke ben abartıyor olsam
On dk 20 CC bence az değil canım. Maksimum 60 sağdım ben de. Sagdikca artirdi ama. Miktara çok takılma derim.

Sen ama sürekli onu düşünüyorsun işte korkma kız bişeycik olmaz kendine eziyet etme

Reactions: Kuf
Biz yaşadık uzamış sarılığı canım. 2 ayı bitti bizimkinin yüzü beyazlaştı tamamen artık ama gözlerde halen az var. Doktor 3. Ayı dolunca tamamen geçer artık dedi. Tüm testler vs yapıldı bizde bir sıkıntı çıkmadı.

Günaydın kızlar.. D vitamini kullanıp da gaz yaptığını gözlemleyen var mı acaba
Ocean almıştım ben ilk başlarda düzenli kullandım. Gazı oluyordu kestim ara ara verdim son bir haftadır vermiyordum balkona çıkarıyorum güneşe. Dün eşim vermiş. Gece boyu uyumadık sürekli gaz çıkardı. Çıkardıkça uyandı. 3 aydan sonra mı vermeye devam etsem diyorum. 1 uzun uyku yapardı onu da yapmadı saat başı dikti ayağa

Çok geçmiş olsun canım.

Emzirmedğiniz göğüsten gelen mi. Emmiş miydi yoksa

Daha emzirmemiştim

Günaydın kızlar ben bu saatlerde uyanacak biri değildim ah bu bebek beni ayağa dikti 3te 5te 7de kalkmaktan anam ağladı şu içimizdeki bitmek tükenmek bilmeyen sevgileri olmasa bu iş yapılacak iş değil

Nöbet tutuyoruz sanki.
Seninki yine iyi benim saat başı kalkıyor minnak.

Zamanla olmadan yoruluyorsun ki o ayakta ilken basını koltuğa dayayıp uyuyorsun kızım kolikti akşam 10 SAN sabah 4 buçuğa çığlık cıglıga gidiyordu.. ayaktan bırakınca uyanıyordu alışmıştım öyle uyumaya bir de saç kurutma makinesi sesi dene

Ne guzel ilgilenmis ya. Ben de gideyim bari en kotu bayram sonrasi gec mi olur..
Keske gitseydim saglik ocagi yeter dediler hep..
Sen her gun yikiyormussun bebisi. Dusun altinda yikanir mi dersin esimle tutup mesela..
Benim tıkarken elimden kayacak korkum olmasa yıkardım.. üç ay bitince eşim alıp duşta tıkayıp bana verecek şimdi her gün hazirandan sonra günde iki kere tıkamayı planlıyoruz

Mastit olan arkadaş F Fulyaa82 idi sanırım internette çok okudum Önce duşa girip sonra da buzlukta beklemiş lahana yaprağını görüşüne çok soğuk da olsa koyup soğuk kompres yapman lazım soğuk kompres süt damarlarını açıp mastit i çözüyormus bir de ters emzirme var Google da arayıp bulursun sanırım.. önce ters emzirmeyi sonra da soğuk kompresör ü dene artık lahana da ne varsa mutlaka onunla yapılması gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…