Nasıl olurKızlar mochi bende hayal kırıklığı oldu az önce denedim 10 dk içinde 20cc anca çıktı. Bu kadar az değildir sütüm hiç sanmıyorum ya.
Senin 10 dk 20cc benim 20 dk 10 cc mi ne cikti lansinoh kullaniuorum bukadar azsa sutum bebegim doymuyordur zaten.memeye gelince agliyor reddediyor napicam sasirdimKızlar mochi bende hayal kırıklığı oldu az önce denedim 10 dk içinde 20cc anca çıktı. Bu kadar az değildir sütüm hiç sanmıyorum ya.
Nasıl oluracaba tam oturtamadın mı?
Senin 10 dk 20cc benim 20 dk 10 cc mi ne cikti lansinoh kullaniuorum bukadar azsa sutum bebegim doymuyordur zaten.memeye gelince agliyor reddediyor napicam sasirdim
Başta acıtır gibi oluyor doğru takınca pek acitmiyor canimKızlar mochim geldi 10’dk da 60 cc sağdımharika bişi kim bulduysa bütün iyi dileklerim onunla ama sanki biraz canımı acıttı ya ondan bıraktım 10 dk sonra, acaba bi yeri yanlış mı yapıyorum tekrardan bi meme ucu yarası ile uğraşamam
Bir memeyi boşaltana kadar emzir canım. Asıl yağlı kilo aldıran süt sonradan geliyor. Önden gelen şekerli su gibi bir şey. Doymazsa aranır zaten digeirni verirsin. Ama biri boşalmadan diğerine geçme.Aynen canım büyüyoruz 21 günlük olduk. Günler biraz daha hızlı geçse düzene girse hiç itirazım olmaz.
Maşallah Allah nazardan saklasın miniği.
Canım senin tek memeyi kaç dk emiyor?
Ben 10dk birini 10dk birini veriyorum. Hep öyle diyorlar ya. Birde solda daha az oluyor orayı tek alsa doymaz diye korkuyorum.
Çok geçmiş olsun ya. Nasıl alerjiyi önemsemezler şaştım kaldım. En iyisi başka bir doktora gitmek.
Çok duydum herkesten bunu. Neden uzun sürdü bu kadar acaba. Kendini telkin et ilk olarak beşiğe bak hemen.
Birinden emzirirken mi sağdın diğerini canım? Bende gece yapmayı planlıyorum.
En büyük korkum bu demek ki kız her gece yaşar mı insan? Gecede on kez yaşadığımı bilirim.Canım geçmiş olsun inşallah kardiyolojidende güzel sonuclarla gelirsiniz. Yahu bu hastanelerdeki inşaat beni sinir ediyor ya bizede olmuştu bi keredoktorun tavrını hiç beğenmedim sonucta bebek bu bilmiyoruz biz sormadan tek tek anlatın dimi ne bu ağzının içinden konuşmak. Bir de alerji sanırım diyip bi daha olursa gel demesi saçma bebek o zamana kadar alerji den huzursuz huysuz olucak sonucta. Bence de kesin değiştirin doktorunuzu bu süreçlerde iyi takip ve teşhis çok önemli.
Kızz sen bunları çok düşünüyorsun ondan oluyor geçende aynısını bende yaşadım insan korkuyor yahu
Bence bi süre kek yapma başka sütlerle dahi olsa çoklu besin alerjisi de olabilir bu nedenle süt ürünlerini hiç kullanma badem sütü de olsa. Yumurta yogurt süt peynir ve bunlarla yapacağın hiçbişeyi yeme. Makarnaların da buğdaylı olanı var esmer oluyo onlardan yiyebilirsin filizin bazı çeşitlerinde yumurta var çünkü.
İnşallah canım. Benimkinin de kakası yeşile döndü kesin var of yaAçık renkteydi canım siyaha yakın değil badem sütü aldım onunla yapıcam irmik helvası falan bakalım inşallah sadece süt ürünlerine dir alarjisi çok korkuyorum ya
Yeminle aynen böyleyim
Benimki kucağımda kivrila kıvrıla tirmana tirmana tepeme çıkıyor resmenKızlar 31 günlük oldu kızım hala cenin pozisyonunda uyuyor yatağına bırakınca da kivrılıveriyor hemen kucağa alınca da topluyor hemen bacaklarını sizinkiler de öyle mi
Ben hep sırtüstü yatırıyorum. Zaten başını yana çeviriyor reflü yastığı da var. Yan yatiramam korkarim benimki kesin yüzünü gömer yastığa Allah korusun.Kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz? Ben doğum önvesi hep videolarda olsun, yazılarda olsun sırt üstü yatırmak gerektiğini okumuştum. Doğumdan sonra hemşireler ve doktor yan yatırmamı tembihlediler. O yüzden hep bir sağa bir sola dönüşümlü yatırıyorum. Sırt üstü de yanındaysam gündüzleri bazen yatırıyorum ve fark ettim ki daha rahat uyuyor. Ama kusar ederse tehlikeli midir sırt üstü? Gerçi başı yan duruyor da..
