2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok özellikle ufak uçlarda daha etkili olur diyor kötü bişi demiyor

Göğüste ağrı sancı kozarıklık ateş yükselmesi elinle dokunduğunda aynı noktada uzun süren tıkanıklık
Sol gogusumun koltuk altına yakın kısmında bezeler var emdi de kız onu yumuşadı hala orası sert dün ateşim çıkmıştı 38lere vücudum kirik baya üşüttüm mu mastit mi oldum aradaki farkı anlayamadım bir de acio elimi o kisma atınca ama kızarıklık yok

Canım öncelikle hayırlı olsun bebegin anali babalı büyüsün insallah bebegin kaka rengi daha tam oturmamistir bence henüz çok minik ilk günlerde yeşil kaka çok normal

Şüpheleniyorsan ters emzirme ve soğuk kompres yapabilirsin.. ters emzirme Google da bulabilirsin soğuk kompress de lahana yaprağı buzlupa konulup sonra ılınana kadar göğüste tutuluyor ılık hatta sıcağa yakın bir bir banyodan sonra , sonrasında o memede süt soğuk olacağı için sağıp atman gerekiyor

Aralıklı dene kuzum bende ne çektim hala biri yarık çatlaktan öte yani

3 aya kadar rengi kalabiliyormuş burada öyle denmişti. Dün kontrolde ben sarılığı nasıl sizce diyene kadar doktor bu çocukta sarılık var demedi. Ben sorunca evet biraz sarı önemli değil dedi
biz 39 günlük olduk hala jer yer sarı

emzirmek en etkilisi ama almıyorsa sağ. banyoda suyun altında tarakla elimle masaj yaparak boşalt. mastit çok kötü cerrahiye kadar yolu var. ihmal etme. gerekirse eşin emebilir sorun olmayacaksa.

ne testler yapıldı?

bunu okuyunca bende bir üzüldüm çünkü fotoğraf paylaşmıştım ama sırf umut olsun diye vazgecilmesin diye. nazara da inanırım ki severken bile olabilir. buna rağmen paylaştım çünkü ilk cocugumda çok uğraştım nasıl bilirim. her sütü artana nasıl sevindiğimi anlatamam kendim gibi yaşıyorum. amaç üzmek değil inan destek olmak bir şekilde. ilk cocugumda süt ve mamayla ilerlemiştik bir müddet. yasayan birisi olarak yazarak destek olmaktan yanayım. ama üzdüysem de kusura bakmayın bu en son isteyeceğim şey olur.

Sıcak dusta masaj yaptim sonra lahanam yoktu soda şişesi ile soğuk press yaptim canim çok sagol verdiği bilgiler icin

Kızlar Bebişleriniz öğlen uyursa sizde uyuyor musunuz? Yoksa aklınızda ki 100 işten birini yapmaya mı çalışıyorsunuz?
Ben genellikle gece uyuyabiliyorum oda 2 saat aralarla işte.
Aklimdaki 100 isten birini yapiyorum bitmiyor givi ya ev işi yapmıyorum ona rağmen bitmiyor hicbir şey yetisemiyorum annemler o kadar işi nasıl yapıyorlarmış ya

Kızlar merhaba bebek hamağı kullanan vardı galiba... Böyle battaniye içinde sallar gibi bir etkisi oluyor mu? Bebeğim battaniye de sallayınca rahatlıyor çok ağladığında... Hamak almayı düşünüyorum nasıl olur sizce?

Ben dun Acildeydim sag gögsumde var sanci agri mastitmis ultrasonada girdim artik iltahaptan eklem yerlerim agirmaya basladi aksam fenalastim acile gittik serum takildi mastit olan yer kipkirmizi oldu atesim 38.4 de cikti, bence doktora gozuk.

Aklimdaki 100 isten birini yapiyorum bitmiyor givi ya ev işi yapmıyorum ona rağmen bitmiyor hicbir şey yetisemiyorum annemler o kadar işi nasıl yapıyorlarmış ya

Her şeye yetebilmek zor bu ilk dönemler artık olduğu kadar yapacağız napalım.

Ben dun Acildeydim sag gögsumde var sanci agri mastitmis ultrasonada girdim artik iltahaptan eklem yerlerim agirmaya basladi aksam fenalastim acile gittik serum takildi mastit olan yer kipkirmizi oldu atesim 38.4 de cikti, bence doktora gozuk.

Çok geçmiş olsun.

Aynen bizde sallamakla basedemedik dedim.ben yanliz kalinca nasil elde salliycam kuzenim gonderdi bana bebek hamagi benim bebegim birde kolik sallaninca rahatliyor bebek hamaginda simdi sallaniyor ama derin gömulecek o hamaklar biz baska hamak aldik derin degildi onda durmadi derin olani sevdi tavsiye ederim.

Ben koyuyorum oyun halısında karnı toksa keyfi yerindeyse 10 dk bakıyor. Bir de pencere önündeki kapepede camdan dışarı bakmayı seviyor.
Kızlar Bebişleriniz öğlen uyursa sizde uyuyor musunuz? Yoksa aklınızda ki 100 işten birini yapmaya mı çalışıyorsunuz?
Ben genellikle gece uyuyabiliyorum oda 2 saat aralarla işte.
Ben uyumuyorum canım ama akşam erkenden uykum geliyor. Gündüz yemek, iş güç ancak yetişiyor. Bir de alışmak lazım gündüz uykusunda. Yattım bikaç kere uyuyamadım sinir olup kalktım.bugün iftara hamur işili bir yemek yaptık kızlarla. Ben açtım küçüğüm pişirdi tavada. Büyüğüm de tatlı yaptı hep birlikte aktivite yapmış olduk .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…