2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın kızlar ben bu saatlerde uyanacak biri değildim ah bu bebek beni ayağa dikti 3te 5te 7de kalkmaktan anam ağladı şu içimizdeki bitmek tükenmek bilmeyen sevgileri olmasa bu iş yapılacak iş değil
Sevgisi olmasa bakılır mı kız deli mi şaaaptı bizi

Ben duymuştum cnm gaz yaptığını

Nöbet tutuyoruz sanki.
Seninki yine iyi benim saat başı kalkıyor minnak.
Eğer güzel emerse arayı baya uzatıyor 3 saat falan uyuyor ama uyanıp memede uykuya yenik düşüp az emdiyse o zaman saat başı uyanıyor. Ben emzirirken uyumasın diye sürekli mıncırıyorum güzelce doyursun karnını diye
Hangi çay o bende humana içiyorum stil de açiçeriğinde yazmıyor ama ahudud var onu da bırakıcam sanırım başka çaya geçicem
Benimki mamsel rezene kimyon çayı. Humana da var mı bilmiyorum ama kenarında süt şekeri vardır gibi bi ifade yazıyo bak mutlaka vardır kenarında köşesinde bi ibare.
Sevgisi olmasa bakılır mı kız deli mi şaaaptı bizi
Ben bilmiyorum beni kim şaaaptı uykusuzluk şaaapmış olabilir poğaçalar indi mayası kaçtı zaten

Bebek meme reddine girmiş biberinden aman diyim ısıararla emziren pes etmeyin inat edin

ben de saglik ocağından verilen damlanin gaz yaptığını forumda okumuştum, ama kendim tecrübe etmedim canim. hatta geçende kırmızı mercimek yedim, hiç bir farklılık olmadi diğer zamanlardan. yani gazliydi yine gazliydi, bir artış olmadı. ondan bayagi sonra gaz yapici bir şey yememiş olmama rağmen çok sıkıntıya girdi. neye göre ne zaman oluyor anlamadim dogrusu. şu iki aylık aşısı geçsin, bir gün kuru fasulye bile deneyeceğim. sonraki günler gözleyeceğim. belki de boşuna yemiyorum o kadar.

Karnını doyurdum Altını aldım tam 20 dakka yattı yavrum öyle güzel oldu ki. Çamaşırları topladım Yerleştirdim çamaşır attım kahvaltı yaptım. Oyun halısını yada ana kucağını çıkarsam oyalanır mi acaba artık geldi mi o ayı

Kızlar mastit olduğunuzu nasıl anladiniz acaba ben mastit mi oldum ? Belirtileri neler

Anneler merhaba,Mayıs annesiyim .
Bebeği m 5 günlük,tecrübelisiniz diye buraya yazmak istedim
Bebeğim,5 günlük , kakamiz hardal sarisina donmusken ,birden yeşil , ve gürültülü yapmaya başladı n.emdikten 10 dk sonra endişeliyim .

Kızlar özellikle bebeğin kakasından kan gelenler size bu günkü iki bilgiyi paylaşıp müjdeliyorum birincisi Nursel basut a giden arkadaşım bu sebeple gitmiş hava çok socak olduğu için su takviyesini söylemiş ikincisi de başka bir şeye bakarken internette gördüm o da aynısını söylüyor yine bir doktor belki de alerji değildir de bebeğiniz sadece susuzdur aşağıya ekran görüntüsü ekliyorum son paragrafta

Sen ama sürekli onu düşünüyorsun işte korkma kız bişeycik olmaz kendine eziyet etme
Düşüncelerime engel olamıyorum Çeri
Ben de ocean kullanıyorum hep gazlı acaba alakası var mıdır bilemedim.
Kız benim füze de minik füze oldu ama yok olmadı

Canım devamını merak ettim silikon la emziriyorum ben, ne diyor silikon uçla emzirenler tez zamanda kurtulun mu diyor ben başlarda öyle çok meme ucu ağrısı çektimki şimdi silikon uçsuz vermeye cesaret edemiyorum ama sonsuza kadar da böyle gitmemeli biliyorum napıcam ya acıyo hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…