Canım inşallah öyledir vallahi keşke ben abartıyor olsamİyi geceler herkese bir önceki mesaj eksik ve hatalı yazıldı silemedim de kafama takılan şu ki hemen hemen hepimizin bebeklerinde alerjiden şüpheleniyoruz bukadar tesadüf olmaz bence bebekler normal biz abartıyoruz
On dk 20 CC bence az değil canım. Maksimum 60 sağdım ben de. Sagdikca artirdi ama. Miktara çok takılma derim.Kızlar mochi bende hayal kırıklığı oldu az önce denedim 10 dk içinde 20cc anca çıktı. Bu kadar az değildir sütüm hiç sanmıyorum ya.
Sen ama sürekli onu düşünüyorsun işte korkma kız bişeycik olmaz kendine eziyet etmeBaşta acıtır gibi oluyor doğru takınca pek acitmiyor canim
Bir memeyi boşaltana kadar emzir canım. Asıl yağlı kilo aldıran süt sonradan geliyor. Önden gelen şekerli su gibi bir şey. Doymazsa aranır zaten digeirni verirsin. Ama biri boşalmadan diğerine geçme.
En büyük korkum bu demek ki kız her gece yaşar mı insan? Gecede on kez yaşadığımı bilirim.
İnşallah canım. Benimkinin de kakası yeşile döndü kesin var of ya
Saol kuzum hepimizinkini Allah bağışlasın inşallahMama yapabilir cnm..ne kullanıyorsun
Ooyy çok tatlı bu annesi Maşallah!
Ohh iyi bari oda gecer gider cnm icini ferah tut Geçmiş olsun
Emzirmedğiniz göğüsten gelen mi. Emmiş miydi yoksaKızlar mochi bende hayal kırıklığı oldu az önce denedim 10 dk içinde 20cc anca çıktı. Bu kadar az değildir sütüm hiç sanmıyorum ya.
Biz yaşadık uzamış sarılığı canım. 2 ayı bitti bizimkinin yüzü beyazlaştı tamamen artık ama gözlerde halen az var. Doktor 3. Ayı dolunca tamamen geçer artık dedi. Tüm testler vs yapıldı bizde bir sıkıntı çıkmadı.Bizim gözlerimizin sarılığı hiç geçmedi neden acaba. Atlatamadık bu sarılığı beslenmemizde güzel günde 60 mama anca veriyorum gerisi anne sütü. Uzamış sarılık yaşayan var mı ne diyor doktorunuz acaba
Sabahtan beri şiddetli baş agrım vardı kirginlik falan ben sıcaklara yordum tansiyon falandır dedim ama aksam eşim iftara gitti arkadaşlarıyla cagirdim duramadım çok kötü oldum kızla ilgilenemedim oda soğuk souk terledi falan meğer ateşlenmişim a dostlar fark etmemişim38.4 gördüm en son kendimde bebeğe geçer mi emzirsem düştü şimdi ama yine çıkarsa falan napcam onuda hasta etmek istemiyorum ama mama yok evde mecbur emzircem
Emzirmedğiniz göğüsten gelen mi. Emmiş miydi yoksa
Günaydın kızlarben bu saatlerde uyanacak biri değildim ah bu bebek beni ayağa dikti 3te 5te 7de kalkmaktan anam ağladı şu içimizdeki bitmek tükenmek bilmeyen sevgileri olmasa bu iş yapılacak iş değil
Zamanla olmadan yoruluyorsun ki o ayakta ilken basını koltuğa dayayıp uyuyorsun kızım kolikti akşam 10 SAN sabah 4 buçuğa çığlık cıglıga gidiyordu.. ayaktan bırakınca uyanıyordu alışmıştım öyle uyumaya bir de saç kurutma makinesi sesi deneAh kızlar ya bu bebiş neden böyle. Saat akşam 5ten beri yatıramadım. Şimdi ayağımda sallayarak daldı uykuya. Bıraktığım an gözleri açıyor. Tekrar aldım sallıyorum. Keşke dik pozisyonda bende uyuyabilsem ya, yeter ki oda ayağımda uyusun.
Hipp canm daha önce bende duymamıştık hiç gaz yapmıyor hiç amaMama yapabilir cnm..ne kullanıyorsun
Ooyy çok tatlı bu annesi Maşallah!
Ohh iyi bari oda gecer gider cnm icini ferah tut Geçmiş olsun
Benim tıkarken elimden kayacak korkum olmasa yıkardım.. üç ay bitince eşim alıp duşta tıkayıp bana verecek şimdi her gün hazirandan sonra günde iki kere tıkamayı planlıyoruzNe guzel ilgilenmis ya. Ben de gideyim bari en kotu bayram sonrasi gec mi olur..
Keske gitseydim saglik ocagi yeter dediler hep..
Sen her gun yikiyormussun bebisi. Dusun altinda yikanir mi dersin esimle tutup mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?